Fetele de ce nu se plang ca baietii nu le fac oral

Pagina 1 din 1
1

florentzian

Newbie
2 mesaje

Fetele de ce nu se plang ca baietii nu le fac oral

scris pe 4 ian 2011 16:53 de florentzian

Am vazut pe aici diverse subiecte in care barabtii se "plang" ca partenerle nu vor sa le faca sex oral....acum intrebarea mea este: Fetele de ce nu se plang ca barbatii nu le fac oral? Sa nu imi raspundeti "pentru ca baietii nu zic nu cand vine vorba sa faca oral partenerei" pentru ca treaba nu sta chiar asa.....eu ma gandesc,pentru fete nu este chiar asa important sa li se ofere oral?nu pun mare pret pe treaba asta?sunt multumite si fara? Si mai am o intrebare pentru baieti: Voi ce ati face daca partenera refuza sa va faca oral,dar accepta sa ii faceti voi oral?

alin
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: CUM COMENTATI?

scris pe 4 ian 2011 18:28 de Bozgoru

Am vazut pe aici diverse subiecte in care barabtii se "plang" ca partenerle nu vor sa le faca sex oral....acum intrebarea mea este: Fetele de ce nu se plang ca barbatii nu le fac oral? Sa nu imi raspundeti "pentru ca baietii nu zic nu cand vine vorba sa faca oral partenerei" pentru ca treaba nu sta chiar asa.....eu ma gandesc,pentru fete nu este chiar asa important sa li se ofere oral?nu pun mare pret pe treaba asta?sunt multumite si fara? Si mai am o intrebare pentru baieti: Voi ce ati face daca partenera refuza sa va faca oral,dar accepta sa ii faceti voi oral?
se plange toata lumea.. n-ai fost tu atent... fata ..baiat... caine pisica ..bunica.. capra..
sus

seny

Junior member
27 mesaje

Re: Re: CUM COMENTATI?

scris pe 5 ian 2011 13:42 de seny

eu nu ma plang si nici nu refuz

szenes
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

96 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online