Probleme cu lubrifierea..cititi pls

Pagina 1 din 1
1

toteuandrei

Newbie
1 mesaje

Probleme cu lubrifierea..cititi pls

scris pe 11 oct 2010 22:33 de toteuandrei

Salutare..

Ne strica tot chefu de joaca aceasta lubrifiere ..prietena mea de vreo 1 an de zile de cand suntem mereu a avut probleme cu lubrifierea deoarece are si o mica infectie care ii mai curge din cand in cand(zilnic) pe kilot (gen "sperma") .. ma gandesc poate de la asta nu se lubrifiaza klumea sau nu stiu .. si cateodata o cam ustura la penetrare daca nu am eu suficient lichid de la organ k de la ea efectiv nu prea se umezeste deloc.. dar ea nu prea isi bate capu cu problema asta a sexului .. ca de un an de cand suntem .. cred ca o facem odata la luna.. nu prea este pasionata de ale sexului deocamdata .. era si virgi .. a fost la doctor cu scurgerea aia .. i-a dat niste ovule dar tot nu a trecut... in fine .. am avut intr`un timp un lubrifiant comandat de pe un site din strainatate Durex Play Heat Lube ii zicea .. iar aici in RO nu il gasesc pur si simplu deloc sad decat lubrifiantu ala albastru la tub dar mereu cand aplicam lubrifiant d`ala simtim ca se freaca nasol piele pe piele asa dupa 2-3 miscari fata spate.. nu persista lubrifiantu ala sa fiu mai exact.. imi puteti spune un lubrifiant bun care sa tzina efectu mult cand il aplicam ? sa numai fie acea frecare care ei ii produce rana cateodata... lubrifiantu ala imi doream mult sa il mai am dar din pacate nu il trimit doar pe ala de pe un site din strainatate.. Multumesc!
sus

Cuprins

Junior member
44 mesaje

Re: Probleme cu lubrifierea..cititi pls

scris pe 11 oct 2010 23:22 de Cuprins

Un lubrifiant mai bun decat cel albastru (Durex) din farmacii nu stiu sa-ti recomand.
Eu vad problema altfel, tu spui ca ea nu se uda (termen popular). Avand in vedere ca nu prea ii place, ca o faceti rar, etc. Clar asta e problema.
Daca nu ii place - nu se excita.
Nu se excita - nu se lubrifiaza.
Nu se lubrifiaza - nasol pt ea...
Mai bine discutati amandoi despre problema ei si care ar fi solutiile, cauta-i butonul care functioneaza.
Altfel.. pentru tine e placere, pentru ea.. obligatie.
Nu e ok.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 11 oct 2010 23:34 de Psyche

Salutare..

Ne strica tot chefu de joaca aceasta lubrifiere ..prietena mea de vreo 1 an de zile de cand suntem mereu a avut probleme cu lubrifierea deoarece are si o mica infectie care ii mai curge din cand in cand(zilnic) pe kilot (gen "sperma") .. ma gandesc poate de la asta nu se lubrifiaza klumea sau nu stiu .. si cateodata o cam ustura la penetrare daca nu am eu suficient lichid de la organ k de la ea efectiv nu prea se umezeste deloc.. dar ea nu prea isi bate capu cu problema asta a sexului .. ca de un an de cand suntem .. cred ca o facem odata la luna.. nu prea este pasionata de ale sexului deocamdata .. era si virgi .. a fost la doctor cu scurgerea aia .. i-a dat niste ovule dar tot nu a trecut... in fine .. am avut intr`un timp un lubrifiant comandat de pe un site din strainatate Durex Play Heat Lube ii zicea .. iar aici in RO nu il gasesc pur si simplu deloc sad decat lubrifiantu ala albastru la tub dar mereu cand aplicam lubrifiant d`ala simtim ca se freaca nasol piele pe piele asa dupa 2-3 miscari fata spate.. nu persista lubrifiantu ala sa fiu mai exact.. imi puteti spune un lubrifiant bun care sa tzina efectu mult cand il aplicam ? sa numai fie acea frecare care ei ii produce rana cateodata... lubrifiantu ala imi doream mult sa il mai am dar din pacate nu il trimit doar pe ala de pe un site din strainatate.. Multumesc!

problema respectiva despre care ai mentionat e ceva stringent. pot aparea complicatii de-a lungul timpului.
lubrifiante eu nu folosesc sa-ti recomand din experienta,am folosit durex de culoare rosie si la momentul respectiv,cand aveam nevoie,a fost util.
acum,partea nasoala la tine,luand-o psihologic e ca ai niste frustrari pe care trebuie sa le rezolvi.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Cuprins

Junior member
44 mesaje

Re: Re: Probleme cu lubrifierea..cititi pls

scris pe 11 oct 2010 23:35 de Cuprins

problema respectiva despre care ai mentionat e ceva stringent. pot aparea complicatii de-a lungul timpului.
lubrifiante eu nu folosesc sa-ti recomand din experienta,am folosit durex de culoare rosie si la momentul respectiv,cand aveam nevoie,a fost util.
acum,partea nasoala la tine,luand-o psihologic e ca ai niste frustrari pe care trebuie sa le rezolvi.

Nu numai el.
Parerea mea
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Probleme cu lubrifierea..cititi pls

scris pe 12 oct 2010 00:00 de Psyche

Nu numai el.
Parerea mea

nu numai el,dar eu ma adresez lui ca nu prietenasa o venit sa ceara pareri.

ori ii deschizi ochisorii larg cand ti-o suge si o ajuti sa se relaxeze pe plan sexual,ori o lasi,iti cauti una mai buna,esti satisfacut sexual si nu mai mentionezi amanunte ce nu-si au rostul,ori te multumesti cu ce ai si tanjesti toata viata dupa sarmalele din reviste.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Cuprins

Junior member
44 mesaje

Re: Re: Re: Re: Probleme cu lubrifierea..cititi pl

scris pe 12 oct 2010 00:28 de Cuprins

ori ii deschizi ochisorii larg cand ti-o suge si o ajuti sa se relaxeze pe plan sexual,ori o lasi,iti cauti una mai buna,esti satisfacut sexual si nu mai mentionezi amanunte ce nu-si au rostul,ori te multumesti cu ce ai si tanjesti toata viata dupa sarmalele din reviste.

Dur!
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Probleme cu lubrifierea..cititi pl

scris pe 12 oct 2010 11:38 de Rolando

nu cred ca e un sfat prea bun .... mai ales inceputul

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 12 oct 2010 17:43 de Bozgoru

Salutare..

foloseste lubrifiante din sex shopuri speciale pt sex anal.(majoritatea se pot folosi si pt sex vaginal)... sunt mult mai
"alunecoase" decat cele normale.. sau incearca metoda clasica cu preludiul cat mai luuung...( asta daca nu-ti piere tie cheful intre timp)... bafta
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online