El vrea sex oral!

Pagina 1 din 1
1

MissSixty

Guest

El vrea sex oral!

scris pe 5 mai 2004 09:36 de MissSixty

Deci ash vra sa stiu shi parerea voastra...dak o fata shi un baiat sunt impreuna,se iubesc pe celalalt,se inteleg bine...shi sunt de mult timp impreuna.Se inteleg bine shi la pat...dar el vrea ceva mai mult..Vrea k fata sa ii suga...shi ea este in dilema.Ce trebuie sa faca..pt k el zice k asta il excita cel mai tare! Va rogspundetzi la: MissSixty@email.ro
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: -

scris pe 5 mai 2004 10:08 de Infector

Deci ash vra sa stiu shi parerea voastra...dak o fata shi un baiat sunt impreuna,se iubesc pe celalalt,se inteleg bine...shi sunt de mult timp impreuna.Se inteleg bine shi la pat...dar el vrea ceva mai mult..Vrea k fata sa ii suga...shi ea este in dilema.Ce trebuie sa faca..pt k el zice k asta il excita cel mai tare! Va rogspundetzi la: MissSixty@email.ro

Dar el iti ofera tie sex oral?

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

MissSixty

Junior member
32 mesaje

Re: Re: -

scris pe 8 mai 2004 00:34 de MissSixty

Dar el iti ofera tie sex oral?

da...

MissSixty
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: -

scris pe 8 mai 2004 00:37 de Infector

da...

Pai daca el te linge pe tine de ce nu ai face si tu asta ... oricum intr-o relatie nu mai poate fi vb de jena sau de scarba.. doar il iubesti pentru tot ceea ce inseamna el , cu toata fiinta sa. Da sa te saruti cu el dupa ce te linge nu iti mai e scarba?

sus

Alex69

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Re: Re: -

scris pe 8 mai 2004 01:16 de Alex69

Pai daca el te linge pe tine de ce nu ai face si tu asta ... oricum intr-o relatie nu mai poate fi vb de jena sau de scarba.. doar il iubesti pentru tot ceea ce inseamna el , cu toata fiinta sa. Da sa te saruti cu el dupa ce te linge nu iti mai e scarba?
....bravo,bine zis Infectore

:P
sus

MissSixty

Junior member
32 mesaje

scris pe 8 mai 2004 01:34 de MissSixty

Pai sigur k ma sarut cu el...shi eu tot ce fac pt el e pt k il iubesc!Shi sunt dispusa sa merg pana in capatul luimii pt el dak e necesar!Il ador!!!

MissSixty
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: -

scris pe 8 mai 2004 01:40 de Infector

Pai sigur k ma sarut cu el...shi eu tot ce fac pt el e pt k il iubesc!Shi sunt dispusa sa merg pana in capatul luimii pt el dak e necesar!Il ador!!!

Mai fetitzo se pare ca tu nu realizezi ce tocmai ti-am spus!
Reciteste si poate pricepi si tu ceva , oricum esentialul nu era ca il adori , deoarece ...NU MA INTERESEAZA ...ca sa zic asa.

sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: -

scris pe 8 mai 2004 01:48 de princess

Si atunci de ce te intalnesti si cu fostul?

Live now,die later!
sus

anyahsa

Senior member
130 mesaje

Re: -

scris pe 8 mai 2004 02:29 de anyahsa

Trebuie sa faci ce vrei. S-ar putea ca el sa-ti faca sex oral in speranta ca si tu ii vei face intr-o zi.
Oricum, nu prea inteleg care e problema... mai ales daca face (sau faceti) un dus inainte...

Well, you're either lovers or you're wanting to be lovers or you're trying not to be lovers so you can be friends, but any way you look at it, sex is always looming in the picture like a shadow, like an undertow.
sus

MissSixty

Junior member
32 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

scris pe 8 mai 2004 04:23 de MissSixty

Mai fetitzo se pare ca tu nu realizezi ce tocmai ti-am spus!
Reciteste si poate pricepi si tu ceva , oricum esentialul nu era ca il adori , deoarece ...NU MA INTERESEAZA ...ca sa zic asa.

pt k imi plac amandoi.shi eu cand vorbeam de sex oral ma refeream la fostu-l.nu la actualul.dar tocmai m-am despartit de actualul.shi sunt iar cu fostul

MissSixty
sus

MissSixty

Junior member
32 mesaje

scris pe 8 mai 2004 04:25 de MissSixty

Nu!Normal k nu imi este scarba fetitzo

MissSixty
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

scris pe 8 mai 2004 08:35 de Infector

pt k imi plac amandoi.shi eu cand vorbeam de sex oral ma refeream la fostu-l.nu la actualul.dar tocmai m-am despartit de actualul.shi sunt iar cu fostul

BAH TU NE MINTI !

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Fara titlu

scris pe 8 mai 2004 23:20 de inuendo

BAH TU NE MINTI !

da urat de tot!!

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

MissSixty

Junior member
32 mesaje

Re: ce mah?

scris pe 9 mai 2004 20:56 de MissSixty

da urat de tot!!

ce mah?ce vorbitizi voi?nici macar nu stiti cine sunt..nu stiti cum sunt,nu stiti nimik despre viata mea.nu am nici un motiv sa mint.asta e adevaru-l!

MissSixty
sus

bebelusa

Senior member
80 mesaje

Re: Re: ce mah?

scris pe 9 mai 2004 21:29 de bebelusa

ce mah?ce vorbitizi voi?nici macar nu stiti cine sunt..nu stiti cum sunt,nu stiti nimik despre viata mea.nu am nici un motiv sa mint.asta e adevaru-l!

draga mea,nu te cunoastem dar la capitolul gramatica stai foarte prost
"adevaru-l" e defapt adevaraul iar "baiatu-l" baiatul....din curiozitate,ai trecut de clasa a 5?

Cand iti doresti ceva cu adevarat ... tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: ce mah?

scris pe 9 mai 2004 21:29 de Infector

Mah tu iar ne minti!

sus

?

Guest

Re: Re: Re: ce mah?

scris pe 9 mai 2004 22:37 de ?

ai vrut un subiect nou, care sa-ti apartina?
Ca de sfaturi nu duci lipsa. Daca il iubesti, ii iubesti fiecare parte a corpului deci si penisul. Orice parte a corpului poate atinsa si cu gura, daca este curata. Pentru persoana iubita nu exista sacrificii prea mari, daca a-i suge penisul e un sacrificiu pentru tine.
sus

MissSixty

Junior member
32 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce mah?

scris pe 10 mai 2004 09:51 de MissSixty

ai vrut un subiect nou, care sa-ti apartina?
Ca de sfaturi nu duci lipsa. Daca il iubesti, ii iubesti fiecare parte a corpului deci si penisul. Orice parte a corpului poate atinsa si cu gura, daca este curata. Pentru persoana iubita nu exista sacrificii prea mari, daca a-i suge penisul e un sacrificiu pentru tine.

Okay,merci mult oricum.O sa tzincont de cea ce mi-aispus.Merci inca odata.

MissSixty
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ce mah?

scris pe 10 mai 2004 10:02 de Infector

Okay,merci mult oricum.O sa tzincont de cea ce mi-aispus.Merci inca odata.

Iar minti mah?

sus

banditu

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mah?

scris pe 10 mai 2004 11:46 de banditu

Salutare ... mai lasati-o draqu de treaba ... ca fata asta nu vrea sa o suga dar pritena mea nu vrea sa puna mana ... spune ca ii este jena ca nu a mai atins pana acuma ... va dati seama .Eu ce sa mai zic ,
acuma sa ii raspundem fetei ..: Cel mai bine este sa incerci cum au spus si alti mai sus sa ii faci un sex oral ,din moment ce lui nu ii este scarba sau jena ... dimpotriva ar trebui sa fi fericita si sa ii faci , nu vad de ce te feresti ,il pui sa se spele si totu e ok :P .. In fine vezi tu ce faci .. Multa bafta .. Pa

p.s. As vrea raspuns la ce am scris la inceput cu my girl Pa

salutare
sus

MissSixty

Junior member
32 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mah?

scris pe 10 mai 2004 20:44 de MissSixty

Salutare ... mai lasati-o draqu de treaba ... ca fata asta nu vrea sa o suga dar pritena mea nu vrea sa puna mana ... spune ca ii este jena ca nu a mai atins pana acuma ... va dati seama .Eu ce sa mai zic ,
acuma sa ii raspundem fetei ..: Cel mai bine este sa incerci cum au spus si alti mai sus sa ii faci un sex oral ,din moment ce lui nu ii este scarba sau jena ... dimpotriva ar trebui sa fi fericita si sa ii faci , nu vad de ce te feresti ,il pui sa se spele si totu e ok :P .. In fine vezi tu ce faci .. Multa bafta .. Pa

p.s. As vrea raspuns la ce am scris la inceput cu my girl Pa

Pai sigur k se spala!Shi in legatura cu tine...nush ce sa-ti spun.Dar ea cati ani are?Tu esti primu-l?Poate k ii este si ei putzin rusine...dar stai linistit k nu va dura pt mult timp!

MissSixty
sus

MissSixty

Junior member
32 mesaje

scris pe 10 mai 2004 20:45 de MissSixty

Iar minti mah?

Tu ce tot vrei mah?Ce tot te bagi in seama?

MissSixty
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 10 mai 2004 21:19 de Infector

Tu ce tot vrei mah?Ce tot te bagi in seama?

Pai daca ne minti aici asa pe fatza ce vrei sa fac?

Si tu nu esti "mah" cu mine ca n-am facut armata impreuna!

sus

?

Guest

scris pe 10 mai 2004 22:44 de ?

dar pritena mea nu vrea sa puna mana ... spune ca ii este jena ca nu a mai atins pana acuma ...

Da' ce celelalte, care pun mana pe p... s-au nascut cu ea in mana? Nu au facut-o si ele "pentru prima data"?
Vezi sa nu fie "de ochii lumii" cum se zice. Am cunoscut o femeie care pusese mana pe cateva, inclusiv pe a mea, iar cand un coleg, pe care vroia sa-l aiba si ca barbat (se saturase de "voiaje" a facut si zis exact ce a zis prietena ta. Daca te iubeste cu adevarat, exact cum am mai spus, trebuie sa atinga cu placere si fara rusine orice parte a corpului tau. Reciproca e valabila.
sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

scris pe 11 mai 2004 02:46 de Teo

Salutare ... mai lasati-o draqu de treaba ... ca fata asta nu vrea sa o suga dar pritena mea nu vrea sa puna mana ...

Pai esti primul ei prieten? Daca da, e normal... trece repede daca te porti cu blandete, don't worry...

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

infector

Guest

scris pe 11 mai 2004 15:23 de infector

Iar minti mah?

Bai fraiere!Ce tot vrei?Gàsca draqului..k daca te vad in realitate fac infarct!Ce p**** la mata tot vrei de te bagi tu?Muistule!Sugi p*** !!!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 11 mai 2004 15:37 de Infector

Bai fraiere!Ce tot vrei?Gàsca draqului..k daca te vad in realitate fac infarct!Ce p**** la mata tot vrei de te bagi tu?Muistule!Sugi p*** !!!

Pai tu-mi spui mie ce faci tu?

Si ce-i cu limbajul asta, ai uitat ca esti mare cucoana in Italy sau asa se spune acum la Ferentari ... Italia

Eu zic sa-i dai drumu d'aici ca deja puti!

sus

Infector

Guest

: ce mah?

scris pe 11 mai 2004 21:01 de Infector

Pai tu-mi spui mie ce faci tu?

Si ce-i cu limbajul asta, ai uitat ca esti mare cucoana in Italy sau asa se spune acum la Ferentari ... Italia

Eu zic sa-i dai drumu d'aici ca deja puti!

Da' ce, ma, e forumu' lu' ma-ta. Cum dracu' poti debita atatea porcarii din creieru' ala gol al tau?
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: : ce mah?

scris pe 11 mai 2004 22:55 de Infector

Da' ce, ma, e forumu' lu' ma-ta. Cum dracu' poti debita atatea porcarii din creieru' ala gol al tau?

valy2jan aka bebe ...lasa-ne frate!
Tu chiar nu iti dai seama ce penibil si patetic esti?

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

48 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online