Muzica pe care o ascultam ne caracterizeaza?

Pagina 2 din 8
«   1   2   3   4   5   6   7   8   »

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea......

scris pe 28 nov 2010 21:15 de Incepator

My God !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea......

scris pe 28 nov 2010 21:19 de simosimina

vad ca ai cunostinte in materie de manele .....ambele sunt calumea defapt tot ce canta adrian minune este frumos

nu am cunostinte, insa sunt cateva melodii vechi care chiar sunt frumoase, gen asta si mai e una "Mandra floare trandafir" care imi place mult

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea......

scris pe 28 nov 2010 21:23 de Rolando

nu am cunostinte, insa sunt cateva melodii vechi care chiar sunt frumoase, gen asta si mai e una "Mandra floare trandafir" care imi place mult
ai dreptate ca melodiile mai vechi sunt mai frumoase.....si eu tot pe alea le prefer

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea......

scris pe 28 nov 2010 21:25 de simosimina

ai dreptate ca melodiile mai vechi sunt mai frumoase.....si eu tot pe alea le prefer

acum eu nu cred pe nimeni care spune ca nu suporta genul asta, nici eu NU ascult, insa daca pune cineva vreo melodie la vreo petrecere, sau ceva...evident ca stiu melodia...
Si sunt convinsa ca toata lumea cunoaste manelele alea vechi ultra-arhi-mega cunoscute!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea......

scris pe 28 nov 2010 21:25 de valentine

Inclusiv aia cu "jip, jip, jip"!!!
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea......

scris pe 28 nov 2010 21:37 de Incepator

Va invit la dans... http://www.youtube.com/watch?v=90y3bia5FzU&translated=1

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea...

scris pe 28 nov 2010 22:04 de valentine

Ne-ai stricat toata distractia cu melodia asta

Daca dam vreodata un bairam sa sti ca nu te invitam!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Muzica pe care o ascultam ne caracterizeaza?

scris pe 28 nov 2010 23:52 de SORIN28

Eroare

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 29 nov 2010 00:15 de SORIN28

Am vazut ca toate persoanele care vor sa para interesante NU asculta manele si ii critica sau ii catalogheaza ca fiind prosti pe cei care printre altele asculta si manele(sau asculta doar manele).Niciodata nu am inteles si nu voi intelege de ce muzica este reperul dupa care se apreciaza un om poate reuseste sa ma lamureasca si pe mine cineva de aici,in special cei care critica,ii rog sa vina cu argumente solide,de ce unu care asculta rap,dance,etc este mai destept/mai bine vazut decat unu care asculta manele?
Eu spre exemplu ascult orice gen de muzica,in special manele(simt nevoia sa precizez ca manele nu inseamna doar Guta si Salam,mai exista si formatii fen:Generic,Azur,Real B si solisti:Adi Minune,Cristian Rizescu,Nicu Paleru si altii). Dupa cum spuneam ascult si alt gen de muzica,o lunga perioada am ascultat si parazitii(va rog sa nu veniti cu completarea "daca asculti si parazitii si muzica tiganeasca...") si racla si vexatu vexx etc.Acum doresc sa imi spun parerea despre anumite fragmenete din melodiile celor de la parzitii.Am inteles ca pt voi cuvantul manea este egal cu femei,masini si bani......acum simt nevoi sa spun si eu ce am observat la parzitii(am luat exemplu parazitii deoarece este o formatie foarte ascultata de membrii forumului din cate am citit). Spre exemplu in melodia: "Omul din liftul tau" spune asa: "Viata`i frumoasa munca`i periculoasa Beau si conduc vreau sa ajung acasa
Vine 2000 il astept de mult
Poate ca femeia va munci mai mult",un ascultator ce poate intelege din acest fragment?? ca munca este ceva periculos,iar femeile sunt niste puturoase,din moment ce zice "poate ca femeia va munci mai mult" inseamna ca nu sunt multumiti de munca depusa de femei.Nu?? Sa continuam cu un alt fragment din aceeasi melodie...."Munca`i frumoasa ca femeia
Evident la varsta a3a
Daca intelegi asta
Pe muzica mea poti sa`ti bati nevasta"aici iar se accentueaza faptul ca munca este ceva neplacut,iar ascultatorii daca sunt de aceeasi parere cu cel care a spus asta este indemnat sa isi bata nevasta,app de batutul nevestei,in multe piese de la parazitii am observat ca femeile sunt tratate ca niste simple obiecte,iar ascultatorii au preluat aceasta mentalitate,sa continuam cu exemplele.In melodia "Caz penal" apare urmatoare afirmatie "femeia nu te ajuta la nici o miscare,stie doar sa ceara iar cand ii dai zice ca doare",aici ascultatorii sunt indemnati din nou la violenta asupra femei,continuarea versului de mai sus este "agata-i de gat un calorifer de fier,arunc-o-ntr-o balta vezi cat sta fara aer" acum indeamna la mai mult decat violenta asupra femei.Exemplele continua,in melodia: "probleme de mandibula" se spune "Imi bag talpile jegoase in ce pui in farfurie
Cand o sugi, o sugi doar din simpla datorie"aici femeia este vazuta ca o sluga in opinia mea,adica este nevoita sa prepare mancarea si sa presteze oral,in rest nu are nici o utilitate,inca un argument din aceeasi melodie "Monstrul din bucatarie denumit sotie,
Nu-mi da nici un motiv de bucurie,
Face prost m*** "pe langa faptul ca da impresia ca femia este o sluga mai este denumita si "monstru"(este umilita). In melodia "ultimul buletin de stiri de la ora 5" se spune:"Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile
Ca-ntodeauna vestile proaste le aduc femeile" aici continua denigrarea femeilor,iar indemnul de violenta asupra femeilor continua in melodia "lectii particulare",unde se spune " Cand nevasta-ta stramba din bot strambai-l de tot",ei isi descriu sentimentele fata de o femeie in felul urmator: "Mi se reproseaza mereu ca nu am sentimente, de fapt
Le am intr-un prezervativ innodat dupa orice contact"(melodia Violent). Din toate fragmentele de mai sus eu inteleg ca pt ei femeia reprezinta doar un obiect/o bucata de carne cu ajutorul carora isi pot satisface nevoile sexuale,care trebuiesc maltratate cu orice ocazie si ele sunt doar aducatoare de vesti proaste si niste puturoase si ca totul sa fe complet,parazitii au compus si o melodie numita "cum sa jignesti o femeie"(tare mult vreau sa aflu ce zic fetele care asculta parazitii si aud versurile de mai sus,cum reactioneaza?se simt bine,sunt indiferente?le deranjeaza?si vreau sa aud ce parere au fetele care nu asculta parazitii,dar au citit versurile de mai sus),pe langa acestea lucruri in melodiile celor de la parzitii se incurajeaza consumul de alcool,droguri si sexul,exemple: "Bag iarba, bag bere, baga heroina"(mel Te sparg la b*ci) sau "Dacã cineva întreabã, o ard în focuri,
002 doar alcool, sex, droguri."(mel In focuri),in plus ei ataca si ascultaorii altor genuri muzicale sau alti solisti/trupe,nu ma stau acum sa dau exemple,insa chesti asta da dovada de frustrare,ce motiv au ei sa critice un anumit solist,o trupa sau un ascultator al altor genuri muzicale? si vreau sa cer parerea in legatura cu Rimaru,unul dintre primi hip-hop-eri din tara noastra,care in 1993 daca nu ma insel punea bazele formatiei Racla impreuna cu fratele sau.....la un momendat acest Rimaru a cantat cateva melodi si cu Guta(da,ati auzit bine GUTA),apoi a cantat si cu parazitii melodia "alarma falsa" in care dupa parerea mea vroia sa o dea la intors cu trecutul sau alturi de Guta.Intrebarea mea este: De ce a facut asta?? si cum comenteaza asta un ascultator inrait de rap/hip-hop cum este compot spre exemplu,tare mult doresc sa ii aud parerea.....ca sa nu mai zic ca si Cheloo a cantat cu smiley,iar ombladon a cantat cu "luna amara"(o formatie rock),asa ca nu cred ca ar avea ei dreptul sa critice pe altii,atata timp cat nici ei nu sunt niste hip-hop-eri puri....... si legat de faptul ca in manele se canta doar despre femei si bani si masini.....voi ati vazut clipurile lui 50cent??el nu poate sa isi faca un clip fara sa aiba o masina de fite ,gen Ferrrari,Porsche etc si multe,cat mai multe femei, vazusem mai demult un videoclp al unui cantaret american foarte apreciat in care acesta arunca cu bani pe femei(am sa caut acel clip si cand o sa-l gasesc am sa postez linkul aici),asa ca nu mai vorbiti ca doar in manele se vorbeste despre masini si femei si se arunca cu bani...in plus ma intreb cum de niciodata un manelist nu a fost implicat intr-un scandal sexual??adica nu au aparut inregistrari video cu el?? pe cand in afara toti cantareti/cantaretele au inregistrari video in timpul "actiunii",chiar si la noi se poarta in randul cantaretilor si cantaretelor,dar la manelisti nu a ajuns aceasta practica,sau poate ma insel .....in melodia de la parazitii"tot noi" apare versul " Ai grija prietene ca prietenii nu-ti sunt prieteni" de aici inteleg ideea de dusmani,am sau nu dreptate?Acest fragment mi se pare asemantor cu unul dintr-o manea cantata de genric,cu numele "prietenia"in care se spune: "se intampla mereu,ca prietenul tau sa iti fie dusman la greu
Intra in casa ta,mananca si bea,ti-ar iubi si nevasta"...ce ziceti exista vreo asemanarea??eu zic ca ambele versuri se ghideaza dupa aceeasi idee......si exemple sunt multe dar nu imi amintsc momentan,am sa revin cu detalii daca imi mai amintesc......acum vreau sa aud pareri.....

PS:imi cer scuze daca au mai aparut si greseli de scriere,tastatura nu merge chiar bine si m-am grabit sa termin cat mai repede ce am de zis ca sa va aud/citesc parerile.....

Raspunsul de la un fan Parazitii:
Nu ascult manele si hard rock, in rest ascult tot ce-i place urechii.
Sfatul meu...daca tu atat ai inteles din mesajul transmis de Parazitii, nu mai asculta ca-ti face rau. In nici un caz nu induc la violenta, consum de droguri/alcool...etc. Nu intelegi nimic
Manelistii(care sunt si analfabeti) nu spun nimic altceva decat: bani, gagica si masina....atat si nimic mai mult
Sincer, nu mai asculta Parazitii ca ai sa te ranesti la neuroni.
Ca inceheiere, vorbele celor de la Paraitii: "Daca asculti si Parazitii si muzica tiganeasca, poti sa-ti bagi p*** 'n ma-ta nimeni n-o sa te opreasca"

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: parerea mea......

scris pe 29 nov 2010 00:18 de SORIN28

hahaha parazitii sunt de c.a.c.a.t!
Nu pot sa sufar formatia asta
Eu ascult in general rock...insa ma inteleg foarte bine si cu house-ul, minimalul si toate derivatele din astea))

Nu am nimic cu cei ce asculta manele...fiecare este liber sa asculte ce vrea, cand vrea, cum vrea...si se spune ca un om cult asculta toate genurile muzicale

Da, house, rock, minimal te face culta...daca taceai filozof ramaneai.

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Muzica pe care o ascultam ne caracterizeaz

scris pe 29 nov 2010 00:26 de SORIN28

in plus ei ataca si ascultaorii altor genuri muzicale sau alti solisti/trupe,nu ma stau acum sa dau exemple,insa chesti asta da dovada de frustrare,ce motiv au ei sa critice un anumit solist,o trupa sau un ascultator al altor genuri muzicale?

De ce ii critica? Chiar ti-ai agatat dresul la vorba asta. Simplu, ei nu vor catareti cu voci modificate din calculator, nu vor play-back...vor LIVE, vor natural...vor MUZICA BUNA

Radio Greu de difuzat

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 29 nov 2010 00:29 de Rolando

Ca inceheiere, vorbele celor de la Paraitii: "Daca asculti si Parazitii si muzica tiganeasca, poti sa-ti bagi p*** 'n ma-ta nimeni n-o sa te opreasca"
de aici rezulta ca nu ai citit cu atentie ce am zis .....am rugat sa nu mai folositi expresia asta ca sunt satul de ea...chiar nu sunteti in stare sa pricepeti??sau crzi ca pari inteligent cand rostesti fraza aceea?

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Muzica pe care o ascultam ne caracteri

scris pe 29 nov 2010 00:33 de SORIN28

de aici rezulta ca nu ai citit cu atentie ce am zis .....am rugat sa nu mai folositi expresia asta ca sunt satul de ea...chiar nu sunteti in stare sa pricepeti??

Atat timp cat nu intelegi mesajul transmis, atat timp cat de la ei nu auzi decat injuraturile...de ce m-as obosi sa te fac sa intelegi?
Nu mai spun decat ca: manelistii(cei care produc aceasta "muzica") sunt analfabeti, sunt inculti si au o clasa mai putin ca trenul.

Si asta a fost ultimul meu mesaj pe subiectul asta

Radio Greu de difuzat

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o ascultam ne carac

scris pe 29 nov 2010 00:35 de Rolando

Atat timp cat nu intelegi mesajul transmis, atat timp cat de la ei nu auzi decat injuraturile...
crede-ma ca inteleg majoritatea melodiilor de la parazitii.....acum am pus accentul pe acele injuraturi,asta nu inseamna ca doar atat am inteles....eu am vrut sa aud o parere strict despre acele versuri sa vad fetele in special,dar si baietii ce parere au despre ele......cum comenteaza??

De ce ii critica? Chiar ti-ai agatat dresul la vorba asta. Simplu, ei nu vor catareti cu voci modificate din calculator, nu vor play-back...vor LIVE, vor natural...vor MUZICA BUNA
mie nu mi se pare normala chestia asta,ce drept au ei sa critice alte formatii??? ...fie care face ce il taie capul,atata timp cat pe ei nu i incurca nu ar trebuie sa critice.....

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 29 nov 2010 01:41 de compot

Rolando, intr-un alt post il jigneai pe McLove cu versuri din Parazitii, acum ce faci? Esti prostituat?
Si inca ceva... vorbesti mult si prost. In legatura cu Rimaru... intereseaza-te de "conflict" si cere-ti scuze. Si tot de Rimaru, el n-a avut feat. cu Parazitii, ci cu Cheloo, membru al trupei Parazitii, pe albumul sau solo (Cheloo) intitulat "Fabricant de gunoi". Inca ceva... cand spui RAP-ul romanesc, spui Parazitii! Printre altii, ei i-au lansat pe: Anonim, Spike... nu ma hazardez cand zic Bitza, Nimeni Altu'.
Ca tot vine vorba de Nimeni Altu', el are un vers asa:
"Membrii altor trupe, stau si se uita ca tampitii
Si tot ei sunt cei mai mari fani ai trupei Parazitii"!
Dar de proiectul Ministerului Culturii ce zici? Stii ceva despre el? Deci daca tie iti functioneaza creierul intr-un mod decent, intelegi mesajele, muzica... daca nu... e problema ta.(Ombladon)
As avea 10 pagini sa-ti scriu despre Parazitii, dar nu ma complic cu tine.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 29 nov 2010 07:01 de Bozgoru

Am vazut ca toate persoanele care vor sa para interesante NU asculta manele si ii critica sau ii catalogheaza ca fiind prosti pe cei care printre altele asculta si manele(sau asculta doar manele)..
eu nu vreau sa par interesant ca zic ca nu-mi plac manele.. in fata cui as fi interesant? sa incepem cu inceputul.. nu toti cei care asculta manele sunt retarzi.. ci majoritatea in proportie de 90-95 %.. dc? pentru ca versurile alea sunt niste grohaieli scoate de niste tigani borati.. cum pot eu roman.. alb ca rasa.. arian.. sa ascult eu grohaitura aia de la un tigan infect cu 2 clase care ii curge scuipat din gura de prost ce e? celor care le place genul asta de muzica... ma repet ( majoritatea nu toti).. au deficit de neuroni... in categoria asta se afla adolescenti care au creierul cat o nuca si se intelege si adultii retarzi..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: parerea mea......

scris pe 29 nov 2010 07:03 de Bozgoru

hahaha parazitii sunt de c.a.c.a.t!
sunt de ca.ca.t pentru ca tu nu intelegi mesajul care il trimite formatia asta... sau esti limitata... ori limitata din pct de vedere al genului... ori din pct de vedere al inteligentei... sa ne rezumam la prima optiune ca sa nu intre in categoria "jigneli"..
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: parerea mea......

scris pe 29 nov 2010 12:44 de ursaru

O prefer pe asta:

http://www.youtube.com/watch?v=2KbQ0Y_uygw

Toate purisancele sa ridice manutzeleeeeeeeeeeee

Soloo whisky

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 29 nov 2010 12:47 de ursaru

eu nu vreau sa par interesant ca zic ca nu-mi plac manele.. in fata cui as fi interesant? sa incepem cu inceputul.. nu toti cei care asculta manele sunt retarzi.. ci majoritatea in proportie de 90-95 %.. dc? pentru ca versurile alea sunt niste grohaieli scoate de niste tigani borati.. cum pot eu roman.. alb ca rasa.. arian.. sa ascult eu grohaitura aia de la un tigan infect cu 2 clase care ii curge scuipat din gura de prost ce e? celor care le place genul asta de muzica... ma repet ( majoritatea nu toti).. au deficit de neuroni... in categoria asta se afla adolescenti care au creierul cat o nuca si se intelege si adultii retarzi..

Asta`i parerea ta?Poate astfel de ascultatori ai genului cunosti tu.Si de unde sti ca toti cantaretii de manele sunt tigani borati care grohaie???Ai vorbit vreodata in viata ta cu vreunul?

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 29 nov 2010 14:07 de McLove

Eh...

Dar, lasati manelele... de ce nu vorbim de "house-ul de rahat" din Romania, unde totul se rezuma la "i'm a baby, lollipop, poo-poo, bum-bum"?
Acelasi beat de weekend, aceleasi rime, aceleasi remixuri. Toti pitiponcii o iubesc pe Inna, si am ajuns ca o analfabeta sa ne reprezinta la EMA.

Si da... asta e o porcarie. Simo, sper ca nu vi sa-mi spui ca house-ul romanesc e "belea".

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 29 nov 2010 15:21 de ursaru

Eh...

Dar, lasati manelele... de ce nu vorbim de "house-ul de rahat" din Romania, unde totul se rezuma la "i'm a baby, lollipop, poo-poo, bum-bum"?
Acelasi beat de weekend, aceleasi rime, aceleasi remixuri. Toti pitiponcii o iubesc pe Inna, si am ajuns ca o analfabeta sa ne reprezinta la EMA.

Si da... asta e o porcarie. Simo, sper ca nu vi sa-mi spui ca house-ul romanesc e "belea".

Mda,ai dreptate.Dar..bravo Innei ca genul pe care il lalaie a prins la publicul din afara si ne reprezinta cu succes

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 29 nov 2010 17:35 de Bozgoru

Asta`i parerea ta?Poate astfel de ascultatori ai genului cunosti tu.Si de unde sti ca toti cantaretii de manele sunt tigani borati care grohaie???Ai vorbit vreodata in viata ta cu vreunul?
da
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 29 nov 2010 17:48 de valentine

Purisanco mor de tine ca tu faci amor ca-n filmeeeeee, tralalalalalalala

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o ascultam ne c

scris pe 29 nov 2010 19:39 de McLove

Mda,ai dreptate.Dar..bravo Innei ca genul pe care il lalaie a prins la publicul din afara si ne reprezinta cu succes

Care public? Asta e problema...

Multi de aici (nu de pe forum) sunt "gelosi" si il fac pe pustiul ala, Bieber parca, ca e afon, si e nu stiu cum... a pus baiatu' la 14 ani, in c** , toti "marii" (sau asa aveau impresia) artisti gen Lady Gaga?

Pe youtube vezi numai "hateri" care o labaresc toata ziua, cum il injura pe ala... da, ei doar plang, pentru ca nu pot.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o ascultam

scris pe 29 nov 2010 19:48 de Bozgoru

Care public? Asta e problema...

Multi de aici (nu de pe forum) sunt "gelosi" si il fac pe pustiul ala, Bieber parca, ca e afon, si e nu stiu cum... a pus baiatu' la 14 ani, in c** , toti "marii" (sau asa aveau impresia) artisti gen Lady Gaga?

Pe youtube vezi numai "hateri" care o labaresc toata ziua, cum il injura pe ala... da, ei doar plang, pentru ca nu pot.
gresesti.. nu poti vedea dincolo de aparente.. bieber ala a injosit pe toti "mai marii" muzicii americane.. pe youtube... nu in vanzari.. si i-a injosit pt simplul fapt ca cei care stau toata ziua pe internet pe youtube ca tampitii sunt adolescentii ... care n-au nimic mai bun de facut si tot ceea ce fac e sa se uite dupa bieber... pt ca-l vad ca pe un idol.. asa ca mereu intra pustoaicele.. care retarde fiind datorita varstei il doresc.. pustanii care se doresc ca el.. si haterii... si normal ca asa face 300 de milioane de vizualizari... alea 300 de milioane de vizualizari sunt nule.. pentru ca 299 de miliaone din retarzii aia nici n-au auzit vreodata de beatles... sau gen melodii celebre din anii 90 gen coco jambo care intr-adevar sunt opere de arta..
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea......

scris pe 29 nov 2010 20:42 de compot

si cum comenteaza asta un ascultator inrait de rap/hip-hop cum este compot spre exemplu,tare mult doresc sa ii aud parerea.....ca sa nu mai zic ca si Cheloo a cantat cu smiley,iar ombladon a cantat cu "luna amara"(o formatie rock),asa ca nu cred ca ar avea ei dreptul sa critice pe altii,atata timp cat nici ei nu sunt niste hip-hop-eri puri......

http://www.youtube.com/watch?v=H8MmsmifLwc
Urmareste tot interviul, spre final avea raspunsul lui Cheloo in legatura cu featul cu Smiley.
Treptat o sa-ti raspund la tot!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

DRE

Expert member
571 mesaje

scris pe 29 nov 2010 21:02 de DRE

Am vazut ca toate persoanele care vor sa para interesante NU asculta manele si ii critica sau ii catalogheaza ca fiind prosti pe cei care printre altele asculta si manele(sau asculta doar manele).Niciodata nu am inteles si nu voi intelege de ce muzica este reperul dupa care se apreciaza un om poate reuseste sa ma lamureasca si pe mine cineva de aici,in special cei care critica,ii rog sa vina cu argumente solide,de ce unu care asculta rap,dance,etc este mai destept/mai bine vazut decat unu care asculta manele?
Eu spre exemplu ascult orice gen de muzica,in special manele(simt nevoia sa precizez ca manele nu inseamna doar Guta si Salam,mai exista si formatii fen:Generic,Azur,Real B si solisti:Adi Minune,Cristian Rizescu,Nicu Paleru si altii). Dupa cum spuneam ascult si alt gen de muzica,o lunga perioada am ascultat si parazitii(va rog sa nu veniti cu completarea "daca asculti si parazitii si muzica tiganeasca...") si racla si vexatu vexx etc.Acum doresc sa imi spun parerea despre anumite fragmenete din melodiile celor de la parzitii.Am inteles ca pt voi cuvantul manea este egal cu femei,masini si bani......acum simt nevoi sa spun si eu ce am observat la parzitii(am luat exemplu parazitii deoarece este o formatie foarte ascultata de membrii forumului din cate am citit). Spre exemplu in melodia: "Omul din liftul tau" spune asa: "Viata`i frumoasa munca`i periculoasa Beau si conduc vreau sa ajung acasa
Vine 2000 il astept de mult
Poate ca femeia va munci mai mult",un ascultator ce poate intelege din acest fragment?? ca munca este ceva periculos,iar femeile sunt niste puturoase,din moment ce zice "poate ca femeia va munci mai mult" inseamna ca nu sunt multumiti de munca depusa de femei.Nu?? Sa continuam cu un alt fragment din aceeasi melodie...."Munca`i frumoasa ca femeia
Evident la varsta a3a
Daca intelegi asta
Pe muzica mea poti sa`ti bati nevasta"aici iar se accentueaza faptul ca munca este ceva neplacut,iar ascultatorii daca sunt de aceeasi parere cu cel care a spus asta este indemnat sa isi bata nevasta,app de batutul nevestei,in multe piese de la parazitii am observat ca femeile sunt tratate ca niste simple obiecte,iar ascultatorii au preluat aceasta mentalitate,sa continuam cu exemplele.In melodia "Caz penal" apare urmatoare afirmatie "femeia nu te ajuta la nici o miscare,stie doar sa ceara iar cand ii dai zice ca doare",aici ascultatorii sunt indemnati din nou la violenta asupra femei,continuarea versului de mai sus este "agata-i de gat un calorifer de fier,arunc-o-ntr-o balta vezi cat sta fara aer" acum indeamna la mai mult decat violenta asupra femei.Exemplele continua,in melodia: "probleme de mandibula" se spune "Imi bag talpile jegoase in ce pui in farfurie
Cand o sugi, o sugi doar din simpla datorie"aici femeia este vazuta ca o sluga in opinia mea,adica este nevoita sa prepare mancarea si sa presteze oral,in rest nu are nici o utilitate,inca un argument din aceeasi melodie "Monstrul din bucatarie denumit sotie,
Face prost m*** "pe langa faptul ca da impresia ca femia este o sluga mai este denumita si "monstru"(este umilita). In melodia "ultimul buletin de stiri de la ora 5" se spune:"Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile
Ca-ntodeauna vestile proaste le aduc femeile" aici continua denigrarea femeilor,iar indemnul de violenta asupra femeilor continua in melodia "lectii particulare",unde se spune " Cand nevasta-ta stramba din bot strambai-l de tot",ei isi descriu sentimentele fata de o femeie in felul urmator: "Mi se reproseaza mereu ca nu am sentimente, de fapt
Le am intr-un prezervativ innodat dupa orice contact"(melodia Violent). Din toate fragmentele de mai sus eu inteleg ca pt ei femeia reprezinta doar un obiect/o bucata de carne cu ajutorul carora isi pot satisface nevoile sexuale,care trebuiesc maltratate cu orice ocazie si ele sunt doar aducatoare de vesti proaste si niste puturoase si ca totul sa fe complet,parazitii au compus si o melodie numita "cum sa jignesti o femeie"(tare mult vreau sa aflu ce zic fetele care asculta parazitii si aud versurile de mai sus,cum reactioneaza?se simt bine,sunt indiferente?le deranjeaza?si vreau sa aud ce parere au fetele care nu asculta parazitii,dar au citit versurile de mai sus),pe langa acestea lucruri in melodiile celor de la parzitii se incurajeaza consumul de alcool,droguri si sexul,exemple: "Bag iarba, bag bere, baga heroina"(mel Te sparg la b*ci) sau "Dacã cineva întreabã, o ard în focuri,
002 doar alcool, sex, droguri."(mel In focuri),in plus ei ataca si ascultaorii altor genuri muzicale sau alti solisti/trupe,nu ma stau acum sa dau exemple,insa chesti asta da dovada de frustrare,ce motiv au ei sa critice un anumit solist,o trupa sau un ascultator al altor genuri muzicale? si vreau sa cer parerea in legatura cu Rimaru,unul dintre primi hip-hop-eri din tara noastra,care in 1993 daca nu ma insel punea bazele formatiei Racla impreuna cu fratele sau.....la un momendat acest Rimaru a cantat cateva melodi si cu Guta(da,ati auzit bine GUTA),apoi a cantat si cu parazitii melodia "alarma falsa" in care dupa parerea mea vroia sa o dea la intors cu trecutul sau alturi de Guta.Intrebarea mea este: De ce a facut asta?? si cum comenteaza asta un ascultator inrait de rap/hip-hop cum este compot spre exemplu,tare mult doresc sa ii aud parerea.....ca sa nu mai zic ca si Cheloo a cantat cu smiley,iar ombladon a cantat cu "luna amara"(o formatie rock),asa ca nu cred ca ar avea ei dreptul sa critice pe altii,atata timp cat nici ei nu sunt niste hip-hop-eri puri....... si legat de faptul ca in manele se canta doar despre femei si bani si masini.....voi ati vazut clipurile lui 50cent??el nu poate sa isi faca un clip fara sa aiba o masina de fite ,gen Ferrrari,Porsche etc si multe,cat mai multe femei, vazusem mai demult un videoclp al unui cantaret american foarte apreciat in care acesta arunca cu bani pe femei(am sa caut acel clip si cand o sa-l gasesc am sa postez linkul aici),asa ca nu mai vorbiti ca doar in manele se vorbeste despre masini si femei si se arunca cu bani...in plus ma intreb cum de niciodata un manelist nu a fost implicat intr-un scandal sexual??adica nu au aparut inregistrari video cu el?? pe cand in afara toti cantareti/cantaretele au inregistrari video in timpul "actiunii",chiar si la noi se poarta in randul cantaretilor si cantaretelor,dar la manelisti nu a ajuns aceasta practica,sau poate ma insel .....in melodia de la parazitii"tot noi" apare versul " Ai grija prietene ca prietenii nu-ti sunt prieteni" de aici inteleg ideea de dusmani,am sau nu dreptate?Acest fragment mi se pare asemantor cu unul dintr-o manea cantata de genric,cu numele "prietenia"in care se spune: "se intampla mereu,ca prietenul tau sa iti fie dusman la greu
Intra in casa ta,mananca si bea,ti-ar iubi si nevasta"...ce ziceti exista vreo asemanarea??eu zic ca ambele versuri se ghideaza dupa aceeasi idee......si exemple sunt multe dar nu imi amintsc momentan,am sa revin cu detalii daca imi mai amintesc......acum vreau sa aud pareri.....

PS:imi cer scuze daca au mai aparut si greseli de scriere,tastatura nu merge chiar bine si m-am grabit sa termin cat mai repede ce am de zis ca sa va aud/citesc parerile.....

Nu pricep cum poti sa spui ca inainte ai ascultat Parazitii si acum citezi niste versuri din melodiile lor si le atribui explicatii de kkt.Se vede ca nu intelegi versurile.Nu vreau sa fac pe marea cunoscatoare, nu sunt si nici nu pretind a fi, insa chiar as vrea sa imi dai si mie melodiile lu' Guta cu Rimaru.Pana atunci nu cred ca Rimaru a fost asa jos...
In opinia mea. 50 cent nu face rap, face bani!
Pe cine plm intereseaza de scandalurile sexuale a lu' guta sau salam?:unsure
:

sweety16

"All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories."

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 29 nov 2010 21:12 de Rolando

Nu pricep cum poti sa spui ca inainte ai ascultat Parazitii si acum citezi niste versuri din melodiile lor si le atribui explicatii de kkt.
vreau sa te aud pe tn cum comentezi versurile: "Vine 2000 il astept de mult
Poate ca femeia va munci mai mult" ,"Daca intelegi asta
Pe muzica mea poti sa`ti bati nevasta" , "femeia nu te ajuta la nici o miscare,stie doar sa ceara iar cand ii dai zice ca doare,agata-i de gat un calorifer de fier,arunc-o-ntr-o balta vezi cat sta fara aer","Imi bag talpile jegoase in ce pui in farfurie
Cand o sugi, o sugi doar din simpla datorie" sau "Monstrul din bucatarie denumit sotie,
Face prost m*** " ...vreau sa vad cum comentezi tu aceste fragmente,daca se poate te rog sa le abordezi separat....vreau sa vad opinia ta....

insa chiar as vrea sa imi dai si mie melodiile lu' Guta cu Rimaru
http://www.youtube.com/watch?v=bU7ezrg-Ntk&feature=related ...apare rimaru sau ma insel eu?

sus

DRE

Expert member
571 mesaje

scris pe 29 nov 2010 21:23 de DRE

Pe muzica mea poti sa`ti bati nevasta" , "femeia nu te ajuta la nici o miscare,stie doar sa ceara iar cand ii dai zice ca doare,agata-i de gat un calorifer de fier,arunc-o-ntr-o balta vezi cat sta fara aer","Imi bag talpile jegoase in ce pui in farfurie
Cand o sugi, o sugi doar din simpla datorie" sau "Monstrul din bucatarie denumit sotie,
Face prost m*** " ...vreau sa vad cum comentezi tu aceste fragmente,daca se poate te rog sa le abordezi separat....vreau sa vad opinia ta....

Inainte de toate vreau sa ascult si eu melodia lu Rimaru' cu terminatu' ala de Guta...
Nu pot sa-ti explic.) Oricum nu cred ca ai intelege.Oricum nu conteaza.Tot ce poti sa iti zic e sa nu iei cuvintele ca atare, in versurile lor, de cele mai multe ori, au alta semnificatie, cu un mesaj aparte.
Te rog ceva, nu mai compara versurile de la Parazitii si versurile din manele.E ca si si cum l-ai compara pe Eminem cu cersetoru' din coltu' strazii.

sweety16

sus

DRE

Expert member
571 mesaje

scris pe 29 nov 2010 21:27 de DRE

Da...nu am ce sa zic.Nu stiam de super-colaborarea asta.
Oribil.

sweety16

sus
Pagina 2 din 8
«   1   2   3   4   5   6   7   8   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online