Sarut in actiune

Pagina 1 din 1
1

silfix

Junior member
31 mesaje

Sarut in actiune

scris pe 25 ian 2011 00:55 de silfix

Salutare in primul rand , am o prietena in varsta de 17 ani si ea si-a inceput viata sexuala cu mine ... ei bine ne simtim bine cand o facem avem vreo 6 luni de cand o tot facem .... dar de fiecare data cand o facem imi tot spune incet la inceput ca are dubii ca o sa o doara sau ceva de genu ei bine daca imi introduc penisul mai tare sau mai nu stiu cum are o oarecare durere pe moment .... Este ceva normal ?dupa atata timp ... :-? plus ca o tin si in preludiu ceva timp nu sar ca nebunu pe ea hai gata dai drumu ))Am un penis putin peste mediu ajunge la 20 21 de cm dar tot nu reusesc sa o aduc la orgasm nu stiu de ce am incercat cam tot ce am aflat de la fete sfaturi sa fiu atent in timpu actului sexual , sa fiu duios si chestii de genu ..... am incercat si cu decoruri frumoase romantice .Nu ejaculez repede dar tot nu o pot duce la orgasm care sa fie problema ?sa fie problema mea sau a ei ?Si am incercat sa discut cu ea ... si am intrebato auzi tu ai mai vrea ceva de la mine nu iti doresti si altceva si mi-a raspuns ceva de genu " Nu iubire e super bine totul dar as vrea sa fi mai atent cu mine " am intrebato adica da mai multe amanunte ce vrei sa spui ca nu sunt atent ? " ba da dar vreau sa ma saruti mai mult in timpu cand facem dragoste in rest e totul super " Ce pot face sa o aduc la orgasm ? Ce pot face sa o fac sa se simta mai bine ?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Sarut in actiune

scris pe 25 ian 2011 15:12 de DaNNY_DiViNO

daca imi introduc penisul mai tare sau mai nu stiu cum are o oarecare durere pe moment ....

Am un penis putin peste mediu ajunge la 20 21 de cm dar tot nu reusesc sa o aduc la orgasm nu stiu de ce

dooh.. de crezi ? tu ai instinctul sa o bagi toata si pana la capat, iar pe ea o doare si nu are orgasm.. mai trebuie explicatii ?

" Nu iubire e super bine totul dar as vrea sa fi mai atent cu mine " am intrebato adica da mai multe amanunte ce vrei sa spui ca nu sunt atent ? " ba da dar vreau sa ma saruti mai mult in timpu cand facem dragoste in rest e totul super "

e clar, iti cere sa acorzi mai mult timp preludiului acuma depinde si ce inseamna preludiu la voi..

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 25 ian 2011 19:15 de dorinda

Salutare in primul rand , am o prietena in varsta de 17 ani si ea si-a inceput viata sexuala cu mine ... ei bine ne simtim bine cand o facem avem vreo 6 luni de cand o tot facem .... dar de fiecare data cand o facem imi tot spune incet la inceput ca are dubii ca o sa o doara sau ceva de genu ei bine daca imi introduc penisul mai tare sau mai nu stiu cum are o oarecare durere pe moment .... Este ceva normal ?dupa atata timp ... :-? plus ca o tin si in preludiu ceva timp nu sar ca nebunu pe ea hai gata dai drumu ))Am un penis putin peste mediu ajunge la 20 21 de cm dar tot nu reusesc sa o aduc la orgasm nu stiu de ce am incercat cam tot ce am aflat de la fete sfaturi sa fiu atent in timpu actului sexual , sa fiu duios si chestii de genu ..... am incercat si cu decoruri frumoase romantice .Nu ejaculez repede dar tot nu o pot duce la orgasm care sa fie problema ?sa fie problema mea sau a ei ?Si am incercat sa discut cu ea ... si am intrebato auzi tu ai mai vrea ceva de la mine nu iti doresti si altceva si mi-a raspuns ceva de genu " Nu iubire e super bine totul dar as vrea sa fi mai atent cu mine " am intrebato adica da mai multe amanunte ce vrei sa spui ca nu sunt atent ? " ba da dar vreau sa ma saruti mai mult in timpu cand facem dragoste in rest e totul super " Ce pot face sa o aduc la orgasm ? Ce pot face sa o fac sa se simta mai bine ?

Pai daca o intrebi asa ceva, ce sa mai spuna saraca fata?
Pentru unele persoane sarutul in timpul sexului este foarte excitant. Poate faci chestii excitante, dar ai intrebat-o vreodata ce vrea in mod special? Fiecare persoana este altfel, iar ca sa inveti ceea ce ii face o placere fantastica in pat, ai nevoie ori de timp, ori de o discutie. Acelasi lucru e valabil si pentru femei.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Sarut in actiune

scris pe 25 ian 2011 19:31 de DaNNY_DiViNO

da ia stai putin, la voi preludiul se rezuma doar la sarut ?

sus

silfix

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Sarut in actiune

scris pe 25 ian 2011 20:26 de silfix

NU preludiu consta in sarut-uri pe gat pe tot corpu daca intelegeti ce vreau sa zic chiar si la FIFI ), mangaieri tandre pe toate cele , ma mai joc cu lindicu ) multe chestii nu doar sarut-uri daca mai stiti voi alte metode va rog frumos sa imi dati mai multe de detalii !

Da Dorinda am intrebat-o si mi-a spus ca asta doreste decat sa ma sarut mai mult timp cu ea si ca restul este super ok !

Ce sa mai fac .... spune-ti voi ceva concret am inteles partea cu preludiu si cu sarutu altceva?vreo alta idee ceva ?multumesc anticipat !
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Sarut in actiune

scris pe 25 ian 2011 20:36 de dorinda

Ei na! Da ce, avem 12 ani?
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 25 ian 2011 21:05 de Psyche

desi nu sunt foarte sigura ca am inteles ce vrei sa spui in lipsa punctuatiei,sugerez ca ar trebui sa ii dai ei mai multa mana libera sa faca ce ii place in timpul actului sexual. e normal sa aiba neplaceri la inceput,pana se lubrifiaza cum trebuie si asa. dar disconfortul dispare pe masura ce va faceti treaba.lucrul asta se va remedia in timp.
orgasmul insa poate fi o problema. din motive nebanuite,eu cel putin,am avut orgasm abia la un an si ceva dupa ce am inceput "explorarea". si din cate vorbeam cu prietene(femeile vorbesc multe treburi dinastea),multe au patit la fel.
oricat ar sari lavinia din postul cu sexul oral sa se rasteasca la mine,afirm ca masturbarea este solutia.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sarut in actiune

scris pe 25 ian 2011 21:23 de DaNNY_DiViNO

Ei na! Da ce, avem 12 ani?

...de experienta doar..

da, preludiul este bine sa includa tot, tot ce isi doreste, tot ce iti doresti... ca daca cu persoana iubita nu poti face ce iti doresti, atunci cu cine ?

mai discutati pe tema asta si zi sa te puna sa faci exact ce i-ar place si ce ii trece prin cap in momentul respectiv.. o sa iasa distractiv

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sarut in actiune

scris pe 25 ian 2011 22:54 de dorinda

...de experienta doar..

De unde 12 ani de experienta? Am doar 22.
Daca ai rabdare sa faci tot ce-ti trece prin cap, e bine, dar cand ai asteptat prea mult sa vina dumnealui, nu-ti mai arde de experimente.
sus

nickname

Senior member
87 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarut in actiune

scris pe 28 ian 2011 22:49 de nickname

Presupun ca stii ca sunt fete care pur si simplu nu pot avea orgasm pe cale vaginala. In cazul asta trebuie sa-i stimulezi clitorisul. Sau fa-i oral si incearca s-o aduci asa la orgasm. In timpul actului las-o pe ea sa se miste cum simte ea. Trebuie sa existe mai multa comunicare sa-ti spuna fa-mi asa sau fa-mi asa la urma urmei ea stie cel mai bine ce ii place cel mai mult si cum poate ajunge la orgasm.
sus

Caliente

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarut in actiune

scris pe 31 ian 2011 21:52 de Caliente

Presupun ca stii ca sunt fete care pur si simplu nu pot avea orgasm pe cale vaginala. In cazul asta trebuie sa-i stimulezi clitorisul. Sau fa-i oral si incearca s-o aduci asa la orgasm. In timpul actului las-o pe ea sa se miste cum simte ea. Trebuie sa existe mai multa comunicare sa-ti spuna fa-mi asa sau fa-mi asa la urma urmei ea stie cel mai bine ce ii place cel mai mult si cum poate ajunge la orgasm.

O sa se simta mult mai bine daca descoperi tu singur ce ii place si ce nu
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarut in actiune

scris pe 31 ian 2011 23:33 de DaNNY_DiViNO

lasa ca sunt unele fete care, oricat le-ar stimula de bine sau le-ar f*** partenerii sunt incapabile sa ajunga la un orgasm. Nu stiu. Nu vor sa stie. Nu vor sa se relaxeze, sa se simta bine, sa se concentreze asupra placerii... Ca totusi hai sa fim seriosi, asa greu e sau asa mare filozofie este sa iti dai drumu ?

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarut in actiune

scris pe 31 ian 2011 23:50 de dorinda

lasa ca sunt unele fete care, oricat le-ar stimula de bine sau le-ar f*** partenerii sunt incapabile sa ajunga la un orgasm. Nu stiu. Nu vor sa stie. Nu vor sa se relaxeze, sa se simta bine, sa se concentreze asupra placerii... Ca totusi hai sa fim seriosi, asa greu e sau asa mare filozofie este sa iti dai drumu ?

Pentru unele persoane chiar este. Psihicul e de vina. Sunt atat de complexate ca pur si simplu le este teama sa se abandoneze in bratele cuiva...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online