Sex neprotejat, Postinor..... risc sarcina?

Pagina 1 din 1
1

anonima

Guest

Sex neprotejat, Postinor..... risc sarcina?

scris pe 26 apr 2004 22:38 de anonima

problema sta asha : am facut sex neprotejat..si el sa terminat in mine.. am mers urgent la farmacie si am luat Postanol 2 chiar dupa o ora si dupa 12 ore trebuia sa iau din nou a doua pilula dar am luat-o doar dupa 13 ore sau chiar 14 . e vreo shansa sa nu fi avut efect? sa fac testul la 7 zile dupa toata intamplarea sau sa astept mai mult? trebuie neaparat sa recurg la avort daca testul iese pozitiv?
sus

Ursulake1

Guest

Re: urgent

scris pe 26 apr 2004 22:51 de Ursulake1

problema sta asha : am facut sex neprotejat..si el sa terminat in mine.. am mers urgent la farmacie si am luat Postanol 2 chiar dupa o ora si dupa 12 ore trebuia sa iau din nou a doua pilula dar am luat-o doar dupa 13 ore sau chiar 14 . e vreo shansa sa nu fi avut efect? sa fac testul la 7 zile dupa toata intamplarea sau sa astept mai mult? trebuie neaparat sa recurg la avort daca testul iese pozitiv?

daca nu vrei sa te pricopsesti cu un pui de indian de merge de-a buhilea prin casa n-ai alta varianta decat sa faci avortu ...
bafta
sus

anonima

Guest

Re: Re: urgent

scris pe 26 apr 2004 22:52 de anonima

daca nu vrei sa te pricopsesti cu un pui de indian de merge de-a buhilea prin casa n-ai alta varianta decat sa faci avortu ...
bafta

si la celelate intrebari nu incerci sa-mi rasp. te rog..?
sus

princess

Senior member
125 mesaje

scris pe 26 apr 2004 22:57 de princess

Faptul ca ai luat pastila imediat, dupa 1 ora,cred ca te-a ajutat foarte mult..iar intarzierea celei de-a doua pastile eu nu cred ca e o problema..iar testul de sarcina se face cel mai probabil dupa 2 saptamani.Bafta!

Live now,die later!
sus

anonima

Guest

scris pe 26 apr 2004 23:53 de anonima

va rog sa raspundetzi cat mai repede..e o problema urgenta si daca se poate la toate celalte intrebari.. si ps : chiar nu exista nici o solutie intre pilula d a doua zi si avort? adica se trece dela una la alta direct daca prima esueaza... va rog raspudneti la tot ce am intrebat, promit sa ma revansez cum pot
sus

CriCri

Guest

Re: Re: Re: urgent

scris pe 27 apr 2004 06:18 de CriCri

Cred nu ai de ce sa te ingrijorezi. Citeste prospectul:
http://www.medsafe.govt.nz/Profs/Datasheet/p/postinor2tab.htm
sus

kissie

Newbie
9 mesaje

scris pe 27 apr 2004 15:34 de kissie

stai ca nu asa se pune problema,nu ai specificat in ce perioada a lunii esti tu (ma refer la menstruatie, adica in a cata sapt esti de cand nu ti-a venit?)ca asa ai mai multe sanse sa nu fi ramas.apropo, iei cumva anticonceptionale sau de unde ti-ai procurat pastila de a doua zi? ca si alea se iau cu cap si in fct de sapt de ciclu in care esti se iau si pilulele alea..e chesti de hormoni..nu intru in detalii....
daca ai luat-o deja pe aia de a doua zi...nu ai decat 50% sanse sa nu fi ramas....sper doar ca duap ce ati terminat actul sexual...tu nu ai facut cine stie ce spalaturi..ca altfel ai impins mai rapid spermatozoizii....si inca ceva....nu ai precizat daca tipu a ejaculat complet...ca nu ar fi trebuit sa se ajunga pana acolo....
atat am avut de spus...sa-mi rasp si tu la intrebari...ce varsta ai? esti constienta sau ai discernamantul pt a face un avort? oricum...daca scapi din asta...sa nu se mai intample!!!! protejeati-va fratilor!!!!

saru' mana, n-am ce zice.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 27 apr 2004 18:38 de nemesis

Sunt satul de toti TAMPITII care o fac fara sa stie ABSOLUT NIMIC despre viata sexuala !

Uneori cred ca in lumea asta sunt numai cretini !!!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

cine sunt?:)

Guest

scris pe 27 apr 2004 19:13 de cine sunt?:)

Si eu la fel...!Nu stiu cum de rezisti de peste un an pe aici..!
sus

cunoscatorul

Guest

scris pe 27 apr 2004 20:54 de cunoscatorul

Mai mari ca tine?
sus

damn anonima

Guest

Re: Re: Re: urgent

scris pe 3 mai 2004 17:06 de damn anonima

Mai mari ca tine?

pana la urma stie cineva daca exista ceva intre pilula de a doua zi avort.. adica o solutie intre astea doua.. sau se trece direct d la una la alta daca prima esueaza?
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Fara titlu

scris pe 4 mai 2004 08:41 de inuendo

Mai oameni buni eu cred ca nemesis a cedat nervos!! iarba nu i mai place, gura nu-i mai tace, ce ai patit mai ?

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

vcodruta@gma

Guest

Re: urgent CEAO SUNT CODRUTA ATI SCRIU DIN SPANIA

scris pe 4 iun 2010 19:37 de vcodruta@gma

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online