Epilare cu ceara... acasa

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

BBU

Senior member
77 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara..

scris pe 5 ian 2011 19:34 de BBU

Da,stiu ca pe youtube sunt videouri.Eu am incercat o singura data sa fac pasta aia,cand cosmeticiana mea era plecata din tara si nu a mers.Fie am tinut-o prea mult timp pe foc,fie nu au fost corecte proportiile.

Iti trebuie termometru, numai cu masura se pun ingredientele, se firbe de doua ori adata sa o amesteci apoi o lasi si o fierbi iara pana face spuma si se lasa trebuie sa rezulte ceva auriu inchis - spre mat (aia e pasta corecta care prinde). La sfarsit trebuie sa o racesti la temperatura camerei e usor calduta (nu e calda ca si ceara de unica folosinta sau naturala). Poti spune ca e o epilare cu ceara rece in ceea ce priveste temperatura. Iara trebuie sa stii cum sa te joci cu biluta ca sa nu se faca lipicioasa. (Nu ai scos nici un par cu ceara care ai preparat-o acasa??)

Onoarea vine din visele noastre de a redeveni oameni;
Copyright - codul samurailor;
sus

J

Newbie
0 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu cea

scris pe 5 ian 2011 19:39 de J

Iti trebuie termometru, numai cu masura se pun ingredientele, se firbe de doua ori adata sa o amesteci apoi o lasi si o fierbi iara pana face spuma si se lasa trebuie sa rezulte ceva auriu inchis - spre mat (aia e pasta corecta care prinde). La sfarsit trebuie sa o racesti la temperatura camerei e usor calduta (nu e calda ca si ceara de unica folosinta sau naturala). Poti spune ca e o epilare cu ceara rece in ceea ce priveste temperatura. Iara trebuie sa stii cum sa te joci cu biluta ca sa nu se faca lipicioasa. (Nu ai scos nici un par cu ceara care ai preparat-o acasa??)

Nu se lipea de piele absolut deloc dar parca facusem totul corect.Nici nu mi-am pierdut timpul cu ea,am aruncat-o si am mers la salon))
Dar am facut sugaring la salon inainte si da,este o metoda mult mai buna decat ceara.

Cat despre faptul ca este cea mai eficienta,n-as fi de acord.Cea mai buna e cea cu laser,electro sau fotoepilare, sunt permanente.
sus

BBU

Senior member
77 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu

scris pe 5 ian 2011 19:43 de BBU

Nu se lipea de piele absolut deloc dar parca facusem totul corect.Nici nu mi-am pierdut timpul cu ea,am aruncat-o si am mers la salon))
Dar am facut sugaring la salon inainte si da,este o metoda mult mai buna decat ceara.

Cat despre faptul ca este cea mai eficienta,n-as fi de acord.Cea mai buna e cea cu laser,electro sau fotoepilare, sunt permanente.

Inseamna ca ai pus pe piele pasta ori prea rece (adica rece) ori calduta ca si ceara ce nu e corect.

Epilarea laser corecta costa cam 1000 euro per picior toate tratamentele (5-6) - permanent = 2-3 ani si iara trebuie sa dai bani adica 5000-6000 euro in aceste perioade. Banuiesc ca nu te faci pe un picior :P

sus

J

Newbie
0 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilar

scris pe 5 ian 2011 19:46 de J

Inseamna ca ai pus pe piele pasta ori prea rece (adica rece) ori calduta ca si ceara ce nu e corect.

Epilarea laser corecta costa cam 1000 euro per picior toate tratamentele (5-6) - permanent = 2-3 ani si iara trebuie sa dai bani adica 5000-6000 euro in aceste perioade.

Ar fi foarte bine daca ai putea scrie reteta dupa care faci pasta si pasii, sa stim si noi.
Probabil ai dreptate,cred ca pasta era prea rece.
Si ce daca e scump?Eu am facut destule sedinte si sunt foarte multumita de rezultat.Numai ca e dureros,cel putin primele dati pentru mine au fost dureroase.
sus

BBU

Senior member
77 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ep

scris pe 5 ian 2011 19:57 de BBU

Ar fi foarte bine daca ai putea scrie reteta dupa care faci pasta si pasii, sa stim si noi.
Probabil ai dreptate,cred ca pasta era prea rece.
Si ce daca e scump?Eu am facut destule sedinte si sunt foarte multumita de rezultat.Numai ca e dureros,cel putin primele dati pentru mine au fost dureroase.

Pui exact ca pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=XRLFm5g4SIc

Ce poti face sa o faci mai lipicioasa pui mai putin de 1/4 cupa lamaie (asta previne sa nu se solidifice insemnand gradul de prindere) pui 1/6 apa putin mai multa 1/3 asa si 2 cupe de zahar. Pui pe aragaz si o prepari ca pe o budinca sa faca 2-3 bulbuci apoi o lasi sa se raceasca apoi o fierbi cam 2 minute pana face spuma si se lasa-> o lasi la racit 5-8 minute. E usor calduta faci o biluta in mana o intinzi in sensul opus cresterii firelor oriunde (axila, pubis, picioare, abdomen etc.) si in sensul cresteri tragi pe segmente de sa zic asa 5 mm si iei putin cate putin (o epilare corporala totala singura ia cam 2 maxim 3 ore). Nu doare ca la ceara din cauza ca iei pe sensul cresterii si nu rupe celule vii ale pielii.

sus

J

Newbie
0 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 5 ian 2011 20:04 de J

Ce poti face sa o faci mai lipicioasa pui mai putin de 1/4 cupa lamaie (asta previne sa nu se solidifice insemnand gradul de prindere) pui 1/6 apa putin mai multa 1/3 asa si 2 cupe de zahar. Pui pe aragaz si o prepari ca pe o budinca sa faca 2-3 bulbuci apoi o lasi sa se raceasca apoi o fierbi cam 2 minute pana face spuma si se lasa-> o lasi la racit 5-8 minute. E usor calduta faci o biluta in mana o intinzi in sensul opus cresterii firelor oriunde (axila, pubis, picioare, abdomen etc.) si in sensul cresteri tragi pe segmente de sa zic asa 5 mm si iei putin cate putin (o epilare corporala totala singura ia cam 2 maxim 3 ore). Nu doare ca la ceara din cauza ca iei pe sensul cresterii si nu rupe celule vii ale pielii.

Multumesc! Am sa incerc inca o data,sper sa-mi iasa.
sus

seny

Junior member
27 mesaje

scris pe 6 ian 2011 01:37 de seny

poate is eu de moda mai veche dar de asta inca nu am auzit! insa mam uitat pe un site unde am gasit un epilator cu laser sau ce vrea sa fie....insa e si 500 euro la preturile care leai spus tu ca costa epilarile cu laser mi se pare ft ieftin aparatu asta

szenes
sus

seny

Junior member
27 mesaje

scris pe 6 ian 2011 01:58 de seny

wow e chiar misto metoda asta acusi mam uitat pe youtube mi se pare mie sau nu e asa dureroasa ca ceara? ce fel de servetele sunt alea ce le pune peste se gasesc la magazine banuiesc

szenes
sus

BBU

Senior member
77 mesaje

scris pe 7 ian 2011 00:17 de BBU

poate is eu de moda mai veche dar de asta inca nu am auzit! insa mam uitat pe un site unde am gasit un epilator cu laser sau ce vrea sa fie....insa e si 500 euro la preturile care leai spus tu ca costa epilarile cu laser mi se pare ft ieftin aparatu asta

E tzapa stiu pe o tipa care si-a luat un astfel de aparat costa cam cca. 900 lei si nu a facut nimic decat s-a parlit si a facut un miros "demonic" in camera. Asa si cu aparatele 500 euro etc.. Un aparat adevarat laser costa cam cca. 5000 euro si sincer merita sa ti-l iei avand in vedere ca un tratament corporal complet costa 5000-6000 euro. Un aparat adevarat de laser RGY are priza trifazica industriala (Un laser consuma o energie de proportii foarte mari) amperajul este de 32-64A ca la un aparat de sudura. Deci in prima faza un laser real ori de epilare ori de taiere de tabla are nevoie de niste surse uriase de curent nemaivorbind ca daca vrei sa adopti un laser REAL la eliminarea anumitor elemente (parul si pielea sa fie neatinsa) trebuie sa fie ceva cam de 160-300 kg adica o mica uzina, aceiasi poveste si la IPL (lumina intens pulsata cu lampa de xenon amplificat).

sus

J

Newbie
0 mesaje

scris pe 7 ian 2011 00:36 de J

E tzapa stiu pe o tipa care si-a luat un astfel de aparat costa cam cca. 900 lei si nu a facut nimic decat s-a parlit si a facut un miros "demonic" in camera. Asa si cu aparatele 500 euro etc.. Un aparat adevarat laser costa cam cca. 5000 euro si sincer merita sa ti-l iei avand in vedere ca un tratament corporal complet costa 5000-6000 euro.

trebuie sa fie ceva cam de 160-300 kg adica o mica uzina, aceiasi poveste si la IPL (lumina intens pulsata cu lampa de xenon amplificat).

Sustin Un aparat bun costa si mai mult decat 5000,depinde cum si prin cine il iei si cat de nou este din punct de vedere tehnolgic.Plus ca atunci cand mergi,mai platesti si cosmeticiana care lucreaza cu tine.
Este chiar prostie sa crezi ca un aparat de 500 de euro pentru uz personal poate inlocui ceea ce fac profesionistii in salon cu aparate de mii de euro.
sus

BBU

Senior member
77 mesaje

scris pe 7 ian 2011 23:33 de BBU

Sustin Un aparat bun costa si mai mult decat 5000,depinde cum si prin cine il iei si cat de nou este din punct de vedere tehnolgic.Plus ca atunci cand mergi,mai platesti si cosmeticiana care lucreaza cu tine.
Este chiar prostie sa crezi ca un aparat de 500 de euro pentru uz personal poate inlocui ceea ce fac profesionistii in salon cu aparate de mii de euro.

Ai incercat treaba cu ceara ?? Cum a mers *banuiesc ca bine *

La 5000 de euro ma refeream la cel mai ieftin de la second hand..unu calumea nou poate sa fie si 30000 de euro si cu ipl poate face si suta de mii.

sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 8 ian 2011 00:43 de Randunik

ce interesant..poate incerc si eu
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 8 ian 2011 21:24 de dorinda

ce interesant..poate incerc si eu

Se gaseste si de cumparat. Am vazut vreo doua variante pe un site, unul la 46-47 ron si unul peste 60.
sus

ostraina

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara... ac

scris pe 12 ian 2011 16:28 de ostraina

si eu am sa o incerca
sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online