Fotbal
Pagina 19 din 33
ursaru
Expert member 1377 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 27 sep 2010 18:47 de ursaru
imi pare rau de marius .. nu cred ca o sa-l apuce cojocul de iarna... dar na.. bafta merita saracu ca doar e cel mai mare stelist..
Merita sa i se dea o sansa pana la sfarsitul sezonului.
After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
|
sus |
|
Machiavelli
Expert member 1640 mesaje
|
Re: Re: Fotbal
Marius Lacatus,noul antrenor al Stelei!
Dar lui Berbecali tot ii urez multe belite...Presimt ca il va umilii din nou pe Laca
Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
|
sus |
|
Machiavelli
|
Ai sa vezi tu prietene cum Vasluiul va deveni o echipa serioasa si pretendenta la titlu.Ei au ca obiectiv titlul...cu orice antrenor.
In fine..Forta Steaua,asta`i cel mai important si bafta Marius Lacatus!
Ok...Forta Steaua
Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
|
sus |
|
Machiavelli
|
bafta merita saracu ca doar e cel mai mare stelist..
Corect...Nu ca panarama aia de Piti
|
sus |
|
compot
Expert member 1548 mesaje
|
scris pe 29 sep 2010 22:42 de compot
Tot respectul pentru lacatus jucatorul dar ca antrenor...ma indoiesc sa reziste mult timp si sa aiba ceva rezultate.Tot mai mult mi se face dor de era Protasov ,pe atunci steaua chiar juca fotbal.
Tot respectul si din partea mea si cu tot respectul cred ca va resista pentru simplul fapt ca alt antrenor cu "talie", nu va fi. Deja e-al 4-lea!
Sa nu uitam un lucru: la Vaslui, Marius Lacatus a inceput cu 7 victorii consecutive (sper sa nu ma-nsel). Mie-mi da sperante, probabil a mai capatat experienta.
Si mie mi-e dor de era Protasov. El a pus bazele echipei care-ajungea in semifinala Cupei Uefa, chiar dac-o antrena Cosmin.!!
Forta Steaua!!!
Femeile nu gem...
Femeile compot
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 30 sep 2010 18:33 de ursaru
Tot respectul si din partea mea si cu tot respectul cred ca va resista pentru simplul fapt ca alt antrenor cu "talie", nu va fi. Deja e-al 4-lea!
Sa nu uitam un lucru: la Vaslui, Marius Lacatus a inceput cu 7 victorii consecutive (sper sa nu ma-nsel). Mie-mi da sperante, probabil a mai capatat experienta.
Si mie mi-e dor de era Protasov. El a pus bazele echipei care-ajungea in semifinala Cupei Uefa, chiar dac-o antrena Cosmin.!!
Forta Steaua!!!
Ai dreptate amigo,dar...Laca la Vaslui a avut parte de un element important:Liniste!
After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
scris pe 30 sep 2010 18:36 de Bozgoru
da vezi tu... cretinu de becali nu-i da nici un credit lui Protasov... l-am auzit de mii de ori pe oier spunand ca cosmin e cel mai tare ca el ne-a dus in semifinale.. ne-a dus pe plm ca olaroiu e un antrenor de mana a doua... ridicat in slavi de becali pentru ca ii canta in struna si primea ordine ca un soldat cuminte ce era...
|
sus |
|
compot
|
scris pe 1 oct 2010 12:29 de compot
Steaua 3-3 Napoli
Noi suntem ROMANI!!!
Ne-a furat prea mult!!
Eu, sincer, sunt multumit de joc. Ma bucur ca am putut sa asist la meci, mi-era dor de Ghencea. Imi pare rau ca toate scaunele rupte, paharele consumate de Pepsi si diverse chestii, aruncate de la tribuna a II a, n-au ajuns in capul arbitrilior.
Forta Steaua!
Femeile nu gem...
Femeile compot
|
sus |
|
ThT
Expert member 1423 mesaje
|
scris pe 1 oct 2010 13:27 de ThT
Steaua 3-3 Napoli
Noi suntem ROMANI!!!
Ne-a furat prea mult!!
Eu, sincer, sunt multumit de joc. Ma bucur ca am putut sa asist la meci, mi-era dor de Ghencea. Imi pare rau ca toate scaunele rupte, paharele consumate de Pepsi si diverse chestii, aruncate de la tribuna a II a, n-au ajuns in capul arbitrilior.
Forta Steaua!
Poate am avut un jucator eliminat dar ma irita la culme faza ca de fiecare data cand avem un avantaj ne bagam cu curu' in poarta. Ultima jumatate de ora napoli nu avea nici o problema la constructie,toata echipa noastra era in careu si respingea suturi.Macar un jucator la pressing putea trimite lacatus..
Behind my smile is everything you'll never understand!
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 1 oct 2010 16:17 de ursaru
Sunt foarte multumit de joc,n-am mai vazut de mult asa un meci bun facut de STeaua. Pacat de eliminarea lui Kapetanos ,trebuie pedepsit pentru ca mereu ia rosu aiurea.Daca nu era eliminarea grecului ii bateau rau pe broscari.
In legatura cu arbitrajul le urez multa sanatate ,pardon multa m*** din Romania si sper ca i-au captusit cativa suporteri dupa meci.Moarte polonezilor!
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 5 oct 2010 19:04 de ursaru
Ce credeti ca va face Romania la Paris?
|
sus |
|
Bozgoru
|
scris pe 5 oct 2010 22:19 de Bozgoru
Ce credeti ca va face Romania la Paris? sper sa castige Franta.. nu ai cum sa tii cu Romania.. cat e titular sau in lotul de 24 Cocis..
|
sus |
|
compot
|
scris pe 6 oct 2010 06:53 de compot
Ca toti romanii, si eu imi doresc ca Romania sa invinga.
Chiar daca vom pierde, sansele noastre la calificare, vor ramane. Hai Romania!!!
Femeile nu gem...
Femeile compot
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
Expert member 2314 mesaje
|
Vor vizita Parisul, si atat
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
Machiavelli
|
Chiar daca vom pierde, sansele noastre la calificare, vor ramane.
Ramane pe draq...Daca nu reusim nici macar un egal cu francezii ne luam adio de la calificare.Si in cazul unui egal calificarea tot ramane compromisa.Asa suntem noi..Ne place sa ne imbatam cu apa rece
|
sus |
|
Rolando
Expert member 1553 mesaje
|
scris pe 10 oct 2010 02:05 de Rolando
Ramane pe draq...Daca nu reusim nici macar un egal cu francezii ne luam adio de la calificare. franta-romania 2-0,sansele de calificare raman,zic eu
Si in cazul unui egal calificarea tot ramane compromisa. cu un egal eram tari,la ce rezultate au fost pana acum in grupa ...
PS: pana acum am postat cu nickul de Igor Tudor,fiind obligat sa imi fac un cont pentru a mai posta aici,am ales si o schimbare de nick
http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
|
sus |
|
Bozgoru
|
scris pe 12 oct 2010 04:34 de Bozgoru
franta-romania 2-0,sansele de calificare raman,zic eu
cu un egal eram tari,la ce rezultate au fost pana acum in grupa ...
PS: pana acum am postat cu nickul de Igor Tudor,fiind obligat sa imi fac un cont pentru a mai posta aici,am ales si o schimbare de nick nu exista sanse de calificare.. nu au existat vreodata... locul 1 nu-l vom lua niciodata in grupa asta.. iar locul 2 nu inseamna " calificare".. inseamna baraj.. si Romania nu va bate pe nici o alta echipa oricare ar fi ea care ar termina pe locul 2 in alta grupa...
|
sus |
|
Rolando
|
scris pe 12 oct 2010 09:42 de Rolando
nu exista sanse de calificare.. nu au existat vreodata... locul 1 nu-l vom lua niciodata in grupa asta.. iar locul 2 nu inseamna " calificare".. inseamna baraj.. si Romania nu va bate pe nici o alta echipa oricare ar fi ea care ar termina pe locul 2 in alta grupa... asta asa e ...eu ma refeream la sansele matematice,daca spre exemplu nationala noastra ar suferi acum o transformare in bine am putea sa ne calificam....
|
sus |
|
Bozgoru
|
scris pe 12 oct 2010 17:44 de Bozgoru
asta asa e ...eu ma refeream la sansele matematice,daca spre exemplu nationala noastra ar suferi acum o transformare in bine am putea sa ne calificam.... egh.. matematic am si eu sanse sa joc in echipa nationala a romaniei
|
sus |
|
compot
|
scris pe 13 oct 2010 22:24 de compot
egh.. matematic am si eu sanse sa joc in echipa nationala a romaniei
De ce sa nu credem, de ce sa nu speram? Noi, Romanii, prea am avut ghinion, fac referire nu doar la nationala, ci si la echipe de club. Reamintesc cateva rezultate: Danemarca 2-2 Romania. Urs Meier, caruia-i urez ca toti banii castigati din arbitraj sa-i piarda si sa ajunga un om sarac, mai sarac decat mine si tine... sau sa dea de-o prostituata BUNA, purtatoare de HIV, Middlesbrough 4-2 Steaua, iar pe final, totalul lacrimilor varsate in acea seara sper sa reprezinte anii in care Midd. va sta in liga secunda engleza, Steaua 3-3 Napoli, iar pe final, iar polonezului care a arbitrat ii urez soarta fostului sau presedinte, decedat intr-un "accident" aviatic, Anderlecht 3-2 Rapid, dupa 2-0 la pauza pentru Rapid... si lista poate continua cu meciuri in care-am fost ghinionisti.
De ce nu avem si noi sansa?
Romania U21 0-0 Anglia U21.
Romania nu s-a calificat, desi in grupa sa terminase pe primul loc. In tur, in Anglia, scorul a fost 2-1 pentru englezi. Legea aceasta, stupida in opinia mea, n-ar trebui schimbata?
Se apropie clasicul nostru: Dinamo - Steaua. Ce zici? Ce parere ai?
Desi sunt stelist, as paria pe un x solist. Desi Dinamo trece printr-o perioada grea, si sper s-o tina asa tot restul vietii ei, se vor mobiliza... totusi, joaca contra Stelei. Nu cred ca va aborda meciul precum l-a abordat contra Otelului, Vasluiului sau Unirii Urziceni.
Femeile nu gem...
Femeile compot
|
sus |
|
Rolando
|
scris pe 14 oct 2010 00:00 de Rolando
Middlesbrough 4-2 Steaua, iar pe final, totalul lacrimilor varsate in acea seara sper sa reprezinte anii in care Midd. va sta in liga secunda engleza aici e drept ca am avut ghinion,dar calificarea lui Middlesbrough a fost perfect meritata,nu poti spune ca au fost ajutati de arbitraj
Steaua 3-3 Napoli, iar pe final, iar polonezului care a arbitrat ii urez soarta fostului sau presedinte, decedat intr-un "accident" aviatic e drept ca arbitrul a prelungit meciul mai mult decat trebuia,dar si steaua are partea ei de vina,de la 3-0 sa faci 3-3??chiar nu au fost in stare sa tina de rezultat?
Anderlecht 3-2 Rapid, dupa 2-0 la pauza pentru Rapid... desi sunt rapidist,ca si in cazul stelei cu napoli aceeasi poveste,au avut 2-0 si nu au fost in sa tina de scorul acesta?? si aici arbitrul nu a mai prelungit exagerat meciul ca la steaua-napoli ....oricum la rapid e ceva normal cu aceste rasturnari de scor,imi amintesc de un meci fc.national-rapid in care rapid a avut 3-0 si s-a terminat 3-3 sau un meci otelul-rapid in care rapid a avut 3-0 si s-a terminat 3-3
Romania nu s-a calificat, desi in grupa sa terminase pe primul loc. In tur, in Anglia, scorul a fost 2-1 pentru englezi. Legea aceasta, stupida in opinia mea, n-ar trebui schimbata? aici nu stiu ce sa zic
Desi sunt stelist, as paria pe un x solist. Desi Dinamo trece printr-o perioada grea, si sper s-o tina asa tot restul vietii ei, se vor mobiliza... totusi, joaca contra Stelei. Nu cred ca va aborda meciul precum l-a abordat contra Otelului, Vasluiului sau Unirii Urziceni. un meci de 1x2
|
sus |
|
Bozgoru
|
scris pe 14 oct 2010 04:20 de Bozgoru
De ce sa nu credem, de ce sa nu speram? Noi, Romanii, prea am avut ghinion, fac referire nu doar la nationala, ci si la echipe de club. Reamintesc cateva rezultate: Danemarca 2-2 Romania. Urs Meier, caruia-i urez ca toti banii castigati din arbitraj sa-i piarda si sa ajunga un om sarac, mai sarac decat mine si tine... sau sa dea de-o prostituata BUNA, purtatoare de HIV, Middlesbrough 4-2 Steaua, iar pe final, totalul lacrimilor varsate in acea seara sper sa reprezinte anii in care Midd. va sta in liga secunda engleza, Steaua 3-3 Napoli, iar pe final, iar polonezului care a arbitrat ii urez soarta fostului sau presedinte, decedat intr-un "accident" aviatic, Anderlecht 3-2 Rapid, dupa 2-0 la pauza pentru Rapid... si lista poate continua cu meciuri in care-am fost ghinionisti.
De ce nu avem si noi sansa?
Romania nu s-a calificat, desi in grupa sa terminase pe primul loc. In tur, in Anglia, scorul a fost 2-1 pentru englezi. Legea aceasta, stupida in opinia mea, n-ar trebui schimbata?
Desi sunt stelist, as paria pe un x solist. Desi Dinamo trece printr-o perioada grea, si sper s-o tina asa tot restul vietii ei, se vor mobiliza... totusi, joaca contra Stelei. Nu cred ca va aborda meciul precum l-a abordat contra Otelului, Vasluiului sau Unirii Urziceni.
nu ghinionul ne omoara pe noi.. ci mentalitatea romanului.. mentalitatea romanului in orice domeniu.. absolut in orice domeniu.. mentalitatea aia de pierzator.. asta se trage de la daci incoace... arbitrii nu-i fura pe cei saraci.. ci pe cei patetici.. ma refer ca natie de patetici...
iar Dinamo-Steaua.. Doamne ajuta
sa castige steaua.. dar na.. aici intervine si matematica.. dinamo n-a castigat de mult in campionat trebuie sa revina etc.. presiune.. vor trage cat pot ei...
|
sus |
|
Bozgoru
|
scris pe 14 oct 2010 04:24 de Bozgoru
aici e drept ca am avut ghinion,dar calificarea lui Middlesbrough a fost perfect meritata,nu poti spune ca au fost ajutati de arbitraj
oare eu sunt singurul om din Romania care crede cu adevarat ca josnicul infectul de Gigi becali a primit in jur de 3-4 mil euro de la middle la pauza?.. pentru ca pe middlesbrough ii interesa faima ..bani aveau destui.. iar pt becali conteaza si un euro in plus ca e un ghiolban cocalar sarac? steaua castiga daca se califica in finala cupei uefa 1,5 mil euro.. si 3 si ceva daca o castigau.. gigi stia ca n-are sanse ca steaua
sa bata sevilia si a zis sa ia banii ..sunt eu nebun? .. stiu ca o sa ziceti." pai la nivelul asta cum sa se faca asa ceva si ca golul s-a dat prea tarziu pt blat.."... etc si etc.. dar totusi e vorba de gigi becali.. un infractor.. si middlesbrough .. o echipa de mana a doua din anglia cu bani( in comparatie cu steaua)... care n-ar mai fii avut niciodata sansa sa ajunga in semifinale vreodata in nici o competitie..nici macar in cupa ligii lor..
|
sus |
|
compot
|
scris pe 14 oct 2010 20:03 de compot
nu ghinionul ne omoara pe noi.. ci mentalitatea romanului.. mentalitatea romanului in orice domeniu.. absolut in orice domeniu..
Totul se rezuma la educatie.
Romanul nu este educat... poate n-avem oameni competenti sau... pur si simplu astia suntem noi si nu vom evolua niciodata. Am putea face-o... dac-ar disparea manelele !
Femeile nu gem...
Femeile compot
|
sus |
|
Rolando
|
scris pe 14 oct 2010 20:30 de Rolando
Totul se rezuma la educatie.
Romanul nu este educat... poate n-avem oameni competenti sau... pur si simplu astia suntem noi si nu vom evolua niciodata. Am putea face-o... dac-ar disparea manelele ! problema noastra nu sunt manelele....eu zic ca problema noastra este DEMOCRATIA (stiu ca suna aiurea)..... nu pot sa-mi explic cum pe vremea comunistilor la fotbal eram printre cei mai buni,la gimnastica cred ca eram cei mai buni si in general in toate sporturile ne descurcam mai bine decat o facem acum.....in schimb dupa 89 la gimnastica am incepu usor,usor sa o luam la vale,la fotbal,la nivel de club nu am mai facut nimic notabil pana in 2006 care a fost o intamplare,doar nationala a mai stralucit pana prin 1998 (nationala construita in mare parte pe vremea comunistilor).....acum fotbalisti se ocupa cu fotografierea lu "gogu" sau pleaca de la antrenamente ca sa se intalneasca cu Bianca lui Bote(cazul adrian cristea),la nationala vin toti infumuratii gen Chivu,Marica si Mutu....asa nu vom face nimic,tot mai multi cetateni pleaca din tara cu tot cu copii,de unde sa mai formam juniori de perspectiva daca toti emigreaza ......chiar eu aveam in urma cu 2 ani un coleg foarte bun la fotbal,era tehnic,dribla de unu singur toata echipa adversa in campionatul scolii si juca la o echipa de 2 lei,terenul lor arata ca un camp arat,tot ce stia la fotbal,invatas pe maidan in nici un caz la clubul la care se ducea,cum sa faci performanta asa??? acum e in spania,joaca acolo la un club cu conditii mult mai bune si poate peste cativa ani auzim de el ca debuteaza pt nationala spaniei
|
sus |
|
Bozgoru
|
scris pe 15 oct 2010 18:02 de Bozgoru
problema noastra nu sunt manelele....eu zic ca problema noastra este DEMOCRATIA (stiu ca suna aiurea)..... nu pot sa-mi explic cum pe vremea comunistilor la fotbal eram printre cei mai buni,la gimnastica cred ca eram cei mai buni si in general in toate sporturile ne descurcam mai bine decat o facem acum.....in schimb dupa 89 la gimnastica am incepu usor,usor sa o luam la vale,la fotbal,la nivel de club nu am mai facut nimic notabil pana in 2006 care a fost o intamplare,doar nationala a mai stralucit pana prin 1998 (nationala construita in mare parte pe vremea comunistilor).....acum fotbalisti se ocupa cu fotografierea lu "gogu" sau pleaca de la antrenamente ca sa se intalneasca cu Bianca lui Bote(cazul adrian cristea),la nationala vin toti infumuratii gen Chivu,Marica si Mutu....asa nu vom face nimic,tot mai multi cetateni pleaca din tara cu tot cu copii,de unde sa mai formam juniori de perspectiva daca toti emigreaza ......chiar eu aveam in urma cu 2 ani un coleg foarte bun la fotbal,era tehnic,dribla de unu singur toata echipa adversa in campionatul scolii si juca la o echipa de 2 lei,terenul lor arata ca un camp arat,tot ce stia la fotbal,invatas pe maidan in nici un caz la clubul la care se ducea,cum sa faci performanta asa??? acum e in spania,joaca acolo la un club cu conditii mult mai bune si poate peste cativa ani auzim de el ca debuteaza pt nationala spaniei ai dreptate romanu ar trebui sa nu aiba dreptul la democratie.. e un animal prin definitie... trebuie tinut in ham si biciuit ..( nu glumesc)
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 16 oct 2010 13:02 de ursaru
franta-romania 2-0,sansele de calificare raman,zic eu
cu un egal eram tari,la ce rezultate au fost pana acum in grupa ...
PS: pana acum am postat cu nickul de Igor Tudor,fiind obligat sa imi fac un cont pentru a mai posta aici,am ales si o schimbare de nick
Esti constient ca Romania sa se mai califice de pe locul 2,trebuie sa bata cam tot,deci nu`si permit pasi gresiti.Eu zic pas la euro 2012)
PS:nick`ul tau are legatura cu fundasul Rolando?
|
sus |
|
Rolando
|
scris pe 16 oct 2010 13:10 de Rolando
PS:nick`ul tau are legatura cu fundasul Rolando? te referi la jucatorul lui fc porto? daca da, nu are legatura cu el ...cand eram mai mic si jucam fotbal cu cei mari imi ziceau ca seman cu Rolando Fonseca de aici mi-a venit idea acestui nick+ ca imi place cum suna
PS: si mai era unu ROLANDO Edson care juca acum cateva sezoane la UTA Arad,acum nu mai stiu nimic de el
|
sus |
|
Bozgoru
|
scris pe 16 oct 2010 16:18 de Bozgoru
eu zic ca nici la asta nu suntem buni.. ca suntem un popor care pierde timpul aiurea cat suntem treji.. eu zic totusi ca la Campionatul Mondial de furat..am fi ca Uruguay in anii 30
|
sus |
|
Pagina 19 din 33
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|