Cum cuceresti o fata cuminte?

Pagina 2 din 2
«   1   2

J

Newbie
0 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cucere

scris pe 7 dec 2010 21:13 de J

Dragostea trece prin stomac"

Niciodata nu am inteles vorba asta
sus

J

Newbie
0 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata cumin

scris pe 7 dec 2010 21:24 de J

Mah, niciodata nu am vrut o fata foarte frumoasa, decat sa am laud "prin sat" cu achizitia mea si sa atenteze toti la ea, mai bine imi iau una ca pentru mine si n-am treaba...
Avea un prieten o tipa frumusica foc, se placeau cum erau dar cum fetele sunt putin naive la unele varste gen 19 ani in cazul asta, trebuia sa stea prietenul ala al meu sa o pazeasca tot timpul ca se bagau o droaie de baieti in seama si iesea aia la greu pe ascuns pana sa-si dea seama ca nu e bine ce face...
Eu decat sa-mi bat capul cu asa un specimen, mai bine-mi caut ocupatie in alta parte...

Ce gandire...interesanta ai)))
Nu crezi ca daca exista sentimente nu mai conteaza alti baieti pentru ea?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cu

scris pe 7 dec 2010 21:24 de DaNNY_DiViNO

probabil cand te apuca stomacul si stai toata noaptea pe wc, inseamna divort

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata c

scris pe 7 dec 2010 21:28 de valentine

La 19 ani, sentimentele tin de la poarta pana la fantana Pentru ele nu exista sentimente prea puternice, ci doar vrajeala care nu e destul de buna
sus

J

Newbie
0 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fa

scris pe 7 dec 2010 21:33 de J

La 19 ani, sentimentele tin de la poarta pana la fantana Pentru ele nu exista sentimente prea puternice, ci doar vrajeala care nu e destul de buna

Inclin sa nu iti dau dreptate
Daca este cap pe umeri, sentimente durabile pot fi de la 18 ani in sus si te asigur eu ca o fata frumoasa poate fi si de treaba,chiar daca nu pare la prima vedere)))
sus

J

Newbie
0 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

scris pe 7 dec 2010 21:34 de J

macar asta n-o sa fie motiv de divort in cazul meu - nu stiu sa gatesc))
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 7 dec 2010 21:57 de dorinda

Ma scuzi, dar asta este valabin in special pentru barbati, baieti de fapt,ca voi va maturizati mult mai tarziu decat noi. Nu vreau sa generalizez, dar din pacate asa este. Ca mai sunt si 1-2 exceptii...e mult prea putin.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 7 dec 2010 23:05 de Machiavelli

Mare dreptate ai cumetre

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 7 dec 2010 23:06 de Machiavelli

Si tu la fel

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 7 dec 2010 23:09 de Machiavelli

Inseamna ca habar nu ai ce sunt alea griji si nevoi si mai ales sa fii avut vreo pitipoanca langa tine careia daca ii oferi numai cadouri si excursii prin mall faci ce vrei din ea...si cand incerci sa mai eviti pe cat posibil ca na,cineva trebuie sa gandeasca,iti spune ca iese cu prietenele si daca nu ai de gand sa iesi inseamna ca nu o mai iubesti

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti

scris pe 7 dec 2010 23:12 de Machiavelli

Ma scuzi, dar asta este valabin in special pentru barbati, baieti de fapt,ca voi va maturizati mult mai tarziu decat noi. Nu vreau sa generalizez, dar din pacate asa este. Ca mai sunt si 1-2 exceptii...e mult prea putin.

Ai noroc cu biologia ca altfel te contraziceam...Pacat ca ea se refera doar la planul fizic nu si la cel psihic..Voi mai aveti mult pana cand sa ajungeti la capacitatea noastra de gandire ..
"Ca mai sunt si 1-2 exceptii...e mult prea putin"

sus

J

Newbie
0 mesaje

scris pe 7 dec 2010 23:31 de J

Inseamna ca habar nu ai ce sunt alea griji si nevoi si mai ales sa fii avut vreo pitipoanca langa tine

brilliant logic))
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 7 dec 2010 23:42 de Machiavelli

brilliant logic))

Bai J desii raspunsul tau nu reprezinta un semn de intrebare pentru mine am o alta nelamurire...ce vrea sa zica cele doua paranteze de la sfarsitul fiecarei propozitii? Nu de alta dar sa nu mor prost

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata c

scris pe 8 dec 2010 01:04 de Leroy

Exista sentimente, fete care nu stiu ce inseamna sa ai sentimente, fete care au sentimente si nu stiu cum sa le tina in frau, fete carora nu le pasa de sentimente, s.a.m.d.

Daca nu as fi incercat sa vad daca se poate nu as fi crezut, din experienta proprie pot spune ca din 3 fete combinate, pe 2 ti le insusesti daca ai "vrajeala" fina...

Inclin sa nu iti dau dreptate
Daca este cap pe umeri, sentimente durabile pot fi de la 18 ani in sus si te asigur eu ca o fata frumoasa poate fi si de treaba,chiar daca nu pare la prima vedere)))

Cum spuneam mai sus, am intalnit si cupluri de nedespartit si fete la care nu merge cu "abureala" dar alea sunt rare, asa ca daca e sa tinem cu majoritatea, tu esti caz rar si din pacate cele mai "prostute" sunt mai dese...

Festina Lente !
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 8 dec 2010 01:05 de Leroy

Bai J desii raspunsul tau nu reprezinta un semn de intrebare pentru mine am o alta nelamurire...ce vrea sa zica cele doua paranteze de la sfarsitul fiecarei propozitii? Nu de alta dar sa nu mor prost

Chiar, asta ma intreb si eu...

Festina Lente !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 dec 2010 01:47 de ExoticDream

Vrei sa spui ca in cazul baietilor de 19 ani se cam intampla asta, asa-i? Nu de alta, dar cei mai multi dintre ei fug mancand pamantul de o relatie serioasa (adica de una cu iubire, fidelitate, nu de logodna si/sau casatorie), nu-i intereseaza fluturasii din stomac, se plictisesc rapid chiar daca li se ofera inclusiv marele sex, se simt incatusati si abia asteapta sa zburde in libertate, sa "combine" cat mai multe fete/femei!

Vrajeala este in special apanajul baietilor, iar prostia este des intalnita in ambele "gradini"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti

scris pe 8 dec 2010 03:06 de valentine

Vrei sa spui ca in cazul baietilor de 19 ani se cam intampla asta, asa-i?

Am uitat sa precizez ca e valabil pentru ambele sexe
Si continui sa sustin ca la fetele de 19 ani, nu exista sentimente prea puternice, ci vrajeala celui care o incearca nu e destul de buna
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 8 dec 2010 12:44 de Leroy

Am uitat sa precizez ca e valabil pentru ambele sexe
Si continui sa sustin ca la fetele de 19 ani, nu exista sentimente prea puternice, ci vrajeala celui care o incearca nu e destul de buna

Trebuie facut un poll cu chestia asta, eu sunt de acord cu tine

Festina Lente !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 dec 2010 02:28 de ExoticDream

Chiar si din modul in care pui problema rezulta diferenta de seriozitate dintre fetele si baietii de 19 ani... Pe baieti nu ii intereseaza prea mult obiectul vanat (fata, ca persoana in sine, cu bune si rele, si ca jumatate care sa-i completeze), cat vanatoarea! Exista o diferenta izbitoare intre baiatul de 19 ani, care nu se sfieste sa marturiseasca "Am vrut neaparat s-o cuceresc, m-am luptat in fel si chip, iar dupa ce am reusit.... m-am plictisit de ea dupa scurt timp, nu mai prezenta nici o atractie!" si barbatul matur, trecut de 23-25 de ani, care spune "Ma fascina, imi placea cum gandea, zambea, se misca etc., ne-am cunoscut in detaliu, am constatat ca ne potriveam, am realizat ca impreuna am putea fi un monolit care ar cuceri lumea..."

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 9 dec 2010 03:12 de valentine

barbatul matur, trecut de 23-25 de ani, care spune "Ma fascina, imi placea cum gandea, zambea, se misca etc., ne-am cunoscut in detaliu, am constatat ca ne potriveam, am realizat ca impreuna am putea fi un monolit care ar cuceri lumea..."

Tu chiar crezi ca un barbat serios, care nu e pus pe vrajit o sa zica/gandeasca vreodata asa ceva? What could be so fascinating about a woman?
Mai degraba, vorbele astea o sa le auzi din gura unui pustan pus pe vrajit...
sus

J

Newbie
0 mesaje

scris pe 9 dec 2010 05:55 de J

What could be so fascinating about a woman?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 dec 2010 01:27 de ExoticDream

Tu chiar crezi ca un barbat serios, care nu e pus pe vrajit o sa zica/gandeasca vreodata asa ceva? What could be so fascinating about a woman?

Nu cred, stiu! In gura unui pustan pus pe vrajit te asigur ca aceleasi cuvinte ar suna teribil de fals.... o fata desteapta ar intelege imediat cum stau lucrurile. In plus, nu-i vorba doar de cuvinte, ci de intregul comportament al barbatului respectiv.... totul trebuie sa fie convergent.... ceea ce nu i-ar reusi in totalitate unui pustan pus pe vrajit, iar daca totusi ar fi suficient de inteligent sa pacaleasca astfel o fata desteapta, ar intelege ca joaca de-a vanatoarea este o aberatie....

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 11 dec 2010 12:29 de Leroy

o fata desteapta ar intelege imediat cum stau lucrurile.

o fata desteapta, ar intelege ca joaca de-a vanatoarea este o aberatie....

Cuvinte magice bati la tastatura...
Greu e sa gasesti o tipa de genul asta, in opinia mea 50% sunt normale (adica nu se incadreaza in categoria celor destepte ce stiu sa identifice cele spuse de Exotic) 30% se dau destepte dar se trezesc prostite si-si dau seama prea tarziu iar restul de 20% se pot considera inteligente pentru ca "miros" orice iz de pacaleala in cuvintele unui baiat.

Festina Lente !
sus

DRE

Expert member
571 mesaje

scris pe 11 dec 2010 19:44 de DRE

o fata desteapta ar intelege imediat cum stau lucrurile.

De acord.Dar joaca de-a vanatoarea nu e o aberatie.Poate fi privita precum o provocare.

sweety16

"All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories."

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 11 dec 2010 22:52 de McLove

20% se pot considera inteligente pentru ca "miros" orice iz de pacaleala in cuvintele unui baiat.

Sau poate dau in ghioc.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 12 dec 2010 18:27 de Leroy

Sau poate dau in ghioc.

Da, urmasele lu' Maria Campina

Festina Lente !
sus

andreiv

Newbie
3 mesaje

Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

scris pe 22 dec 2010 21:51 de andreiv

Din punctul meu de vedere nu exista fete rele si fete cuminti ! Doar ca unele fete stiu sa ascunda mai bine anumite chestii gen impulsul sexual iar altele nu ! Aici intervin , evident , mai multi facotori anturajul , familia , educatia etc etc ! Si ca sa iti raspund la intrebare ... ca sa agati o fata in general fie ea cu minte fie ea " obraznica " trebuie in principal ca accea fata sa te placa asa cum esti ! Daca ea nu te place .. on to the next one

andreiv@quasardance.ro
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

scris pe 22 dec 2010 23:56 de SORIN28

Din punctul meu de vedere nu exista fete rele si fete cuminti ! Doar ca unele fete stiu sa ascunda mai bine anumite chestii gen impulsul sexual iar altele nu ! Aici intervin , evident , mai multi facotori anturajul , familia , educatia etc etc ! Si ca sa iti raspund la intrebare ... ca sa agati o fata in general fie ea cu minte fie ea " obraznica " trebuie in principal ca accea fata sa te placa asa cum esti ! Daca ea nu te place .. on to the next one

Vai, ne uimesti...tu nu esti cpabil sa scrii corect in romana si o dai in engleza.
...alt analfabet

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

girls2

Veteran member
196 mesaje

Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

scris pe 23 dec 2010 20:53 de girls2

Vai, ne uimesti...tu nu esti cpabil sa scrii corect in romana si o dai in engleza.
...alt analfabet
Da,altul
sus

fluturash_drag

Junior member
35 mesaje

Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

scris pe 25 dec 2010 22:37 de fluturash_drag

Stiu ca am mai facut un post in fete cuminti dar m-am gandit ca la un topic nou o sa raspundeti mai repede , timpul meu este limitat , o sa plec si unde ma duc intru mai greu pe internet . De aceea a-s avea nevoie de niste sfaturi mai rapide daca se poate .

ok , vreau sa cuceresc o fata "cuminte" , cand zic cuminte ma refer ca invata eminent si nu a avut nici o data prieten . Nu prea stiu cum sa fac , deoarece faptul cu "n-a avut nici o data prieten" . Cam greu pentru ca nu stiu cum s-o abordez . Ce sa fac ? Cum sa procedez?
trebuie sa arati si tu ca esti cuminte,un pic timid si sai faci si sa vorbesti cu ea despre ceia ceti place

Forum dedicat discuttilo fierbinti,tutoriale,social forum http://forum.dimoncic.com
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online