Ejaculare la imbratisare, managaiere

Pagina 1 din 1
1

andrei001

Newbie
6 mesaje

Ejaculare la imbratisare, managaiere

scris pe 10 ian 2011 00:08 de andrei001

Salut am si eu o problema nu stiu cat de grava este.Imi iau prietena in brate de mai multe ori si ejaculez...sau ma mangaie usor pe burta si iar...ejaculez.Acum un am am avut primul act sexual nu mi-am dat seama cand am ejaculat.De atunci nu am mai avut nici un act sexual.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Ejaculare la imbratisare, managaiere

scris pe 10 ian 2011 09:17 de DaNNY_DiViNO

Salut am si eu o problema nu stiu cat de grava este.

Pai...e grava. Nu se poate face nimic.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

scris pe 10 ian 2011 12:15 de Sunshine87

Salut am si eu o problema nu stiu cat de grava este.Imi iau prietena in brate de mai multe ori si ejaculez...sau ma mangaie usor pe burta si iar...ejaculez.Acum un am am avut primul act sexual nu mi-am dat seama cand am ejaculat.De atunci nu am mai avut nici un act sexual.

Ejaculare precoce...Pai aceasta problema e de nivel medical.Mergi si consulta un medic, poate sa fie de natura psihica, adica emotii, frustrari, etc, sau de natura medicala.Du-te si fa un consult si afli exact de la ce ti se trage.Bafta

I live my life in my way and if I'm wrong pay
sus

seny

Junior member
27 mesaje

Re: Re: Ejaculare la imbratisare, managaiere

scris pe 10 ian 2011 12:15 de seny

sincer eu nu prea ma pricep dar dupa cate am mai citit pe aici sunt tablete pt problema ta...pt intarzierea ejacularii

szenes
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: Re: Re: Ejaculare la imbratisare, managaiere

scris pe 10 ian 2011 12:26 de Sunshine87

sincer eu nu prea ma pricep dar dupa cate am mai citit pe aici sunt tablete pt problema ta...pt intarzierea ejacularii

Sunt tablete peste tot, dar are o varsat destul de tanara pentru ele, trebuie sa consulte mai intai un medic si apoi daca el i le prescrie atunci da..Dar nu il sfatuiesc sa le ia asa de capul lui..Nu se stie, poate nici nu e cazul sa ia asemenea pastile.

sus

cinevacuprobleme12

Newbie
2 mesaje

scris pe 10 ian 2011 21:35 de cinevacuprobleme12

Am si eu o problema de care mi-e jena dar trebuie sa ma interesez. Am incercat sa fac sex cu prietena mea care este virgina si am avut un preludiu mai lung peste o ora. Am ejaculat in chiloti si dupa nu am mai reusit sa am erectie deloc, ca si cum nu mai simteam nimic, nimic nu ma mai excita. Nu e singura data cand am avut asemenea problema, mi s-a intamplat de cateva ori dar nu repetat. Si avand contacte sexuale normale nu mi-am facut probleme referitoare la asta. Cred ca am ceva probleme dar nu stiu la cine sa apelez, nu cred ca e normal ce mi se intampla. Cu prietena mea mi-e jena sa mai dau ochii, dar o iubesc foarte mult. Am 18 ani si am mai avut impresia ca am probleme dar nu le-am dat importanta. Daca a trecut cineva prin asa ceva dati-mi si mie un sfat.

hgf
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: Re: Ejaculare la imbratisare, managaiere

scris pe 10 ian 2011 21:57 de Sunshine87

Am si eu o problema de care mi-e jena dar trebuie sa ma interesez. Am incercat sa fac sex cu prietena mea care este virgina si am avut un preludiu mai lung peste o ora. Am ejaculat in chiloti si dupa nu am mai reusit sa am erectie deloc, ca si cum nu mai simteam nimic, nimic nu ma mai excita. Nu e singura data cand am avut asemenea problema, mi s-a intamplat de cateva ori dar nu repetat. Si avand contacte sexuale normale nu mi-am facut probleme referitoare la asta. Cred ca am ceva probleme dar nu stiu la cine sa apelez, nu cred ca e normal ce mi se intampla. Cu prietena mea mi-e jena sa mai dau ochii, dar o iubesc foarte mult. Am 18 ani si am mai avut impresia ca am probleme dar nu le-am dat importanta. Daca a trecut cineva prin asa ceva dati-mi si mie un sfat.

Poate esti inhibat, poate ai emotii, incearca sa iti cunosti corpul mai bine. Avand in vedere ca ai mai avut contacte sexuale normale, incearca sa nu te mai gandesti cand esti in pat la chestia asta si zi-ti.."O sa pot"! pt. ca ai mai putut.Citeste ce e mai sus, la fel consulta un medic in caz ca nu se rezolva, e cea mai scurta cale si cea mai sigura.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online