Cat de mult se poate largi vaginul?

Pagina 1 din 2
1   2   »

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Cat de mult se poate largi vaginul?

scris pe 21 nov 2010 20:49 de rechinu80

am si eu o intrebare legata de sexul feminin si in special de vagin(nu stiu daca am voie sa folosesc termeni de acest gen ) si anume: cat de tare se poate largi un vagin fara ca in prealabil sa aiba loc penetrare si totusi sa se "largeasca"... cat de tare se poate largi? mentionez ca respectiva detinatoare se "juca" ea cu mine si eram si in cada cu apa calda...
se poate lubrefia si largi asa de tare ca in urma unui act sexual?
sau de fapt a avut in prealabil un act sexual si apoi ca sa se "acopere" a vrut sa faca si cu mine, dar in baie si intai "s-a jucat" ea cu mine, motivand apoi ca din cauza ca s-a jucat cu mine si deasta s-a largit atat de tare..mentionez ca am observat intamplator ducand mana la sexul ei...

broken wings
Pentru oamenii care iubesc pasional, inselatul e mai grav decat un pumnal infipt in inima.

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: intrebare pentru femei si nu numai...

scris pe 21 nov 2010 20:52 de Psyche

am si eu o intrebare legata de sexul feminin si in special de vagin(nu stiu daca am voie sa folosesc termeni de acest gen ) si anume: cat de tare se poate largi un vagin fara ca in prealabil sa aiba loc penetrare si totusi sa se "largeasca"... cat de tare se poate largi? mentionez ca respectiva detinatoare se "juca" ea cu mine si eram si in cada cu apa calda...

doamne .. dar de ce aveti impresia ca se largeste nu stiu cat dupa sex?
nici nu cred ca iti poti da seama

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: intrebare pentru femei si nu numai...

scris pe 21 nov 2010 21:02 de rechinu80

doamne .. dar de ce aveti impresia ca se largeste nu stiu cat dupa sex?
nici nu cred ca iti poti da seama

nu am zis ca se largeste enorm, dar se largeste si intrebarea era daca s-a largit numai din simpla excitare datorita jocului cu mine sau datorita unei penetrari anterioare sa zicem cu o ora inainte...

broken wings
Pentru oamenii care iubesc pasional, inselatul e mai grav decat un pumnal infipt in inima.

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: intrebare pentru femei si nu numai...

scris pe 21 nov 2010 21:07 de victoria_ok

nu am zis ca se largeste enorm, dar se largeste si intrebarea era daca s-a largit numai din simpla excitare datorita jocului cu mine sau datorita unei penetrari anterioare sa zicem cu o ora inainte...

Pai in timpul excitarii vaginul se largeste dar foarte foarte putin.
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: intrebare pentru femei si nu numai

scris pe 21 nov 2010 21:14 de rechinu80

Pai in timpul excitarii vaginul se largeste dar foarte foarte putin.

asta stiam si eu...
deci nu avea cum sa se largeasca "vizibil" doar din cauza faptului ca se juca cu mine, eram in cada, in apa calda...si am uitat sa mentionez ea statea oarecum in sezut cu picoarele usor despartite, si genunchii ridicati...

deci mai probabil este un act sexul inainte de actul sexual in cauza...

broken wings

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru femei si nu n

scris pe 21 nov 2010 21:21 de victoria_ok

asta stiam si eu...
deci nu avea cum sa se largeasca "vizibil" doar din cauza faptului ca se juca cu mine, eram in cada, in apa calda...si am uitat sa mentionez ea statea oarecum in sezut cu picoarele usor despartite, si genunchii ridicati...

deci mai probabil este un act sexul inainte de actul sexual in cauza...

Poate asa e vaginul ei, si nu prea cred ca ai putut aprecia cat de larg e vaginul (inainte de actul sexual).
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru femei si

scris pe 21 nov 2010 21:28 de rechinu80

Poate asa e vaginul ei, si nu prea cred ca ai putut aprecia cat de larg e vaginul (inainte de actul sexual).

avand in vedere ca suntem de 6 ani impreuna si facand sex tot de atunci, credema ca stiu cum arata in general sexul ei cat de larg este in general si si dupa un act sexul cu mine...
faza e ca in urma cu un an de zile in urma a mai avut o relatie cu cineva...si din cauza asta a trebuit sa schimb orasul...
a doua oara nu mai schimb orasul..ci pe ea si deasta intreb...ca sa stiu daca este posibil sa se excite atat de tare incat sa se largeasca vaginul ca dupa un act sexual sau ceea ce cred si eu mult mai plauzibil daca a avut un act sexul anterior celui cu mine...

broken wings

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru femei

scris pe 21 nov 2010 22:00 de Psyche

avand in vedere ca suntem de 6 ani impreuna si facand sex tot de atunci, credema ca stiu cum arata in general sexul ei cat de larg este in general si si dupa un act sexul cu mine...
faza e ca in urma cu un an de zile in urma a mai avut o relatie cu cineva...si din cauza asta a trebuit sa schimb orasul...
a doua oara nu mai schimb orasul..ci pe ea si deasta intreb...ca sa stiu daca este posibil sa se excite atat de tare incat sa se largeasca vaginul ca dupa un act sexual sau ceea ce cred si eu mult mai plauzibil daca a avut un act sexul anterior celui cu mine...

pesmne,tu cunosti pasarica aia. fi cu ochii in patru atunci. se poate sa se fi lubrifiat si mai mult,sa se fi masturbat,fie cu degete,sau vibrator daca are. dar tu sti cel mai bine. oricum,cat timp e sub semn de intrebare,nu reprezinta o proba concisa. fi atent la detalii.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Cat de mult se poate largi vaginul?

scris pe 21 nov 2010 22:41 de simosimina

sau de fapt a avut in prealabil un act sexual si apoi ca sa se "acopere" a vrut sa faca si cu mine, dar in baie si intai "s-a jucat" ea cu mine, motivand apoi ca din cauza ca s-a jucat cu mine si deasta s-a largit atat de tare..mentionez ca am observat intamplator ducand mana la sexul ei...

dar tu ai impresia ca se largeste cat o galeata?

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru f

scris pe 6 dec 2010 11:34 de rechinu80

pesmne,tu cunosti pasarica aia. fi cu ochii in patru atunci. se poate sa se fi lubrifiat si mai mult,sa se fi masturbat,fie cu degete,sau vibrator daca are. dar tu sti cel mai bine. oricum,cat timp e sub semn de intrebare,nu reprezinta o proba concisa. fi atent la detalii.

nu! nu s-a masturbat caci eram in baie si era in prezenta mea si as fi vazut...vibrator nu are...

broken wings

sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Cat de mult se poate largi vaginul?

scris pe 6 dec 2010 11:36 de rechinu80

dar tu ai impresia ca se largeste cat o galeata?

cat 2 galeti...
logic ca nu, dar avand in vedere ca intretin relatii sexuale cu ea de 6 ani, cred ca stiu cam cat se largeste si cat nu...
intrebarea era daca se poate largi"singura" fara sa fie penetrata, dar cam la fel de largita...sau se largeste asa de tare doar la penetrare...

broken wings

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi vaginul?

scris pe 7 dec 2010 22:16 de dorinda

cat 2 galeti...
logic ca nu, dar avand in vedere ca intretin relatii sexuale cu ea de 6 ani, cred ca stiu cam cat se largeste si cat nu...
intrebarea era daca se poate largi"singura" fara sa fie penetrata, dar cam la fel de largita...sau se largeste asa de tare doar la penetrare...

Probabil era foarte excitata si tie ti s-a parut mai "larga" din cauza ca ti-au alunecat degetele prea repede si usor acolo...sau altceva. Depinde si de pozitia in care sta, nu pare mereu la fel. De iluzii optice ai auzit? Poate ai avut pare de asa ceva din cauza apei...ca stii, obiectele par mai late in apa...
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi vaginul?

scris pe 8 dec 2010 00:25 de Leroy

cat 2 galeti...

Se "largeste" si de la excitare maxima, iar din cate stiu eu dupa un act sexual vaginul revine la marimea initiala in putin timp, aproximativ 30-45min daca nu ma insel...
Deci daca ai indoiala ca te-ar fi "trisat" atunci fii sigur ca nu s-a putut intampla asta cu 2 ore in urma pentru ca totul ar fi fost normal cand a avut loc actul sexual cu tine...

Ca si completare, de ce trebuie sa te gandesti care e cauza largirii vaginului ei si sa te temi ca te-ar fi inselat de vreme ce ai relatie de 6 ani cu ea ?
Ar trebui sa cunosti daca te-a inselat din 2 cuvinte si o privire, ipotetic vorbind...

Festina Lente !
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi vaginul

scris pe 8 dec 2010 17:05 de rechinu80

Probabil era foarte excitata si tie ti s-a parut mai "larga" din cauza ca ti-au alunecat degetele prea repede si usor acolo...sau altceva. Depinde si de pozitia in care sta, nu pare mereu la fel. De iluzii optice ai auzit? Poate ai avut pare de asa ceva din cauza apei...ca stii, obiectele par mai late in apa...

cred ca stiu cum e cu iluziile optice de vreme ce am fost profesor de fizica

broken wings

sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

scris pe 8 dec 2010 17:10 de rechinu80

Se "largeste" si de la excitare maxima, iar din cate stiu eu dupa un act sexual vaginul revine la marimea initiala in putin timp, aproximativ 30-45min daca nu ma insel...
Deci daca ai indoiala ca te-ar fi "trisat" atunci fii sigur ca nu s-a putut intampla asta cu 2 ore in urma pentru ca totul ar fi fost normal cand a avut loc actul sexual cu tine...

Ca si completare, de ce trebuie sa te gandesti care e cauza largirii vaginului ei si sa te temi ca te-ar fi inselat de vreme ce ai relatie de 6 ani cu ea ?
Ar trebui sa cunosti daca te-a inselat din 2 cuvinte si o privire, ipotetic vorbind...

mdam...am sa raspund pe rand...
ea a venit cu putin timp inainte de la o sedinta cu parintii care nu stiu sigur daca a fost inventata sau nu( ea fiind diriginta), dar nu mai stiu acum cat timp a fost intre momentul de cand a sosit ea si momentul cand am observat eu...
si al doilea punct...desi sunt de 6 ani cu ea, a trebuit in urma cu un an de zile sa ma mut din Iasi in Tulcea...tocmai pt ca avea o relatie extraconjugala cu un coleg de munca...
si am continuat ca sa ii mai dau o sansa( ei sau mie?! ) dar increderea in ea a scazut spre minim...si deasta intreb ca sa ma lamuresc daca se poate sa se largeasca de la simpla excitare, ca si dupa un act sexual sau a avut contac sexual cu putin timp inainte de a avea cu mine...

broken wings

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi vag

scris pe 8 dec 2010 19:56 de dorinda

cred ca stiu cum e cu iluziile optice de vreme ce am fost profesor de fizica

Daca ai fi fost profesor de fizica, n-ai mai fi pus intrebari tampite pe forum. Daca esti chiar atat de nerabdator sa afli raspunsuri, de ce n-o intrebi pe ea? Ca tot te lauzi ca o cunosti de atata timp, asa ca trebuie sa stii cand minte si cand nu.
Ori divortezi de ea, ori angajezi un detectiv ca devii paranoic.
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi

scris pe 8 dec 2010 20:14 de rechinu80

Daca ai fi fost profesor de fizica, n-ai mai fi pus intrebari tampite pe forum. Daca esti chiar atat de nerabdator sa afli raspunsuri, de ce n-o intrebi pe ea? Ca tot te lauzi ca o cunosti de atata timp, asa ca trebuie sa stii cand minte si cand nu.

am zis ca am fost profesor de fizica nu de sexologie
si ca idee de unde sti ca nu am intrebato si pe ea de acest lucru?! ideea era sa aflu daca zice adevarul sau nu...logic:-l
si in oarecare masura, da, m-am lamurit asupra problemei

broken wings

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi

scris pe 8 dec 2010 23:24 de Leroy

Ori divortezi de ea, ori angajezi un detectiv ca devii paranoic.

Are dreptate in ultimul post, a fost profesor de fizica nu de sexologie...
Iar daca a intrebat-o personal il cam priveste zic eu...

Festina Lente !
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate l

scris pe 8 dec 2010 23:26 de Leroy

si ca idee de unde sti ca nu am intrebato si pe ea de acest lucru?! ideea era sa aflu daca zice adevarul sau nu...logic:-l

Am citit si raspuns si la celalalt topic asa ca stiu in mare despre ce este vorba dar sunt curios daca la aceasta asa-zisa "dirigintie" chiar s-a intamplat sa fi avut contact sexual cu altcineva sau ti s-a parut ?
Nu de alta dar ca sa stim si noi daca ni se pare ca prietena e putin altfel inseamna ca trebuie sa o supraveghem indeaproape

Festina Lente !
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate l

scris pe 9 dec 2010 16:16 de dorinda

Nu trebuie sa fii sexolog ca sa ai suficienta minte pentru a deduce daca un lucru e logic sau nu.
Daca ai fi intrebat-o, nu cautai raspuns pe forumuri, domnu' profesor.
sus

iahuu

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poa

scris pe 9 dec 2010 17:08 de iahuu

Nu trebuie sa fii sexolog ca sa ai suficienta minte pentru a deduce daca un lucru e logic sau nu.

Si ea cu siguranta ar fi recunoscut daca a calcat stramb sau nu - omul a scris ca a mai fost inselat de profa - deci are destule motive de ingrijorare
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

scris pe 9 dec 2010 17:15 de rechinu80

Am citit si raspuns si la celalalt topic asa ca stiu in mare despre ce este vorba dar sunt curios daca la aceasta asa-zisa "dirigintie" chiar s-a intamplat sa fi avut contact sexual cu altcineva sau ti s-a parut ?
Nu de alta dar ca sa stim si noi daca ni se pare ca prietena e putin altfel inseamna ca trebuie sa o supraveghem indeaproape

cum la fel si in celalat topic am venit cu precizari, am sa revin si aici:| desi sper sa nu fie nevoie:-??

broken wings

sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

scris pe 9 dec 2010 17:19 de rechinu80

una la mana...nu mai sunt profesor:P sunt cadru militar, apoi ce te face sa crezi ca nu am intrebato?! si ce te face sa crezi ca mi-ar fi raspuns cu nonsalanta ca da doar ce a facuto cu altcineva

si tocmai ca sa vad lucrurile logice, si de ce nu ca sa aiba si altii ca si idee ce se poate intampla, deasta am expus problema pe forum, caci daca aveam toate datele problemei era lesne de inteles ca nu mai intrebam pe forum
P.S.: ai ceva cu mine?! ca vad ca esti tare recalcitranta...te simti cumva cu musca pe caciula de ceva?!

broken wings

sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se

scris pe 9 dec 2010 17:21 de rechinu80

Si ea cu siguranta ar fi recunoscut daca a calcat stramb sau nu - omul a scris ca a mai fost inselat de profa - deci are destule motive de ingrijorare

tocmai aici e problema..ca nu stiu daca ar mai recunoaste a doua oara caci i-am zis clar ca daca o mai prind a doua oara ii umflu cocoasa si apoi o si dau afara de tot din casa si din viata mea

broken wings

sus

iahuu

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mul

scris pe 9 dec 2010 17:24 de iahuu

tocmai aici e problema..ca nu stiu daca ar mai recunoaste a doua oara caci i-am zis clar ca daca o mai prind a doua oara ii umflu cocoasa si apoi o si dau afara de tot din casa si din viata mea

Iti zic eu: O femeie care te-a inselat o data o va face si a2-a oara - e valabil si pentru baieti.
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de

scris pe 9 dec 2010 17:29 de rechinu80

Iti zic eu: O femeie care te-a inselat o data o va face si a2-a oara - e valabil si pentru baieti.

in mare parte iti dau dreptate dar vreau sa cred ca exista a doua sansa, pe care i-am acordato eu ei si sa si profite de ea...caci daca prima oara m-a ranit enorm si m-a durut foarte tare...a doua oara sunt aproape sigur ca nu ma va mai durea asa de tare si atunci in mod sigur voi avea "puterea" sa o dau afara din viata mea! dar sper din tot sufletul sa nu fie cazul...
oricum de la evenimentul cu pricina am fost mult mai vigilent la toate semnalele care ar fi putut da de banuit...

broken wings

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

scris pe 10 dec 2010 16:08 de Leroy

in mare parte iti dau dreptate dar vreau sa cred ca exista a doua sansa, pe care i-am acordato eu ei si sa si profite de ea...caci daca prima oara m-a ranit enorm si m-a durut foarte tare...a doua oara sunt aproape sigur ca nu ma va mai durea asa de tare si atunci in mod sigur voi avea "puterea" sa o dau afara din viata mea! dar sper din tot sufletul sa nu fie cazul...
oricum de la evenimentul cu pricina am fost mult mai vigilent la toate semnalele care ar fi putut da de banuit...

Hai sa ne mutam in partea cealalta, sa nu discutam acelasi subiect in 2 parti simultan, nu ar fi mai bine ?

Festina Lente !
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru femei

scris pe 11 dec 2010 14:16 de compot

faza e ca in urma cu un an de zile in urma a mai avut o relatie cu cineva...si

Pai cum ai putut bai Rechine' sa treci peste?
Ce-ar merita o femeie care-si inseala sotul?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru f

scris pe 11 dec 2010 14:32 de Leroy

Pai cum ai putut bai Rechine' sa treci peste?
Ce-ar merita o femeie care-si inseala sotul?

Bai, e nasol dar bravo lui ca a trecut peste si a putut, nu oricine ar fi putut sa faca aceeasi alegere...

Hai sa nu mai discutam aici, ne mutam pe celalalt subiect mai bine...

Festina Lente !
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 11 dec 2010 15:04 de compot

Bai, e nasol dar bravo lui ca a trecut peste si a putut, nu oricine ar fi putut sa faca aceeasi alegere...

Nu stiu daca un barbat este de apreciat ca ramane cu femeia lui dupa ce ea l-a inselat.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online