Problema penis !

Pagina 1 din 1
1

nebun

Senior member
62 mesaje

Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 16:46 de nebun

In urma cu ceva timp cred ca 2 luni sa zic asa . Am facut o perioada de 10-15 zile maxim si cam cate 10 min pe zi , exercitii de alungire ,prin tehnica mulgere .
Rezultat ?!
Acum in stare fleasca e putin mai mare , fata de inainte .
Problema mare e ca inainte , in starea de erectie statea tapan lipit de burta si era mai tare,dar acum parca nu se mai scoala 100% si e mai micut un pic . Nu lam masurat sa vad dar asta am observat din ochi.
Problema e ca as vrea sa stiu daca isi mai poate reveni sau ramane asa , mentionez ca am putin peste 18 ani.
Acum sincer imi pare rau ca am facut exercitiile alea .
Multumesc !
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 16:52 de drooz

sincer marimea nu conteaza ... daca stii ce sa faci cu ea e bine nu te mai descuraja asa o sa fie bine :-p ai sa vezi

jhon
sus

emmyl19

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 17:47 de emmyl19

am si eu o intreabre. Nu stiu daca o adresez unde trebuie si pentru asta imi cer scuze inc azul in care gresesc.
A folosit cineva celebra sticluta SUIFAN pentru amanarea ejacularii?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 17:55 de Bozgoru

sincer marimea nu conteaza ... daca stii ce sa faci cu ea e bine nu te mai descuraja asa o sa fie bine :-p ai sa vezi
terminati mah cu raspunsul asta retardat..."ca conteaza ce faci cu ea".... parca e spusa de mame copiilor lor urati cu spume: " lasa draga ca tu esti cel mai frumos"
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 17:58 de Rolando

terminati mah cu raspunsul asta retardat..."ca conteaza ce faci cu ea"....
exact.....expresia asta am vazut ca se repeta obsesiv....cand pomeneste cineva de "marime" vine altu/alta si ii zice "nu conteaza marimea,trebuie sa sti sa o folosesti"

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 18:04 de DaNNY_DiViNO

Asta e doar un raspuns linistitor la o frustrare.
Doar nu ai de gand sa il faci pe celalalt sa se simta cel mai prost sau urat nu ?

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 18:09 de Rolando

Doar nu ai de gand sa il faci pe celalalt sa se simta cel mai prost sau urat nu ?
in majoritatea cazurilor iti dai seama cand cineva iti da un raspuns "fals" ca sa nu te simti prost,asa ca nu te ajuta prea tare aceste raspunsuri ....eu asa cred

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 18:14 de DaNNY_DiViNO

in majoritatea cazurilor iti dai seama cand cineva iti da un raspuns "fals" ca sa nu te simti prost,asa ca nu te ajuta prea tare aceste raspunsuri ....eu asa cred

corect.. trebuie sa spui omului in fata adevarul, oricat de dulce sau dureros ar fi.. daca are o problema, trebuie sa ia la cunostinta si sa corecteze.. un feedback este mereu bine primit.

sus

nebun

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 18:17 de nebun

eu is constient ca marimea conteaza adik in cazul meu da 13 cm amarati . ,dar eu am intrebat altceva .
De crescut sa zicem ca o sa mai cresca maxim 1 cm,dar slabe sanse. Si ala daca o sa fie, dar eu vreau sa stiu daca o sa mai fie cum a fost inainte in stare de erectie , daca ati fi citit mai sus .
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 18:19 de Rolando

dar eu vreau sa stiu daca o sa mai fie cum a fost inainte in stare de erectie , daca ati fi citit mai sus .
aici iti poate raspunde unu care a trecut prin asa ceva ....si ma indoiesc ca ar fii vr'unu pe aici

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 18:28 de DaNNY_DiViNO

eu is constient ca marimea conteaza adik in cazul meu da 13 cm amarati . ,dar eu am intrebat altceva .
De crescut sa zicem ca o sa mai cresca maxim 1 cm,dar slabe sanse. Si ala daca o sa fie, dar eu vreau sa stiu daca o sa mai fie cum a fost inainte in stare de erectie , daca ati fi citit mai sus .

Nu ai ce face. Insa in momentul in care o sa ai o iubita si o relatie, o poti satisface in multe feluri, preludiul fiind cel mai important. Fi expert la acest lucru si apoi lucrurile merg lejer de la sine

sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 20:16 de drooz

terminati mah cu raspunsul asta retardat..."ca conteaza ce faci cu ea".... parca e spusa de mame copiilor lor urati cu spume: " lasa draga ca tu esti cel mai frumos"
si ce vrei sa ii spui mah , nu vezi ca tipul se mulge ...fiecare are dreptul de a-si da cu parerea

jhon
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 21:33 de Bozgoru

si ce vrei sa ii spui mah , nu vezi ca tipul se mulge ...fiecare are dreptul de a-si da cu parerea
ai si tu dreptatea ta
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 21:52 de drooz

ai si tu dreptatea ta
mc ><

jhon
sus

nebun

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

scris pe 6 ian 2011 23:41 de nebun

Nu ai ce face. Insa in momentul in care o sa ai o iubita si o relatie, o poti satisface in multe feluri, preludiul fiind cel mai important. Fi expert la acest lucru si apoi lucrurile merg lejer de la sine

pai de asta am si intrebat , ca prietena mea vrea sa faca sex cu mn , plus ca e virgina , bataie mare de cap . Si as vrea sa fie super multumita sa nu uite asa usor. Sa nu ma lase asta la greu ) ca il tai.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online