Probleme la dezvirginare

Pagina 1 din 1
1

oarecare

Junior member
15 mesaje

Probleme la dezvirginare

scris pe 20 oct 2010 19:18 de oarecare

zilele trecute am incercat sa fac dragoste cu prietena mea, fiind prima oara pt ea. am trecut prin preludiu, a decurs totul incet si cu multa rabdare insa ea acuza dureri aproape insuportabile. cu multa dificultate am reusit sa intru putin insa o doare atat de tare incat mi se rupe inima cand o vad. ma gandesc ca am intrat vreo 7-8cm, cel putin asa am simtit. am incercat de 2-3 ori in zile diferite, se observa un mic progres insa tot e greu si cu dureri pt ea. nu vreau sa ma gandesc ca nu am fi compatibili fiindca o iubesc. am mai avut experiente cu virgine in trecut insa atunci totul a fost usor, fara dureri, fara sange (nu am simtit nici un himen). ce pot sa fac?
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: probleme la dezvirginare

scris pe 20 oct 2010 20:25 de victoria_ok

zilele trecute am incercat sa fac dragoste cu prietena mea, fiind prima oara pt ea. am trecut prin preludiu, a decurs totul incet si cu multa rabdare insa ea acuza dureri aproape insuportabile. cu multa dificultate am reusit sa intru putin insa o doare atat de tare incat mi se rupe inima cand o vad. ma gandesc ca am intrat vreo 7-8cm, cel putin asa am simtit. am incercat de 2-3 ori in zile diferite, se observa un mic progres insa tot e greu si cu dureri pt ea. nu vreau sa ma gandesc ca nu am fi compatibili fiindca o iubesc. am mai avut experiente cu virgine in trecut insa atunci totul a fost usor, fara dureri, fara sange (nu am simtit nici un himen). ce pot sa fac?

Probabil are un himen puternic, de aceea fiecare penetrare ii provoaca durere. Va fi foarte greu sa-l rupi.
sus

roza01

Senior member
62 mesaje

Re: Re: probleme la dezvirginare

scris pe 20 oct 2010 20:40 de roza01

Un pahar 2 de whisky n-ar strica
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 20 oct 2010 21:09 de Psyche

nu e neaparat vorba de un himen puternic. acum hai sa fim seriosi ca doar n-o fi pielicica aia iron shield sa nu-l poti penetra.
e normal,e prima oara,e emotionata,vede ca o si doare,nu se poate relaxa. peretii vaginului sunt oricum stramti iar daca nu se relaxeaza in asa fel incat creierul sa resimta excitatia si sa se lubrifieze e si mai rau. si eu patesc mereu ca la prima penetrare,desi am o viata sexuala activa,sa ma usture si sa ma doara,dar prin frecare si atat,trece.
incercati un lubrefiant,parerea mea. da,preludiul e ok,o iei incetisor,dar nu e destul. primele dati pentru o femeie nu or sa fie niciodata fantastice.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 20 oct 2010 21:31 de suchi

e posibil sa fie durerea aia de dupa dizvirginare,dupa ce dizvirginezi o fata e bina sa o lasi vreo 2 saptamani ptr sa se refaca cicatricea aia si apoi sa o afceti din nou,eu nu cred k a intrat 7-8 cm.k e destul de mult,doar dak ai fortato

tot noi,dragi tovarasi
sus

oarecare

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Re: probleme la dezvirginare

scris pe 20 oct 2010 21:38 de oarecare

Un pahar 2 de whisky n-ar strica

am incercat si asta
sus

roza01

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: probleme la dezvirginare

scris pe 20 oct 2010 21:39 de roza01

am incercat si asta

atunci incearca cu mai multe pahare
sus

oarecare

Junior member
15 mesaje

Re: Re: probleme la dezvirginare

scris pe 20 oct 2010 21:45 de oarecare

nu e neaparat vorba de un himen puternic. acum hai sa fim seriosi ca doar n-o fi pielicica aia iron shield sa nu-l poti penetra.
e normal,e prima oara,e emotionata,vede ca o si doare,nu se poate relaxa. peretii vaginului sunt oricum stramti iar daca nu se relaxeaza in asa fel incat creierul sa resimta excitatia si sa se lubrifieze e si mai rau. si eu patesc mereu ca la prima penetrare,desi am o viata sexuala activa,sa ma usture si sa ma doara,dar prin frecare si atat,trece.
incercati un lubrefiant,parerea mea. da,preludiul e ok,o iei incetisor,dar nu e destul. primele dati pentru o femeie nu or sa fie niciodata fantastice.

totusi este destul de relaxata si e super lubrifiata. preludiul tine si 30 min.. atingeri, saruturi pe tot corpul...nu cred sa fie la preludiu problema. stiu ca prima oara pt o fata nu e fantastic.. i-am si spus asta sa inteleg ca are un himen mai puternic? nu stiu daca vreau sa fortez mai tare fiindca o doare. intre noi e si o diferenta considerabila de inaltime... 1.90 si ea 1.55...
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 21 oct 2010 07:09 de Psyche

totusi este destul de relaxata si e super lubrifiata. preludiul tine si 30 min.. atingeri, saruturi pe tot corpul...nu cred sa fie la preludiu problema. stiu ca prima oara pt o fata nu e fantastic.. i-am si spus asta sa inteleg ca are un himen mai puternic? nu stiu daca vreau sa fortez mai tare fiindca o doare. intre noi e si o diferenta considerabila de inaltime... 1.90 si ea 1.55...

sunteti retarzi. cum ai ajuns tu la concluzia ca vaginul e direct proportional cu inaltimea?

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 21 oct 2010 10:50 de ursaru

sunteti retarzi. cum ai ajuns tu la concluzia ca vaginul e direct proportional cu inaltimea?

O fi vreo teorema noua))

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

oarecare

Junior member
15 mesaje

scris pe 21 oct 2010 11:24 de oarecare

doar ma gandeam, pana acum am fost cu fete mai inalte si nu am avut asemenea probleme. e putin ciudat sa te gandesti la o fata de 1.55 dar care sa fie si larga )
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: probleme la dezvirginare

scris pe 21 oct 2010 14:10 de ThT

doar ma gandeam, pana acum am fost cu fete mai inalte si nu am avut asemenea probleme. e putin ciudat sa te gandesti la o fata de 1.55 dar care sa fie si larga )

no comment!

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 21 oct 2010 14:44 de ThT

no comment!

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 21 oct 2010 15:26 de suchi

si dak fata avea 2m,insemna k avea dita mia galeata in fusta ),hai ma fii serios)ce,la tn ti se masoara penisul dupa inaltime ?)

tot noi,dragi tovarasi
sus

oarecare

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme la dezvirginare

scris pe 21 oct 2010 15:27 de oarecare

no comment!

un comentariu fara comentariu? interesant
alte sugestii?
sus

oarecare

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme la dezvirginare

scris pe 21 oct 2010 15:36 de oarecare

si dak fata avea 2m,insemna k avea dita mia galeata in fusta ),hai ma fii serios)ce,la tn ti se masoara penisul dupa inaltime ?)

nu m-a interesat acest aspect si nici n-am elaborat un studiu pe aceasta tema. avand bazinul mai mic mi se pare normal sa intre mai greu. diferentele sunt f mari intre o fata inalta care are si solduri mai late fata de una mai mica care are solduri inguste. retard sau nu, ar fi bine sa nu intram in astfel de discutii. imi spune si mie cineva ce as putea sa fac? sa ignor faptul ca o doare? nu stiu daca as putea face asta
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme la dezvirgina

scris pe 21 oct 2010 15:38 de Psyche

nu m-a interesat acest aspect si nici n-am elaborat un studiu pe aceasta tema. avand bazinul mai mic mi se pare normal sa intre mai greu. diferentele sunt f mari intre o fata inalta care are si solduri mai late fata de una mai mica care are solduri inguste. retard sau nu, ar fi bine sa nu intram in astfel de discutii. imi spune si mie cineva ce as putea sa fac? sa ignor faptul ca o doare? nu stiu daca as putea face asta

eu zic sa studiezi anatomia la femei. vei descoperi ca vaginul nu e tocmai vertical.

sus

oarecare

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme la dezvir

scris pe 21 oct 2010 15:46 de oarecare

eu zic sa studiezi anatomia la femei. vei descoperi ca vaginul nu e tocmai vertical.

stiu asta, faceam referire si la osul de sub muntele lui venus care se simte la intrarea in vagin (chiar deasupra)
sus

antheos

Senior member
85 mesaje

Re: Probleme la dezvirginare

scris pe 21 oct 2010 16:23 de antheos

nu te da batut,asa am patit si eu..
trebuie doar rabdare,perseverenta si multa intelegere,ai sa vezi ca in cateva luni ai sa bagi si outzele

daca in viata aveam noroc de bani cum am noroc de prosti...
sus

angel_hopes01

Junior member
34 mesaje

scris pe 23 oct 2010 17:59 de angel_hopes01

mai bn ar trebui ea sa nu se mai planga atat,sa suporte o data si aia e .. ca daca o ,,lalaliti" atat in fiecare zi,o s'o doara de n'ori si nici n'o sa i se rupa himenul prea curand..acum depinde si de ea..ca trebuie sa suporte cat de putin,durererea.. daca nu,sa se lase de sporturi d'astea parerea mea

Sunt aici,la mine sub tricou

Rasuna'n mintea mea zi de zi ca un ecou ..

Sa sufar eu pentru voi?..O zic din nou

Bag pu*a'n lume si v'o fac cadou
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Probleme la dezvirginare

scris pe 24 oct 2010 23:18 de Leroy

Citind toate astea, zic sa iei in considerare sfaturile lui <> iar de la mine, ca sugestie, daca spui ca tii la ea si nu ai dori sa se destrame cumva, punand in balanta situatia, de-o parte ar fi durerea ei, de-o parte teama ta sa nu se termine de-o data datorita incompatibilitatii...
Propun un preludiu luuuung, poate un paharel de vin, nu mult, doar cat sa puna sangele in miscare si mult curaj pentru tine, chiar daca vezi durere in ochii ei, asa e la fiecare femeie pt prima data, treci peste si te gandesti la binele relatiei si la amorul ce va urma...

Festina Lente !
sus

zuzu05

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Re: Probleme la dezvirginare

scris pe 8 nov 2010 21:44 de zuzu05

totusi am si eu o problema asemanatoare cu a lui oarecare

sunt de 3 luni cu o fata.
la inceput mi-a spus ca este virgina.
dupa 3 seri in pat in care am facut doar preludiu..am si incercat.mam mirat pentru ca nu a duruto prea tare cand a intrat...si nici cand am executat actul in sine.dar acum mi-a spus ceva care m-a uimit si mai tare,ca nu am dezvirginato.nu am mai avut fete virgine..pentru ca am avut odata o experienta si de atunci fug de el..dar m-am incurcat si nu am ce sa mai fac.

stiu despre himen.poate fi elastic.poate fi mai in spate..mai in fata..

dar..in pozitia cracanat...intra toata.dar o doare...nu curge sange.
pe la spate intra toata.in doggy style la fel.

care e problema?

da-ti foc
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Probleme la dezvirginare

scris pe 8 nov 2010 22:00 de toy

dupa 3 seri in pat in care am facut doar preludiu..am si incercat.mam mirat pentru ca nu a duruto prea tare cand a intrat...si nici cand am executat actul in sine.dar acum mi-a spus ceva care m-a uimit si mai tare,ca nu am dezvirginato.

pai daca a fost virgina, dupa primul act sexual nu mai este. nu conteaza himenul ala, dar eu tind sa cred ca iubita ta mai facuse sex si te-a mintit
nu am mai avut fete virgine..

mda....asta explica faptul ca ai crezut-o si ca habar nu ai ce presupune sexul cu o virgina

pentru ca am avut odata o experienta si de atunci fug de el..dar m-am incurcat si nu am ce sa mai fac.

de ce anume fugi?

bravoooo.....ai un punct de la mine

cate pozitii, maama...
lumineaza-ma te rog si pe mine? cum e pozitia "cracanat"?

care e problema?

Mai ai multe de invatat. Sexul se face cu cap, cu ala de pe umeri nu cu celalalt
sus

sorinuxa

Veteran member
158 mesaje

Re: Re: Re: Re: Probleme la dezvirginare

scris pe 8 nov 2010 22:26 de sorinuxa

totusi am si eu o problema asemanatoare cu a lui oarecare

sunt de 3 luni cu o fata.
la inceput mi-a spus ca este virgina.
dupa 3 seri in pat in care am facut doar preludiu..am si incercat.mam mirat pentru ca nu a duruto prea tare cand a intrat...si nici cand am executat actul in sine.dar acum mi-a spus ceva care m-a uimit si mai tare,ca nu am dezvirginato.nu am mai avut fete virgine..pentru ca am avut odata o experienta si de atunci fug de el..dar m-am incurcat si nu am ce sa mai fac.

care e problema?

Mey asa mi s-a intamplat si mie am fost virgina si la primele acte nu mi-a curs deloc sange q toate ca ma durea de simteam ca mor pana intr-o zi cand mi-a bagat ubithu vreo 2 degetele si mi-a curs sange si nici nu vreau sa imi aduc aminte cat m-a durut:-s

sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

scris pe 9 nov 2010 15:19 de anonima29

sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

scris pe 9 nov 2010 15:23 de anonima29

nu te lua dupa vorbele tuturor.. si eu am 1,57 si am avut un himen puternic si nici ,,larga" nu sunt cum zic altii despre fetele care sunt mici de statura .. aici nu depinde de inaltimea fiecarui,depinde de organismul sau.oricum,bafta!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online