Nu simt "nimic" cand fac sex...

Pagina 1 din 1
1

liudka001

Junior member
25 mesaje

Nu simt "nimic" cand fac sex...

scris pe 24 dec 2010 14:04 de liudka001

Am jumatate de an de cind nu mai sunt virgina dar nu ma simt satisfacuta. Am facut sex cu prietenul meu de mai multe ori dar nu simt nimic asa ...nustiu... Nu imi place sa fac sex sau e vreo problema cu mine? Poate cineva sa-mi explice?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: E posibil asa ceva?

scris pe 24 dec 2010 16:33 de Bozgoru

Am jumatate de an de cind nu mai sunt virgina dar nu ma simt satisfacuta. Am facut sex cu prietenul meu de mai multe ori dar nu simt nimic asa ...nustiu... Nu imi place sa fac sex sau e vreo problema cu mine? Poate cineva sa-mi explice?
mda unele fete au prob asta... ori esti frigida.. ori nu prea exista preludiu.. ori nu te uzi.. ori este de la Maica Domnului..
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: E posibil asa ceva?

scris pe 24 dec 2010 18:28 de Leroy

Nu iti vei da seama pana cand nu vei schimba partenerul, ai incercat sa te masturbezi sa vezi daca ai macar orgasm clitoridian ?
Sa eliminam macar speculatia ca ai fi frigida...
In modul asta ar ramane doar schimbarea partenerului ca sa ai si orgasm vaginal...
Poate nu e apt sa te satisfaca, poate cunoaste prea putine, poate ai mintea incarcata cu lucruri neimportante in timpul actului sexual si nu te poti concentra asupra placerii...

Festina Lente !
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Nu simt

scris pe 25 dec 2010 01:32 de simosimina

...poate nu exista atractie intre voi... poate nu va potriviti in pat...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

roza01

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Nu simt

scris pe 26 dec 2010 20:30 de roza01

poate nu stie baiatu sa te satisfaca
sus

fluturash_drag

Junior member
35 mesaje

Re: Re: Re: Nu simt

scris pe 26 dec 2010 20:38 de fluturash_drag

poate nu stie baiatu sa te satisfaca
Cred ca nu se trateaza de o problema fizica dar mai mult psihica,sunt de parerea ca a r trebui sa vorbesti cu prietenul despre asta

Forum dedicat discuttilo fierbinti,tutoriale,social forum http://forum.dimoncic.com
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 26 dec 2010 22:46 de dorinda

Da mai multe detalii.
sus

lulack3

Junior member
10 mesaje

scris pe 31 dec 2010 12:06 de lulack3

in cazu asta cred ca nu te excita parteneru destul de mult sau nu este atractie intre voi incearca cu altcineva

http://www.xhamster.com/movies/306851/strap_fantasie.html
sus

7Senses

Senior member
55 mesaje

scris pe 5 ian 2011 21:12 de 7Senses

In cazul asta trebuie sa va cunoasteti mai bine, multor femei li se intampla asta pentru prima data cand au contact sexual.E foarte important preludiul, trebuie sa fii relaxata din punct de vedere mintal, iar el trebuie sa fie tandru, calm si atent.Nu ai nici o problema.Spor la treaba!

Viatza e grea.....Dupa care murim...!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online