Prezervativ!

Pagina 1 din 1
1

nebun

Senior member
62 mesaje

Prezervativ!

scris pe 27 ian 2011 20:43 de nebun

Salutare . A venit timpul sa imi incep viata sexuala cu prietena mea si nu stiu ce prezervative sa cer de la magazin/farmacie , nu am cumparat niciodata ca nu mia trebuit nici macar din curiozitate ( cum am auzit la unu ca era beat si si-a facut laba cu prezervativ )ce-i drept sa protejat ).
Aveti idee cam de care trebuie sa cer de la Durex , pentru o grosime de 12-13 cm si lunga tot cam asa ) sa no dau la nimereala si sa am surprize neplacute .
Multumesc !
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Prezervativ!

scris pe 27 ian 2011 22:07 de DaNNY_DiViNO

Love Plus Sensations

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

nickname

Senior member
87 mesaje

Re: Re: Prezervativ!

scris pe 27 ian 2011 22:52 de nickname

Din cate am auzit multi s-au plans de love plus ca se rupe foarte usor. Eu nu am folosit decat durex si nu s-a intamplat niciodata sa se rupa. Din cate stiu eu la durex toate sunt marime standard acu depinde de gustu tau. Eu folosesc ultra thin sau classic. Cu ultra thin parca se simte mai bine ca este mai subtire.

Oricum cand te duci ceri asa: Buna ziua, vreau si eu un pachet de durex classic sau de care vrei tu. Nu tre sa ceri marime sau ceva. Bafta
sus

nebun

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Prezervativ!

scris pe 27 ian 2011 23:16 de nebun

Pai cam asta am auzit si am citit si eu pe diferite site-uri majoritatea spun ca durex is cele mai sigure . Acuma depinde de fiecare cum le foloseste .
Fata e virgina , si tare mi-e frica sa nu se rupa cu/in stamtoarea ei ) .
sus

Aristocrata

Senior member
141 mesaje

Re: Re: Re: Re: Prezervativ!

scris pe 27 ian 2011 23:30 de Aristocrata

Pai cam asta am auzit si am citit si eu pe diferite site-uri majoritatea spun ca durex is cele mai sigure . Acuma depinde de fiecare cum le foloseste .
Fata e virgina , si tare mi-e frica sa nu se rupa cu/in stamtoarea ei ) .

Pentru prima data ca sa fi sigur, iti recomand Durex Extra Safe, sunt putin mai groase, au putin mai multa lubrifiere, (dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa aveti lubrifiere pe cale naturala ) si cu pozitia misionarului care este buna pentru prima data o sa mearga bine Sa speram ca n-o s-o doara tare...

-
sus

nebun

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativ!

scris pe 28 ian 2011 18:24 de nebun

Pentru prima data ca sa fi sigur, iti recomand Durex Extra Safe, sunt putin mai groase, au putin mai multa lubrifiere, (dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa aveti lubrifiere pe cale naturala ) si cu pozitia misionarului care este buna pentru prima data o sa mearga bine Sa speram ca n-o s-o doara tare...

k ms
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Prezervativ!

scris pe 28 ian 2011 22:33 de drooz

Salutare . A venit timpul sa imi incep viata sexuala cu prietena mea si nu stiu ce prezervative sa cer de la magazin/farmacie , nu am cumparat niciodata ca nu mia trebuit nici macar din curiozitate ( cum am auzit la unu ca era beat si si-a facut laba cu prezervativ )ce-i drept sa protejat ).
Aveti idee cam de care trebuie sa cer de la Durex , pentru o grosime de 12-13 cm si lunga tot cam asa ) sa no dau la nimereala si sa am surprize neplacute .
Multumesc !
incearca durex extra-safe sunt mai groase si mai sigura ea fiind stramta e posibil sa se rupa cu celelalte feluri ,cat despre love plus nici sa nu aud mi-e mi s-a rup unu si de atunci m-am lecuit si cica de 3 ori mai multa protectie:-j )

jhon
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Prezervativ!

scris pe 29 ian 2011 09:17 de DaNNY_DiViNO

ma da voi cum reusiti sa le rupeti ? in ce le bagati ?

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Prezervativ!

scris pe 29 ian 2011 11:05 de drooz

ma da voi cum reusiti sa le rupeti ? in ce le bagati ?
bai actine actiune stop so rupt banda )) nimik prea complicat pur si simplu s-a rupt foare usor tin sa precizez ca s-a rup la inceput cam dupa sa zic 3-5 minute ..

jhon
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

15 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online