sex oral

Pagina 1 din 2
1   2   »

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

sex oral

scris pe 25 apr 2004 11:54 de Alinutzzza

sexul oral cuprinde si stimularea clitorisului de catre partener cu mana pana la orgasm?

caut lumina
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: sex oral

scris pe 25 apr 2004 14:40 de FireSoul

sexul oral cuprinde si stimularea clitorisului de catre partener cu mana pana la orgasm?

Sexul oral se face NUMAI shi NUMAI cu gura, adik numai stimularea organelor genitale cu limba, buzele, dintii se numeste sex oral. Stimularea partenerului cu mana s.n. masturbare(daca fiecare din parteneri il stimuleaza pe celalalt "manual"=> masturbare reciproca)

Save water! drink beer!!!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: sex oral

scris pe 25 apr 2004 15:39 de Infector

Sexul oral se face NUMAI shi NUMAI cu gura, adik numai stimularea organelor genitale cu limba, buzele, dintii se numeste sex oral. Stimularea partenerului cu mana s.n. masturbare(daca fiecare din parteneri il stimuleaza pe celalalt "manual"=> masturbare reciproca)

Ai zis-o , "numai si numai cu gura" ... chiar asa? Inseamna ca tu i-o , sa ma scuzi,sugi fara sa te folosesti de nici o manutza, nici un degetel nimic? Si el cand iti face tie nu te atinge cu nimic altceva decat cu limba,buzele si dinti ... pfuuuuu ... mai sa fie dar ce tehnica cu smen!I-auzi!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: sex oral

scris pe 25 apr 2004 15:52 de FireSoul

Ai zis-o , "numai si numai cu gura" ... chiar asa? Inseamna ca tu i-o , sa ma scuzi,sugi fara sa te folosesti de nici o manutza, nici un degetel nimic? Si el cand iti face tie nu te atinge cu nimic altceva decat cu limba,buzele si dinti ... pfuuuuu ... mai sa fie dar ce tehnica cu smen!I-auzi!

mda...m-am exprimat eronat. Oricum, ideea ce ca stimularea sexuala in care nu sunt implicate parti ale cavitatii bucale nu s.n. sex oral

sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 25 apr 2004 17:09 de Alinutzzza

inseamna ca masturbarea reciproca nu se inscrie in "sex"?

caut lumina
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 25 apr 2004 18:46 de FireSoul

inseamna ca masturbarea reciproca nu se inscrie in "sex"?

Masturbarea, sexul oral(felatie, cunnilingus), sodomismul(sexul anal) etc. sunt forme ale sexului.
Masturbarea nu se inscrie insa in categoria "sex oral"
Sper ca acum ai priceput!

sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 26 apr 2004 10:56 de Alinutzzza

Masturbarea, sexul oral(felatie, cunnilingus), sodomismul(sexul anal) etc. sunt forme ale sexului.
Masturbarea nu se inscrie insa in categoria "sex oral"
Sper ca acum ai priceput!

acum da...

caut lumina
sus

vasistan

Newbie
1 mesaje

Re: sex oral

scris pe 3 iul 2004 12:12 de vasistan

Alinutza se vede ca nu ai avut parte de sex oral ...inca , daca e oral atunci e cu gura draga nu cu degetul sau mana.
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 4 iul 2004 00:10 de Taqua

Alinutza se vede ca nu ai avut parte de sex oral ...inca , daca e oral atunci e cu gura draga nu cu degetul sau mana.

Ce destepti si experimentati e unii...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 iul 2004 00:12 de ExoticDream

Ce destepti si experimentati e unii...

Cred ca sunt din aia perversi care isi leaga mainile si ochii si se orienteaza numai dupa.....miros???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 5 iul 2004 15:29 de ExoticDream

Pai tu crezi ca toate femeile sunt nespalate ca tine asa sa emane mirosuri in zona "sensibila".La tine poate se chideaza dupa miros si sa-ti spun care e faza cu legatul ochilor ; se leaga la ochi pentru ca-i ustura de la aciditate
Rau e sa fii jegos (jegoasa in cazul de fata)

Bai, da' ne lasi??? N-ai priceput nimic din postul meu, era la misto, bai!!! Du-te, frate, la nudisti si cauta-ti o grecoaica ceva mai coapta, cu forme rubensiene, vrajesti-o cum te pricepi mai bine si treci la fapte, de ce arzi gazul prin Internet Cafe sa ne barai pe noi la cap? (Sau nu te baga nimeni in seama si te joci CounterStrip?) Abia luasem o pauza de jigniri si insulte pe aici, nu vicia atmosfera! Eu nu te-am vazut in viata mea si sper sa n-am ocazia, traim in lumi...paralele!

PS. Omu' e la mare si singurul topic care-l pasioneaza este...sexul oral!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

horatiu68

Junior member
37 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 12 iul 2004 15:55 de horatiu68

Bai, da' ne lasi??? N-ai priceput nimic din postul meu, era la misto, bai!!! Du-te, frate, la nudisti si cauta-ti o grecoaica ceva mai coapta, cu forme rubensiene, vrajesti-o cum te pricepi mai bine si treci la fapte, de ce arzi gazul prin Internet Cafe sa ne barai pe noi la cap? (Sau nu te baga nimeni in seama si te joci CounterStrip?) Abia luasem o pauza de jigniri si insulte pe aici, nu vicia atmosfera! Eu nu te-am vazut in viata mea si sper sa n-am ocazia, traim in lumi...paralele!

PS. Omu' e la mare si singurul topic care-l pasioneaza este...sexul oral!!!

problema e alta!e bine ca ai sanctionat badarania si vulgaritatea
omului,dar despre sex oral -daca nu ai facut sau iubitul nu ti-a facut tie -e ceva mai greu de vorbit si de descris!!!!!asta pt.ca in mod normal nu o faci
cu oricine si oricind si
gama de senzatii e superultrafantastica!!!!!!daca stii ce sa faci!!!
promit ca voi reveni!!milfi

milford
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 12 iul 2004 16:20 de ExoticDream

problema e alta!e bine ca ai sanctionat badarania si vulgaritatea
omului,dar despre sex oral -daca nu ai facut sau iubitul nu ti-a facut tie -e ceva mai greu de vorbit si de descris!!!!!asta pt.ca in mod normal nu o faci
cu oricine si oricind si
gama de senzatii e superultrafantastica!!!!!!daca stii ce sa faci!!!
promit ca voi reveni!!milfi

De badarani avem noi ac de cojoc, lasa-i sa bombane pe limba lor, hai revino si spune-ne mai mult despre tehnicile alea!!! Vrem sa traim si noi acele senzatii de vis cu persoana iubita!!!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 12 iul 2004 23:40 de Infector

De badarani avem noi ac de cojoc, lasa-i sa bombane pe limba lor, hai revino si spune-ne mai mult despre tehnicile alea!!! Vrem sa traim si noi acele senzatii de vis cu persoana iubita!!!

Aham ... da intai sa-ti gasesti o persoana ca ai draq 19 ani si tot virgina si haladita esti. Miss Canal 2004

sus

Serendipity

Junior member
27 mesaje

sex oral... hai taci...

scris pe 13 iul 2004 01:19 de Serendipity

Bahhhhh... da pana la urma unii au dreptate... cand incep sa faca mishto. Adica chiar asa am ajuns... Sa ne intrebam ce e aia sex oral si cum se face, cu mana sau cu gura sau cu amandoua??? las'o dreq de treaba...

You can't run away from your past... You'll end up running in circle...
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 13 iul 2004 08:53 de sabba

Da' poate fata e o eleganta si nu ia cu mana, ci cu furculita!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Serendipity

Junior member
27 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 13 iul 2004 10:49 de Serendipity

Da' poate fata e o eleganta si nu ia cu mana, ci cu furculita!

hahaha... Oricat de eleganta si bine crescuta ar fi... furculita ca furculita...dar sa nu foloseasca si cutitul...

You can't run away from your past... You'll end up running in circle...
sus

horatiu68

Junior member
37 mesaje

incerc ,dar ma streseaza baiatul asta,infector

scris pe 13 iul 2004 12:10 de horatiu68

in primul rind un sfate siteul ele.ro-o
persoana feminina care semneaza maya-descrie foarte romantic si practic -din viziune feminina -sexul oral!!!!
va rog cititi -si o sa-mi
dati dreptate doamnelor,domnisoarelor!
apoi-ca sa faci,tu barbat
sex oral ,trebuie sa fii
nebun dupa fata in cauza!
trebuie sarutari dulci,lungi,fine-doar cu
buzele,si limba-fara nervi,fara graba,fara dinti,fara cutit si furculita,.....doar cu o rabdare izvorita din dragostea pt.ea!!!!efectul e garantat,bineinteles-igiena perfecta!!!!!!!!
succes deplin!-tuturor

milford
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 13 iul 2004 12:17 de ExoticDream

Aham ... da intai sa-ti gasesti o persoana ca ai draq 19 ani si tot virgina si haladita esti. Miss Canal 2004

Si tu la fel!

"Stiti ce? Ar fi mai frumos sa va rezumati la a da sfaturi daca puteti decat sa postati tot felul de afirmatii rautacioase.
Fiecare om are o anumita sensibilitate, emotivitate..." (by Guess who!!!)

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: incerc ,dar ma streseaza baiatul asta,infector

scris pe 13 iul 2004 12:24 de ExoticDream

in primul rind un sfate siteul ele.ro-o
persoana feminina care semneaza maya-descrie foarte romantic si practic -din viziune feminina -sexul oral!!!!
va rog cititi -si o sa-mi
dati dreptate doamnelor,domnisoarelor!
apoi-ca sa faci,tu barbat
sex oral ,trebuie sa fii
nebun dupa fata in cauza!
trebuie sarutari dulci,lungi,fine-doar cu
buzele,si limba-fara nervi,fara graba,fara dinti,fara cutit si furculita,.....doar cu o rabdare izvorita din dragostea pt.ea!!!!efectul e garantat,bineinteles-igiena perfecta!!!!!!!!
succes deplin!-tuturor

Voi citi articolul.... Dupa parerea mea, 2 sunt conditiile de reusita (igiena se subintelege): cei doi sa fie nebuni unul dupa celalalt (in sensul bun al cuvantului, adica sa se iubeasca, nu sa fie o simpla atractie sexuala) si el sa stie cate ceva despre zona intima a femeii in general. E un moment super intim pe care nu-l poti face cu oricine si oricum....

Eu sunt curioasa ce simte un barbat cand ii face sex oral iubitei lui!!! Puteti descrie in cateva cuvinte?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 13 iul 2004 12:32 de Infector

Si tu la fel!

"Stiti ce? Ar fi mai frumos sa va rezumati la a da sfaturi daca puteti decat sa postati tot felul de afirmatii rautacioase.

Hai sa te fac o partida daca tot esti tare-n gura!
Mai vb dupa ..

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex or

scris pe 13 iul 2004 12:36 de ExoticDream

Hai sa te fac o partida daca tot esti tare-n gura!
Mai vb dupa ..

Pacat ca nu stii sah....la ce altceva m-ai putea provoca?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

scris pe 13 iul 2004 12:41 de Infector

Pacat ca nu stii sah....la ce altceva m-ai putea provoca?

La SEX ba' nu te-ai prins? Chiar tre sa iti spun pe litere? S E X , F H U T A I , C A R D E A L A .. etc etc etc. Bai da grea de cap mai esti!
Daca tot iti dai cu parerea despre mine si capacitatile mele hai sa te iau o tura si apoi iti dau voie sa comentezi. Daca te tine ....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 13 iul 2004 12:48 de ExoticDream

La SEX ba' nu te-ai prins? Chiar tre sa iti spun pe litere? S E X , F H U T A I , C A R D E A L A .. etc etc etc. Bai da grea de cap mai esti!
Daca tot iti dai cu parerea despre mine si capacitatile mele hai sa te iau o tura si apoi iti dau voie sa comentezi. Daca te tine ....

Astept sa inveti ce-i aia S E X si discutam pe urma! O sa fiu probabil bunica pana atunci, dar treaca de la mine....

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 13 iul 2004 12:51 de Infector

Astept sa inveti ce-i aia S E X si discutam pe urma! O sa fiu probabil bunica pana atunci, dar treaca de la mine....

Bene, cum zici tu , pana una-alta apuca-te sa strangi banii la ciorap ca tre sa ma platesti bine sa-mi bag .... in tine

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 iul 2004 13:14 de ExoticDream

Bene, cum zici tu , pana una-alta apuca-te sa strangi banii la ciorap ca tre sa ma platesti bine sa-mi bag .... in tine

Bag sama ca a inceput sa te manance caroseria..., limba te manca de mult! Pantelimonistele sunt la produs pe centura si n-am auzit de nici o grecoaica sub 40 de ani care sa-ti laude performantele, dar vino pe forum si mai invata ceva teorie, iti prinde bine!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 13 iul 2004 13:58 de Infector

Bag sama ca a inceput sa te manance caroseria..., limba te manca de mult! Pantelimonistele sunt la produs pe centura si n-am auzit de nici o grecoaica sub 40 de ani care sa-ti laude performantele, dar vino pe forum si mai invata ceva teorie, iti prinde bine!

Hai sa-ti dau , sa-ti dau , sa-ti dau

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 iul 2004 14:09 de ExoticDream

Hai sa-ti dau , sa-ti dau , sa-ti dau

Not even in your dreams, boy! Nici daca am fi ultimii 2 oameni de pe pamant! NEVER! Esti cam greu de cap matale....chiar nu pricepi ca eu nu fac sex, ci dragoste??? Suntem 100000000% incompatibili, mon cher...., tu nu stii ce-i aia dragoste, iar pe mine nu ma intereseaza ce-i ala sex, got it???

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 13 iul 2004 14:16 de Infector

Not even in your dreams, boy! Nici daca am fi ultimii 2 oameni de pe pamant! NEVER! Esti cam greu de cap matale....chiar nu pricepi ca eu nu fac sex, ci dragoste??? Suntem 100000000% incompatibili, mon cher...., tu nu stii ce-i aia dragoste, iar pe mine nu ma intereseaza ce-i ala sex, got it???

Unde dragoste nu e , viol se cheama.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 iul 2004 14:22 de ExoticDream

Unde dragoste nu e , viol se cheama.

Cum cu dragostea n-ai sa ai tu tangenta vreodata (nu cunosti termenul) si dupa sex esti lesinat 25 de ore din 24, iti promit ca incerc sa-i conving pe forumisti sa te vizitam la zdup dupa ce iti incepi viata sexualo-violatorie!

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online