[HELP] - Se poate sa ramana insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

mihai99

Newbie
4 mesaje

[HELP] - Se poate sa ramana insarcinata?

scris pe 17 ian 2011 10:23 de mihai99

Daca prietena mea jucandu-se cu "mine" a atins acel lichid care apare in momentul excitatiei la barbati apoi dupa ceva timp ( in care lichidul s-a uscat sau s-a mai sters de pe degetele ei ) si-a atins vaginul,( sau a bagat degetul) este vre-o sansa sa ramana insarcinata?
Mentionez ca am ejaculat in acea zi de 2 ori inainte, si m-am si spalat dupa ce am ejaculat.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: [HELP] - Se poate sa ramana insarcinata?

scris pe 17 ian 2011 10:59 de DaNNY_DiViNO

Nu ramane.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

scris pe 17 ian 2011 11:38 de Sunshine87

Daca prietena mea jucandu-se cu "mine" a atins acel lichid care apare in momentul excitatiei la barbati apoi dupa ceva timp ( in care lichidul s-a uscat sau s-a mai sters de pe degetele ei ) si-a atins vaginul,( sau a bagat degetul) este vre-o sansa sa ramana insarcinata?
Mentionez ca am ejaculat in acea zi de 2 ori inainte, si m-am si spalat dupa ce am ejaculat.[/quote

Nu ramane din atata, este nevoi de o cantitate mai mare de sperma.Dar aveti grija cu joaca, cand vreti a faceti sex protejati-va, asta daca nu vreti sa schimbati scutece

I live my life in my way and if I'm wrong pay
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: [HELP] - Se poate sa ramana insarcinata?

scris pe 17 ian 2011 11:48 de DaNNY_DiViNO

degeaba le zici

sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa ramana insarcinat

scris pe 17 ian 2011 11:53 de Sunshine87

degeaba le zici

Mda asa e....nu se gandesc o clipa..cateodata pe mine ma depaseste chestia asta, nu inteleg tinerii de azi de ce nu se protejeaza..chiar nu reusesc sa inteleg..ca sa nu mei stea cu morcovul si sa vina sa scrie pe forumuri, de ce nu se documenteaza catusi de putin despre "sex"...e jale mare cu ei..

sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa ramana insarc

scris pe 17 ian 2011 12:16 de suchi

Mda asa e....nu se gandesc o clipa..cateodata pe mine ma depaseste chestia asta, nu inteleg tinerii de azi de ce nu se protejeaza..chiar nu reusesc sa inteleg..ca sa nu mei stea cu morcovul si sa vina sa scrie pe forumuri, de ce nu se documenteaza catusi de putin despre "sex"...e jale mare cu ei..

DaNNy si Sunshine,ia mai documentati-va
Poata sa ramana insarcinata,doar nu iti trebuie 1l de sperma ptr a ramana insarcinata
Chiar si o picatura din lichidul ala o poate lasa gravida,avand in vedere ca si acel lichid contine spermatozoizi

tot noi,dragi tovarasi
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa ramana in

scris pe 17 ian 2011 12:30 de Sunshine87

DaNNy si Sunshine,ia mai documentati-va
Poata sa ramana insarcinata,doar nu iti trebuie 1l de sperma ptr a ramana insarcinata
Chiar si o picatura din lichidul ala o poate lasa gravida,avand in vedere ca si acel lichid contine spermatozoizi

Mentionez ca am ejaculat in acea zi de 2 ori inainte, si m-am si spalat dupa ce am ejaculat.

Mai citeste odata topicul si vezi..Stim si noi ca lichidul dinaintea ejacularii contine spermatozoizi, si atat eu cat si Danny avem un pic mai multi ani ca tine.Omul spune clar ca un pic de lichid..care s-a mai sters, si care s-a mai uscat..deci e imposibil, trebuie cat de cat o cantitate de lichid sau sperma.Tinand cont si de faptul ca ei nu au avut un act sexual propriu zis.Daca ar fi asa, in momentele preludiului ar ramane insarcinate toate femeiele de pe planeta doar ca au atins un pic de lichid "uscat" si "sters"..

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa raman

scris pe 17 ian 2011 12:35 de DaNNY_DiViNO

Si oricum femeile din ziua de azi raman mai greu gravide fata de vremurile trecute..

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: [HELP] - Se poate sa ramana insarcinata?

scris pe 17 ian 2011 17:43 de Bozgoru

Nu ramane.
se prea poate sa ramana mah... ce ai raspuns tu e ca si cum ai fi sigur 100 % sigur ca nu se poate.. desi exista o sansa sa ramana..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 17 ian 2011 17:44 de Bozgoru

Mai citeste odata topicul si vezi..Stim si noi ca lichidul dinaintea ejacularii contine spermatozoizi, si atat eu cat si Danny avem un pic mai multi ani ca tine.Omul spune clar ca un pic de lichid..care s-a mai sters, si care s-a mai uscat..deci e imposibil, trebuie cat de cat o cantitate de lichid sau sperma.Tinand cont si de faptul ca ei nu au avut un act sexual propriu zis.Daca ar fi asa, in momentele preludiului ar ramane insarcinate toate femeiele de pe planeta doar ca au atins un pic de lichid "uscat" si "sters"..
uite ca si eu am mai multi ani ca voi... si iti spun sigur ca se poate..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 17 ian 2011 17:47 de Bozgoru

.Daca ar fi asa, in momentele preludiului ar ramane insarcinate toate femeiele de pe planeta doar ca au atins un pic de lichid "uscat" si "sters"..
se pare ca tu chiar habar n-ai cate femei se duc sa faca chiuretaj.. tu crezi ca toate alea care se duc sa faca avort se duc din cauza inconstientei ca au facut-o fara prezervativ.. si ca nu ar exista cazuri ca astea? traiesti intr-o bula de plastic in care se aud sunete de vioara..
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa r

scris pe 17 ian 2011 17:48 de dorinda

uite ca si eu am mai multi ani ca voi... si iti spun sigur ca se poate..

Eu stiu ca spermatozoizii traiesc doar cateva minute in aer...doar nu-s mutanti. Depinde si cat timp a trecut intre actiuni.
sus

mihai99

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate

scris pe 17 ian 2011 18:42 de mihai99

Pt cei care spun ca de ce nu eram protejati etc, nu avea nimeni nici un gand de a face mai mult decat "preludiu" sa zicem.
Si faptul ca daca ne jucam unul cu altul, eu nu m-am gandit ca ea ar putea face ceva de acest gen, iar ea nu cred ca a constientizat.

Ma rog, totusi sansele sa fie insarcinata de la asa ceva.. cam cat de mari pot fi?
Adica totusi, nu a fost contact direct, si chiar si ea daca a avut pe deget a atins foarte putin si acel putin s-a mai uscat si s-a mai sters de pat, alea alea.

sus

sorinuxa

Veteran member
158 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se po

scris pe 17 ian 2011 19:11 de sorinuxa

Pt cei care spun ca de ce nu eram protejati etc, nu avea nimeni nici un gand de a face mai mult decat "preludiu" sa zicem.
Si faptul ca daca ne jucam unul cu altul, eu nu m-am gandit ca ea ar putea face ceva de acest gen, iar ea nu cred ca a constientizat.

Ma rog, totusi sansele sa fie insarcinata de la asa ceva.. cam cat de mari pot fi?
Adica totusi, nu a fost contact direct, si chiar si ea daca a avut pe deget a atins foarte putin si acel putin s-a mai uscat si s-a mai sters de pat, alea alea.

Nu inteleg faptul ca nu "a constientizat"de ce sa nu constientizezi?Pentru cateva clipe de placere vreti sa platiti mai incolo?Fiti mai constienti chiar si atunci cand sunteti excitati la maxim...Daca lichidul ala era uscat si era stearsa pe deget cum vrei sa mai ramana?

sus

mihai99

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - S

scris pe 17 ian 2011 19:26 de mihai99

Da, multumesc mult ca imi spuneti sa fiu atent, da sunt, si am fost, nu eu sunt cel care am fost neatent, ea a fost, si am vorbit cu ea sa aibe grija, asta stiu si eu.

Daca lichidul ala era uscat si era stearsa pe deget cum vrei sa mai ramana?

Tocmai de asta intreb, pentru ca nu stiu. Stiu ca in contact direct este posibil, dar asa daca a luat putin care s-o mai fi sters si apoi a facut ea ce a facut, nu sunt sigur, adica eu dupa mine as zice ca este cam greu, insa de asta am intrebat ca sa vad ce zic si alti.

Oricum multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns, si si celor care mi-au zis sa fiu mai atent, da voi fi .

Daca mai are cineva ceva de completat, voi citi in continuare ce se intampla pe aici.

O zi buna
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP]

scris pe 17 ian 2011 20:27 de dorinda

Da, multumesc mult ca imi spuneti sa fiu atent, da sunt, si am fost, nu eu sunt cel care am fost neatent, ea a fost, si am vorbit cu ea sa aibe grija, asta stiu si eu.

Tocmai de asta intreb, pentru ca nu stiu. Stiu ca in contact direct este posibil, dar asa daca a luat putin care s-o mai fi sters si apoi a facut ea ce a facut, nu sunt sigur, adica eu dupa mine as zice ca este cam greu, insa de asta am intrebat ca sa vad ce zic si alti.

Oricum multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns, si si celor care mi-au zis sa fiu mai atent, da voi fi .

Daca mai are cineva ceva de completat, voi citi in continuare ce se intampla pe aici.

O zi buna

Stii, asta e ceva de genu: el trebuia sa aduca prezervative, nu eu. Nu mai arunca pisica in curtea altuia, esti la fel de vinovat ca si ea, pentru ca in relatia asta sunteti doi, nu unul.
sus

mihai99

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [H

scris pe 17 ian 2011 20:30 de mihai99

Stii, asta e ceva de genu: el trebuia sa aduca prezervative, nu eu. Nu mai arunca pisica in curtea altuia, esti la fel de vinovat ca si ea, pentru ca in relatia asta sunteti doi, nu unul.

Nu arunc nici o pisica nicaieri, spuneam doar ca nu am nevoie de sfaturile "fiti mai atenti" .
Nu am zis ca nu sunt vinovat, am zis ca acest capitol l-am lamurit cu ea, si vom avea destula atentie.

Insa alta e problema, ceea ce a fost, nu ce va fi.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 17 ian 2011 20:31 de DaNNY_DiViNO

Eh... este, nu este... asteptam si vedem nu ?

si apoi re-discutam tema daca este posibil sau nu

sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa r

scris pe 17 ian 2011 21:09 de Sunshine87

se pare ca tu chiar habar n-ai cate femei se duc sa faca chiuretaj.. tu crezi ca toate alea care se duc sa faca avort se duc din cauza inconstientei ca au facut-o fara prezervativ.. si ca nu ar exista cazuri ca astea? traiesti intr-o bula de plastic in care se aud sunete de vioara..

Mai omul lui D-zeu, cum sa ramana mai femeia insarcinata cu lichid, deci nu sperma, ala contine si mai putini spermatozoizi..ramas pe un deget, uscat, sters, si apoi l-a bagat in vagin..(daca l-a bagat)..ma repet pentru tine..am zis ca e o sansa la un miliard...Si omul care a postat topicul nici el nu stie sigur ce a facut femeia in pat..Cand spuneam despre "femeile de pe planeta", ma refeream la chestia asta, ai idee daca ar fi asa de multe sanse pe cat zici cate ar ramane..iti dai seama..s-ar face prezervative special pentru degete..si apropo, cele mai multe femei ajung la avorturi ca nu se protejeza..lasand deoparte accidentele care se pot intampla oricui..Cate femei ai auzit tu ca au ajuns la avort dar de fapt s-au protejat..sunt, nu zic nu..dar rare..Si avand in vedere ca nu te-am ofensat cu nimic, te rog fa-o si tu..asa e frumos..pentru oamenii care se respecta..

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate

scris pe 18 ian 2011 02:05 de Bozgoru

Mai omul lui D-zeu, cum sa ramana mai femeia insarcinata cu lichid, deci nu sperma, ala contine si mai putini spermatozoizi..ramas pe un deget, uscat, sters, si apoi l-a bagat in vagin..(daca l-a bagat)..ma repet pentru tine..am zis ca e o sansa la un miliard...Si omul care a postat topicul nici el nu stie sigur ce a facut femeia in pat..Cand spuneam despre "femeile de pe planeta", ma refeream la chestia asta, ai idee daca ar fi asa de multe sanse pe cat zici cate ar ramane..iti dai seama..s-ar face prezervative special pentru degete..si apropo, cele mai multe femei ajung la avorturi ca nu se protejeza..lasand deoparte accidentele care se pot intampla oricui..Cate femei ai auzit tu ca au ajuns la avort dar de fapt s-au protejat..sunt, nu zic nu..dar rare..Si avand in vedere ca nu te-am ofensat cu nimic, te rog fa-o si tu..asa e frumos..pentru oamenii care se respecta..
nu zice nicaieri ca s-a sters... a zis ca s-a uscat.. . ia documenteza-te si vezi cat traiesc spermatozoizii si dupa "uscarea" aia... si chiar in lichidul pre-ejaculator.. deci din moment ce in lichidul ala exista spermatozoizi... atata timp cat spermatozoizii nu mor in 10 secunde in aer liber... exista sanse sa ramana insarcinata.. iar tu spui ca e imposibil.. deci atata timp cat exista o sansa imposibilitatea iese din discutie.. cat mai de mura-n gura vrei?
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se po

scris pe 18 ian 2011 13:00 de Sunshine87

nu zice nicaieri ca s-a sters... a zis ca s-a uscat.. . ia documenteza-te si vezi cat traiesc spermatozoizii si dupa "uscarea" aia... si chiar in lichidul pre-ejaculator.. deci din moment ce in lichidul ala exista spermatozoizi... atata timp cat spermatozoizii nu mor in 10 secunde in aer liber... exista sanse sa ramana insarcinata.. iar tu spui ca e imposibil.. deci atata timp cat exista o sansa imposibilitatea iese din discutie.. cat mai de mura-n gura vrei?

Eu nu am zis ca e imposibil, e f greu, sunt sanse mici, infirme..repet omul a zis ca nu stie sigur..ca poate s-a sters, ca s-a uscat, etc..si spermatozoidul ala, trebuie sa fie indeajuns de mobil, sa intre in vagin adanc, pe colul uterin..si de pe deget..avand in vedere ca el prea cooerent nu a fost..sunt minime sansele..in plus m-am gandit la o chestie.."au zis ca s-au jucat"..poate e virgina fata, ca a mai zis si ca nu aveau de gand sa mearga mai departe de preludiu...si daca ea este virgina, cum sa ramana insarcinata?

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 18 ian 2011 16:36 de victoria_ok

Eu il sustin pe Bozgoru
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 19 ian 2011 03:22 de Bozgoru

..poate e virgina fata, ca a mai zis si ca nu aveau de gand sa mearga mai departe de preludiu...si daca ea este virgina, cum sa ramana insarcinata?
esti fata si nu sti ce inseamna virgina? ce crezi tu ca e un dop acolo ca la o sticla asa nu? maica mea...
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP]

scris pe 19 ian 2011 12:26 de Sunshine87

esti fata si nu sti ce inseamna virgina? ce crezi tu ca e un dop acolo ca la o sticla asa nu? maica mea...

Da sigur.. himenul e un capac de la canal, un dop de la o sticla e putin......curios..nu stiam ca un spermatozoid poate si penetra un himen neperforat..Sunt cazuri cand fiind virgina poti ramane, dar la fel..rare, depinde de himen,exista de mai multe tipuri...In fine Bozgoru, hai sa o lasam balta cu subiectul asta ca m-a facut la psihicpffff

sus

nickname

Senior member
87 mesaje

scris pe 19 ian 2011 17:29 de nickname

Teoretic vorbind e posibil sa ramana dar sansele sunt ceva de genul 1 la 1000000000.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 19 ian 2011 17:52 de Bozgoru

..nu stiam ca un spermatozoid poate si penetra un himen neperforat...
mah iti dai seama ca eu nu stau sa ma contrazic de cretin cu tine... dar observ ca tu nu-ti dai seama ce vorbesti... auzi himen neperforat... omule.. femeie... spermatozoidul e intr-un lichid.. din vagin si pana in ovare e care libera... nu sta "himenul neperforat" ca un zid in fatza spermatozoidului... what the fuck is wrong with you people? ce draqu esti femeie.. ai o varsta habar nu ai ce ai acolo jos.. da-on mama masii de treaba...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 19 ian 2011 17:53 de Bozgoru

Teoretic vorbind e posibil sa ramana dar sansele sunt ceva de genul 1 la 1000000000.
asta vreau saspun... ca sunt sanse ff mici dar exista..
sus

andra22

Junior member
12 mesaje

scris pe 19 ian 2011 19:44 de andra22

normal ca nu ramanedar totusi aveti mare grija ca nu mai suntem p vremea bunicilor sa nu ne stim protejanoroc cu forumurile astea
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 19 ian 2011 21:20 de Sunshine87

mah iti dai seama ca eu nu stau sa ma contrazic de cretin cu tine... dar observ ca tu nu-ti dai seama ce vorbesti... auzi himen neperforat... omule.. femeie... spermatozoidul e intr-un lichid.. din vagin si pana in ovare e care libera... nu sta "himenul neperforat" ca un zid in fatza spermatozoidului... what the fuck is wrong with you people? ce draqu esti femeie.. ai o varsta habar nu ai ce ai acolo jos.. da-on mama masii de treaba...

Stiu destule stai tu linistit.Himenul virgin are mici perforatii, pe acolo se poate strecura un spermatozoid mai mobil.Problema e alta, nici intr-un caz in topicul postat aici la cazul omuletului cu degetul, lichid seminal,"care s-a sters", care s-a mai si uscat poate", dar de fapt nu stie sigur.Aceste cazuri cu fete virgine insarcinate in istoria medicinei sunt fffff rare, deci 1 la un milion...asta nu o zic eu, o spun medicii care au invatat anii pe care noi ii avem.Eu raportam problema strict la topicul postat,vezi exact ce a scris in mai multe randuri..

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online