Se poate sa nu mai pot face copii?

Pagina 1 din 1
1

coka

Newbie
2 mesaje

Se poate sa nu mai pot face copii?

scris pe 25 nov 2010 13:07 de coka

acum cativa ani buni am fost racita la plamani.am facut in 6 luni 6 radiografii la plamani.intre primele doua diferenta de 2 zile,apoi la 2 sapt,la o luna,2 si la 6 luni.multi mi-au spus ca e posibil sa nu mai fac copii...e posibil asa ceva?adik daca era o problema doctorii nu le-ar fi rarit? tin sa precizez ca de 3 ani de zile de cand am inceput viata sexuala folosesc doar metoda coitus intreruptus,imi rasp cineva?
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: se poate sa nu mai pot face copii?

scris pe 25 nov 2010 21:14 de Leroy

Am intalnit persoane care folosesc metoda coitus intreruptus de mai mult timp si nu s-a intamplat nimic deci asta e irelevant in cazul tau...
Cat despre medici, in romania medicii spun multe... Eu unul nu cred nici 0.1% din ce ti-au spus ei. Ca sa te asiguri te poti duce la un control si ecografie la un cabinet ginecologic, asta ca sa nu mai stai cu grija, acolo te lamureste intrutotul...

Festina Lente !
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 25 nov 2010 22:13 de SORIN28

acum cativa ani buni am fost racita la plamani.am facut in 6 luni 6 radiografii la plamani.intre primele doua diferenta de 2 zile,apoi la 2 sapt,la o luna,2 si la 6 luni.multi mi-au spus ca e posibil sa nu mai fac copii...e posibil asa ceva?adik daca era o problema doctorii nu le-ar fi rarit? tin sa precizez ca de 3 ani de zile de cand am inceput viata sexuala folosesc doar metoda coitus intreruptus,imi rasp cineva?

Tu de iradiere ai auzit? Cum sa faci 6 radiografii in 6 luni? Nu stiu daca o sa mai poti face copii dar sper sa nu ai alte probleme mult mai grave.

De curiozitate: Spui ca primele radiografii au fost la interval de 2zile...facute de acelasi doctor? Pentru ca nu cred ca nici un om sanatos nu accepta asa ceva.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: se poate sa nu mai pot face copii?

scris pe 25 nov 2010 22:22 de Leroy

Desi nu ma prea pricep tin sa-i dau dreptate lui Sorin...
Dar cel mai bine te indrumam spre un medic care sa iti spuna exact ce se intampla cu tine...

Festina Lente !
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 25 nov 2010 22:26 de Rolando

multi mi-au spus ca e posibil sa nu mai fac copii...e posibil asa ceva?adik daca era o problema doctorii nu le-ar fi rarit?
tu ai incredre in doctorii din romania??? eu cand m-am lovit la picior m-am dus la urgente pt o radiografie,dupa ce am facut-o,am inmanat-o unui doctor,a luat-o si apoi a inceput sa se uite la tv la meciul steua-branesti impreuna cu un gardian,uitase de radiografia mea,pana i-am amintit eu,apoi se uita la ea si mi zice ca nu trebuie sa imi fac griji,pot pleca si acum,la aprape 4 luni de atunci mai am dureri.....

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 25 nov 2010 22:28 de Leroy

tu ai incredre in doctorii din romania??? eu cand m-am lovit la picior m-am dus la urgente pt o radiografie,dupa ce am facut-o,am inmanat-o unui doctor,a luat-o si apoi a inceput sa se uite la tv la meciul steua-branesti impreuna cu un gardian,uitase de radiografia mea,pana i-am amintit eu,apoi se uita la ea si mi zice ca nu trebuie sa imi fac griji,pot pleca si acum,la aprape 4 luni de atunci mai am dureri.....

Aha, poftim, un exemplu concludent...

Festina Lente !
sus

DRE

Expert member
571 mesaje

scris pe 25 nov 2010 22:40 de DRE

Du-te la un spital privat...nici nu se compara modul in care esti tratat acolo cu bataia de joc din spitalele de stat.Din punct de vedere financiar daca stai sa aduni spagile ce le dai la astia de stat aproape echivaleaza cu banii care ii dai la privat.

sweety16

"All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories."

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 25 nov 2010 22:49 de Leroy

Du-te la un spital privat...nici nu se compara modul in care esti tratat acolo cu bataia de joc din spitalele de stat.Din punct de vedere financiar daca stai sa aduni spagile ce le dai la astia de stat aproape echivaleaza cu banii care ii dai la privat.

Perfect de acord

Festina Lente !
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: se poate sa nu mai pot face copii?

scris pe 26 nov 2010 00:03 de SORIN28

Desi nu ma prea pricep tin sa-i dau dreptate lui Sorin...
Dar cel mai bine te indrumam spre un medic care sa iti spuna exact ce se intampla cu tine...

Oare semnul ala de deasupra usilor cabinetelor unde se fac raze , este degeaba? Se face doar o radiografie la 6 luni.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 26 nov 2010 03:41 de Bozgoru

ce legatura au radiografiile cu ramasu inarcinata?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 26 nov 2010 13:35 de McLove

Cand se duce la radiografie, si-o trage cu doctorul... alta legatura, nu stiu.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 27 nov 2010 02:20 de Leroy

Asta ma intrebam si eu si de asta am dat vina pe medic
Daca ti-o fi spus vreun medic ca nu poti ramane insarcinata ca ai facut prea multe "raze la plaman" atunci e primul semn ca Romania se duce de rapa, indeosebi sistemul sanitar, daca nu s-a dus deja

Festina Lente !
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: se poate sa nu mai pot face copii?

scris pe 27 nov 2010 03:20 de Bozgoru

Cand se duce la radiografie, si-o trage cu doctorul... alta legatura, nu stiu.
da intr-adevar
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online