Act sexual

Pagina 1 din 1
1

George18

Newbie
2 mesaje

Act sexual

scris pe 11 dec 2010 02:33 de George18

Buna...am nevoie de un sfat. Am 18 ani sunt virgin, iar prietena mea este tot virgina.Probabil in timpul unei partide de sex primul act sexual va fi in jur de 5-7 minute. Daca voi dori sa continuu cu un al doilea act sexual este nevoie sa merg sa ma spal sau pot continua fara nicio grija partida folosind un nou prezervativ? Intreb pentru ca nu vreau sa am neplacuta surpriza ca sperma sa ajunga unde nu trebuie. Multumesc
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Act sexual

scris pe 11 dec 2010 03:13 de Bozgoru

Buna...am nevoie de un sfat. Am 18 ani sunt virgin, iar prietena mea este tot virgina.Probabil in timpul unei partide de sex primul act sexual va fi in jur de 5-7 minute. Daca voi dori sa continuu cu un al doilea act sexual este nevoie sa merg sa ma spal sau pot continua fara nicio grija partida folosind un nou prezervativ? Intreb pentru ca nu vreau sa am neplacuta surpriza ca sperma sa ajunga unde nu trebuie. Multumesc
ar trebui s ate duci s ate speli..
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Act sexual

scris pe 11 dec 2010 12:31 de Leroy

Totusi daca spui ca ai 18 ani si vrei sa-ti incepi viata sexuala ar trebui sa te informezi foarte bine ca sa nu ajungi in ipostaze riscante...
Daca mergi pe metoda de contraceptie cea mai uzuala si adica prezervativul atunci teoretic nu trebuie sa te speli, o vei face pentru igiena !

Festina Lente !
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 11 dec 2010 13:58 de compot

Spala-te, dar exista riscul sa ramai fara erectie. Depinde doar de tine.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Act sexual

scris pe 11 dec 2010 14:05 de Leroy

Spala-te, dar exista riscul sa ramai fara erectie. Depinde doar de tine.

Aaaaaa, daca te referi la performanta sa pui repede alt prezervativ si sa continui, nu stiu ce sa-ti raspund, depinde de tine, daca vrei sa o faci repede a doua oara atunci nu te mai spala, pune repede altul, dar eu nu prea pot sa o fac "inodat", uneori imi iese, alteori nu, trebuie sa stau cateva minute sa ma refac...

Festina Lente !
sus

George18

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Re: Act sexual

scris pe 13 dec 2010 12:07 de George18

Multumesc pentru raspunsuri. Oricum nu inteleg cum unii spun ca au folosit 3 prezervative la o partida, atata timp cat mi se pare foarte periculos sa schimbi prezervativul imediat cu altul fara o igiena intre.
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Act sexual

scris pe 15 dec 2010 13:12 de Leroy

Multumesc pentru raspunsuri. Oricum nu inteleg cum unii spun ca au folosit 3 prezervative la o partida, atata timp cat mi se pare foarte periculos sa schimbi prezervativul imediat cu altul fara o igiena intre.

3 prezervative pentru ca s-au rupt 2 sau pentru ca le-au pus unul peste celalat pentru o protectie sporita poate

Nu e foarte periculos sa-l schimbi repede fara igiena intre pentru ca nu il lasi pana a doua zi daca stam sa ne gandim, nu gasesc nimic rau in asta dar e destul de rar cazul in care te tine 100% erectia sa scoti un prezervativ si sa-l pui pe al 2-lea imediat...
De obicei trebuie o pauza scurta de refacere.

Iar tu nu mai crede toate prostiile ca de astea se aud la tot pasul, ca fac ca dreg, ca schimb 3 prezervative si o fac vreo 4 ore

Festina Lente !
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Act sexual

scris pe 15 dec 2010 18:14 de Psyche

sau pentru ca le-au pus unul peste celalat pentru o protectie sporita

no way. nu se face asa ceva. pentru ca in cazul asta sunt sanse mult mai mari sa se rupa. un prezervativ mai gros care sa fie echivalentul celor doua,dar nu doua una peste alta!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Act sexual

scris pe 16 dec 2010 14:44 de Leroy

no way. nu se face asa ceva. pentru ca in cazul asta sunt sanse mult mai mari sa se rupa. un prezervativ mai gros care sa fie echivalentul celor doua,dar nu doua una peste alta!

Sunt care pun si 3 unul peste altul ca sa ii tina mai mult si pentru o protectie sporita (asta spun ei de fapt)
Banuiesc ca se stie ca e o tactica total gresita nu ?

Festina Lente !
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 18 dec 2010 10:53 de suchi

actul vostru eu nu vad sa tina 6-7 minute, mai ales ca ea e virgina,si sigur o sa o doara ptr inceput iar ptr al2lea act nu cred k o sa mai reziste,ptr k rana care io faci o sa trebuiasca sa se cicatrizeze

tot noi,dragi tovarasi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

51 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online