Senzatii necunoscute...

Pagina 1 din 1
1

Tatianasb

Newbie
2 mesaje

Senzatii necunoscute...

scris pe 22 apr 2004 21:31 de Tatianasb

Ciao la toata lumea.
Sunt o tanara de 21 de ani si as vrea sa ma ajutati intr-o mica problema...
Am descoperit in ultimul an ca sunt atrasa mai mult de femei...
As dori sa incerc aceasta experienta intr-un mod cat mai discret posibil.
In acelasi timp, as vrea sa impartasesc noi experiente cu persoane mai experimentate.
va rog mult sa-mi dati sfaturi, ce as putea sa fac, si cum pot sa-mi explic aceste trairi, dorinte pe care le simt acum...

Va rog sa-mi raspundeti la: tatiana83sb@yahoo.com pentru legaturi discrete si private, iar sfaturile sa le puneti pe forum.
sus

bebelusa

Senior member
80 mesaje

Re: Senzatii necunoscute...

scris pe 22 apr 2004 23:04 de bebelusa

Ciao la toata lumea.
In acelasi timp, as vrea sa impartasesc noi experiente cu persoane mai experimentate.
va rog mult sa-mi dati sfaturi, ce as putea sa fac, si cum pot sa-mi explic aceste trairi, dorinte pe care le simt acum...

Va rog sa-mi raspundeti la: tatiana83sb@yahoo.com pentru legaturi discrete si private, iar sfaturile sa le puneti pe forum.

ce sfaturi vrei de la noi tatiana?ai spus ca e o problema...poate nu ar trebui sa fie .....daca tu asa simtzi,si asa te simtzi bine,(adika cu o tipa nu cu un tip) ....e alegerea ta....

Cand iti doresti ceva cu adevarat ... tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Senzatii necunoscute...

scris pe 22 apr 2004 23:30 de inuendo

brrrrr .. inca o femeie in minus pentru neamul extraordinar, nemaipomenit, fabulos chiar, al barbatilor...

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

bebelusa

Senior member
80 mesaje

Re: Re: Re: Senzatii necunoscute...

scris pe 22 apr 2004 23:33 de bebelusa

brrrrr .. inca o femeie in minus pentru neamul extraordinar, nemaipomenit, fabulos chiar, al barbatilor...

poate ii plac si barbatzii...

Cand iti doresti ceva cu adevarat ... tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 23 apr 2004 17:03 de FireSoul

Ciao la toata lumea.

In primul rand, tre' sa te gandesti f bine daca tu chiar esti atrasa de femei(shi nu numai de femei); in al 2-lea rd, daca ai descoperit ceea ce te atrage, nu te lasa descurajata de nimeni shi nu-ti refula dorintele.
Nimeni nu poate spune mai bine in afara de tine de ce(shi daca) esti atrasa de tipe.
Succes in "cautari"

Save water! drink beer!!!
sus

Quankhi

Junior member
39 mesaje

scris pe 23 apr 2004 17:12 de Quankhi

In primul rand, tre' sa te gandesti f bine daca tu chiar esti atrasa de femei(shi nu numai de femei); in al 2-lea rd, daca ai descoperit ceea ce te atrage, nu te lasa descurajata de nimeni shi nu-ti refula dorintele.
Nimeni nu poate spune mai bine in afara de tine de ce(shi daca) esti atrasa de tipe.
Succes in "cautari"

poate vrei sa te caute si pe tine...mi ca m as supara... nu am nimik impotriva celor care au alte preferinte sexuale, atata timp cat nu sunt predofili sau zoofili...ii urez bafta in cautari si sa nu si faca probleme...e ceva normal in ziua de azi...

Death is not the end...is just the beginning of a new life!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 apr 2004 17:13 de ExoticDream

Ciao la toata lumea.

Ai 21 de ani...poti incerca sa vezi ce simti cand esti impreuna cu un barbat, dar de ce nu...poti incerca sa vezi ce se intampla cand esti impreuna cu o femeie!Daca ai dubii si nu exista o alta cale de a face lumina in problema asta, singura solutie pe care o vad este incercarea LIVE! Daca iti reprimi senzatiile si te temi de barierele impuse de societate, risti sa ramai cu frustrarea ca nu ti-ai definit corect orientarea sexuala.De unde stii ca nu esti bisexuala? Totul va fi OK dupa! Dar fii atenta pe cine alegi pt "experiment"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Tatianasb

Newbie
2 mesaje

scris pe 23 apr 2004 23:41 de Tatianasb

Imi pare bine ca ma intelegeti, chiar mi-atzi ridicat moralul foarte mult
Petreceam atata timp simtindu-ma singura, si parca putin ciudat in societate...
Credeam ca sunt intr-un fel frigida, ciudata poate, anormala si singura intr-o societate in care nu-mi gasesc locul...
O prietena mi-a spus despre site-ul vostru, si am incercat sa imi gasesc linistea aici, sa gasesc intelegere.
Este atat de ciudat cand sunt in prezenta unei femei, sau cand ma uit la un film si vad o femeie atractiva... ceva se rascoleste in mine, simt un val puternic de caldura si ma infior putin... Sincera sa fiu, nu am simtit pana acum dragostea pentru un barbat, atractia fizica pentru el, de aceea aceste senzatii sunt noi si oarecum ciudate...
Sper sa gasesc pe cineva care sa ma ajute sa inteleg, si sa dau curs acestor senzatii si dorinte.
sus

TheBeast

Junior member
12 mesaje

scris pe 23 apr 2004 23:45 de TheBeast

Ciao la toata lumea.

F bine Tatiana, simtica te atrag femeile perfect gaseste o lesbi si o sa fie super, sincer si eu daca eram femeie tot femeile mi-ar fi placut ca ar fi fost frumusete reciproca si era perfect. Nu trebuie sa te feresti nu este o rusine, asa simte creierul tau se excita la femei aia este nu este o crima ci e ceva normal ptr tine sunt f multe femei lesbi as aca nu-ti face probleme, sunt si cluburi de asa ceva si la noi.
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

scris pe 24 apr 2004 09:54 de LatinSexyGuy

Ciao la toata lumea.

Daca o sa ajungi sa o faci un o femeie atunci o sa vezi daca intradevar iti place si apoi nu cred ca o sa mai fie o problema pt tine!!!

Nu conditia noastra ci calitatea sufletului nostru ne face fericiti
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 24 apr 2004 12:07 de Alinutzzza

Ciao la toata lumea.

eu zic ca daca te simti atrasa de femei locul unde gasesti rezolvarea "problemei" nu e aici, forumul asta. Daca asta simti, ia-o ca atare. Nu-ti refula dorintele si simtirile. Fiecare persoana e unica. Sau ceea ce simti tu acum, atractia fata de femei poate sa fie doar o atractie pe moment, care peste cateva luni poate sa dispara. Asa ca, asteapta si vei vedea. Oricum, sunt destule pers in postura ta.

caut lumina
sus

Quankhi

Junior member
39 mesaje

scris pe 24 apr 2004 15:53 de Quankhi

Ciao la toata lumea.

daca chiar vrei un loc unde poate sa ti gasesti o partenera macar de o intalnire sa vezi cum e, incearca pe www.cautama.ro ...acolo vei gasi mai mult decat sigur ce ti trebuie...

Death is not the end...is just the beginning of a new life!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 24 apr 2004 16:28 de Infector

Am citit cam tot si zic eu ca te-au sfatuit bine oamenii astia prezenti p'aici. Oricum pentru barbati este o pierdere , -1 femeie tanara si cu potential.
Nu conteaza ce faci atata timp cat te simti implinita.

Ce nedreapta e viatza cu noi barbatii ... daca o femeie isi descopera atractia fatza de sexul frumos punem -1 fata dar daca un barbat doreste sa devina "domnisoara" nu putem sa punem +1 femeie ... ce moloz de problema
Pai nu? Ia ziceti?

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 25 apr 2004 12:20 de Alinutzzza

Am citit cam tot si zic eu ca te-au sfatuit bine oamenii astia prezenti p'aici. Oricum pentru barbati este o pierdere , -1 femeie tanara si cu potential.
Nu conteaza ce faci atata timp cat te simti implinita.

Ce nedreapta e viatza cu noi barbatii ... daca o femeie isi descopera atractia fatza de sexul frumos punem -1 fata dar daca un barbat doreste sa devina "domnisoara" nu putem sa punem +1 femeie ... ce moloz de problema
Pai nu? Ia ziceti?

poate, desi am citit undeva ca pe unii barbatii ii excita super tare femeile cu par pe picioare........concluzia...

caut lumina
sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: Re: Re: Senzatii necunoscute...

scris pe 25 apr 2004 15:13 de princess

poate, desi am citit undeva ca pe unii barbatii ii excita super tare femeile cu par pe picioare........concluzia...
Nu pe bune..si tu ce ai facut dupa ce ai citit..ti-ai lasat parul de pe picioare sa-ti creasca..?

Live now,die later!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online