Complexat din cauza marimii penisului...

Pagina 1 din 1
1

harmonye

Newbie
4 mesaje

Complexat din cauza marimii penisului...

scris pe 21 nov 2010 21:48 de harmonye

Buna seara , am 15 ani si sunt complexat ca am penisul mic. Cand eram mai mititel eram putin obez acum am slabit dar tot mai am in zona pubiana acea grasime . Normal am 5 cm iar in erectie 14 daca dau de grasime inapoi daca il las normal in erectie am 9 . Niste sfaturi va rog frumos. Sunt foarte complexat si nu stiu cum o sa imi incep viata sexuala.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Complexat din cauza marimii penisului...

scris pe 22 nov 2010 08:33 de SORIN28

Buna seara , am 15 ani si sunt complexat ca am penisul mic. Cand eram mai mititel eram putin obez acum am slabit dar tot mai am in zona pubiana acea grasime . Normal am 5 cm iar in erectie 14 daca dau de grasime inapoi daca il las normal in erectie am 9 . Niste sfaturi va rog frumos. Sunt foarte complexat si nu stiu cum o sa imi incep viata sexuala.

Hotaraste-te...14 sau 9, ca e cam multa grasime la mijloc.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 22 nov 2010 11:43 de Machiavelli

in erectie 14 daca dau de grasime

Grasime?

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

harmonye

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Complexat din cauza marimii penisului...

scris pe 22 nov 2010 14:20 de harmonye

Grasime?

daca apas pe acel strat... >.<
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii penisului.

scris pe 23 nov 2010 00:47 de Machiavelli

daca apas pe acel strat... >.<

scuza'ma dar nu reusesc sa te inteleg,,,fii mai explicit ca nu iti sterge nimeni post-ul daca vorbesti in termeni omenosi

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

harmonye

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii penisu

scris pe 23 nov 2010 13:57 de harmonye

scuza'ma dar nu reusesc sa te inteleg,,,fii mai explicit ca nu iti sterge nimeni post-ul daca vorbesti in termeni omenosi

in zona pubiana de la mr gigi , am o pernuta de grasime care imi micsoreaza penisul ..
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii pe

scris pe 24 nov 2010 21:27 de Machiavelli

in zona pubiana de la mr gigi , am o pernuta de grasime care imi micsoreaza penisul ..

Consulteaza un medic bro

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimi

scris pe 24 nov 2010 22:43 de Leroy

Consulteaza un medic bro

Are dreptate, un medic ai putea sa consulti ca sa te ajute sa nu mai stai cu complexul asta pe tine...
Oricum, e prea mare diferenta totusi, poate n-ai masurat tu bine, 5cm sunt prea multi pt un simplu strat de grasime din zona pubiana...

Festina Lente !
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 25 nov 2010 02:31 de Bozgoru

nu inteleg. iti impingi burta inapoi si-ti creste cu 5 cm? ce grasime?
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Complexat din cauza marimii penisului...

scris pe 25 nov 2010 03:31 de compot

Nu mai fii stresat de penis daca ai burta. Vara cand o sa-ti faca fetele sex oral, le pui burta in cap sa nu faca insolatie. Clasic.
O sa te adore fetele!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 25 nov 2010 07:31 de ThT

Nu mai fii stresat de penis daca ai burta. Vara cand o sa-ti faca fetele sex oral, le pui burta in cap sa nu faca insolatie. Clasic.
O sa te adore fetele!
haha..
asta e tare

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 25 nov 2010 18:57 de Rolando

O sa te adore fetele!
nu te supara ca iti spun,dar ai facut o gluma de tot rahatul......tare curios sunt,cati dintre cei care au citit-o au schitat macar un zambet??

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 25 nov 2010 19:21 de McLove

nu te supara ca iti spun,dar ai facut o gluma de tot rahatul......tare curios sunt,cati dintre cei care au citit-o au schitat macar un zambet??

Ce ratat! Ma minuneaza prostia lui... era una acum ceva timp care intreba daca ramane insarcinata daca face sex anal. Sigur nu era ma-ta? Va asemanati atat de izbitor...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii pe

scris pe 25 nov 2010 19:26 de Rolando

Ce ratat! Ma minuneaza prostia lui... era una acum ceva timp care intreba daca ramane insarcinata daca face sex anal. Sigur nu era ma-ta? Va asemanati atat de izbitor...

mclove,cu tine nu ma mai agit,tu esti un caz pierdut......vi aici cu glume de gradinita cu "ma-ta".Tot la nivelul asta ai ramas??suferi de vreo deficienta mentala?....dar pana la uram ce sa ii cer unui soarice de biblioteca,pun pariu ca tu esti un oparit alb ca varul,pistruiat,ochelarist,daca te intreb care e diferenta intre lopata si cazma sau intre cleste si patent zici si tu ca aia de pe youtube "eu nu situ dastea".Tu daca iesi din aria drumului casa-discoteca risti sa te ratacesti.....

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 25 nov 2010 19:53 de compot

Nu, stai linistit, nu ma supar orice mi-ai spune ! In schimb, complexa prostie din capul tau ma cam deranjeaza. E ora la care-ar trebui sa-ti iei pastilele! Fiule, am inceput sa ma cam satur de tine.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 25 nov 2010 20:22 de McLove

dar pana la uram ce sa ii cer unui soarice de biblioteca,pun pariu ca tu esti un oparit alb ca varul,pistruiat,ochelarist,daca te intreb care e diferenta intre lopata si cazma sau intre cleste si patent zici si tu ca aia de pe youtube "eu nu situ dastea".

Ochelari am... de curand am aflat ca trebuie sa-i port. Deci, aici o sa iti confirm.

Ok, sa zicem ca as fi vreun tocilar... da', ba "oute", ai pus ma si tu mana la piz.da? E naspa sa fi si prost si virgin... o sa mori cu samanta in coaie, ca tu, fiind un manelist mai ratat in viata, nu prea o sa devi "Rolando Cuceritoru' la femei pe sistem".
Si ala pe care l-ai citat a avut mai multe femeie ca tine.

Nu vezi ca nu sti sa dai un amarat de sfat? Daca te intreb ce e ala un prezervativ, incepi sa-l rontai si sa-mi zici ca seamana cu bananele.

Deci, sa te intreb cum e in piz.da?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza ma

scris pe 25 nov 2010 20:33 de Rolando

Ochelari am... de curand am aflat ca trebuie sa-i port. Deci, aici o sa iti confirm.
nu ai pistrui?? nu pot sa cred

ca tu, fiind un manelist mai ratat in viata, nu prea o sa devi "Rolando Cuceritoru' la femei pe sistem".
Si ala pe care l-ai citat a avut mai multe femeie ca tine.
vad ca tu te dai mare cuceritor,eu nu am pretins asta despre mine....

Daca te intreb ce e ala un prezervativ, incepi sa-l rontai si sa-mi zici ca seamana cu bananele.
ce sa rontai ma? intrebarea?? vezi ca nu te-ai exprimat corect....

Deci, sa te intreb cum e in piz.da?
aici am nevoie de variante de raspuns,da si tu cu a,b,c si d ......si ia zi,tu pt ce traiesti pe lumea asta??mananci,bei,f*t,respiri aerul degeaba si atat?? cu ce alt lucru "maret" te mai poti "lauda"?...ce ai facut productiv pt aceasta planeta care nu stiu cum,dar inca te mai suporta.....??? cred ca daca ti-as da o chinga de ancorare si ti-as zice sa prinzi niste termopane de capra(nu pozitia,nebunule) te-ai lega singur de capra,cred ca te-ai si spanzura la ce creier mic ai

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 25 nov 2010 20:37 de compot

suferi de vreo deficienta mentala?

Eu cred ca tu suferi, si sunt convins de asta!
Uite, nu-ti fie rusine, te putem ajuta cu un sfat copile! Doar cere-l.

ce sa rontai ma? intrebarea?? vezi ca nu te-ai exprimat corect....

Intrebarea e formulata corect. Tu nu intelegi pentru ca esti prost. Pun pariu ca nici asta nu intelegi!
Ma simt ca si cum as vorbi cu un c.aca.t. "Vezi in gura ma-tii ca mirosi"! Asa si tu!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza ma

scris pe 25 nov 2010 20:41 de Rolando

Eu cred ca tu suferi, si sunt convins de asta!
Uite, nu-ti fie rusine, te putem ajuta cu un sfat copile! Doar cere-l.
da,tu m-ai catalogat ca fiind bolnav psihic....spune-mi ce tratament trebue sa urmez.....

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauz

scris pe 25 nov 2010 21:01 de Leroy

Mai era un thread in care v-ati luat unul de celalalt, acum si aici ?

Nu va ajunge internetul ?

Deschideti-va thread nou pt chestia asta ca devine enervanta discutia voastra vulgara care nu cred sa ajunga vreodata la un consens...

Din experienta pe care o afisati ar trebui sa fiti baieti destepti, va rog domnilor !

Festina Lente !
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din

scris pe 26 nov 2010 04:02 de compot

Mai era un thread in care v-ati luat unul de celalalt, acum si aici ?

Nu, te inseli! Mai era un thread in care Rolando jigneste unii membrii ai forumului. Da, recunosc, am intretinut conflictul, greseala mea, dar... curand, cand va avea ceva de zis in legatura cu tine, vei observa ca pentru prima oara nu te vei putea abtine de la a adresa injurii. Nu, nu te intreba, degeaba este motivul pentru care-o sa se ia si de tine si de restul, daca cineva nu va lua masuri in legatura cu el. De fiecare data cand zic ceva despre el, imi jur ca a fost ultima oara. Sper ca de data asta sa ma tin de cuvant!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

harmonye

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat

scris pe 26 nov 2010 12:28 de harmonye

N-am burta :| am doar in zona pubiana o pernuta de grasime god damn. Scuze ca spun asta dar sunteti chiar PROSTI!
sus

Alexutssa

Senior member
90 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Comple

scris pe 27 nov 2010 01:53 de Alexutssa

N-am burta :| am doar in zona pubiana o pernuta de grasime god damn. Scuze ca spun asta dar sunteti chiar PROSTI!

Dupa ce ca au incercat sa te ajute , ii mai si jignesti . Daca esti tu asa destept de ce ai mai venit pe forumu' asta sa pui intrebari ?
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 27 nov 2010 02:24 de Leroy

Nu stiu daca EU am spus ceva de burta, retrage-ti cuvintele

Iar daca oamenii isi dau cu parerea, din cauza ca tu esti cel care a deschis subiectul ar trebui sa fii tu cel care da toate informatiile necesare, nu sa vii in final cu o ultima lamurire impreuna un cuvant jignitor adresat userilor...

Festina Lente !
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat

scris pe 27 nov 2010 02:26 de Leroy

Nu, te inseli! Mai era un thread in care Rolando jigneste unii membrii ai forumului. Da, recunosc, am intretinut conflictul, greseala mea, dar... curand, cand va avea ceva de zis in legatura cu tine, vei observa ca pentru prima oara nu te vei putea abtine de la a adresa injurii. Nu, nu te intreba, degeaba este motivul pentru care-o sa se ia si de tine si de restul, daca cineva nu va lua masuri in legatura cu el. De fiecare data cand zic ceva despre el, imi jur ca a fost ultima oara. Sper ca de data asta sa ma tin de cuvant!

Bine, te inteleg, o fi avand omul o zi mai proasta cum de altfel toti avem...
Hai macar sa "nu punem paie pe foc" si sa ne continuam treaba pe aici...

Festina Lente !
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 29 nov 2010 00:10 de Machiavelli

daca toti sunt prosti,cei ce incearca sa iti spuna ca ai ceva probleme atunci adreseaza'te ma-tii...

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online