Intarziere menstruatie

Pagina 1 din 1
1

burtucutza

Newbie
3 mesaje

Intarziere menstruatie

scris pe 15 nov 2010 10:58 de burtucutza

Salut,

Am si eu o problema.

Acum 2 luni ma inceputul actului sexual mi-am penetrat prietena de 2-3 ori fara sa ma protejez, dupa care mi-am pus prezervativul, luna trecuta i-a venit ciclul dupa toata isprava asta cu o intarziere de cateav zile da i-a venit si a tinut-o 3 zile, oricum ei ii intrazie in fiecare luna, de la acel contact nu a mai avut nici unul, luna asta i-a intarziat 10 zile. Intrebaera mea este daca sunt sanse sa fie ceva nefricit? O sa mearga la doctor zilele astea da am zis totusi k intre timp sa va cer si voua parerea!

Multumesc

Catalin10
sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

Re: Intarziere menstruatie

scris pe 15 nov 2010 16:34 de anonima29

penetrare fara sperma pe penis sau fara sa fi ejaculat in ea,nu e nicio problema in a ramane gravida.. probabil ca este vreo intraziere dintr'o cauza anume.. nu cred ca trebuie sa'ti faci griji daca nu ai ejaculat sau ai avut sperma pe penis.
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Intarziere menstruatie

scris pe 15 nov 2010 21:55 de compot

penetrare fara sperma pe penis sau fara sa fi ejaculat in ea,nu e nicio problema in a ramane gravida..

Asa gandea si mama ta... si uite unde s-a ajuns!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 15 nov 2010 21:59 de Incepator

Salut,

Am si eu o problema.

Acum 2 luni ma inceputul actului sexual mi-am penetrat prietena de 2-3 ori fara sa ma protejez, dupa care mi-am pus prezervativul, luna trecuta i-a venit ciclul dupa toata isprava asta cu o intarziere de cateav zile da i-a venit si a tinut-o 3 zile, oricum ei ii intrazie in fiecare luna, de la acel contact nu a mai avut nici unul, luna asta i-a intarziat 10 zile. Intrebaera mea este daca sunt sanse sa fie ceva nefricit? O sa mearga la doctor zilele astea da am zis totusi k intre timp sa va cer si voua parerea!

Multumesc

E posibil sa gresim in ceea ce zicem, mai bien astept irezultatul de la medic, pentru ca el va sti cu exactitate care e situatia !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 15 nov 2010 22:10 de Psyche

Salut,

Am si eu o problema.

Multumesc

totusi,daca a avut o menstruatie,ar trebui sa fie ok.
nu ramai insarcinata in post.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

burtucutza

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Intarziere menstruatie

scris pe 15 nov 2010 22:32 de burtucutza

Da asa sper si eu sa fie ok!

totusi,daca a avut o menstruatie,ar trebui sa fie ok.
nu ramai insarcinata in post.

Catalin10
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

scris pe 16 nov 2010 12:06 de basturk

Da asa sper si eu sa fie ok!

barza costa 8.5ron....

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

scris pe 16 nov 2010 12:08 de basturk

si prietena mea a facut o gluma nesarata luna trecuta si acum i-a intarziat vreo....15 zile...a facut 2 teste care au iesit negativ.daca nu vine in 2 saptamani mergem la ecograf.momentan e prea curand, asa ca mai astept.asta e:
O SA FIU TATIC!!!
(rad eu, dar nu e rasul meu)

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

scris pe 16 nov 2010 16:22 de anonima29

Asa gandea si mama ta... si uite unde s-a ajuns!

bai,da'ma rq!acum sa nu'mi spui ca poti ramane insarcinata daca iti bagi degetu'n vagin(deget curat).. sa fims eriosi..nu sunt eu cine stie ce experta in ale sexului,da' nici de sarcina fara spermatozoizi nu am auzit sa inteleg ca mama ta te'a facut doar introducandu'si un deget in vagin atunci cand se spala(exemplu).sa fim sriosi!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 16 nov 2010 17:06 de compot

bai,da'ma rq!acum sa nu'mi spui ca poti ramane insarcinata daca iti bagi degetu'n vagin(deget curat)..

Hai sa nu ne indepartam de subiect.
A spus respectivul cumva c-a penetrat-o cu degetul?
Din ce-a spus el, reiese c-a penetrat-o cu penisul, uite:
"Acum 2 luni ma inceputul actului sexual mi-am penetrat prietena de 2-3 ori fara sa ma protejez, dupa care mi-am pus prezervativul.
Curiozitate: prietenul tau isi protejeaza degetul/degetele cand te arde la capsula?

Dar draga mea, daca au avut un preludiu mai lung inainte de penetrare? Stii, picatura placerii nu-i un mit!! Cel putin eu asa stiu. Tu ce stii: e mit sau nu???

sa inteleg ca mama ta te'a facut doar introducandu'si un deget in vagin atunci cand se spala(exemplu).sa fim sriosi!

Daca iti ceri scuze, o sa te iert si ca bonus o sa-ti explic ceva ce-ar fi trebuit sa stii!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 16 nov 2010 18:14 de McLove

bai,da'ma rq!

Poti sa te duci, oricum spui numai prostii.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

burtucutza

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

scris pe 16 nov 2010 22:51 de burtucutza

Nu cred k a avut timp acea picatura a placerii sa apara, nu a fost un preludiu prea lung, unul chiar foarte scurt!

"Acum 2 luni ma inceputul actului sexual mi-am penetrat prietena de 2-3 ori fara sa ma protejez, dupa care mi-am pus prezervativul.
Curiozitate: prietenul tau isi protejeaza degetul/degetele cand te arde la capsula?

Dar draga mea, daca au avut un preludiu mai lung inainte de penetrare? Stii, picatura placerii nu-i un mit!! Cel putin eu asa stiu. Tu ce stii: e mit sau nu???

Daca iti ceri scuze, o sa te iert si ca bonus o sa-ti explic ceva ce-ar fi trebuit sa stii!

Catalin10
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

scris pe 17 nov 2010 07:17 de basturk

Nu cred k a avut timp acea picatura a placerii sa apara, nu a fost un preludiu prea lung, unul chiar foarte scurt!

ai zis ca o sa mearga la doctor.amanati cumva sau mi se pare mie?sa sti ca orice vorba din partea noastra, orice sfat, orice prezervativ si orice test de sarcina nu e 100% sigur.deci...baga mare.daca nu, poate ne facem colegi de maternitate

sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

scris pe 21 nov 2010 13:44 de anonima29

Poti sa te duci, oricum spui numai prostii.

ptu,sa nu te deochi!unde era desteptu' mamii ;
sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

scris pe 21 nov 2010 13:47 de anonima29

cand am zis de deget,a fost un exemplu..da' stii..asta este :-< nu toata lumea stie ce este ala un exemplu..trebuie sa'i mai intelegem si p'astia ca tine :| sorry..asta este,trebuia sa scriu in paranteza ,,EXEMPLU" ca sa stie si compot ca saracu' e si el mai micut ..
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

scris pe 21 nov 2010 15:39 de compot

,,EXEMPLU" ca sa stie si compot ca saracu' e si el mai micut ..

E cel mai prost exemplu pe care l-am intalnit.
Eu am incercat sa-ti explic ca cu un preludiu lung si cateva penetrari, se poate reamane insarcinata, desi sansele sunt mici, foarte mici, iar tu continui sa fii proasta. Bine... te las asa!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

scris pe 22 nov 2010 14:41 de anonima29

E cel mai prost exemplu pe care l-am intalnit.

daca ti se pare exemplu prost,parerea ta.
Eu am incercat sa-ti explic ca cu un preludiu lung si cateva penetrari, se poate reamane insarcinata, desi sansele sunt mici, foarte mici,

iar despre asta am inteles f bine,da' gandeste'te ca prin asta cred ca o femeie din 10 ramane insarcinata..gandeste'te ca sunt femei care se chinuie de zeci de ani sa faca un copil..daca era chiar asa de simplu,probabil ca pana acum una din acele femei,aveau 10 copii ..

iar despre prostie,cred ca fiecare o are pe al lui.vb aia : rade ciob de oala sparta!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online