Ejaculare fara sperma!

Pagina 1 din 1
1

Anonim

Guest

Ejaculare fara sperma!

scris pe 18 aug 2008 16:27 de Anonim

am si eu o problema...in momentul cand ejaculez nu mai iese sperma...chestia asta se intampla de vreo 2-3 zile...de la ce ar putea sa fie??...ar putea sa fie ceva de la rinichi un blocaj ceva?/va rog cei care stiu sau au avut astfel de probleme sa ma lamureasca si pe mine
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Problema

scris pe 18 aug 2008 17:35 de DarkAngel

am si eu o problema...in momentul cand ejaculez nu mai iese sperma...chestia asta se intampla de vreo 2-3 zile...de la ce ar putea sa fie??...ar putea sa fie ceva de la rinichi un blocaj ceva?/va rog cei care stiu sau au avut astfel de probleme sa ma lamureasca si pe mine
Iti zic sigur ca nu este de la rinichi ca nu are cum... poate sa fi in schimb ceva de la prostata dar nu am cum sa stiu sigur cel mai bun raspuns il vei primi la un control medical la care te sfatuiesc sa te duci cat mai repede!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Ejaculare fara sperma!

scris pe 19 aug 2008 02:43 de ExoticDream

...in momentul cand ejaculez nu mai iese sperma...

Pai... si ce iese?!? Aer? Conform DEX:

a ejacula = a elimina sperma prin canalul uretral

Ciudat....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 19 aug 2008 02:54 de simosimina

cel mai bine fugi la un control.. chiar e ciudat c ti se intampla.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

nemesis

Guest

scris pe 24 aug 2008 03:13 de nemesis

Si nimeni nu-l intreba ce varsta are? Si nimeni nu-i curios cum a constatat baietelul ca "de 2-3 zile" nu ejaculeaza ci are doar orgasm?

Cati anisori ai tu, puiule? ...si cat de des te masturbezi?
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: Ejaculare fara sperma!

scris pe 25 aug 2008 14:44 de Doc

Si nimeni nu-l intreba ce varsta are? Si nimeni nu-i curios cum a constatat baietelul ca "de 2-3 zile" nu ejaculeaza ci are doar orgasm?

Cati anisori ai tu, puiule? ...si cat de des te masturbezi?

Si eu mi-am zis acelsi lucru, dar daca citesti cu atentie vei observa faptul ca problema persista de 2-3zile, nu dintotdeauna.

RapidConsult
sus

Lala

Guest

Re: Re: Re: Ejaculare fara sperma!

scris pe 20 mar 2009 18:17 de Lala

Si eu mi-am zis acelsi lucru, dar daca citesti cu atentie vei observa faptul ca problema persista de 2-3zile, nu dintotdeauna.

Pai mah dupa tine cati ani trbiue sa ai?????
sus

eddd

Guest

Re: Re: Re: Re: Ejaculare fara sperma!

scris pe 30 iun 2009 02:44 de eddd

ceva asemanator cred ca am si eu ,numai ca eu pot face asta intentionat,am orgasm fara ejaculare si pot continua imediat fara sa imi pierd erectia,deci poate nu e chiar asa de rau:P
sus

...

Guest

salut

scris pe 12 feb 2010 16:38 de ...

Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva , nu sunt genul de om care sa se masturbeze si nu stiu daca e bine dar daca ma masturbez nu pot ejacula in schimb o fac noaptea in somn ma poate ajuta cineva cu problema asta? ce ar trebui sa fac sa ejaculez? am 18 ani.
sus

...

Guest

Re: salut

scris pe 20 mar 2010 11:26 de ...

Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva , nu sunt genul de om care sa se masturbeze si nu stiu daca e bine dar daca ma masturbez nu pot ejacula in schimb o fac noaptea in somn ma poate ajuta cineva cu problema asta? ce ar trebui sa fac sa ejaculez? am 18 ani.

update.. se poate da un raspuns aproximativ?
sus

whocares

Newbie
1 mesaje

Re: Re: salut

scris pe 27 nov 2010 14:58 de whocares

update.. se poate da un raspuns aproximativ?

Ti-ai rezolvat problema pana la urma?
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: salut

scris pe 28 nov 2010 00:12 de Leroy

Incearca sa reduci masturbarea, la o data sau de 2 ori pe saptamana maxim, si poate sa-ti gasesti o partenera daca nu ai deja, daca totusi ejaculezi dar nu cand trebuie atunci ceva nu functioneaza calumea, daca dupa astea problema persista, mergi la medic sa nu o dai in mai rele...

Festina Lente !
sus

srn

Junior member
23 mesaje

scris pe 1 dec 2010 01:01 de srn

Daca te masturbezi non stop de cateva ori pe zi, normal ca numai ejaculezi desi tu simti asta.
Sau poate nu erai destul de excitat... ma rog, oricum, inceraca sa nu te mai masturbezi asa des.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 1 dec 2010 11:08 de McLove

Daca te masturbezi non stop de cateva ori pe zi,

Explica-mi si mie... cum te poti masturba NON-STOP de cateva ori pe zi?

Non-stop = mereu, fara oprire.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Ejaculare fara sperma!

scris pe 1 dec 2010 14:03 de SORIN28

Explica-mi si mie... cum te poti masturba NON-STOP de cateva ori pe zi?

Non-stop = mereu, fara oprire.

Daca ei vorbeste fara sa cunoaste...ce probleme spui tu? Power up the manele

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 1 dec 2010 22:42 de Leroy

Daca te masturbezi non stop de cateva ori pe zi

Buna asta

Festina Lente !
sus

Guest

Guest

scris pe 16 iul 2011 10:20 de Guest

aceasi problema am si eu sunt tare nedumerit....!am 17 ani
sus

Guest

Guest

scris pe 2 oct 2011 23:59 de Guest

am avut si eu aceasi problema . am racit si se pare ca din cauza racelii am patit acest lucru
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online