Insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

Maya87

Junior member
47 mesaje

Insarcinata?

scris pe 28 ian 2011 13:11 de Maya87

Buna tuturor!

Acum 2 saptamani am facut sex neprotejat cu prietenul meu (deoarece nu pot folosi prezervativul si n-as prea vrea sa iau anticonceptionale ). Am facut-o in a 3-a zi dupa ce am terminat cu menstruatia si el a ejaculat afara,dar ma gandeam ca s-ar putea sa fi ajuns lichidul preejaculator (stiti voi ).
Acum imi e frica sa nu fi ramas gravida..am citit pe site-uri despre simptome ale sarcinii si m-a ingrijorat urinarea frecventa (acum in perioada asta a inceput sa-mi fie mai sete ca de obicei si deci..beau apa mai multa ).Ar trebui sa fac un test peste o saptamana ? sau sa astept sa-mi vina menstruatia ?

Ma scuza-ti daca nu m-am exprimat corect ,daca nu intelegeti ceva va rog sa intrebati

Someday I'll gonna find someone
Who wants myself, not afraid to show that he loves me
Somebody who will understand
That I'm happy just the way I am..
sus

Sunshine87

Veteran member
201 mesaje

Re: Insarcinata?

scris pe 28 ian 2011 13:28 de Sunshine87

Buna tuturor!

Acum 2 saptamani am facut sex neprotejat cu prietenul meu (deoarece nu pot folosi prezervativul si n-as prea vrea sa iau anticonceptionale ). Am facut-o in a 3-a zi dupa ce am terminat cu menstruatia si el a ejaculat afara,dar ma gandeam ca s-ar putea sa fi ajuns lichidul preejaculator (stiti voi ).
Acum imi e frica sa nu fi ramas gravida..am citit pe site-uri despre simptome ale sarcinii si m-a ingrijorat urinarea frecventa (acum in perioada asta a inceput sa-mi fie mai sete ca de obicei si deci..beau apa mai multa ).Ar trebui sa fac un test peste o saptamana ? sau sa astept sa-mi vina menstruatia ?

Ma scuza-ti daca nu m-am exprimat corect ,daca nu intelegeti ceva va rog sa intrebati

Sunt sanse sa ramai insarcinta, sunt sanse mai mici, dar ele exista.Poti ramane si in timpul menstruatiei.Daca a trecut deja 2 sapt de la ultimul contact sexual neprotejat e bine sa iti iei deja un test de sarcina, pe care dupa alte cateva zile sa il repeti ca sa fii sigura.Chiar daca nu iubesti metodele contraceptive e bine sa te aliezi totusi cu una, pentru ca altfel risti sa stai mereu sub stres, in plus poti ramane insarcinata oricand cu metoda calendarului care nu functioneaza la toate femeile.Si sa nu mai punem in calcul si bolile cu transmitere sexuala.Poti merge la un medic sa iti prescrie in urma unor analize anticonceptionalele care ti se potrivesc.

I live my life in my way and if I'm wrong pay
sus

nickname

Senior member
87 mesaje

Re: Re: Insarcinata?

scris pe 28 ian 2011 13:50 de nickname

Sunt sanse sa ramai insarcinta, sunt sanse mai mici, dar ele exista.Poti ramane si in timpul menstruatiei.Daca a trecut deja 2 sapt de la ultimul contact sexual neprotejat e bine sa iti iei deja un test de sarcina, pe care dupa alte cateva zile sa il repeti ca sa fii sigura.Chiar daca nu iubesti metodele contraceptive e bine sa te aliezi totusi cu una, pentru ca altfel risti sa stai mereu sub stres, in plus poti ramane insarcinata oricand cu metoda calendarului care nu functioneaza la toate femeile.Si sa nu mai punem in calcul si bolile cu transmitere sexuala.Poti merge la un medic sa iti prescrie in urma unor analize anticonceptionalele care ti se potrivesc.

Stai linistita ca nu esti. Probabil din cauza stresului aceste simptome de care zici, sunt doar in mintea ta. oricum fa-ti un test de sarcina ca sa fii linistita.
sus

Maya87

Junior member
47 mesaje

Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 28 ian 2011 14:06 de Maya87

O sa imi fac un test..si ar trebui sa ma duc la ginecolog oricum pt ca sangereze uneori in timpul sexului..totusi asta aveti idee de la ce poate fi ?

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 28 ian 2011 14:58 de DaNNY_DiViNO

te ingrijoreaza urinarea frecventa ? pai, nu mai bea apa!

Nu, nu ai ramas gravida.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

Maya87

Junior member
47 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 28 ian 2011 16:11 de Maya87

buna idee

sus

Flamanzia

Senior member
112 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 29 ian 2011 17:40 de Flamanzia

Nu iubita, eu nu cred ca esti insarcinata ,dar trebuie tu sa te convingi asa ca fa-ti un test

sus

Flamanzia

Senior member
112 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 3 feb 2011 10:15 de Flamanzia

Insomnia (sau nici chiar, trezitu de mai multe ori pe noapte) reprezinta un semn de sarcina ?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 3 feb 2011 18:59 de SORIN28

Insomnia (sau nici chiar, trezitu de mai multe ori pe noapte) reprezinta un semn de sarcina ?
Oare eu sunt insarcinat? Am undeva la doua treziri pe noapte...deci?

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Flamanzia

Senior member
112 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 3 feb 2011 21:22 de Flamanzia

Oare eu sunt insarcinat? Am undeva la doua treziri pe noapte...deci?

Daca am parut proasta ma scuzi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

15 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online