Amorteala totala dupa petting

Pagina 1 din 1
1

oarecare

Junior member
15 mesaje

Amorteala totala dupa petting

scris pe 13 oct 2010 12:39 de oarecare

buna! prietena mea are 18 ani si este inca virgina. saptamana trecuta am ajuns sa facem petting insa dupa vreo 15 minute am observat ca nu mai reactiona la nimic... era complet amortita. am incercat sa o ridic sa o duc la baie sa o spal putin pe fata cu apa rece. dupa vreo 10 minute si-a mai revenit putin si apoi am discutat. nu s-a masturbat niciodata si nici nu a avut vreodata orgasm. mi-a spus ca la inceputul petting-ului se simte f bine dar apoi parca totul dispare, nu se mai intampla nimic si nu poate ajunge la orgasm. am experienta destula cu fetele insa asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata. oare daca nu poate avea orgasm clitoridian (nu am ajuns in vaginul ei fiindca este inca virgina) atunci poate avea orgasm doar prin penetrare? si as vrea sa stiu ce era acea stare de amorteala totala? astept raspuns de la fete care au trecut prin asa ceva sau persoane care cunosc problema. mersi!
sus

antheos

Senior member
85 mesaje

Re: prietena mea

scris pe 13 oct 2010 12:48 de antheos

buna! prietena mea are 18 ani si este inca virgina. saptamana trecuta am ajuns sa facem petting insa dupa vreo 15 minute am observat ca nu mai reactiona la nimic... era complet amortita. am incercat sa o ridic sa o duc la baie sa o spal putin pe fata cu apa rece. dupa vreo 10 minute si-a mai revenit putin si apoi am discutat. nu s-a masturbat niciodata si nici nu a avut vreodata orgasm. mi-a spus ca la inceputul petting-ului se simte f bine dar apoi parca totul dispare, nu se mai intampla nimic si nu poate ajunge la orgasm. am experienta destula cu fetele insa asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata. oare daca nu poate avea orgasm clitoridian (nu am ajuns in vaginul ei fiindca este inca virgina) atunci poate avea orgasm doar prin penetrare? si as vrea sa stiu ce era acea stare de amorteala totala? astept raspuns de la fete care au trecut prin asa ceva sau persoane care cunosc problema. mersi!

poate nu stie ce e ala un orgasm,sau poate emotzii mari...

daca in viata aveam noroc de bani cum am noroc de prosti...
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: prietena mea

scris pe 13 oct 2010 15:40 de Psyche

din moment ce nu s-a masturbat sau nu a fost masturbata,o fi avut parte de orgasme numai in somn. altfel nu stiu cum cunoaste ea orgasmul.
mi se pare foarte ciudat cazul,nu am mai intalnit asa ceva.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

antheos

Senior member
85 mesaje

Re: Re: prietena mea

scris pe 13 oct 2010 15:59 de antheos

din moment ce nu s-a masturbat sau nu a fost masturbata,o fi avut parte de orgasme numai in somn. altfel nu stiu cum cunoaste ea orgasmul.

adevarul ca,la experienta ta vasta,chiar ma mir ca nu ai intalnit,ciudat

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 13 oct 2010 18:15 de Rolando

uite ca se mai gasesc si fete de genul acesta nu inteleg totusi ce ti se pare asa ciudat si neintalnit?? faptul ca nu s-a masturbat pana acum sau ce?

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: prietena mea

scris pe 13 oct 2010 18:47 de Psyche

uite ca se mai gasesc si fete de genul acesta nu inteleg totusi ce ti se pare asa ciudat si neintalnit?? faptul ca nu s-a masturbat pana acum sau ce?

nu,paralizia ei temporara in timpul preludiului!

sus

oarecare

Junior member
15 mesaje

scris pe 13 oct 2010 20:22 de oarecare

altfel nu stiu cum cunoaste ea orgasmul.

pai constientizezi atunci cand ai un orgasm.. nu ai cum sa nu-ti dai seama de asa ceva. ea nu a avut orgasm.

vreau sa stiu daca o fata poate avea orgasm doar prin penetrare iar prin stimularea exclusiva a clitorisului nu. sau exista fete care chiar nu pot avea orgasm? eu pana acum mergeam pe ideea ca nu exista femei frigide ci doar barbati nepriceputi.
si daca este cineva in cunostinta de cauza referitor la starea ei de amorteala.. efectiv aproape adormise...parca era in transa.
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 13 oct 2010 20:59 de suchi

pai constientizezi atunci cand ai un orgasm.. nu ai cum sa nu-ti dai seama de asa ceva. ea nu a avut orgasm.

vreau sa stiu daca o fata poate avea orgasm doar prin penetrare iar prin stimularea exclusiva a clitorisului nu. sau exista fete care chiar nu pot avea orgasm? eu pana acum mergeam pe ideea ca nu exista femei frigide ci doar barbati nepriceputi.
si daca este cineva in cunostinta de cauza referitor la starea ei de amorteala.. efectiv aproape adormise...parca era in transa.

conteaza prin ce intelegi tu orgasm,orgasmul nu se refera doar prin eliminare de "squirt" ,el poate fi si fara,doar prin penetrare si atat,prietena mea are orgasm fara eliminarea lichidului,iar la prietena ta a fost normal sa ramana asa deodata blokta avand in vedere k nici makr dansa nu sa masturbat
k sati incepi viata sexuala mai intai trebuie sa te cunosti pe tn si apoi

tot noi,dragi tovarasi
sus

oarecare

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Re: Re: prietena mea

scris pe 13 oct 2010 21:10 de oarecare

conteaza prin ce intelegi tu orgasm,orgasmul nu se refera doar prin eliminare de "squirt" ,el poate fi si fara,doar prin penetrare si atat,prietena mea are orgasm fara eliminarea lichidului,iar la prietena ta a fost normal sa ramana asa deodata blokta avand in vedere k nici makr dansa nu sa masturbat

stai putin, eu n-am zis nimic de squirt nici nu ma asteptam la asa ceva de la ea. intrebam daca se poate ca o fata sa aibe orgasm doar prin stimulare vaginala, stimularea clitoridiana fiind insuficienta pt a ajunge la orgasm.
sau daca te referi la partea in care am spus ca iti dai seama atunci cand ai orgasm.. ma refeream la ea, adica ea sa-si dea seama ca are orgasm nu eu. imposibil sa treci cu vederea peste asa ceva.. mai ales in cazul fetelor unde orgasmul e mai puternic. deci ar fi trebuit sa-si dea seama daca a avut sau nu orgasm.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: prietena mea

scris pe 13 oct 2010 21:11 de Psyche

nu tre sa te cunosti pe tine ca sa nu paralizezi cand te uzi.

si poti sa elimini lichidul respectiv,sau poti sa nu. depinde de felul orgasmului. da,orgasm vaginal si clitoridian,dar la randul lui orgasmul ala are multe caracteristici,ceea ce il diversifica.

o femeie poate avea orgasm si fara stimularea clitorisului,insa mai greu. pentru ca peretii vaginali au multi receptori si multe puncte de resimtire a placerii. dar cum am zis,e mult mai usor sa atingi orgasmul clitoridian.
numai pentru cel care a deschis articolul,sa nu ai impresia ca daca o butonezi in zona respectiva(poate nu o faci nici bine),dumneai o sa-ti sara pe pereti lovita de placere. prin masturbare ea descopera ce ii place si cum si poate sa-ti comunice,motiv pentru care incurajez masturbarea la femei.
si daca ea nu stie ce ii place si nu comunicati cum trebuie,atunci slabe sanse ca femeia aia,oricat de priceput te crezi,pe experientele trecute,sa aiba orgasm cu tine.
si preludiu nu inseamna numai iti bagi mana in chiloteii ei si ea e deja acolo. sunt si alte zone erogene importante,diferite de la femeie la femeie,pe care tre sa le descoperiti,daca ea nu stie.

si nu imi explic "amorteala" aia. in mod normal,cand placerea e crescanda,te manifesti altfel decat sa devii pasiv.

sus

antheos

Senior member
85 mesaje

scris pe 13 oct 2010 21:19 de antheos

eu cred ca o luase somnu
si mai ales nu din cauza baiatului ci din cauza a ce scrieti voi pe aici frate,auzi la ei,bineinteles ca o femeie poate avea orgasm exclusiv prin penetrare,se numeste orgasm vaginal,se zice ca este mai intens decat cel clitoridian care il au cele mai multe,o femeie poate avea un orgasm doar prin atingerea zonelor erogene,etc...

sus

oarecare

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: prietena mea

scris pe 13 oct 2010 21:34 de oarecare

nu tre sa te cunosti pe tine ca sa nu paralizezi cand te uzi.

si poti sa elimini lichidul respectiv,sau poti sa nu. depinde de felul orgasmului. da,orgasm vaginal si clitoridian,dar la randul lui orgasmul ala are multe caracteristici,ceea ce il diversifica.

o femeie poate avea orgasm si fara stimularea clitorisului,insa mai greu. pentru ca peretii vaginali au multi receptori si multe puncte de resimtire a placerii. dar cum am zis,e mult mai usor sa atingi orgasmul clitoridian.
numai pentru cel care a deschis articolul,sa nu ai impresia ca daca o butonezi in zona respectiva(poate nu o faci nici bine),dumneai o sa-ti sara pe pereti lovita de placere. prin masturbare ea descopera ce ii place si cum si poate sa-ti comunice,motiv pentru care incurajez masturbarea la femei.
si daca ea nu stie ce ii place si nu comunicati cum trebuie,atunci slabe sanse ca femeia aia,oricat de priceput te crezi,pe experientele trecute,sa aiba orgasm cu tine.
si preludiu nu inseamna numai iti bagi mana in chiloteii ei si ea e deja acolo. sunt si alte zone erogene importante,diferite de la femeie la femeie,pe care tre sa le descoperiti,daca ea nu stie.

si nu imi explic "amorteala" aia. in mod normal,cand placerea e crescanda,te manifesti altfel decat sa devii pasiv.

i-am facut si lick.. nu ma declar atotstiutor in astfel de lucruri dar nici nu vreau sa sune a lauda.. totusi stiu cum sa satisfac o femeie (asta nefiind o autoevaluare ci din spusele altor prietene in trecut). mi-am dat seama ca la inceput chiar urca pe pereti de placere insa dupa 10-15 min ramane fara reactie. am adoptat alte miscari si metode insa in zadar. exceptand starea ei de amorteala, ea se comporta ca si o fata normala dupa orgasm (adica trece de la umed la uscat, incepe sa o irite clitorisul, etc). oare sa aibe o intensitate scazuta a orgasmului astfel incat sa nu-si dea seama de existenta lui?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online