Sex neprotejat, Postinor, prezervativ rupt!

Pagina 1 din 1
1

ppauull

Newbie
5 mesaje

Sex neprotejat, Postinor, prezervativ rupt!

scris pe 8 ian 2011 10:15 de ppauull

in urma cu trei zile eu si cu prietena mea am avut un contact sexual prin care eu am ejaculat in ea. A administrat postinor 2 dupa aprox 19 ore prima pastila dupa 12 a 2 a. prosblema este ca in ziua urmatoare am avut inca un contact sexual prin care s-a rupt prezervativul si am ejaculat iara in ea. efectul postinor 2 s-a dus ? trebe sa iau altul sau nu ? va multumesc
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: am nevoie de un raspuns bun va rog !!

scris pe 8 ian 2011 11:04 de Sunshine87

in urma cu trei zile eu si cu prietena mea am avut un contact sexual prin care eu am ejaculat in ea. A administrat postinor 2 dupa aprox 19 ore prima pastila dupa 12 a 2 a. prosblema este ca in ziua urmatoare am avut incAdministrare:
1 tableta, în decurs de o ora de la contactul sexual. În cazul repetarii contactului sexual, este recomandata administrarea unei alte tablete, în interval de 8 ore dupa prima. În general, se recomanda 1-2 tablete lunar, dar nu mai mult de 4 tablete. În cazul în care este necesara administrarea mai frecventa, este recomandata aplicarea unei alte metode contraceptive.a un contact sexual prin care s-a rupt prezervativul si am ejaculat iara in ea. efectul postinor 2 s-a dus ? trebe sa iau altul sau nu ? va multumesc

..

Administrare:
1 tableta, în decurs de o ora de la contactul sexual. În cazul repetarii contactului sexual, este recomandata administrarea unei alte tablete, în interval de 8 ore dupa prima. În general, se recomanda 1-2 tablete lunar, dar nu mai mult de 4 tablete. În cazul în care este necesara administrarea mai frecventa, este recomandata aplicarea unei alte metode contraceptive. Oricum dupa 10 zile este bine sa faca si un test de sarcina pt.orice eventualitate.

I live my life in my way and if I'm wrong pay
sus

ppauull

Newbie
5 mesaje

Re: Re: am nevoie de un raspuns bun va rog !!

scris pe 8 ian 2011 11:13 de ppauull

deci ar fi sanse sa ramana gravida? dupa ce a luat amandou pasile de postinor ara am ejaculat in ea cam dupa 20 d ore dupa administrarea ultimei pastile
sus

ppauull

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: am nevoie de un raspuns bun va rog !!

scris pe 8 ian 2011 12:15 de ppauull

va rog inca cateva raspunsuri
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

scris pe 8 ian 2011 12:17 de Sunshine87

deci ar fi sanse sa ramana gravida? dupa ce a luat amandou pasile de postinor ara am ejaculat in ea cam dupa 20 d ore dupa administrarea ultimei pastile

Nici o metoda de contraceptie nu este sigura 100%.Cel mai bine e sa folositi prezervativul,acesta va protejeaza si de bts si sa faca ea un examen ginecologic in care sa ii prescrie anticonceptionale.Eu nu inteleg de ce nu va protejati..sunt atatea metode.Riscuri sunt cu pastila de a doua zi, chiar minime, dar ele exista.Poate sa faca un test de sarcina, se gasesc in farmacii.Si data viitoare protejati-va, ca sa nu mai stati cu morcovul.

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 8 ian 2011 12:40 de DaNNY_DiViNO

da, ar fi sanse. pastilele au fost administrate ampulea si nu v-ati protejat cum trebuie

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

ppauull

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: am nevoie de un raspuns bun va rog

scris pe 8 ian 2011 13:48 de ppauull

pastilele nu le-am administrat ampulea fiindca le-am luat conform prospectului kt mai repede prima iar a 2 a la 12 ore dupa prima. dar am gresit ca am avut inca un contact sexual prin care a rezultat ejaculare in ea a doua oara si vroiam sa stiu daca afecteaza medicamentul ce l-a luat inainte
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un raspuns bun va

scris pe 8 ian 2011 14:03 de DaNNY_DiViNO

Daca le-a luat corect, nu are ce sa se intample, chiar daca ai ejaculat inauntru.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

ppauull

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un raspuns bu

scris pe 8 ian 2011 14:48 de ppauull

bun am inteles dar dupa ce le-a luat a 2 a zi am mai ejaculat o data in ea si ma gandeam ca efectul medicamentului s-a dus
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un raspun

scris pe 8 ian 2011 14:58 de Sunshine87

bun am inteles dar dupa ce le-a luat a 2 a zi am mai ejaculat o data in ea si ma gandeam ca efectul medicamentului s-a dus

Citeste despre "pastila de a doua zi" si vezi ca nu au protectie 100%, mai ales daca ai si repetat actul sexual.Ti-am zis...sa faca un test de sarcina, si data viitoare protejati.va altfel.In plus sunt unele pastile din astea care nu se pot lua de mai mult de doua ori pe an, duc la infertilitate.

sus

Alexey_22cm

Newbie
7 mesaje

scris pe 8 ian 2011 20:07 de Alexey_22cm

prosblema este ca in ziua urmatoare am avut inca un contact sexual prin care s-a rupt prezervativul si am ejaculat iara in ea.

Pentru a nu se mai rupe prezevativul in timpul actului sexual va trebui sa iti cumperi prezevativ pe marimea ta:

La farmacii se gasesc prezevative pe marimi, daca nu mentionezi marimea prezevativului atunci cand il cumperi, vei primi prezevativ normal care e de marimea medie pentru penisuri pana in 15 cm,
alte marimi disponible sunt: L pt. penisuri intre 15-18, XL 18 - 22, XXL peste 22 cm

Give me the food and let me grow;
Let the roots man take a blow.
All them drugs gonna make you slow;
It's not the music of the ghetto.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 9 ian 2011 03:31 de Bozgoru

in urma cu trei zile eu si cu prietena mea am avut un contact sexual prin care eu am ejaculat in ea. A administrat postinor 2 dupa aprox 19 ore prima pastila dupa 12 a 2 a. prosblema este ca in ziua urmatoare am avut inca un contact sexual prin care s-a rupt prezervativul si am ejaculat iara in ea. efectul postinor 2 s-a dus ? trebe sa iau altul sau nu ? va multumesc
efectul postinor s-a dus pentru ca pastila 1 trebuie luata dupa primul contract sexual( ceea ce a-ti si facut).. dar intre timp a mai avut loc un contact sexual.. asupra caruia prima pastila nu stiu daca isi mai afce efectul..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: am nevoie de un raspuns bun va rog !!

scris pe 9 ian 2011 04:35 de ExoticDream

În general, se recomanda 1-2 tablete lunar, dar nu mai mult de 4 tablete.

NU este indicata folosirea acestor pastile de mai mult de 2 ori pe an! Sunt contraceptive DE URGENTA, nu bomboane de luat toata ziua, buna ziua! Daca tii la sanatatea prietenei tale, nu o indopa cu Postinor!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

scris pe 9 ian 2011 14:32 de Sunshine87

NU este indicata folosirea acestor pastile de mai mult de 2 ori pe an! Sunt contraceptive DE URGENTA, nu bomboane de luat toata ziua, buna ziua! Daca tii la sanatatea prietenei tale, nu o indopa cu Postinor!

Ce i-am scris eu acolo e chiar prospectul de la Postinor, cel putin asa scrie pe prospect. Cel mai bine sunt de e evitat, asa zic si medicii ca doar de 2 ori pe an maxim cu pastilele astea, au o gramada de contraindicatii....Dar de cand am intrat pe forumul asta tot nu pot sa inteleg oamenii astia de ce fuggggggg de ANTICONCEPTIONALE..pt mn e o dilema totala, sunt in ceata....

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online