Sa iau postinor?

Pagina 1 din 1
1

bufflo

Newbie
4 mesaje

Sa iau postinor?

scris pe 31 oct 2010 15:36 de bufflo

Buna ziua, ieri am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu iar el a ejaculat in mine era a 3-a zi de cand mi se terminase CM. Trebuie sa ma ingrijorez?Sa iau postinor?mentionez ca am mai luat o data prin iunie. Nu am menstruatia perfect regulata adica imi mai intarzie uneori 3-4 zile. Sunt sanse sa ramanan insarcinata?
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Sa iau postinor?

scris pe 31 oct 2010 15:38 de victoria_ok

Buna ziua, ieri am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu iar el a ejaculat in mine era a 3-a zi de cand mi se terminase CM. Trebuie sa ma ingrijorez?Sa iau postinor?mentionez ca am mai luat o data prin iunie. Nu am menstruatia perfect regulata adica imi mai intarzie uneori 3-4 zile. Sunt sanse sa ramanan insarcinata?

Da. Poti ramane insarcinata. Ia postinor.
sus

bufflo

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Sa iau postinor?

scris pe 31 oct 2010 15:54 de bufflo

Da. Poti ramane insarcinata. Ia postinor.
Dar parca la 3 zile dupa menstruatie nu aveai cum sa ramai insarcinata. Ma insel?
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Sa iau postinor?

scris pe 31 oct 2010 16:57 de victoria_ok

Dar parca la 3 zile dupa menstruatie nu aveai cum sa ramai insarcinata. Ma insel?

Acesta nu e un fapt 100% dovedit. Tu nu stii cu exactitate cand ti sa inceput ovulatia. Si plus la toate zici ca ciclul nu e regulat. Deci ia un postinor si scapi de griji
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sa iau postinor?

scris pe 31 oct 2010 17:13 de ThT

Acesta nu e un fapt 100% dovedit. Tu nu stii cu exactitate cand ti sa inceput ovulatia. Si plus la toate zici ca ciclul nu e regulat. Deci ia un postinor si scapi de griji

Ai mai luat o data si tot nu te-ai invatat minte. Ce sa-i faci,daca prezervativele s-au inventat degeaba...

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

bufflo

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sa iau postinor?

scris pe 31 oct 2010 17:25 de bufflo

Ai mai luat o data si tot nu te-ai invatat minte. Ce sa-i faci,daca prezervativele s-au inventat degeaba...
Ultima data a fost un accident s-a spart prezervativul. Acum da, imi asum vina dar m-am simtit foarte rau dupa postinor si nu as mai vrea sa iau decat daca este neaparat necesar plus ca nu au trecut 6 luni de atunci. Off chiar nu stiu ce sa fac..
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa iau postinor?

scris pe 31 oct 2010 19:16 de suchi

Ultima data a fost un accident s-a spart prezervativul. Acum da, imi asum vina dar m-am simtit foarte rau dupa postinor si nu as mai vrea sa iau decat daca este neaparat necesar plus ca nu au trecut 6 luni de atunci. Off chiar nu stiu ce sa fac..

nu va invatati deloc minte

dak tot vreti sa vo trageti atata,luati anticonceptionale,nu va mai prostiti cu postinorul,k pastila aia e foarte puternica

tot noi,dragi tovarasi
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 31 oct 2010 20:11 de Randunik

trebuie sa treaca minim 6 luni intre administrari..te joci cu focul si nu e bine deloc pt sanatatea ta...
sus

DRE

Expert member
571 mesaje

scris pe 31 oct 2010 21:27 de DRE

) Si mai ai si 16 ani ) Ia postinor pana nu e prea tarziu ca un copil e tot ce-ti lipseste.Bineinteles ca poti ramane insarcinata, mai ales daca a ejaculat in tine.Voi nu ganditi.Nu realizati cat poate insemna un contact sexual neprotejat

sweety16

"All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories."

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 31 oct 2010 22:18 de compot

Ce varsta are prietenul tau?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

anamara

Senior member
54 mesaje

scris pe 1 nov 2010 18:00 de anamara

Da sunt sanse! ia pastila de a dua zi cat mai repede.Mai bine sa fii sigura decat sa regreti mai tarziu. Si pe viitor PROTEJATIVA!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 3 nov 2010 01:20 de Bozgoru

ia postinor.. agh au trecut 3 zile.. pacat ai ramas inarcinata acuma...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online