Primul act sexual

Pagina 1 din 1
1

everything

Newbie
4 mesaje

Primul act sexual

scris pe 2 dec 2010 13:21 de everything

Este de preferat ca primul act sexual sa-l fac cu o virgina ?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Primul act sexual

scris pe 2 dec 2010 14:36 de McLove

Pai, tu nu vrei sa o faci cu persoana iubita, sau cineva de care-ti pasa?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

scris pe 2 dec 2010 17:42 de anonima29

nu conteaza daca este virgina sau nu,dar parerea mea este sa nu o faci cu o virgina pt ca tu nu ai nici cea mai mica experienta si cine stie ce incidente vor aparea..
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

scris pe 2 dec 2010 19:22 de drooz

depinde de tine

jhon
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Primul act sexual

scris pe 2 dec 2010 22:15 de ThT

nu conteaza daca este virgina sau nu,dar parerea mea este sa nu o faci cu o virgina pt ca tu nu ai nici cea mai mica experienta si cine stie ce incidente vor aparea..

ce incidente vor aparea atat timp cat se va informa despre asta inainte?
Inca sunt de parere ca cel mai frumos e intre 2 virgini..

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Primul act sexual

scris pe 3 dec 2010 00:52 de Leroy

Din punct de vedere fizic nu are importanta cu cine o faci prima data, din punct de vedere psihic s-ar putea sa te simti frustrat sau sa te simti prost cand vezi ca o tipa experimentata te ia inainte...
Mai bine apuca-te si te informeaza, autocunoaste-te si o sa pari ca nu esti virgin macar, in modul asta o sa te poti arunca aproape spre orice
Sau poti sa-ti gasesti o virgina pe care sa o astepti mult si bine si sa experimentati necunoscutul impreuna...
Depinde cum preferi

Festina Lente !
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 3 dec 2010 08:33 de Psyche

cine stie ce incidente vor aparea..

cam la ce incidente te referi?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 dec 2010 03:36 de ExoticDream

Si eu... cu toate ca se aduc atatea argumente contra!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Primul act sexual

scris pe 4 dec 2010 06:04 de valentine

Si eu... cu toate ca se aduc atatea argumente contra!

Psihic, moral, e frumos. Fizic, mai bine lasa
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Primul act sexual

scris pe 4 dec 2010 09:03 de Incepator

Cu ceva pregatire inainte probabil nu mai exista :
Fizic, mai bine lasa

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Primul act sexual

scris pe 4 dec 2010 18:48 de ExoticDream

Psihic, moral, e frumos. Fizic, mai bine lasa

Fizic nu e "big deal" daca te duce capul si ai studiat cat de cat problema. Eventualele mici nereusite "din prima" pot fi usor depasite daca in cuplu exista sentimente. Daca nu exista, atunci iti dau partial dreptate....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul act sexual

scris pe 4 dec 2010 18:59 de valentine

Fizic nu e "big deal" daca te duce capul si ai studiat cat de cat problema.

teoria <<<<< practica

E o diferenta foarte mare.
(de exemplu, teoretic trebuie s-o bagi, practic o sa ai probleme cu nimeritul locului in care tre sa o bagi...)

In rest, de acord cu ceea ce ai spus tu
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul act sexual

scris pe 4 dec 2010 19:07 de ExoticDream

teoria <<<<< practica

E o diferenta foarte mare.
(de exemplu, teoretic trebuie s-o bagi, practic o sa ai probleme cu nimeritul locului in care tre sa o bagi...)

Sa fim seriosi! Am zis ca vorbim in conditiile in care pe cei doi ii duce capul, nu? Depistarea locatiei respective nu poate constitui o problema daca ai petrecut 2 minute in fata unei planse de anatomie. In plus, mi se pare normal ca intr-o relatie de cuplu, pasii sa se parcurga in ordine, adica intai pupici, mangaieri, apoi petting, apoi descoperirea reciproca a trupurilor, atingeri directe, poate si un sex oral, si abia apoi "artileria grea" (se presupune ca in acel moment teoria din plansa de anatomie si practica materializata in cercetarea "in teren" se imbina in a te face sa nu ratezi locatia...)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul act sexual

scris pe 4 dec 2010 21:05 de valentine

Sa fim seriosi! Am zis ca vorbim in conditiile in care pe cei doi ii duce capul, nu? Depistarea locatiei respective nu poate constitui o problema daca ai petrecut 2 minute in fata unei planse de anatomie. In plus, mi se pare normal ca intr-o relatie de cuplu, pasii sa se parcurga in ordine, adica intai pupici, mangaieri, apoi petting, apoi descoperirea reciproca a trupurilor, atingeri directe, poate si un sex oral, si abia apoi "artileria grea" (se presupune ca in acel moment teoria din plansa de anatomie si practica materializata in cercetarea "in teren" se imbina in a te face sa nu ratezi locatia...)

Da? Bine... Imagineaza-ti ca trebuie sa-ti bagi parul in stare semi-solida intr-o gaura pe care nu o vezi, dar ai idee in ce zona e (ca ai studiat plansa de anatomie) si care in acelasi timp se strange (gest perfect normal al tipei virgine). Mai adauga si faptul ca din cauza emotiilor s-ar putea ca parul sa ti se inmoaie si sa te vad cum te descurci
Cat despre sexul oral la incalzire, putin probabil la o virgina. Doar daca nu e virgina din aia care pana acum a prestat cu gura ca sa ramana partea inferioara neatinsa si cu aia deja nu mai e love-story din ala romantic cu 2 virgini

Si crede-ma, simtul gaurii e chiar o problema pentru unii (including me!)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul act sex

scris pe 5 dec 2010 04:15 de ExoticDream

Da? Bine... Imagineaza-ti ca trebuie sa-ti bagi parul in stare semi-solida intr-o gaura pe care nu o vezi, dar ai idee in ce zona e (ca ai studiat plansa de anatomie) si care in acelasi timp se strange (gest perfect normal al tipei virgine). Mai adauga si faptul ca din cauza emotiilor s-ar putea ca parul sa ti se inmoaie si sa te vad cum te descurci

Sa nu exageram: poate nu nimeresti de la prima incercare, dar nu te alearga nimeni, plus ca mi se pare destul de natural ca si partenera sa te ajute/conduca spre "destinatie"! Daca se intampla vreun incident (gen pierderea "tariei", orgasm precoce, lipsa de sincronizare), nu-i asa un capat de tara, de aceea am spus ca sentimentele conteaza. Daca ele nu exista, este posibil sa te simti jenat, sa te inhibi si alte chestii similare. Daca insa comunici bine cu partenera, incidentele sunt depasite si se reia de unde au survenit.

Cat despre sexul oral la incalzire, putin probabil la o virgina. Doar daca nu e virgina din aia care pana acum a prestat cu gura ca sa ramana partea inferioara neatinsa si cu aia deja nu mai e love-story din ala romantic cu 2 virgini

Poate nu chiar sex oral, ma gandeam doar la o cunoastere prealabila a corpului celuilalt, foarte utila in special in cazul lui (vezi "simtul gaurii"). Chestia asta merge daca nu se sare de la nimic direct la sex cu penetrare, de aceea am zis ca sunt bune etapele premergatoare, nu toate realizate in aceeasi "sedinta". Este firesc ca excitarea excesiva sa incurce planurile a doi indragsotiti virgini, acesta este motivul pentru care azi fac petting, maine ceva mai mult etc..... Graba strica treaba!

sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

scris pe 5 dec 2010 13:50 de anonima29

]

mda,bine.. sa'nteleg ca atunci cand nu stii nimic despre sex este egal ca si cum ai stii ..?:-? din punctul meu de vedere,unu dintre incidente ar fi : penetrarea brusca a virginei,ruperea prezervativului fara sa'ti dai seam0 .. etc.si asta s'ar intampla in cazul in care niciunul dintre cei doi virgini nu sunt informati bine despre viata sexuala.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 dec 2010 15:35 de ExoticDream

]mda,bine.. sa'nteleg ca atunci cand nu stii nimic despre sex este egal ca si cum ai stii ..?:-? din punctul meu de vedere,unu dintre incidente ar fi : penetrarea brusca a virginei,ruperea prezervativului fara sa'ti dai seam0 .. etc.si asta s'ar intampla in cazul in care niciunul dintre cei doi virgini nu sunt informati bine despre viata sexuala.

Nu ai inteles bine, nu vorbeam de a merge precum cainele surd la vanatoare, ci dupa.... documentare (cu cat mai serioasa, cu atat mai bine)! Chestia asta cu pregatirea a priori nu le suna bine multor adolescenti, grabiti sa treaca la fapteeeeee! Din lene, ei prefera sa fie initiati in ale sexului de o persoana experimentata, asa scapa de orice bataie de cap si se aleg atat cu invatatura, cat si cu placerea. Daca partenera de cuplu este o virgina, ghinion.... pentru ea! O schimba cu alta! Cool, huh?

sus

everything

Newbie
4 mesaje

scris pe 5 dec 2010 16:54 de everything

Pai, tu nu vrei sa o faci cu persoana iubita, sau cineva de care-ti pasa?

Binenteles ca vreau sa o fac cu persoana iubita. Nu se pune problema
sus

everything

Newbie
4 mesaje

scris pe 5 dec 2010 16:59 de everything

Din punct de vedere fizic nu are importanta cu cine o faci prima data, din punct de vedere psihic s-ar putea sa te simti frustrat sau sa te simti prost cand vezi ca o tipa experimentata te ia inainte...
Mai bine apuca-te si te informeaza, autocunoaste-te si o sa pari ca nu esti virgin macar, in modul asta o sa te poti arunca aproape spre orice
Sau poti sa-ti gasesti o virgina pe care sa o astepti mult si bine si sa experimentati necunoscutul impreuna...
Depinde cum preferi

Prefer o virgina. Dar s-ar putea sa caut acul in carul cu fan
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Primul act sexual

scris pe 5 dec 2010 17:31 de SORIN28

Tinand cont de antecedente...prefer una care stie cu ce se "mananca" si in viata mea nu vreau sa mai dau de virgine.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 5 dec 2010 17:59 de valentine

Moarte virginelor, sa fie arse pe rug!!!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 5 dec 2010 21:20 de ursaru

Moarte virginelor, sa fie arse pe rug!!!

Sa fie trase pe roata

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 5 dec 2010 21:31 de ThT

]

mda,bine.. sa'nteleg ca atunci cand nu stii nimic despre sex este egal ca si cum ai stii ..?:-? din punctul meu de vedere,unu dintre incidente ar fi : penetrarea brusca a virginei,ruperea prezervativului fara sa'ti dai seam0 .. etc.si asta s'ar intampla in cazul in care niciunul dintre cei doi virgini nu sunt informati bine despre viata sexuala.

) Se pare ca m-a scutit exotic de a-mi mai bate gura.Mai citeste postul meu daca tot nu ai inteles.

sus

everything

Newbie
4 mesaje

scris pe 6 dec 2010 17:38 de everything

Tinand cont de antecedente...prefer una care stie cu ce se "mananca" si in viata mea nu vreau sa mai dau de virgine.

De ce?
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 12 dec 2010 13:07 de ThT

Poate un moderator simte nevoia sa-l baneze,a avut doar 27 de post-uri de genul saptamana asta.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 dec 2010 14:10 de ExoticDream

Poate un moderator simte nevoia sa-l baneze,a avut doar 27 de post-uri de genul saptamana asta.

Corect, exact asta se va intampla, numai ca adminul este responsabil cu banarea, il informez si se va rezolva. Cum ajung acasa, voi cauta toate cele 27 de spamuri, am sters ce am zarit la prima vedere.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online