la mare ...

Pagina 1 din 1
1

ursulake1

Junior member
48 mesaje

la mare ...

scris pe 31 mai 2004 14:51 de ursulake1

am si yo o intrebare si va rog frumos sa nu incepeti cu caterinca ..
ca toata lumea vreau sa ma duc si yo cu prietena la mare si ne-am propus sa facem dragoste in mare mare...
intrebarea este urmatoarea : este posibil ca apa marii sa deterioreze prezervativul si sa se rupa mai usor ?
daca stie vreunu dintre voi ceva in legatura cu intrebarea mea va rog sa-mi spuneti.multumesc
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: la mare ...

scris pe 31 mai 2004 16:31 de LatinSexyGuy

ca toata lumea vreau sa ma duc si yo cu prietena la mare si ne-am propus sa facem dragoste in mare mare...
intrebarea este urmatoarea : este posibil ca apa marii sa deterioreze prezervativul si sa se rupa mai usor ?
daca stie vreunu dintre voi ceva in legatura cu intrebarea mea va rog sa-mi spuneti.multumesc
Sarea ca sarea ... dar ai grija ca apa e plina cu niste vietuitoare care se lipesc de tine ... sper sa nu ti se lipesca si tie una unde te doare mai tare ... ca nu o sa mai conteze prezervativul atunci

Nu conditia noastra ci calitatea sufletului nostru ne face fericiti
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 31 mai 2004 19:51 de nemesis

Ok!
Hai sa vedem ce am de comentat la faza asta!
Dupa ce faci dragoste faci dus... de ce? Pentru a curata secretiile corpului (tarnspiratie, foliculina, lichid spermatic, etc) de pe tine. Cu alte cuvinte te speli! Daca voi faceti dragoste in mare bine nu o sa fie.
Pentru ca apa e apa si acolo si o sa spele nu numai ceea ce vrei tu ci si lubrifiantul ei si ... auci! o sa doara fara lubrifiant, asa ca nu o sa fie placut. O alta chestie este siguranta pe care trebuie sa o simta ea in timpul actului sexual, siguranta care nu cred ca va fii atinsa vreodata pe malul marii... eventual daca aduci merea in hotel...
Un al treilea lucru este igiena! Foarte importanta pentru ca... apa de mare nu este tocmai apa "curata" de la robinet si nu este tocmai bine sa patrunda in vagin...
Si un al patru-lea lucru: prezervativul se poate rupe mai usor fara lubrifiant...

Eu zic sa sariti peste faza cu apa de mare si sa incercati mai intai in vana sa vedeti cum merge, apoi poate intr-o piscina de hotel pe la 4-5 dimineata si apoi daca chiar vreti aventura cu posibile boli genitale si in apa de mare...

Succes!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 iun 2004 12:31 de ExoticDream

Daca sunteti amandoi virgini, nu cred ca cea mai buna idee este sa faceti dragoste in mare prima data (din motivele expuse de nemesis). Ideea este superba! Cine nu si-ar dori sa fie pe o plaja pustie (de unde asa ceva, ti-ar trebui una pariculara!), intr-o zi splendida sau la asfintit sau poate noaptea? Dar daca nu vreti sa se intample pe nisip (eventual cu valurile care vin peste voi), ci chiar in apa, presupun ca pozitia adoptata ar fi in picioare si, din cate stiu eu, e una dintre cele neindicate in cazul primei dati. In plus, va trebuie intimitate....asa ca v-as sfatui sa o faceti prima data nu in cada, ci in camera de hotel, unde aveti si liniste, si....lubrefiere naturala! Dupa ce va obisnuiti cat de cat unul cu celelalt, puteti incerca si in apa...eventual intai in cada si apoi in mare....depinde mult de fata...daca e virgina, dupa prima data s-ar putea sa mai acuze un usor discomfort...

Succes!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 1 iun 2004 15:49 de Alinutzzza

si eu snt de aceeasi parere cu ExoticDream Daca e pentru prima data......da, e romantic, neobisnuit...dar nu va iesi in nici un caz cum va planuiti.va fi naspa. Si mai este o problema. In timpul actului sexual in apa, apa de mare poate intra cu usurinta in vagin si produce iritatii si discomfort din cauza nivelului ridicat de salinitate si...celorlalte gunoaie din componenta ei...daca te gandesti cati oameni intra si se spala in apa in care tu faci dragoste cu prietena...bleax

caut lumina
sus

bebelusa

Senior member
80 mesaje

Re: Re: la mare ...

scris pe 1 iun 2004 22:00 de bebelusa

si eu snt de aceeasi parere cu ExoticDream Daca e pentru prima data......da, e romantic, neobisnuit...dar nu va iesi in nici un caz cum va planuiti.va fi naspa. Si mai este o problema. In timpul actului sexual in apa, apa de mare poate intra cu usurinta in vagin si produce iritatii si discomfort din cauza nivelului ridicat de salinitate si...celorlalte gunoaie din componenta ei...daca te gandesti cati oameni intra si se spala in apa in care tu faci dragoste cu prietena...bleax

daca o face in Marea Mediterana mai merge ......eu am incercat si a fost super ....dar cum au zis si ceilaltzi.....daca e prima oara ,nu incepeti direct in apa...bye

Cand iti doresti ceva cu adevarat ... tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 1 iun 2004 23:12 de Taqua

Daca sunteti amandoi virgini, nu cred ca cea mai buna idee este sa faceti dragoste in mare prima data (din motivele expuse de nemesis). Ideea este superba! Cine nu si-ar dori sa fie pe o plaja pustie (de unde asa ceva, ti-ar trebui una pariculara!), intr-o zi splendida sau la asfintit sau poate noaptea? Dar daca nu vreti sa se intample pe nisip (eventual cu valurile care vin peste voi), ci chiar in apa, presupun ca pozitia adoptata ar fi in picioare si, din cate stiu eu, e una dintre cele neindicate in cazul primei dati. In plus, va trebuie intimitate....asa ca v-as sfatui sa o faceti prima data nu in cada, ci in camera de hotel, unde aveti si liniste, si....lubrefiere naturala! Dupa ce va obisnuiti cat de cat unul cu celelalt, puteti incerca si in apa...eventual intai in cada si apoi in mare....depinde mult de fata...daca e virgina, dupa prima data s-ar putea sa mai acuze un usor discomfort...

Succes!!!

Tu chiar crezi ca toata lumea e virgina?

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

orion

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: la mare ...

scris pe 1 iun 2004 23:24 de orion

daca o face in Marea Mediterana mai merge ......eu am incercat si a fost super ....dar cum au zis si ceilaltzi.....daca e prima oara ,nu incepeti direct in apa...bye

poti detalia mai mult experienta ta? ar fi o ocazie unica pentru multi sa afle si un caz fericit...

"Esti dator sa spui adevarul, nu sa vorbesti mult" (Democrit).
sus

orion

Newbie
4 mesaje

scris pe 1 iun 2004 23:26 de orion

imi place ca vorbiti de salinitate si "gunoaie" din componenta ei. cel putin la nivel macroscopic ai dreptate. nu ti-as dori sa stii la nivel "microscopic". V-ati astupa toate...

Anyway, traiasca sistemul nostru imunitar... care il mai are?!

"Esti dator sa spui adevarul, nu sa vorbesti mult" (Democrit).
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 1 iun 2004 23:29 de YLoveCamelia

bun bun , dar cum adica daca o face in marea mediterana mai merge ?
adica care este diferenta intre mediterana si marea neagra in ceea ce priveste sexul in apa..
ce obosita esti..

ursulake1

Junior member
48 mesaje

Re: Re: Re: Re: la mare ...

scris pe 2 iun 2004 14:32 de ursulake1

nu, nu suntem virgini ...am exersat akasa pana la urma o sa se intample pe plaja si cu asta basta .....
nu vreau sa ma aleg cu cine stie ce boli de pe akolo.
multumesc pentru raspunsurile serioase iar celor care au postat de dragu de a posta sa le dam multa ...... bataie
10x and zbye
sus

bebelusa

Senior member
80 mesaje

scris pe 2 iun 2004 15:25 de bebelusa

bun bun , dar cum adica daca o face in marea mediterana mai merge ?
adica care este diferenta intre mediterana si marea neagra in ceea ce priveste sexul in apa..
ce obosita esti..

nu sunt deloc "obosita" cum zici tu...ma refeream la faptul ca marea mediterana este o apa curata,limpede,ziua poti vedea pietrele de pe fundul ei...in schimg marea neagra...e plina de mizerii....

Cand iti doresti ceva cu adevarat ... tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 iun 2004 13:16 de ExoticDream

Tu chiar crezi ca toata lumea e virgina?

Nu. Toata lumea incepe sa faca sex in jurul varstei de 13-14 ani, pe principiul ca in ziua de azi virginitatea reprezinta nu o virtute, ci o dezonoare. Aparatul reproducator este dezvoltat la varsta aceea, asa ca ce mai conteaza ca nu suntem inca pregatiti psihic? Doar nu se cade sa ramanem in urma amicilor, nu? In lume exista exemple interesante... La 5 ani, 7 luni si 21 de zile, in 1939, peruana Lina Medina a intrat in istoria medicinei drept cea mai tanara mama din lume, ea dand nastere unui baietel perfect sanatos! Noi de ce-am astepta sa intalnim partenerul ideal cu care sa facem dragoste la lumina lumanarilor intr-un cadru romantic desuet cand putem face sex la greu inca de la varste fragede?

Acum lasand gluma la o parte, cand ni s-a cerut parerea nu s-a precizat daca cei 2 sunt virgini, am cerut lamurirea asta pt ca daca era first time ar fi fost mai dificil in mare. Pt cei experimentati insa, experienta poate fi fff placuta!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 3 iun 2004 15:23 de Taqua

Nu. Toata lumea incepe sa faca sex in jurul varstei de 13-14 ani, pe principiul ca in ziua de azi virginitatea reprezinta nu o virtute, ci o dezonoare. Aparatul reproducator este dezvoltat la varsta aceea, asa ca ce mai conteaza ca nu suntem inca pregatiti psihic? Doar nu se cade sa ramanem in urma amicilor, nu? In lume exista exemple interesante... La 5 ani, 7 luni si 21 de zile, in 1939, peruana Lina Medina a intrat in istoria medicinei drept cea mai tanara mama din lume, ea dand nastere unui baietel perfect sanatos! Noi de ce-am astepta sa intalnim partenerul ideal cu care sa facem dragoste la lumina lumanarilor intr-un cadru romantic desuet cand putem face sex la greu inca de la varste fragede?

Nu stiu daca generalizarea varstei inaintata de tine este valabila. De asemenea nu sunt de parere ca virginitatea este "dezonoranta", doar ca nu e cazul sa se bata atat apa in piua pe seama ei. Idem, nu stiu ce legatura are tema cu cei care „nu doresc sa ramana in urma“...desi cred ca aici ai tu o parere preconceputa.
Iti imaginezi oare ca inceperea vietii sexuale reprezinta un concurs pentru fraieri?

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: la mare ...

scris pe 3 iun 2004 17:53 de ExoticDream

Nu stiu daca generalizarea varstei inaintata de tine este valabila. De asemenea nu sunt de parere ca virginitatea este "dezonoranta", doar ca nu e cazul sa se bata atat apa in piua pe seama ei. Idem, nu stiu ce legatura are tema cu cei care „nu doresc sa ramana in urma“...desi cred ca aici ai tu o parere preconceputa.
Iti imaginezi oare ca inceperea vietii sexuale reprezinta un concurs pentru fraieri?

Glumeam vis-a-vis de varsta de pierdere a inocentei, evident ca difera de la caz la caz, nu am pareri preconcepute, o faci atunci cand te simti pregatit psihic si asta se poate intampla si la 16 ani, si la 18, si la 20, si oricand. A ramane in urma este o idee pe care o au in special baietii care "nu au facut-o" la fel de repede ca prietenii lor, pt unii dintre ei e considerata o dovada de barbatie autentica, mie mi se pare amuzant sa gandesti ca un act sexual de cateva secunde (cum se intampla prima data in general) poate sa te transforme intr-un barbat!!! Dupa parerea mea, fiecare o face cand simte, unii nu pot decat daca iubesc si sunt iubiti, altii se multumesc cu senzatiile oferite de o partida de sex si atat. Dupa mine, incepand de la 17 ani in sus, daca esti suficient de matur incat sa te si protejezi, poti face dragoste oricand.... dar cred ca e de preferat ca macar prima data sa fie din dragoste....

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: la mare ...

scris pe 3 iun 2004 21:26 de YLoveCamelia

nu sunt deloc "obosita" cum zici tu...ma refeream la faptul ca marea mediterana este o apa curata,limpede,ziua poti vedea pietrele de pe fundul ei...in schimg marea neagra...e plina de mizerii....

marea neagra nu este plina de mizerii.are aceasta caracteristica , de a nu fi prea limpede. marea neagra e considerata conform unui raport international datand de prin 1993 ca fiind cea mai degradata mare de pe glob din punctul de vedere al ecosistemului , asta nu inseamna ca " e plina de mizerii " si nu este curata.
mediterana are limpezime ridicata, asta nu inseamna ca este curata draga mea.
sunt convins ca nici cu acest reply nu am reusit sa fiu macar la fel de offtopic cum sunt adesea suficienti inregistrati de pe sexpert.ro.

bebelusa

Senior member
80 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: la mare ...

scris pe 4 iun 2004 20:00 de bebelusa

marea neagra nu este plina de mizerii.are aceasta caracteristica , de a nu fi prea limpede. marea neagra e considerata conform unui raport international datand de prin 1993 ca fiind cea mai degradata mare de pe glob din punctul de vedere al ecosistemului , asta nu inseamna ca " e plina de mizerii " si nu este curata.
mediterana are limpezime ridicata, asta nu inseamna ca este curata draga mea.
sunt convins ca nici cu acest reply nu am reusit sa fiu macar la fel de offtopic cum sunt adesea suficienti inregistrati de pe sexpert.ro.

ok,whatever...nu conteaza ca ai fost fftopic,don't worry...ai dreptate,nici mediterana nu e 100% curata dar decat marea noastra....

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online