Sex neprotejat, Postinor..din nou sex neprotejat

Pagina 1 din 1
1

Juana

Newbie
7 mesaje

Sex neprotejat, Postinor..din nou sex neprotejat

scris pe 19 dec 2010 22:42 de Juana

Va rog sa ma ajutati cu un sfat...Am avut un contact sexual in care s-a rupt prezervativul, drept pentru care am recurs la postinor2. La 24 de ore de la luarea celei de-a doua pastile, am avut din nou un contact sexual in care nu s-a mai rupt, ci a alunecat in vagin fara sa isi dea cineva seama, si prietenul meu a si ejaculat.
Intrebare: Mai are efect postinorul? Ma gandesc ca nu e o optiune sa mai iau o data atat de curand dupa prima, nu vreau sa imi fac rau organismului... Dar o sarcina ar fi total inoportuna in momentul de fata...
Multumesc pentru parerile voastre.
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou sex neprotej

scris pe 19 dec 2010 23:30 de Leroy

Va rog sa ma ajutati cu un sfat...Am avut un contact sexual in care s-a rupt prezervativul, drept pentru care am recurs la postinor2. La 24 de ore de la luarea celei de-a doua pastile, am avut din nou un contact sexual in care nu s-a mai rupt, ci a alunecat in vagin fara sa isi dea cineva seama, si prietenul meu a si ejaculat.
Intrebare: Mai are efect postinorul? Ma gandesc ca nu e o optiune sa mai iau o data atat de curand dupa prima, nu vreau sa imi fac rau organismului... Dar o sarcina ar fi total inoportuna in momentul de fata...

In opinia mea nu ai cum sa ramai insarcinata pentru ca pastilele acelea sunt foarte puternice, avand in vedere ca totul s-a intamplat atata de repede...
Mai fa un calcul pe metoda calendarului ca sa stii daca trebuie sa incepi sa te ingrijorezi sau nu...
Si totusi, de cand sunt eu nu am intalnit asa ceva si nici nu a luat vreo partenera "pastila de a 2-a zi", nu stiu cum reusiti unii sa faceti "poante" de genul asta...

Festina Lente !
sus

Juana

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou sex nepr

scris pe 20 dec 2010 11:15 de Juana

Si totusi, de cand sunt eu nu am intalnit asa ceva si nici nu a luat vreo partenera "pastila de a 2-a zi", nu stiu cum reusiti unii sa faceti "poante" de genul asta...

Crede-ma nu imi dau seama nici eu...nu e vorba de lipsa de experienta sau ceva...efectiv ghinion. Din punct de vedere calendaristic nu mai sunt la ovulatie...sper sa fie norocul de partea mea , daca totul e bine ma las de sex si ma apuc de yoga
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou sex

scris pe 20 dec 2010 17:36 de Leroy

Crede-ma nu imi dau seama nici eu...nu e vorba de lipsa de experienta sau ceva...efectiv ghinion. Din punct de vedere calendaristic nu mai sunt la ovulatie...sper sa fie norocul de partea mea , daca totul e bine ma las de sex si ma apuc de yoga

Bine, eu spun sa nu mai iei nicio pastila nimic, sa te apuci de anticonceptionale ca sa nu mai stai cu frica-n san...
Si daca nici cu asta nu esti de acord si "Doamne Fereste!" se intampla ceva, poti sa te apuci serios de yoga

Festina Lente !
sus

Juana

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou

scris pe 21 dec 2010 00:57 de Juana

Bine, eu spun sa nu mai iei nicio pastila nimic, sa te apuci de anticonceptionale ca sa nu mai stai cu frica-n san...
Si daca nici cu asta nu esti de acord si "Doamne Fereste!" se intampla ceva, poti sa te apuci serios de yoga

Mda...and now we wait
Multumesc
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat, Postinor..din

scris pe 21 dec 2010 23:57 de Leroy

Mda...and now we wait
Multumesc

Asteptam si un raspuns din partea ta, de orice fel, speram pozitiv

Festina Lente !
sus

meeda

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat, Postinor..

scris pe 22 dec 2010 15:48 de meeda

buna.
acelasi lucru mi s-a intamplat si mie acum putin timp...numai k eu eram la ovulatie.
eu am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative, dar inca nu mi-a venit CM, astept sa vina.
sus

meeda

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat, Postin

scris pe 22 dec 2010 15:50 de meeda

http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=15&mid=206457&st=0
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou sex neprotej

scris pe 22 dec 2010 17:37 de Bozgoru

nu cred ca mai are efect.. si nici altu nu poti lua...( na... din ce spune pe prospect..) decat la 6 luni... dar ideea de baza e... ori sunteti ghinionisti.. ori cam pampalai...
sus

Juana

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou sex nepr

scris pe 26 dec 2010 00:09 de Juana

Inca astept...menstruatia mi-a intarziat, dar s-ar putea sa fie efect advers al postinorului. N-am avut nici un fel de sangerari. Intre timp incep sa ma obisnuiesc cu ideea de mamica tanara si singura si dezmostenita de familie
Sarbatori fericite!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou sex

scris pe 27 dec 2010 02:22 de Leroy

Inca astept...menstruatia mi-a intarziat, dar s-ar putea sa fie efect advers al postinorului. N-am avut nici un fel de sangerari. Intre timp incep sa ma obisnuiesc cu ideea de mamica tanara si singura si dezmostenita de familie
Sarbatori fericite!

Nu te mai gandi la rau, au fost multe cazuri ca ale tale ce au sfarsit cu bine, speram la fel si pentru tine...
Sarbatori fericite si tie !

Festina Lente !
sus

Juana

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou

scris pe 27 dec 2010 22:25 de Juana

Nu te mai gandi la rau, au fost multe cazuri ca ale tale ce au sfarsit cu bine, speram la fel si pentru tine...
Sarbatori fericite si tie !

A venit Santa Claus!!!
Azi de dimineata. Se pare ca totul e in regula, si dupa anul nou ma inscriu in MISA. hahaha
Multumesc pt support
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat, Postinor..din

scris pe 27 dec 2010 22:48 de Leroy

A venit Santa Claus!!!
Azi de dimineata. Se pare ca totul e in regula, si dupa anul nou ma inscriu in MISA. hahaha
Multumesc pt support

Pentru putin, ai grija pe viitor, a doua oara s-ar putea sa nu mai fii atat de norocoasa...
Sa-mi zici si mie cum e in MISA, daca e vorba de orgii pe banda rulanta atunci vreau si eu

Festina Lente !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online