Mai devreme sau mai tarziu vom fi inselate?

Pagina 1 din 2
1   2   »

MissSixty

Junior member
32 mesaje

Mai devreme sau mai tarziu vom fi inselate?

scris pe 1 iun 2004 17:35 de MissSixty

Deci...ma uitam la o emisiune acum vreo 2-3 saptamani..in care spunea k noi femeile mai devreme sau mai tarziu 100% vom fii inselate! Pt k asha e in ziua de astazi...asta e moda cica...dar eu nu intzeleg dak un baiat/barbat isi iubeste prietena/sotzia shi are tot ce vrea de ce o mai insala?

MissSixty
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii inselate?

scris pe 1 iun 2004 19:56 de Infector

Deci...ma uitam la o emisiune acum vreo 2-3 saptamani..in care spunea k noi femeile mai devreme sau mai tarziu 100% vom fii inselate! Pt k asha e in ziua de astazi...asta e moda cica...dar eu nu intzeleg dak un baiat/barbat isi iubeste prietena/sotzia shi are tot ce vrea de ce o mai insala?

1)De ce nu?
2)Pentru ca intotdeauna "DOUA" va insemna mai mult si mai bun ca "UNA"

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

bebelusa

Senior member
80 mesaje

Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii inselat

scris pe 1 iun 2004 21:55 de bebelusa

1)De ce nu?

"interesant" mod de gandire....atunci hai safacem si noi fetele asa ca sa vedem ce iese!

Cand iti doresti ceva cu adevarat ... tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii ins

scris pe 1 iun 2004 22:01 de rul3r

"interesant" mod de gandire....atunci hai safacem si noi fetele asa ca sa vedem ce iese!

Aia deja faceti..sau tu nu esti fata?
sus

Fucker

Junior member
22 mesaje

scris pe 1 iun 2004 23:07 de Fucker

1)De ce nu?

Ca sa shtii ce inseamna DOUA mai intai trebuie sa shtii ce inseamna UNA..!Sa te fac de ras...,sa nu te fac...?

Arta de a trai este cea mai nobila si mai rara dintre arte.
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 2 iun 2004 16:34 de inuendo

inselate sau parasite, dar ce conteaza? e ca si cum ai avea in fata o prajitura buna de tot, da nu ai manca din ea , gandindu-te ca se va termina si ce vei face atunci? mai cumperi una

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

MissSixty

Junior member
32 mesaje

scris pe 2 iun 2004 17:28 de MissSixty

Ca sa shtii ce inseamna DOUA mai intai trebuie sa shtii ce inseamna UNA..!Sa te fac de ras...,sa nu te fac...?

Bravo!!!Felicitari..asha imi place de tine.De ce nu-l faci de ras...?

MissSixty
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 iun 2004 17:32 de ExoticDream

1)De ce nu?

1)Raspuns tipic pt tine! Ca sa te joci de-a dragostea trebuie sa dovedesti ca ai inima. Daca ai inima, ceea ce-ti trebuie vei gasi in ceea ce ai (mai ales ca tu ai ales!).

2)De ce doar 2 si nu 9? "Fericirea" in diversitate dupa care tanjesti o strica pe cea care o ai deja, cine alearga dupa 2 iepuri...stii tu! Invata mai intai sa pretuiesti O SINGURA FEMEIE, iubeste-o, iar daca simti ca vrei si altceva in paralel pe principiul "ochii vad, inima cere" inseamna ca partenera ta nu a gasit in tine barbatul pe care si-l doreste si e mai bine sa va despartiti inainte ca ea sa afle din alta parte cam ce-ti umbla tie prin minte (intr-o relatie cel mai trist este cand unul iubeste si celalalt nu, atunci cel care iubeste se simte in plus acolo unde era inainte totul....; daca nici unul nu mai iubeste, atunci fiecare face ce vrea, dar ce sens mai are sa ramaneti impreuna?)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 2 iun 2004 17:37 de FireSoul

In primul rand, ai face bine sa nu mai crezi toate rahaturile care se spun in emisiunile tv(gen de 3ori femeie, din dragoste, scuza-ma, ciao darvin sau stupize-stupize).
In al doilea rand, nu toti barbatii care iubesc inseala. In al treilea rand, chiar daca unii o fac, motivele sunt mult prea complexe pentru a putea fi clarificate in totalitate
(mai sunt subiecte de genu'... poate gasesti acolo ceva folositor...)

Save water! drink beer!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 iun 2004 12:48 de ExoticDream

In primul rand, ai face bine sa nu mai crezi toate rahaturile care se spun in emisiunile tv(gen de 3ori femeie, din dragoste, scuza-ma, ciao darvin sau stupize-stupize).
In al doilea rand, nu toti barbatii care iubesc inseala. In al treilea rand, chiar daca unii o fac, motivele sunt mult prea complexe pentru a putea fi clarificate in totalitate
(mai sunt subiecte de genu'... poate gasesti acolo ceva folositor...)

Din cate ne-a spus, MissSixty traieste prin Italia, asa ca banuiesc ca emisiunile la care se uita sunt altele decat cele de care avem parte noi aici. Oricum, exista si barbati care nu inseala, fidelitatea tine nu atat de sexul persoanei, cat de caracterul ei, de profunzimea sentimentelor pe care le are pt partener. Dragostea e ciudata... Uneori barbati care in general sunt Don Juani recunoscuti ajung sa iubeasca o femeie de calitate si sa se schimbe pt a nu o pierde si pt a se ridica la nivelul ei, dar alteori barbati considerati seriosi ajung sa-si insele iubitele/nevestele cu o posesoare de nuri atragatori! E complicat...eu zic...FIGHT FOR LOVE!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Swann

Junior member
29 mesaje

scris pe 9 iun 2004 16:37 de Swann

Pai MissSixty parca are amant, cel putin asa se lauda, ca fraierul cu care este acum nu banuieste nimic.
sus

sexierul

Guest

scris pe 9 iun 2004 22:17 de sexierul

Nu-nu-nu-nu-nu-nu!!!! Nu trebuie!!! de ce sparii lumea?! Iti spun eu ce iese, UN ORGI MARE UNDE NU TE-AI INTOARCE TOTI SE V-OR FRECA!!! Fetele cuminti sunt balansul in lumea asta, daca fetele ar fi ca baietii atunci doamne ajuta pe baietii!!! Ar fi super pentru tineret dar pentru cei care vor o familie sau ceva inposibil!!! Asha ca lasa sa fii fetele cuminti shi sa lase pacatele nou baietilor hehehe
sus

sexierul

Guest

scris pe 9 iun 2004 22:21 de sexierul

Din cate ne-a spus, MissSixty traieste prin Italia, asa ca banuiesc ca emisiunile la care se uita sunt altele decat cele de care avem parte noi aici. Oricum, exista si barbati care nu inseala, fidelitatea tine nu atat de sexul persoanei, cat de caracterul ei, de profunzimea sentimentelor pe care le are pt partener. Dragostea e ciudata... Uneori barbati care in general sunt Don Juani recunoscuti ajung sa iubeasca o femeie de calitate si sa se schimbe pt a nu o pierde si pt a se ridica la nivelul ei, dar alteori barbati considerati seriosi ajung sa-si insele iubitele/nevestele cu o posesoare de nuri atragatori! E complicat...eu zic...FIGHT FOR LOVE!!!

YAHUUUUUUUUUUUU!!!! SHIKI SHIKI SHIN BUN BA!!!! LOVE LOVE LOVE !!!!YA YA YA!!!!!

Uhuuuuu!!!! Love is the greatest!!! especially in bed!!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii

scris pe 10 iun 2004 11:11 de ExoticDream

Nu-nu-nu-nu-nu-nu!!!! Nu trebuie!!! de ce sparii lumea?! Iti spun eu ce iese, UN ORGI MARE UNDE NU TE-AI INTOARCE TOTI SE V-OR FRECA!!! Fetele cuminti sunt balansul in lumea asta, daca fetele ar fi ca baietii atunci doamne ajuta pe baietii!!! Ar fi super pentru tineret dar pentru cei care vor o familie sau ceva inposibil!!! Asha ca lasa sa fii fetele cuminti shi sa lase pacatele nou baietilor hehehe

Iata o gandire teribil de interesanta.... Voi, fetelor cuminti, stati in banca voastra, nu luati exemplu de la baietii sturlubatici care au tot dreptul sa flirteze cu toate fetele si sa zburde prin toate paturile, asteptati ca ei sa-si satisfaca intai curiozitatile si poftele si poate ca pe urma, cand isi vor cauta pe cineva pt insuratoare, isi vor aminti ca mai existati si voi ca doar nu le-ar conveni o nevasta care sa faca ce fac ei, adica sa se arunce la sex cu toti masculii din jur! Pustii vor fi incantati sa-si insuseasca aceasta optica!

sus

FireTouch

Newbie
7 mesaje

Feminismul intervine at cand convine

scris pe 11 iun 2004 00:19 de FireTouch

Pentru toate fetele care si-au dat cu parerea:
Sentimentele unui barbat nu au nici o legatura cu faptul ca isi inseala partenera. Pur si simplu asa e fire masculina. Daca tot va uitati la emisiuni de-alea faine pt femei ar fi trebuit sa auziti pana acum despre o universitate de prin zona arhipelagului Britanic care a demonstrat ca barbatii cand isi inseala consoartele nu au nici o vina. E pur si simplu instinctul de propagare a speciei si de gasire a unui exemplar mai bun. Totul se reduce la subconstientul omului care este asemanator cu cel al unui animal. De ex. daca un tip la 35 - 40 de ani care are o nevasta pe care in ultimii 5-10 ani o alinta balenuta, vede o tipa 20 ani... numai buna de procreare voi ce credeti ca se intampla???

Your soul is like fire, Touch it and it will burn you!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Feminismul intervine at cand convine

scris pe 11 iun 2004 13:45 de ExoticDream

Pentru toate fetele care si-au dat cu parerea:
Sentimentele unui barbat nu au nici o legatura cu faptul ca isi inseala partenera. Pur si simplu asa e fire masculina. Daca tot va uitati la emisiuni de-alea faine pt femei ar fi trebuit sa auziti pana acum despre o universitate de prin zona arhipelagului Britanic care a demonstrat ca barbatii cand isi inseala consoartele nu au nici o vina. E pur si simplu instinctul de propagare a speciei si de gasire a unui exemplar mai bun. Totul se reduce la subconstientul omului care este asemanator cu cel al unui animal. De ex. daca un tip la 35 - 40 de ani care are o nevasta pe care in ultimii 5-10 ani o alinta balenuta, vede o tipa 20 ani... numai buna de procreare voi ce credeti ca se intampla???

Mda...interesant! M-as fi mirat sa existe prea multi barbati care sa incurajeze fidelitatea, in loc sa uite de juraminte si promisiuni in momentul in care sunt cuprinsi de febra instinctului primar!!!Auzindu-i pe psihoanalistii evolutionisti declarand sus si tare ca barbatii sunt programati sa "insamanteze" cat mai multe femei pentru asigurarea perpetuarii speciei, realizezi ca din stadiul de baietei sexul "tare" este educat sa se eschiveze atunci cand inseala! Argumente ce sustin infidelitatea masculina sunt nenumarate: exemple din istorie, politica, arta, literatura si chiar din... Biblie. Ei gasesc motive cu carul:

- sexul a ajuns rutina
- il incita provocarea
- a fost inselat
- poate scapa basma curata
- ii stimuleaza ego-ul
- nu poate spune "nu"
- are o iubita cicalitoare
- partenera ii permite si il iarta prea usor
- partenera nu il mai excita
- nu isi mai iubeste partenera.

Cel mai adesea, motivul principal este ultimul enuntat mai sus. Nu le mai pasa foarte mult de sentimentele iubitei, insa se simt oarecum atasati si dependenti de relatie. Din lasitate, ei isi construiesc o viata dubla din peisajul careia partenera pe care nu o mai iubesc va disparea mai devreme sau mai tarziu. In acest caz, cel mai corect ar fi sa recunoasca deschis ceea ce simt (sau nu mai simt), relatia se va rupe si fiecare isi va cauta alt drum, partenera oricum ar suferi (si mi se pare mult mai bine sa te desparti de un barbat pe care il mai iubesti, dar care nu te mai iubeste, decat sa fii mintita sau sa ramai cu el chiar daca te inseala (aici intervin probleme daca e vorba de o casnicie, copii etc).

Oricum nu sunt de acord ca barbatul, prin constructia lui, este mai mult un animal care TREBUIE sa insele atunci cand ii joaca hormonii!!! Cum adica sentimentele n-au nici o legatura cu faptul ca-si inseala partenera??? Voi v-ati pus vreodata in pielea unei femei care iubeste un barbat si care ar accepta ideea ca el umbla si prin alte paturi...asa, fara sentimente?!?

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 19 iun 2004 20:22 de sabba

Nu emisiunea la care se uita este cauza!
La aceiasi concluzie au ajuns niste cercetatori din Statele Unite ( emisiune pe Discovery) ca barbatii nu pot fi monogami si fideli! Motiv pentru care, in urma unor cercetari de 6 ani, au produs niste pastile care au urmatorul efect:
- masculii devin monogami si fideli partenerelor lor!
Pastilele au fost testate pana acum pe soareci! Urmeaza testul pe animale mai mari, dupa care testul pe oameni!
Intrebarea mea ar fi: Cum facem sa le dam pastilele?
Le dizolvam si le punem in ciorba?

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 iun 2004 20:45 de ExoticDream

Nu emisiunea la care se uita este cauza!
La aceiasi concluzie au ajuns niste cercetatori din Statele Unite ( emisiune pe Discovery) ca barbatii nu pot fi monogami si fideli! Motiv pentru care, in urma unor cercetari de 6 ani, au produs niste pastile care au urmatorul efect:
- masculii devin monogami si fideli partenerelor lor!
Pastilele au fost testate pana acum pe soareci! Urmeaza testul pe animale mai mari, dupa care testul pe oameni!
Intrebarea mea ar fi: Cum facem sa le dam pastilele?
Le dizolvam si le punem in ciorba?

In mod sigur nu vor accepta sa le ia de bunavoie, iar cei care ar face-o totusi sunt exact cei care nu au nevoie de ele (cei fideli)!!! Daca faci rost de cateva, am eu niste clienti!!! Am vazut si eu documentarul acela...Eu le-as testa pe masculii model fluturash indiferent de riscuri, ce li se poate intampla mai rau decat sa devina si mai....poligami??? Poate eventual sa le scada....potenta si atunci nu ii mai vor fufele!!! Glumesc!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 19 iun 2004 21:11 de sabba

In mod sigur nu vor accepta sa le ia de bunavoie, iar cei care ar face-o totusi sunt exact cei care nu au nevoie de ele (cei fideli)!!! Daca faci rost de cateva, am eu niste clienti!!! Am vazut si eu documentarul acela...Eu le-as testa pe masculii model fluturash indiferent de riscuri, ce li se poate intampla mai rau decat sa devina si mai....poligami??? Poate eventual sa le scada....potenta si atunci nu ii mai vor fufele!!! Glumesc!

Daca fideii nu au nevoie, poate au taiteii!
Este foarte amuzant subiectul cu pastilele, insa, la ce bun daca sta langa mine pentru ca ia pastile?
E ca si cum traieste pentru ca e conectat la aparate!
E stupid!
Sa stea langa mine pentru ca vrea, ca-si doreste mai mult ca orice! Daca nu.....go planet ( daca stiti desenul)!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 iun 2004 18:30 de ExoticDream

Daca fideii nu au nevoie, poate au taiteii!
Este foarte amuzant subiectul cu pastilele, insa, la ce bun daca sta langa mine pentru ca ia pastile?
E ca si cum traieste pentru ca e conectat la aparate!
E stupid!
Sa stea langa mine pentru ca vrea, ca-si doreste mai mult ca orice! Daca nu.....go planet ( daca stiti desenul)!

Ca bine zici tu! Dragoste cu sila nu se poate! Daca il frig talpile sa zburde, go, Johnny, go.....and never come back!!! De ce-am mai irosi orzul pe gaste? (A se citi: pastile, sentimente bla bla bla!) Infidelitatea nu e o boala ca sa o tratam cu pastile, ci o carenta de caracter pe care nici niste doctori in psihologie ca noi nu o pot trata!!!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom

scris pe 20 iun 2004 18:59 de sabba

Ca bine zici tu! Dragoste cu sila nu se poate! Daca il frig talpile sa zburde, go, Johnny, go.....and never come back!!! De ce-am mai irosi orzul pe gaste? (A se citi: pastile, sentimente bla bla bla!) Infidelitatea nu e o boala ca sa o tratam cu pastile, ci o carenta de caracter pe care nici niste doctori in psihologie ca noi nu o pot trata!!!

Acum, na, ce sa zic?
Ei demonstreaza ca este o boala si mai mult este transmisibila genetic!
Oare eu cu cine seman?

sus

Duca

Newbie
3 mesaje

scris pe 22 iun 2004 23:47 de Duca

daca vreti un raspuns simplu si clar ca buna ziua iata-l:un barbat oricat de mult ar iubi tot inseala pt ca asta e in natura lui,cei care nu inseala sunt specimene peste care greu dati,daca sunteti norocoase bineinteles,asa ca eu zic sa va conformati ideii ca iubitul vostru cel drag va poate insela oricand,voi fetelor faceti ce va duce capul,stati cuminti sau nu,la urma urmei asta tine de mandria fiecaruia(si asta o percepeti cum vreti)

u live to die!!!
sus

TendrePoison

Senior member
137 mesaje

scris pe 23 iun 2004 09:53 de TendrePoison

1)De ce nu?
daca era vorba de cineva care a facut si comentarii pertinente MACAR O DATA in toata viata lui patetica, i-as fi vorbit de unilateralitate in gandire... dar nu vad de ce te-as supraestima pe tine...

PS: dar ca sa nu te deprimi definitiv, sa stii ca ceva din ce am zis tot ti se potriveste si tie... si anume partea cu "patetica"

have a nice life!

"...dupa mine, potopul"
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 3 iul 2006 13:05 de Kaly

.... exista si barbati care nu inseala, fidelitatea tine nu atat de sexul persoanei, cat de caracterul ei, de profunzimea sentimentelor pe care le are pt partener.

Asa e.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 3 iul 2006 14:21 de verdiuc

Eu sunt barbat.Si nu as insela persoana pe care o iubesc.
S-a mai spus...'a insela' exclude 'a iubi'.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 3 iul 2006 14:46 de Kaly

Sunt total de acord cu tine.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 6 iul 2006 17:39 de Dysdera

uite ca eu nu sunt de acord cu tine..din ce spun ceilalti useri in posturile lor barbatii inseala din slabiciune de caracter nu din lipsa de iubire fatza de prietena/iubita/logodnica lor

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu

scris pe 6 iul 2006 18:03 de ExoticDream

uite ca eu nu sunt de acord cu tine..din ce spun ceilalti useri in posturile lor barbatii inseala din slabiciune de caracter nu din lipsa de iubire fatza de prietena/iubita/logodnica lor

Ba din ambele, eventual combinate! Ce mult trebuie sa-ti gadile orgoliul faptul ca te inseala iubindu-te, pentru ca nu prea are caracter!

sus

Guest

Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fi inselate?

scris pe 7 iul 2006 16:20 de

mai devreme sau mai tarziu veti insela.
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai devreme sau mai ta

scris pe 7 iul 2006 19:07 de Dysdera

Ba din ambele, eventual combinate! Ce mult trebuie sa-ti gadile orgoliul faptul ca te inseala iubindu-te, pentru ca nu prea are caracter!

cine a spus ca eu sunt cea inselata?

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online