Viata sexuala

Pagina 1 din 1
1

Koen

Newbie
3 mesaje

Viata sexuala

scris pe 30 dec 2010 11:41 de Koen

AS vrea sa-mi incep viata sexuala, am avut mai multe ocazii de a face asta (cu prietena mea) insa ma ingrijoreaza ceva, si oarecum ma inspaimanta. In stare flasca imi pot decalota penisul, insa in stare erecta nu pot de nicio culoare . Am citit mai multe despre fimoza, printre care si ceva care m-a mai incurajat: "Fimoza dispare in mod natural spontan, prin masturbare sau contact sexual, la fel cum si in cazul fetelor are loc penetrarea himenului, adica spontan, prin masturbare sau contact sexual." Este adevarat acest lucru? Adica, daca ar fi asa, as fi scutit de operatie.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Viata sexuala

scris pe 30 dec 2010 12:35 de Machiavelli

Am citit mai multe despre fimoza, printre care si ceva care m-a mai incurajat: "Fimoza dispare in mod natural spontan, prin masturbare sau contact sexual, la fel cum si in cazul fetelor are loc penetrarea himenului, adica spontan, prin masturbare sau contact sexual." Este adevarat acest lucru? Adica, daca ar fi asa, as fi scutit de operatie.

Nu mai citii toate balivernele...Singurul in care te poti incredere ar fii medicul...Oricum nu ai de ce sa te ingrijorezi.Pune-te pe "treaba" si vorbim dupaia ..Trebuie sa ai incredere in tine

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

nathep

Newbie
7 mesaje

Re: Viata sexuala

scris pe 30 dec 2010 18:38 de nathep

eu stiu din proprie experienta ca numai prin operatie poti scapa de fimoza.eu am facut o p la 12 ani operatia.
sus

shmekheru

Junior member
14 mesaje

Re: Re: Viata sexuala

scris pe 30 dec 2010 20:58 de shmekheru

eu stiu din proprie experienta ca numai prin operatie poti scapa de fimoza.eu am facut o p la 12 ani operatia.

am avut si eu si tot cam pe la varsta aia am facut operatia...din ceea ce a zis medicul atunci fimoza trebuie tratata cat mai devreme, in primii 4-5 ani de viata, dupa aia existand riscul aparitei complicatiilor...cel mai bine ar fi sa mergi sa vizitezi un medic

[url=http://10.7.0.1][img]http://10.7.0.1/torrentbar/torrentbar.php/311.png[/img][/url]
sus

Koen

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Viata sexuala

scris pe 31 dec 2010 09:45 de Koen

deci, nu stiu ce sa mai fac.. sunt disperat, prietena mea tot trage de mine ca sa o facem dar acum mi se intampla ceva foarte nasol... nu ma mai excita deloc, nici macar cand o dezbrac.. adica nu mai am erectie, si daca am - este destul de scazuta... Mentionez ca acest lucru mi se intampla de 3-4 zile, ma simt foarte stresat, fara niciun chef de nimic, am numai vise urate. Mi se intampla acest lucru tocmai cu fata care ma dadea pe spate de fiecare data.. era nevoie de un singur sarut sau o strangere de mana si gata.. mi se scula instantaneu , acum nu stiu ce e cu mine..

Si inca ceva: daca tot ama dus vorba de fimoza: de cand suntem impreuna, cand eram excitat foarte tare am simtit ca mi s-a decalotat penisul, acesta fiind in erectie (asta s-a intamplat de 2 sau 3 ori).. n-am putut sa verific pentru ca eram in locuri publice cred ca e ceva normal, dar mi se intampla foarte rar asta.

Ma puteti ajuta cumva? Orice sfat e binevenit.

Mi-e frica ca acesta sa nu fie un motiv de despartire, mai ales ca amandoi avem vise ciudate, ca ne certam, ne despartime...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online