Virginitatea nu e demodata

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

georgiana

Senior member
131 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demo

scris pe 14 mai 2004 18:07 de georgiana

Ai avut tu o astfel de experienta si ai patit-o astfel?Daca e asa, hai sa impartasim pareri.Iti pot spune de pe acum ca ai avut doar ghinion.Oare baietii ce cred? Asa ati patit-o voi pt prima data?

uite ca nu am patit asa cand am trecut pragul asta ... era doar o idee cam cum ar fii cand amandoi sunt virgini...asta ca tot doreai sa impartasesti pareri...

pupici
sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

scris pe 15 mai 2004 01:06 de Teo

De ce majoritatea femeilor (virginele pe primul loc) prefera barbatii cu experienta? (din statistica)

Pai in primul rand pt ca o femeie se simte mult mai atrasa de un barbat cu experienta - stie sa se poarte cu o femeie (ma refer acum la "in afara patului", deci e mult mai usor sa te indragostesti de asa un specimen. Si pe mine experienta sexuala a primului meu prieten m-a facut sa ma simt mult mai "in siguranta", daca vrei. Macar unul din noi stia ce face... , pentru ca eu nu prea stiam nimic. Si parca iti doresti ca prima noapte sa fie speciala... Cred ca, daca el nu avea experienta, ar fi durat mult mai mult pana sa zic "da". Nu suport ezitarile etc, nu vad nimic romantic in ele. Si acum, nu stiu de ce, dar m-as simti aiurea sa fiu eu aia care "se pricepe" mai bine

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

AngelGirl

Junior member
19 mesaje

Re: virginitatea nu e demodata

scris pe 2 iun 2004 22:58 de AngelGirl

Deci...parerea mea este k virginitatea inca nu este demodata!Dar zic k nu merita oricine sa fie primu-l...pt k trebuie sa fie o persoana importanta...shicineva care sa merite..

virginitatea la o anumita varsta e jenanta
dar cat esti frageda..nu e nimik..

Nina
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: virginitatea nu e demodata

scris pe 6 iun 2004 20:34 de YLoveCamelia

Deci...parerea mea este k virginitatea inca nu este demodata!Dar zic k nu merita oricine sa fie primu-l...pt k trebuie sa fie o persoana importanta...shicineva care sa merite..

esti capabila sa mi explici : "virginitatea inca nu este demodata " ?

marinela

Guest

virginitatea e demodata

scris pe 22 mai 2007 19:29 de marinela

Sorry, nu mi-am trecut in agenda personala un termen pt chestia asta. Am sa mai fiu pana il gasesc pe acel EL special cu care sa simt ca vreau sa impart totul, inclusiv asta, multumit?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 25 mai 2007 09:43 de mya

De ce majoritatea femeilor (virginele pe primul loc) prefera barbatii cu experienta? (din statistica)

Pentru a se diferentia de cele care nu au o predilectie pentru barbatii cu o vasta experineta sexuala ... Mai exista si de-astea, "sarmanele"

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 25 mai 2007 11:16 de stefanoski

si daca tot se spune ca nu e demodata, de ce eu ma simt demodat ?

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

scris pe 25 mai 2007 12:48 de Stranger_to_love

Nu stiu de ce crezi c-ar trebui sa ne aranjeze neaparat cineva si poate nici nu stingem lumina! Tocmai ca mi se pare special sa fie cu iubitul meu neexperimentat si nu cu un mascul ultra performant care sa-mi etaleze cunostintele lui de sexologie testate cu zeci si sute de fete inaintea mea! Nu m-as simti in largul meu, m-as inhiba teribil sa-l simt pe ala ca rade in sinea lui de mine, ca se gandeste la ceva de genul "Cu cutarica si cu cutareasca a mers mult mai usor, asta prea e speriata de bombe!" Prefer sa fac dragoste cu virginul meu stangaci, faptul ca nu si-ar putea retine orgasmul minute in sir m-ar excita teribil pt ca as sti ca eu il fac sa se simta astfel! Si chiar daca prima data merge mai aiurea, chiar conteaza? Poate chiar sa nu mearga deloc, ei si ce daca? Perseveram! Decat privirea satisfacuta a unui mascul experiementat care si-a indeplinit misiunea, prefer zambetul timid, respiratia sacadata, emotia respirand prin fiecare por a iubitului meu mic si neinitiat!

Ce descriere frumoasa a unei posibile primei dati.

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

bebysa

Veteran member
366 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e

scris pe 25 mai 2007 13:14 de bebysa

si daca tot se spune ca nu e demodata, de ce eu ma simt demodat ?

nu te mai simti asa nu esti demodat...deloc...bravo tie

Intotdeauna se poate mai bine
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea n

scris pe 25 mai 2007 13:20 de stefanoski

nu te mai simti asa nu esti demodat...deloc...bravo tie

Mda...sper ca si "aleasa" sa fie de aceiasi parere cu tine...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitat

scris pe 25 mai 2007 13:42 de ExoticDream

Mda...sper ca si "aleasa" sa fie de aceiasi parere cu tine...

O sa fie cu siguranta daca vei alege o fata de calitate, chiar daca procesul de cautare dureaza multisor. Ramai vertical, nu te lasa influentat de cei din jur care se lauda de 100 de ori pe zi ca "au facut-o" cu nu stiu cate si care se inghesuie sa iti bage pe gat fel de fel de "combinatii" ca "sa scapi" de "povara" virginitatii!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

bebysa

Veteran member
366 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgin

scris pe 25 mai 2007 17:05 de bebysa

hey...sunt o groaza de fete care sunt de acord cu mine...si daca o sa gasesti fata potrivita o sa fie mai mult decat incantata ca esti asa...atata timp cat e vorba de iubire profunda....virginitatea,fie ca e,fie ca nu e,nu ar trebui sa mai conteze prea mult...iubirea nu se bazeaza pe asta

Intotdeauna se poate mai bine
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgin

scris pe 25 mai 2007 23:59 de stefanoski

Ramai vertical, nu te lasa influentat de cei din jur care se lauda de 100 de ori pe zi ca "au facut-o" cu nu stiu cate si care se inghesuie sa iti bage pe gat fel de fel de "combinatii" ca "sa scapi" de "povara" virginitatii!

Pardon...un sirgur prieten stie de aceasta povara ( da...a devenit o povara pentru mine )

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi

scris pe 26 mai 2007 02:58 de ExoticDream

da...a devenit o povara pentru mine

Explica-ne, te rog, in ce sens simti acesta "povara"... te supara din punct de vedere fizic, mental?!? Petreci mult timp gandindu-te ce greu iti este sa suporti virginitatea si cautand solutii pentru a scapa de ea?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 26 mai 2007 17:10 de stefanoski

Nu vreau sa scap de virginitate pentru a intra in randul lumii !! dac pur si simplu, simt ca tropaie hormonii in mine. Imi tot zboara gandul, cum o fi ??
Cateodata ma invinuiesc gandindu-ma ca nu am fost in stare sa aduc o fata in pat...
Alteori imi spun ca e mai bine asa, ca o sa merite tot timpul asteptat, ca asta ma face diferit de ceilalti...
Nici eu nu stiu ce sa mai cred !!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 mai 2007 02:26 de ExoticDream

Nu vreau sa scap de virginitate pentru a intra in randul lumii !! dac pur si simplu, simt ca tropaie hormonii in mine. Imi tot zboara gandul, cum o fi ??
Cateodata ma invinuiesc gandindu-ma ca nu am fost in stare sa aduc o fata in pat...
Alteori imi spun ca e mai bine asa, ca o sa merite tot timpul asteptat, ca asta ma face diferit de ceilalti...

Nu te mai gandi non stop la asta, gaseste-ti preocupari atractive, consuma-ti energia facand lucruri care iti plac, nu ai nici un hobby? Vine vara, poti iesi cu rolele/bicicleta, poti merge la strand, pe munte, poti face un sport.... sau chestii mai artistice, daca te pasioneaza. Televizorul, calculatorul si laudele baietilor din anturaj nu sunt in masura sa-ti distraga atentia. Va veni si timpul tau, nu este cazul sa fortezi lucrurile...., altfel vei deveni paranoic si risti o alegere proasta!

Stii care este riscul? Bun, te-au zapacit hormonii si amicii, ai gasit o fata oarecare cu care o "faci" intr-un tarziu.... numai ca, neavand nici un sentiment fata de respectiva, totul ti se va parea banal.... te vei intreba "Pentru asta am visat eu atat?!?" Daca insa va fi cu o fata speciala, la care sa tii macar un pic, vei trai o experienta placuta si prima impresie va fi OK.

sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 27 mai 2007 11:36 de stefanoski

Ai dreptate, multumesc pentru tot

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 mai 2007 02:27 de ExoticDream

Ai dreptate, multumesc pentru tot

Nu ai pentru ce, cea mai mare multumire am avea-o daca intr-o zi ne-ai spune ca ai intalnit fata potrivita, va iubiti si faceti dragoste!

sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 28 mai 2007 15:50 de stefanoski

Nu ai pentru ce, cea mai mare multumire am avea-o daca intr-o zi ne-ai spune ca ai intalnit fata potrivita, va iubiti si faceti dragoste!

Cand se va intampla, vei sti

sus

haiduc radu

Guest

Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

scris pe 15 iul 2009 14:56 de haiduc radu

da ai foarte mare dreptate am cunoscut o fata virgina cau care acum vreau sa ma casatoresc desi am cunoscut-0 acum 3 ani am impresia ca suntem mai fericiti pe zi ce trece deci virginitatea conteaza mult si nu e demodata e cel mai de pret comoara pe care o are o fata iar baiatul care - o primeste ar trebui sa fiie tare mandru si sa o respecte ca doar ea stie cate sacrifici face pt a indeplini dorinta noastra deci eu zic ca virginitatea nu ii demodata
sus

andreea

Guest

Re: Virginitatea nu e demodata

scris pe 15 iul 2009 22:01 de andreea

am nevoie de ajutor,...help me !!! am stat cu un baiat doua saptamani si dupa mi-a dat papucii ca cica sunt prea fitoasa si cu aere ...i-am zis ca nu vreau inca relatii sexuale cu el,,si a inceput sa se schimbe.de fiecare data cand avea timp ma sufoca ma saruta cel putin o ora intr-una se oprea doar sa respire....e obsedat de relatii sexuale...??akm cand ma vede pe strada se vede ca ii e un pic necaz ca mi-a dat papucii dar eu una nu ma intorc la el ...a zis ca si prietenii lui nu ma accepta ca sunt tot asa fitoasa ce parere aveti de tipul asta ???
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Virginitatea nu e demodata

scris pe 15 iul 2009 22:12 de Firentze

Draga Andreea prietenul asta al tau voia doar sa te faca in asa fel incat sa te culci cu el...de aceea timp de o ora sau cat ai zis tu incerca saracul sa te excite,sa te faca sa nu mai rezisti,dar saracul nu a reusit pt ca tu stii foarte bine ceea ce vrei. De exemplu prietenul meu m-a asteptat pana in clipa in care am simtit chiar si eu ca vreau...

0604
sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 15 iul 2009 23:44 de yony

am nevoie de ajutor,...help me !!! am stat cu un baiat doua saptamani si dupa mi-a dat papucii ca cica sunt prea fitoasa si cu aere ...i-am zis ca nu vreau inca relatii sexuale cu el,,si a inceput sa se schimbe.de fiecare data cand avea timp ma sufoca ma saruta cel putin o ora intr-una se oprea doar sa respire....e obsedat de relatii sexuale...??akm cand ma vede pe strada se vede ca ii e un pic necaz ca mi-a dat papucii dar eu una nu ma intorc la el ...a zis ca si prietenii lui nu ma accepta ca sunt tot asa fitoasa ce parere aveti de tipul asta ???

ai faqt ff bn k nu ai cedat.. nu te merita
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 18 iul 2009 01:46 de Pischot

dar daca tot te-a chinui cu saruturi , te-a sufocat .. de ce nu ai facut si tu la fel.. si cand se incalzea atmosfera :> ... pa`pa ca ma grabesc.. mi-am uitat fitele acasa ... sti cat de frumos e sa-l vezi ca se chinuie .. asta daca e un baiat care insista si insista , si sta ca asta vrea cu siguranta

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 18 iul 2009 01:57 de Pischot

Sti stefanoski si eu cunosc pe cineva care era in aceiasi situatie dar cara in fata prietenilor parea un baiat de mult incercat si de multe ... Dar cand a dat de fata care sa-i puna capac la inceput i se parea : "Nasoala " apoi.. sa vezi c-a inceput s-o iubeasca. si cand a venit vorba de virignitate ...ea a recunoscut .. si el a lasat capul in jos si a zis: " si eu sunt virgin".... si au incercat ... si a mers ciudat prima data ...cum a zis si ExoticDream , putin pe dos toate , dar au perseverat si nu am auzit niciodata din gura noastra sa ne vaitam ca prima oara nu stiam si nu stiu ce... prima oara a fost greu [durere, teama , emotie, rushine, etc ] dar apoi...
Nu stiu cum sunt unele fete dar eu una sunt tare mandra ca s-a pastrat pentru mine ca sa zic asa... si nu ii vine sa creada ca pentru mine chiar conteaza asta si inca foarte mult... si pt el stiu ca asta a contat cand a venit vorba de gura lumii si de relatie in sine.

Si inca ceva .. am avut multe de invatat de aici ... si am pus in aplicare cand a fost nevoie... si sfaturile le`am luat ca atare.. si va multumesc

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

scris pe 28 iul 2009 00:35 de Firentze

virginitatea e cel mai frumos cadou pe care o femeie il poate oferi unui barbat.

Intr-adevar!Sunt de aceasi parere!Eu am daruit-o prietenului meu si nu regret deloc!Dar vad ca la o luna dupa...lucrurile incep sa mearga cam prost...sper sa-si revina

0604
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

scris pe 28 iul 2009 01:04 de ExoticDream

Eu am daruit-o prietenului meu si nu regret deloc!Dar vad ca la o luna dupa...lucrurile incep sa mearga cam prost...sper sa-si revina

A darui virginitatea persoanei iubite nu rezolva problemele cuplului, de aceea inainte de a face asta trebuia sa fi ajuns la concluzia ca va potriviti (nu la pat!). Partea sexuala a unei relatii este un fel de... cireasa de pe tort, o modalitate de a-ti exprima sentimentele, nu o cheie care descuie orice usa si gaseste solutii la orice. Nu mai credeti povestile acelea romantioase conform carora orice problema se rezolva in pat; in astfel de situatii, este doar o iluzie, o amanare..... atat!

sus

ana_ovy009

Newbie
6 mesaje

scris pe 3 aug 2009 03:21 de ana_ovy009

asai acest baiat are ffffffffffffffffffffffff mare dreptate asa vreau sa fac io!
sus

crazy17girl

Guest

scris pe 12 aug 2009 03:59 de crazy17girl

sunt perfect de acord first time intre doi virgini e cel mai frumos lucru
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 12 aug 2009 23:57 de sweety16

sunt perfect de acord first time intre doi virgini e cel mai frumos lucru

Eu cred ca ar fi mai bine k baiatul sa fie mai experimentat.Oricum virginitatea nu e demodata, iar cei cele care zic asta sunt ofticate ca ele nu mai sunt virgine sau ca au facut-o cu cineva si si-au luat teapa.Iar baietii sunt ofticati k nu te-au bagat in pat.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

47 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online