Test de sarcina Barza

Pagina 1 din 1
1

angel_a

Newbie
4 mesaje

Test de sarcina Barza

scris pe 19 nov 2010 19:48 de angel_a

Buna seara, am si eu urmatoarea problema.Am o intarziere a menstruatiei de 3 zile ( ultima menstruatie a fost acum 30 de zile) si astazi am hotarat sa fac un test de sarcina.Farmacista mi-a dat barza, pentru orice moment al zilei iar pe cutie zice ca se poate face cu 4 zile inainte de data menstruatiei.Eram speriata si am citit printre randuri si in loc sa pun 4 picaturi cat spunea am pus cam 6.Rezultatul a iesit negativ, a aparut doar o linie si m-am uitat atent, cea de-a doua nu a aparut, adica nu era nici o urma stearsa, o umbra sau ceva.Singura data cand am avut contacte neprotejate, adica si-a dat drumul in mine a fost in a 3-a zi dupa ce mi se terminase ultima menstruatie, in rest folosim prezervativ sau metoda coiotus intreruptus. Credeti ca rezultatul este corect?Pot sta linistita?Sunt sanse sa fiu insarcinata? Multumesc anticipat pentru raspunsuri
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

Re: Test de sarcina Barza

scris pe 19 nov 2010 21:33 de Randunik

Buna seara, am si eu urmatoarea problema.Am o intarziere a menstruatiei de 3 zile ( ultima menstruatie a fost acum 30 de zile) si astazi am hotarat sa fac un test de sarcina.Farmacista mi-a dat barza, pentru orice moment al zilei iar pe cutie zice ca se poate face cu 4 zile inainte de data menstruatiei.Eram speriata si am citit printre randuri si in loc sa pun 4 picaturi cat spunea am pus cam 6.Rezultatul a iesit negativ, a aparut doar o linie si m-am uitat atent, cea de-a doua nu a aparut, adica nu era nici o urma stearsa, o umbra sau ceva.Singura data cand am avut contacte neprotejate, adica si-a dat drumul in mine a fost in a 3-a zi dupa ce mi se terminase ultima menstruatie, in rest folosim prezervativ sau metoda coiotus intreruptus. Credeti ca rezultatul este corect?Pot sta linistita?Sunt sanse sa fiu insarcinata? Multumesc anticipat pentru raspunsuri

pai daca testul a iesit negativ asa trebuie sa fie..daca vrei poti sa mai faci unul peste cateva zile sa te linistesti.
sus

angel_a

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Test de sarcina Barza

scris pe 20 nov 2010 17:29 de angel_a

pai daca testul a iesit negativ asa trebuie sa fie..daca vrei poti sa mai faci unul peste cateva zile sa te linistesti.
Astazi am mai facut un test..clear blue si a iesit negativ dar menstruatia tot nu imi vine. Cate sanse sunt ca rezultatul sa fie corect?
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

Re: Re: Re: Test de sarcina Barza

scris pe 20 nov 2010 18:53 de Randunik

Astazi am mai facut un test..clear blue si a iesit negativ dar menstruatia tot nu imi vine. Cate sanse sunt ca rezultatul sa fie corect?

daca testele au iesit negative nu esti insarcinata,menstruatia poate intarzia de la stres,raceala..daca tot nu iti vine cel mai bine ar fi sa mergi la ginecolog
sus

angel_a

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Test de sarcina Barza

scris pe 21 nov 2010 11:51 de angel_a

daca testele au iesit negative nu esti insarcinata,menstruatia poate intarzia de la stres,raceala..daca tot nu iti vine cel mai bine ar fi sa mergi la ginecolog
Am o mare problema..la ambele teste a aparut cea de-a doua linie ca o umbra, dar nu in cele 5 min cat erau valabile testele, asta inseamna ca sunt insarcinata sau rezultatul de acum este fals? Va rog sa imi raspundeti sunt foarte ingrijorata.
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Test de sarcina Barza

scris pe 21 nov 2010 12:33 de victoria_ok

Am o mare problema..la ambele teste a aparut cea de-a doua linie ca o umbra, dar nu in cele 5 min cat erau valabile testele, asta inseamna ca sunt insarcinata sau rezultatul de acum este fals? Va rog sa imi raspundeti sunt foarte ingrijorata.

Daca acele umbre au aparut dupa cele 5 min atunci rezultatele sunt false! Nu esti insarcinata!
sus

angel_a

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de sarcina Barza

scris pe 21 nov 2010 13:29 de angel_a

Daca acele umbre au aparut dupa cele 5 min atunci rezultatele sunt false! Nu esti insarcinata!
off si atunci menstruatia de ce nu apare? nici nu am simptome ca ar trebui sa imi vina. Oare am facut testele prea devreme?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online