Anticonceptionale..

Pagina 1 din 1
1

bufflo

Newbie
4 mesaje

Anticonceptionale..

scris pe 23 oct 2010 19:00 de bufflo

Buna seara as vrea sa stiu si eu daca la un cabinet de planning trebuie sa merg neaparat cu unul din parinti sau o persoana de peste 18 ani pentru prescrierea unor anticonteptionale. Am 16 ani si vreau sa ma protejez suplimentar, pe langa prezervativ. Este in regula daca merg cu prietenul meu care are 17 ani? In ce consta consultatia pentru prescrierea anticonceptionalelor?
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Anticonceptionale..

scris pe 24 oct 2010 14:38 de Psyche

Buna seara as vrea sa stiu si eu daca la un cabinet de planning trebuie sa merg neaparat cu unul din parinti sau o persoana de peste 18 ani pentru prescrierea unor anticonteptionale. Am 16 ani si vreau sa ma protejez suplimentar, pe langa prezervativ. Este in regula daca merg cu prietenul meu care are 17 ani? In ce consta consultatia pentru prescrierea anticonceptionalelor?

cel mai indicat e sa-ti faci niste analize ale hormonilor ca sa vezi care ti se potrivesc cel mai bine. desi,majoritatea nu fac asta. acum,cat de bine o fi sau nu,si eu am inceput sa iau anticonceptionale tot in urma unei vizite la planning,am mers singura(nu trebuie sa ai 18 ani,nici sa fi insotita) si aceasta mi-a recomandat karissa. le-am luat cateva luni si apoi,odata cu un consult ginecologic,medicul le-a gasit ok.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 24 oct 2010 14:48 de simosimina

nu tr sa ai 18 ani. De obicei medicul iti prescrie el un tip de antibebe...mie nu mi-a facut nici o analiza...depinde acum de fiecare

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

anamara

Senior member
54 mesaje

scris pe 1 nov 2010 18:14 de anamara

Am 16 ani si vreau sa ma protejez suplimentar, pe langa prezervativ.

NU TREBUIE SA MERGI CU PARINTII! FELICITARI CA LA CEI 16 ANI STII SI VREI SA TE PROTEJATI. bravooo
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online