Dureri de sani

Pagina 1 din 1
1

LadyD

Newbie
4 mesaje

Dureri de sani

scris pe 6 nov 2010 19:07 de LadyD

Buna seara,am vazut ca acest forum este unul serios si ma bazez pe raspunsurile voastre si respectul reciproc.Am o mare problema de 2 zile am niste duderi puternice de sani, de la menstruatie nu are cum sa fie pentru ca mai am 2 saptamani pana la data respectiva( ultima menstruatie a inceput la data de 21.10 si a durat 6 zile iar durata unui intreg ciclu este de 28-30 de zile),durerile sunt mult mai intense decat cele obisnuite de dinaintea mentruatiei.Poate fi un simptom de sarcina? De ceva timp eu si prietenul meu folosim metoda coiotului intrerupt doar o singura data a ejaculat in mine dar era ziua a 3-a dupa menstruatie. Nu folosim aceasta metoda la fiecare contact, am folosit prezervativ mult timp dar m-am gandit ca, incepand cu urmatoarea menstruatie, sa iau anticonceptionale asa ca pana atunci...Stiti cumva ce pot cauza aceste dureri? Mentionez ca am 16 ani. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Dureri de sani

scris pe 7 nov 2010 12:09 de suchi

Buna seara,am vazut ca acest forum este unul serios si ma bazez pe raspunsurile voastre si respectul reciproc.Am o mare problema de 2 zile am niste duderi puternice de sani, de la menstruatie nu are cum sa fie pentru ca mai am 2 saptamani pana la data respectiva( ultima menstruatie a inceput la data de 21.10 si a durat 6 zile iar durata unui intreg ciclu este de 28-30 de zile),durerile sunt mult mai intense decat cele obisnuite de dinaintea mentruatiei.Poate fi un simptom de sarcina? De ceva timp eu si prietenul meu folosim metoda coiotului intrerupt doar o singura data a ejaculat in mine dar era ziua a 3-a dupa menstruatie. Nu folosim aceasta metoda la fiecare contact, am folosit prezervativ mult timp dar m-am gandit ca, incepand cu urmatoarea menstruatie, sa iau anticonceptionale asa ca pana atunci...Stiti cumva ce pot cauza aceste dureri? Mentionez ca am 16 ani. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

avand in vedere ca esti inca o copila,folositi prezervativul,nu va bazati pe asa ceva,cu a3a zi,bla bla,pentru ca nimic nu e sigur,nu vezi ca nu ai incedere in prezervativ,dap in astea....iar durerile eu zic ca le poti avea din cauza cresterii,iti cresc sanii....

tot noi,dragi tovarasi
sus

Heinhill

Junior member
16 mesaje

scris pe 7 nov 2010 13:27 de Heinhill

Eu cred ca ar trebuii sa te duci la un control, nu vreau sa te sperii dar poti avea orice...
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Dureri de sani

scris pe 7 nov 2010 14:02 de Incepator

Iar sex ?
16 ani ?
Domnisoara, tu nu ai de pus burta pe carte ?

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Dureri de sani

scris pe 7 nov 2010 15:25 de Firentze

Dute la endocrinolog si fa-ti o ecografie mamarara. La varsta de 16 ani poti avea orice, chiar si o modificare structurala a sanului mai ales daca porti sutienul nepotrivit.

0604
sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

scris pe 7 nov 2010 15:43 de anonima29

Iar sex ?
16 ani ?

uit asta nu'mi place mie la persoanele de genu' tau ,,incepator" .. pentru ca atunci cand o domnisoara(virgina) scrie un subiect pe forum in care intreaba despre parerea fiecaruia la o varsta optima pentru a face sex,majoritatea persoanelor dupa forum raspund in felu' urmator : ,,pai atunci cand te simti pregatita psihic si fizic",iar atunci cand o domnisoara ca cea care a postat subiectu' acesta,mentioneaza ca si'a inceput viata sexuala la varsta de 16 ani,aceleasi persoane(mentionez ca nu toate persoanele,ci doar cele care fac in genu' ,,incepatorului") care au spus ca sexul nu are varsta,isi schimba radical parerea .. cu parere de rau pentru persoanele astea.. da' nu e frumos. si daca va simtiti atacati,nu trebuie,pentru ca tot ce spun este adevarat .. oricum..iar tu domnisoara,vb celorlalti,du'te si fa'ti un control la sani mai bine,ca apooi domane fereste,cine stie cu ce te trezesti ca ai .. bafta mare!
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 7 nov 2010 15:45 de Rolando

Iar sex ?
16 ani ?
are treburi mai importnte decat cartea........

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

scris pe 7 nov 2010 16:46 de Incepator

are treburi mai importnte decat cartea........

Degradare sociala.
Asa o numesc eu . Cum e posibil ca la 16 ani sa te f*t* cu unul ? Dar unde e copilaria, unde e adolescenta ? Incotro ne indreptam ? Ce va fi cu noi ?
Noi suntem romani si tiganii sunt tigani ! Doar tiganii se f*t la 10-12 ani ca sa faca plozi !!
Daca la 16 ani facem sex, la 22 ce vom face ?

De ce ganditi numai pentru momentul din prezent si nu ganditi din perspectiva viitorului ?
Puneti-va in locul parintilor ei...sunt ei mandrii ca fica lor se culca cu cineva ?
Tu ca parinte de fata ai putea sa suporti ca fica ta sa se culce cu barbati la o varsta frageda ?

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

sorinuxa

Veteran member
158 mesaje

scris pe 7 nov 2010 17:15 de sorinuxa

Chiar nu va inteleg .Daca te f**i de la 16 ani jisca o faci intruna.Poti sa si inveti ,sa te si protejezi si sa te simti bine.Cel putin asa gandesc eu ,poate unele se f** si uit de carte si de viitorul ei.Atata timp cat ai o relatia stabila,si iti incepi viata sexuala cu unu si nu cu o suta nu vad unde e problema?

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 7 nov 2010 17:36 de victoria_ok

Poti avea aceste dureri de la sutienul nepotrivit. Dar cel mai bine ar fi sa mergi la medic!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

scris pe 7 nov 2010 17:44 de ursaru

E grav daca folosesti metoda coiotului intrerupt

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

scris pe 7 nov 2010 18:16 de Rolando

Noi suntem romani si tiganii sunt tigani ! Doar tiganii se f*t la 10-12 ani ca sa faca plozi !!
totusi,la tigani(cei care mai respecta traditia,ursari din cate am inteles) este regula ca daca unu se culca cu una(virgina) este obligat sa o ia de nevasta, mie,unu, regula asta mi se pare foarte buna pt o fata,asa este sigura ca respectivul nu profita de ea,in caz ca refuza sa o ia de sotie se lasa cu scandal mare ....cel putin asa mi-a povestit si mie o fata de etnie rroma,ai caror parinti tin la traditie

Puneti-va in locul parintilor ei...sunt ei mandrii ca fica lor se culca cu cineva ?
poate ai auzit si tu de cazul romancei de 10 ani care a nascut in spania,mama ei a spus ca este foarte mandra de fata ei ....deci e clar ca sunt fel si fel de parinti....si din ce am observat doar tatii incearca sa isi tina fetele cat mai mult virgine,cunosc cazuri in care tatal ii interzicea fetei sa se vada cu baieti si cand era fata doar cu mama acasa se destrabala de se compensa si perioada cat a fost tatal acasa

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 8 nov 2010 19:00 de dorinda

E grav daca folosesti metoda coiotului intrerupt

Bietul coiot!
sus

LadyD

Newbie
4 mesaje

scris pe 9 nov 2010 19:37 de LadyD

Degradare sociala.
Asa o numesc eu . Cum e posibil ca la 16 ani sa te f*t* cu unul ? Dar unde e copilaria, unde e adolescenta ? Incotro ne indreptam ? Ce va fi cu noi ?
Daca la 16 ani facem sex, la 22 ce vom face ?

De ce ganditi numai pentru momentul din prezent si nu ganditi din perspectiva viitorului ?
Tu ca parinte de fata ai putea sa suporti ca fica ta sa se culce cu barbati la o varsta frageda ?
Imi pare rau ca asta crezi. In primul rand cum iti permiti sa tragi asemenea concluzii? nu ne cunoastem. Da, mi-am inceput viata sexuala dar am facut-o cu capul pe umeri, cu un baiat jos palaria care merita, ma respecta si tine enorm la mine, parintii mei il cunosc si il apreciaza foarte mult. De asemenea nu regret ca am facut acest pas. Cat despre situtia mea scolara am intrat la liceu cu o medie foarte mare, merg la olimpiade, nu imi permit sa lipsesc nici macar o zi de la scoala, nu chiulesc si notele mele nu au scazut niciodata sub opt. Parintii mei sunt mai mult decat mandrii si nu i-am dezamagit niciodata in niciun fel. Nu fumez, nu merg in cluburi si spre surprinderea ta, chiar invat. Faptul ca am facut acest pas nu a insemnat nimic degradant. Privesc catre viitor si nu ma vad culcandu-ma cu 100 de insi, deoarece am facut asta din dragoste, ma respect pe mine, imi respect corpul si mai ales respect si persoanele din jurul meu. Imi pare foarte rau ca ma judeci asa aspru desi nu ma cunosti deloc. Am pus doar o intrebare pe un forum si nu credeam ca vor iesi asemenea discutii. Daca te-am deranjat imi cer scuze, o seara buna!
sus

DRE

Expert member
571 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

scris pe 9 nov 2010 20:13 de DRE

Imi pare rau ca asta crezi. In primul rand cum iti permiti sa tragi asemenea concluzii? nu ne cunoastem. Da, mi-am inceput viata sexuala dar am facut-o cu capul pe umeri, cu un baiat jos palaria care merita, ma respecta si tine enorm la mine, parintii mei il cunosc si il apreciaza foarte mult. De asemenea nu regret ca am facut acest pas. Cat despre situtia mea scolara am intrat la liceu cu o medie foarte mare, merg la olimpiade, nu imi permit sa lipsesc nici macar o zi de la scoala, nu chiulesc si notele mele nu au scazut niciodata sub opt. Parintii mei sunt mai mult decat mandrii si nu i-am dezamagit niciodata in niciun fel. Nu fumez, nu merg in cluburi si spre surprinderea ta, chiar invat. Faptul ca am facut acest pas nu a insemnat nimic degradant. Privesc catre viitor si nu ma vad culcandu-ma cu 100 de insi, deoarece am facut asta din dragoste, ma respect pe mine, imi respect corpul si mai ales respect si persoanele din jurul meu. Imi pare foarte rau ca ma judeci asa aspru desi nu ma cunosti deloc. Am pus doar o intrebare pe un forum si nu credeam ca vor iesi asemenea discutii. Daca te-am deranjat imi cer scuze, o seara buna!

Daca aveai capul pe umeri asa cum pretinzi nu o faceai fara prezervativ.Nicidecum sa mai si ejaculeze in tine.Mult succes!

sweety16

"All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories."

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

scris pe 10 nov 2010 01:02 de ExoticDream

Da, mi-am inceput viata sexuala dar am facut-o cu capul pe umeri, cu un baiat jos palaria care merita, ma respecta si tine enorm la mine, parintii mei il cunosc si il apreciaza foarte mult. De asemenea nu regret ca am facut acest pas.

In principiu, daca vorbim de o relatie stabila, daca scoala si restul vietii tale nu au de suferit si daca va protejati (si prin asta nu inteleg anticonceptionale, ci mai degraba prezervativ!), poate ca este OK.... cu toate ca si eu sunt "de moda veche" si consider ca sexul poate astepta pana la 18 ani, sa zicem....

Am totusi cateva intrebari, daca nu sunt prea indiscreta: ce varsta are prietenul tau, de cand sunteti impreuna, de ce ati considerat ca sexul nu mai poate astepta si.... va iubiti? (Ultima intrebare se leaga de faptul ca undeva scriai ca el "tine enorm la tine", nu ca te iubeste.)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LadyD

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

scris pe 10 nov 2010 21:25 de LadyD

In principiu, daca vorbim de o relatie stabila, daca scoala si restul vietii tale nu au de suferit si daca va protejati (si prin asta nu inteleg anticonceptionale, ci mai degraba prezervativ!), poate ca este OK.... cu toate ca si eu sunt "de moda veche" si consider ca sexul poate astepta pana la 18 ani, sa zicem....

Am totusi cateva intrebari, daca nu sunt prea indiscreta: ce varsta are prietenul tau, de cand sunteti impreuna, de ce ati considerat ca sexul nu mai poate astepta si.... va iubiti? (Ultima intrebare se leaga de faptul ca undeva scriai ca el "tine enorm la tine", nu ca te iubeste.)

Buna, e ok nu esti indiscreta, imi face placere sa iti raspund.Prietenul meu are 17 ani, suntem impreuna de 2 ani si am facut-o pentru ca am simtit nevoia sufleteste(mi-am inceput viata sexuala dupa un an si jumatate de relatie), el niciodata nu mi-a adus niciun apropo, mi-a zis doar ca nici nu trebuie sa vorbim despre asta si ca el ma asteapta oricat pana cand eu am sa vin sa ii zic ca sunt pregatita. Ma iubeste si inca foarte mult,eu folosesc "tine enorm la mine" ca un fel de sinonim pentru "ma iubeste" imi cer scuze daca m-am exprimat gresit. Il iubesc foarte mult si categoric este reciproc. Inainte sa fac pasul cel mare eram foarte sigura de el si facusem o gramada de lucruri impreuna care nu aveau nicio legatura cu sexul, au fost doar lucruri care ne-au apropiat extrem de mult sufleteste. Si inainte de sex si toate punem scoala pe primul loc. Parintii lui stiu si ne ajuta ori de cate ori avem nevoie. Si sunt foarte fericita pentru ca, asa cum am mentionat,nu regret, ma respecta, ma protejeaza si are multa grija de mine. Si chiar ne iubim foarte mult, si nu este o iubire fizica bazata pe sex, simt ca sufletul meu este complet alaturi de el, impreuna suntem unul si toate sentimentele, daruirea si implicarea mea sunt reciproce.
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

scris pe 10 nov 2010 21:38 de victoria_ok

Buna, e ok nu esti indiscreta, imi face placere sa iti raspund.Prietenul meu are 17 ani, suntem impreuna de 2 ani si am facut-o pentru ca am simtit nevoia sufleteste(mi-am inceput viata sexuala dupa un an si jumatate de relatie), el niciodata nu mi-a adus niciun apropo, mi-a zis doar ca nici nu trebuie sa vorbim despre asta si ca el ma asteapta oricat pana cand eu am sa vin sa ii zic ca sunt pregatita. Ma iubeste si inca foarte mult,eu folosesc "tine enorm la mine" ca un fel de sinonim pentru "ma iubeste" imi cer scuze daca m-am exprimat gresit. Il iubesc foarte mult si categoric este reciproc. Inainte sa fac pasul cel mare eram foarte sigura de el si facusem o gramada de lucruri impreuna care nu aveau nicio legatura cu sexul, au fost doar lucruri care ne-au apropiat extrem de mult sufleteste. Si inainte de sex si toate punem scoala pe primul loc. Parintii lui stiu si ne ajuta ori de cate ori avem nevoie. Si sunt foarte fericita pentru ca, asa cum am mentionat,nu regret, ma respecta, ma protejeaza si are multa grija de mine. Si chiar ne iubim foarte mult, si nu este o iubire fizica bazata pe sex, simt ca sufletul meu este complet alaturi de el, impreuna suntem unul si toate sentimentele, daruirea si implicarea mea sunt reciproce.

Imi pare bine ca exista astfel de relatii.
sus

DRE

Expert member
571 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

scris pe 10 nov 2010 21:45 de DRE

Imi pare bine ca exista astfel de relatii.

Sau macar impresia unor asemenea relatii...

sweety16

"All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories."

sus

sorinuxa

Veteran member
158 mesaje

scris pe 10 nov 2010 23:09 de sorinuxa

Parintii lui stiu si ne ajuta ori de cate ori avem nevoie.

Totusi nu inteleg cu ce ar putea sa va ajute ca doar nu sunteti casatoriti...?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 nov 2010 02:21 de ExoticDream

In cazul asta..... jos palaria! Reiterez doar ideea de a nu va grabi cu anticonceptionalele, esti inca mica pentru ele (bine ar fi sa te vada un medic), nu va fi chiar asa problematic daca veti mai folosi o vreme clasicul prezervativ.

Sper din tot sufletul sa stiti sa aveti grija de iubirea voastra, nu-i suficient ca v-a gasit, trebuie sa o cultivati!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LadyD

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

scris pe 11 nov 2010 10:47 de LadyD

In cazul asta..... jos palaria! Reiterez doar ideea de a nu va grabi cu anticonceptionalele, esti inca mica pentru ele (bine ar fi sa te vada un medic), nu va fi chiar asa problematic daca veti mai folosi o vreme clasicul prezervativ.

Sper din tot sufletul sa stiti sa aveti grija de iubirea voastra, nu-i suficient ca v-a gasit, trebuie sa o cultivati!

Multumesc! oricum la 2 saptamani dupa inceperea vietii sexuale el a insistat si am mers la un control de rutina si a fost totul ok, amandoi suntem sanatosi si nu avem probleme. Si nu caut sa dau impresia unei relatii false, nu m-ar incalzi cu nimic si nu sunt obligata sa raspund pe acest forum si sa imi pierd timpul scriind povesti. Cand am spus ca parintii lui ne ajuta, m-am referit ca se asigura ca suntem bine, de exemplu o data am avut un accident, prezervativul s-a spart si mama lui a venit imediat si am mers la farmacie sa luam pastila de a 2-a zi, in sensul asta se implica, ne ajuta cand avem nevoie.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de

scris pe 11 nov 2010 15:21 de Rolando

de exemplu o data am avut un accident, prezervativul s-a spart si mama lui a venit imediat si am mers la farmacie sa luam pastila de a 2-a zi, in sensul asta se implica, ne ajuta cand avem nevoie.
pai normal ca aici se implica,nu cred ca isi dorea ca fiul ei sa aiba copil de la 17-18 ani,chstia asta cred ca o facea orice parinte.......ce alt ajutor mai important ai/ati primit din partea parintilor lui?

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 11 nov 2010 15:33 de victoria_ok

Multumesc! oricum la 2 saptamani dupa inceperea vietii sexuale el a insistat si am mers la un control de rutina si a fost totul ok, amandoi suntem sanatosi si nu avem probleme. Si nu caut sa dau impresia unei relatii false, nu m-ar incalzi cu nimic si nu sunt obligata sa raspund pe acest forum si sa imi pierd timpul scriind povesti. Cand am spus ca parintii lui ne ajuta, m-am referit ca se asigura ca suntem bine, de exemplu o data am avut un accident, prezervativul s-a spart si mama lui a venit imediat si am mers la farmacie sa luam pastila de a 2-a zi, in sensul asta se implica, ne ajuta cand avem nevoie.

Prima data vad asa mama toleranta. Huh de-ar fi toate asa...
sus

ella0790

Senior member
123 mesaje

scris pe 11 nov 2010 17:30 de ella0790

cred ca ar fi bine sa faci o vizita la doctor

ella0790
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 nov 2010 00:48 de ExoticDream

[...] o data am avut un accident, prezervativul s-a spart si mama lui a venit imediat si am mers la farmacie sa luam pastila de a 2-a zi, in sensul asta se implica, ne ajuta cand avem nevoie.

Uite vezi.... lucruri de acest gen, ideea de a folosi anticonceptionale, poate chiar si durerea de sani care nu-ti da pace in aceste zile, se datoreaza saltului totusi prea rapid de la copilarie la viata de adult.... Pastila de a doua zi este o adevarata bomba hormonala, iar organismul tau, la 15-16 ani, nu era tocmai pregatit sa-i faca fata, nu poti sa stii pana unde merg efectele secundare.... Probabil de teama unei alte intamplari similare, veti trece la anticonceptionale, dar nici ele nu sunt OK pentru tine la varsta asta, asa ca pana la 18 ani fie vei face sex cu prezervativ, cu frica in san ca risti un nou Postinor, fie vei incepe sa iei pilule...., dar si acolo trebuie sa faci pauza din cand in cand.

Nu vreau sa te descurajez, insa crezi ca parintii prietenului tau sunt 100% buni la suflet si doar de aceea va ajuta? Conteaza si faptul ca sunt mai maturi decat voi si realizeaza ca nu au cum sa va opreasca din drumul pe care ati pornit, insa incearca sa previna rele mai mari, cum ar fi o sarcina nedorita. Inca ceva care nu iti va placea, dar consider ca este mai bine sa fim sinceri cu tine, chiar daca riscam sa te superi: in fond, ei sunt parinti de baiat si le convine ideea ca fiul lor, daca tot si-a inceput viata sexuala, sa aiba o partenera stabila, curata, pe care daca o si iubeste, cu atat mai bine. Va vor sprijini atat timp cat lucrurile merg OK intre voi.

In schimb, tu ar fi trebuit sa te gandesti ca iubirea asta care ti se pare absoluta, mirifica, rupta din rai, nu dureaza, mai ales la varsta voastra, o eternitate. Daca la 17 ani va veti plictisi (ceea ce este foarte posibil, in special din partea lui, nu cred ca nu va fi tentat sa vada cum este si cu altele, se va simti incatusat de prea tanar intr-o relatie serioasa), ce vei face? Dupa 3 ani de relatie cu toate ingredientele, iti va fi extrem de dificil sa uiti, sa treci peste si sa mergi mai departe. Va mai trece un an poate pana vei avea alt prieten si nu stiu cat de bine va intelege el ca ti-ai inceput viata sexuala devreme.

Sper sa nu se intample asa, insa.... noi, astia mai "batrani" de pe-aici am vazut si noi cate ceva in decursul timpului.... si incercam sa va ajutam sa nu repetati greselile noastre (stiu, puteti face altele, dar macar multimea lor este mai restransa!).

Ar fi interesant daca ai pastra legatura cu forumul, eu chiar sunt curioasa cum vor evolua lucrurile cu voi in timp!

P.S. De curiozitate: anul asta la ce olimpiade mergi?

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri

scris pe 12 nov 2010 02:37 de Rolando

P.S. De curiozitate: anul asta la ce olimpiade mergi?

probabil merge la olimpiada de toamna

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online