O ora sa tina actul sexual??!!!

Pagina 2 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual

scris pe 25 nov 2010 22:24 de Leroy

Caut pe net despre sexul tantric(sper ca am scris corect) si apoi cere-ti scuze!

Si tu zici ca pustiul in cauza ar fi vreun "tantric" de ala ?
Dupa cum a scris cel care a deschis subiectul ca i-a fost povestit mi se pare o pacaleala de 1 aprilie...
Or fi existand oameni care practica asa ceva dar pt 8h trebuie sa ai in primul rand conditie fizica extraordinara, nu este imposibil dar este foarte foarte putin probabil...

Festina Lente !
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 25 nov 2010 22:27 de Leroy

Chiar nu am vrut sa sune ca un "atac la persoana". Doar ca, tin minte, cand eram tanar fecior si urlau hormonii in mine, am avut si eu un maraton din asta de vreo 7 ore si cand am zis asta, nimeni nu m-a crezut, pentru ca daca nu ti se intampla odata, ti se pare imposibil
Non-stop, fara nicio pauza de cateva minute, nu cred sa se poata n ore, dar daca mai faci cate o mica pauza de pupat, de fumat, de moloz, atat timp cat te tine "aia mica", se poate!

Aha, pai asa, cu pauza de refacere, un pahar de vin, un mozol, mai schimbam o melodie, mai luam o gustarica scurta... In modul asta o tii in mod cert 8h dar daca ne gandim logic, cate acte sexuale cu finalizare pot avea loc in 8h, totusi pauzele alea s-ar putea sa fie egale cu timpul de "batzaiala"...

Iti trebuie foaie de parcurs si tahograf pt 8h de sex continuu

Festina Lente !
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 26 nov 2010 03:44 de Bozgoru

Chiar nu am vrut sa sune ca un "atac la persoana". Doar ca, tin minte, cand eram tanar fecior si urlau hormonii in mine, am avut si eu un maraton din asta de vreo 7 ore si cand am zis asta, nimeni nu m-a crezut, pentru ca daca nu ti se intampla odata, ti se pare imposibil
Non-stop, fara nicio pauza de cateva minute, nu cred sa se poata n ore, dar daca mai faci cate o mica pauza de pupat, de fumat, de moloz, atat timp cat te tine "aia mica", se poate!
mda si pe mine m-a tinut odata vreo 79 de ore... am facut-o ... am mancat.. am fumat.. am dormit.. am facut-o din nou.. am mers la munca.. m-am ca.cat... m-am sters la c.ur.... am facut-o din nou.. am dormit... m-am trezit am facut-o din nou.. si uite asa 79 de ore..
sus

roza01

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!

scris pe 26 nov 2010 08:42 de roza01

Roza n-a specificat unde a tinut-o sotul ei. Probabil i-a venit rau sotului si a vomitat 8 ore cronometrat si i-a blestemat penisul.
Serios vorbind, daca esti beat manga nici n-ai erectie!
Daca esti beat manga, in adevaratul sens al cuvantului, n-ai chef de sex.

bai frate nu am specificat ca a avut vreo erectie..am spus ca m-a f***t 8 ore mai pe intelesul tau sa nu mai te gandesti ca m-a tinut pe mai stiu eu unde.si daca chiar te intereseaza nu a facut nici o pauza doar o singura data cand s-a dus sa se pi*e.daca voi nu sunteti in stare,uite ca el e o exceptie
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 26 nov 2010 14:06 de ursaru

bai frate nu am specificat ca a avut vreo erectie..am spus ca m-a f***t 8 ore mai pe intelesul tau sa nu mai te gandesti ca m-a tinut pe mai stiu eu unde.si daca chiar te intereseaza nu a facut nici o pauza doar o singura data cand s-a dus sa se pi*e.daca voi nu sunteti in stare,uite ca el e o exceptie

Auu ,da` ce revoltata esti papusa!)
Sa vii sa te tin si eu 10 ore in p.ula sa te vad daca rezisti,sa ma conving ca pot sa fac sex tantric!

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actu

scris pe 26 nov 2010 14:47 de McLove

Valentine... sa fim seriosi. Ori si-a tras-o cu vibratoru' 8 ore pana cand s-a ca.cat pe ea, ori a dormit 7 ore 30 minute.

Mai minte lumea, da' mi-a decedat mouse-ul cand am citit ce aberatii poate spune una.

In 8 ore, scoatea si mucii din ea, o transforma in praf, si o lua cu matura.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

roza01

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina

scris pe 26 nov 2010 14:56 de roza01

parca as fii copil de 10 ani sa-mi arda de glume..in fine!nu-mi pasa ce credeti,mai mult va ofticati ca nu puteti si voi
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa t

scris pe 26 nov 2010 15:04 de McLove

nu-mi pasa ce credeti,mai mult va ofticati ca nu puteti si voi

Asta era motivul... ma duc sa plang intr-un colt.

sus

roza01

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora

scris pe 26 nov 2010 15:09 de roza01

Asta era motivul... ma duc sa plang intr-un colt.

pai daia nu acceptati ca se poate,nu sunteti in stare si voi
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O

scris pe 26 nov 2010 15:30 de McLove

Da... pai vezi tu, unii pot face in 10 minute, cat fac altii in 10 ore.
Deci, tu nu l-ai ridicat in slavi pe iubitul tau, l-ai umilit. Asta nu e un motiv de mandrie.

Ai 20 de ani (cica), si se pare ca esti patetica la capitolul asta.

Arata-mi tu o fata care si-ar dori sa faca sex 8 ore in continuu... arata-mi o fata care simte placere dupa 2 ore.

Data viitoare foloseste-ti capul... pana acum, e pe "off".

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 26 nov 2010 16:42 de ursaru

Accepti proba sa vezi daca putem?

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 26 nov 2010 16:51 de compot

bai frate nu am specificat ca a avut vreo erectie..am spus ca m-a f***t 8 ore mai pe intelesul tau sa nu mai te gandesti ca m-a tinut pe mai stiu eu unde.

Pai daca n-a avut erectie, cum a putut sa te f**a?
si daca chiar te intereseaza nu a facut nici o pauza doar o singura data cand s-a dus sa se pi*e.

Te hotarasti si tu? Ori a facut o pauza, ori nu?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul se

scris pe 26 nov 2010 17:34 de valentine

Cam degenereaza lucrurile, nu credeti?

Inspiram 5 secunde, tinem aerul in piept 5 secunde, expiram 5 secunde...
Repetam exercitiul timp de 20 de minute!

Si da, ti-o poti trage ore la rand si sa-ti placa!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actu

scris pe 26 nov 2010 17:42 de McLove

Si da, ti-o poti trage ore la rand si sa-ti placa!

Deci, tu ca baiat ai simti placere dupa 10 ore?
Sincer, a zis unu ca vinu' rosu' e bun, si acum toti o luati ca pe o vitamina a zeilor.

Arata-mi tu femeie careia sa-i placa sex continuu timp de 3 ore.

Si ca sa vezi mai bine, NU A AVUT CUM SA SI-O TRAGA 8 ORE!
Vrei sa-ti desenez? Sa-ti spun pe litere?

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 27 nov 2010 02:10 de Leroy

Argumente pro, argumente contra...
In concluzie mi se pare un subiect aberant, daca vreti sa vorbim despre sexul tantric deschidem alt thread ca aici e vorba de 2 persoane despre care am dezbatut in vreo 3 pagini ca nu prea e posibil ce zic ei ca s-a intamplat...

Festina Lente !
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 nov 2010 05:27 de valentine

Deci, tu ca baiat ai simti placere dupa 10 ore?

Depinde cat de ahtiat dupa sex esti. Sau crezi ca doar femeile sunt nimfomane?

Arata-mi tu femeie careia sa-i placa sex continuu timp de 3 ore.

Eu nu pot sa le arat cu degetul, dar ar fi bine sa vina ele singure sa se includa pe lista

Si ca sa vezi mai bine, NU A AVUT CUM SA SI-O TRAGA 8 ORE!
Vrei sa-ti desenez? Sa-ti spun pe litere?

Eu consider ca avea cum (cu pauza de schimbat pozitia, de negociat ritmul, etc). Acum, fiecare considera ce vrea si oricum nu cred ca ma afecteaza pe mine sau pe altcineva daca duduia in cauza si-a tras-o 8 ore sau 8 minute...

P.S. asta e raspunsul diplomat
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa t

scris pe 27 nov 2010 11:46 de McLove

Eu consider ca avea cum (cu pauza de schimbat pozitia, de negociat ritmul, etc).

Noi vorbeam cu pauze? Da, cu schimbarea pozitiei care tine ~5 secunde.
Daca ne referim la o tigare, la un pui de somn, la o mangaiere, la o privire la televizor, poate...

P.S. asta e raspunsul diplomat

Da... ma sti pe mine ala jignitu' din orice vorba.

As vrea sa-ti vad raspunsul de "razboi", tinand cont ca toti puradeii m-au injurat, fiind incapabili de a ataca altfel.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora

scris pe 28 nov 2010 19:35 de valentine

Noi vorbeam cu pauze? Da, cu schimbarea pozitiei care tine ~5 secunde.
Daca ne referim la o tigare, la un pui de somn, la o mangaiere, la o privire la televizor, poate...

Da... ma sti pe mine ala jignitu' din orice vorba.

As vrea sa-ti vad raspunsul de "razboi", tinand cont ca toti puradeii m-au injurat, fiind incapabili de a ataca altfel.

Ok, hai sa o luam altfel. Tu la sala, impingi din culcat pe banca, maxim 50 de kile. Daca eu iti spun ca imping cu 100 (nici in visele mele erotice nu imping cu atat, dar ca exemplu) tu o sa-mi sari in cap cu "baaaaaa esti nebun?!!?!?!?!? pleaca de aici!". Dar ghici ciuperca ce-i! Sunt oameni care chiar fac piept la sala cu 100 kg. Tie, insa, ca om care face varf doar cu 50 kg, i se pare de domeniul fantasticului ca cineva sa poata face cu 100 kg.
Cam asa sta treaba si aici. Sunt tipi si tipe care pot sa si-o traga ore la rand fara sa faca nicio pauza majora, de somn, plimbare sau ce caterinca tot faceti voi acolo.

In legatura cu raspunsul "razboinic", nu cred ca m-ai vazut sa injur ca sa zici ca o sa te injur, dar pot sa ma iau de un singur detaliu care nu-ti da dreptul la replica la subiectul asta: experienta ta sexuala.

Cat despre balacareala asta de aici, subiectul o sa dispara curand.
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 28 nov 2010 20:25 de ursaru

frustrat obosit

Nu stiu care dintre noi e frustrat.Nu vezi ca eu iti vorbesc elegant ca un smecher diplomat si tu apelezi la jigniri ca un fraier smecherit.
PS:Cheama Exotic un psihiatru pentru baiatu` asta.

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 28 nov 2010 21:04 de McLove

In legatura cu raspunsul "razboinic", nu cred ca m-ai vazut sa injur ca sa zici ca o sa te injur, dar pot sa ma iau de un singur detaliu care nu-ti da dreptul la replica la subiectul asta: experienta ta sexuala.

Experietena sexuala, zici tu?

Pai, e o mica problema... daca tu ai posibilitatea de a da raspunsuri mai "pompoase", mai incredibile, pline de detalii sa impresionezi ratatii gen Donaldo, nu stiu daca te face mai presus decat mine.
Insa, iti voi da dreptate... tinand cont de diferenta de varsta intre noi doi, pot abroba o parte din mesajul tau.

Dar, de la asta, pana la "singur detaliu care nu-ti da dreptul la replica la subiectul asta:" te face sa fi patetic.

Vezi tu, eu nu sunt genul ala de persoana care vede detaliile ca fiind nivelul suprem. Si eu, spre deosebire de Danny, iti pot arata ca anumite cuvinte pe care le folosesti, nu te ridica.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

AVERTISMENT!

scris pe 28 nov 2010 21:04 de ExoticDream

PS:Cheama Exotic un psihiatru pentru baiatu` asta.

Dragilor/"dragilor", m-am plictisit facand curatenie pe-aici (din respect pentru alti useri pe care poate ii intereseaza totusi topicul asta, nu am apelat la solutia cea mai simpla: delete all!). Noi am inteles ca voi stiti sa va exprimati foarte colorat cand aveti ciuda pe cineva, cand tineti "sa va aratati muschii" sau cand cineva atenteaza la persoana, dar... nu aici, OK?

Deocamdata va avertizez pe toti cei care ati luat parte la "scandal", data viitoare va fi mai trist! Pe Rolando il sfatuiesc sa renunte la atacurile cu glume ieftine si nepotrivite, total off topic, iar pe ceilalti sa ignore astfel de replici care, daca vor continua unilateral si dupa acest avertisment, se vor solda cu banare.

Sper ca ne-am inteles!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 nov 2010 21:05 de valentine

Experietena sexuala, zici tu?

Pai, e o mica problema... daca tu ai posibilitatea de a da raspunsuri mai "pompoase", mai incredibile, pline de detalii sa impresionezi ratatii gen Donaldo, nu stiu daca te face mai presus decat mine.
Insa, iti voi da dreptate... tinand cont de diferenta de varsta intre noi doi, pot abroba o parte din mesajul tau.

Dar, de la asta, pana la "singur detaliu care nu-ti da dreptul la replica la subiectul asta:" te faci sa fi patetic.

Nu stiu cat ti-ar conveni sa ma contrazic eu cu cineva pe tema fizicii cuantice...
Patetic, nu?

Vezi tu, eu nu sunt genul ala de persoana care vede detaliile ca fiind nivelul suprem. Si eu, spre deosebire de Danny, iti pot arata ca anumite cuvinte pe care le folosesti, nu te ridica.

Ma bucur ca ii esti superior lui Danny. Ti-ai gasit o "nuca tare" careia sa ii fi superior
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 28 nov 2010 21:07 de McLove

Nu stiu cat ti-ar conveni sa ma contrazic eu cu cineva pe tema fizicii cuantice...
Patetic, nu?

Inteleg, ai cititul postul meu dat ratatului... stai linistit, nu am zis ca sunt un fizician, doar i-am spus anumite lucruri pe care nu le va intelege niciodata. (si da! probabil noi, vom muri, si nu vom afla ce e "dincolo", insa lucrurile elementare, le avem)

Minuneaza-ma... arata-mi unde fizica e un nimic, unde totul are un alt inteles.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 nov 2010 21:09 de valentine

Nu stiu la ce post te referi, dar incepi sa divaghezi de la subiect.
Pe scurt si la obiect: nu ai experienta sexuala (cel mai probabil esti virgin), nu vad de ce te pronunti legat de durata maxima a unui contact sexual.
Nu ma pricep la fizica cuantica, nu discut despre, ca n-are sens sa imi obosesc degetele sa tastez doar ca sa ma aflu in treaba.

Capish?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 28 nov 2010 21:09 de McLove

Patetic, nu?

Ma bucur ca ii esti superior lui Danny. Ti-ai gasit o "nuca tare" careia sa ii fi superior

Hai sa nu devenim nesimtiti, si sa jignim alti useri, care nu mai frecventeaza acest forum.

Daca vrei sa-i spui ceva, ai mess-ul, ai viata reala. Acum, vorbim strict despre membrii activi, nu sa atacam un persoana care nu poate citi, si nu se poate apara.

Sau, iti place lasitatea?

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 28 nov 2010 21:11 de Rolando

Patetic, nu?

10+ pt acest raspuns

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 nov 2010 21:14 de valentine

Hai sa nu devenim nesimtiti, si sa jignim alti useri, care nu mai frecventeaza acest forum.

Daca vrei sa-i spui ceva, ai mess-ul, ai viata reala. Acum, vorbim strict despre membrii activi, nu sa atacam un persoana care nu poate citi, si nu se poate apara.

Sau, iti place lasitatea?

Chiar nu il jigneam si nu am absolut nimic cu el. Doar ma amuzam de faptul ca te consideri mai bun ca el

Si da, sunt un las, fac sex in privat, nu in public
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 28 nov 2010 21:15 de McLove

Nu stiu la ce post te referi, dar incepi sa divaghezi de la subiect.
Pe scurt si la obiect: nu ai experienta sexuala (cel mai probabil esti virgin), nu vad de ce te pronunti legat de durata maxima a unui contact sexual.

Aha...
Deci, tu afirmi ca i-ai tras-o uneia 7 ore. Spune-mi totusi, cum a decurs aceasta "partida senzationala".

Virgin... stiu ca asta ti-ai dori, si nu stiu de ce, ca tot afirmi asa ceva, insa... daca ai facut oral la toate femeile, asta nu te face "gigolo", dragul meu Vali. O sa notam asta ca un "fail".
Asa, sa continuam...

Doresti sa facem un esantion? Sa intrebam parlamentarii? (ironie, vad ca nu observi asta in primul post, o sa-ti scriu boldat)

Deci, iar dragul meu Vali, nu ma face sa cred ca ai mai multe asemanari cu ratatul, te-am luadat, te rog frumos. Scoate armele alea pe care mereu le-am adorat.

Nu ma pricep la fizica cuantica, nu discut despre, ca n-are sens sa imi obosesc degetele sa tastez doar ca sa ma aflu in treaba.

Capish?

Eram ironic...
Si vroiam sa-l mai fac o data ratat pe Donaldo.

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 28 nov 2010 21:19 de McLove

Chiar nu il jigneam si nu am absolut nimic cu el. Doar ma amuzam de faptul ca te consideri mai bun ca el

Mai bun ca el?

Nu cred... eu doar am evidentiat faptul ca nu sunt el. El e fericit, e iubit, isi traieste viata, il doare fix undeva de parerile unui "Valentine", sau ale unui "Cosmin", de ce nu?

Amuzament... din marea mea experienta, pe care chiar tu ai afirmat-o, in "ale certurilor", nu te-ai evidentiat de ceilalti. Devine aiurea, daca continuam prin replici: "nu tu ba, ala, ala!".

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 nov 2010 21:20 de ExoticDream

Eram ironic...
Si vroiam sa-l mai fac o data ratat pe Donaldo.

Stick to the topic, will you? No more FIGHTS! Thank you!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 2 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online