La 16 ani... sa "o fac"?

Pagina 1 din 1
1

nykkol94

Junior member
10 mesaje

La 16 ani... sa "o fac"?

scris pe 2 feb 2011 17:39 de nykkol94

Ma tot gandesc de ceva timp..si as vrea sa o fac, am vb si cu prietenul meu, dar el nu ma forteaza pe mine! am 16 ani si majoritatea vb despre cum a fs prima data, dar eu simt ca nu sunt pregastita...vreau si eu un sfat va rog[-o<(( multumesc!

Copilaria este singurul paradis pierdut!
Dar tu o porti vesnic in suflet!!!
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: am nevoie de ajutor

scris pe 2 feb 2011 18:19 de dorinda

Ma tot gandesc de ceva timp..si as vrea sa o fac, am vb si cu prietenul meu, dar el nu ma forteaza pe mine! am 16 ani si majoritatea vb despre cum a fs prima data, dar eu simt ca nu sunt pregastita...vreau si eu un sfat va rog[-o<(( multumesc!

Daca te simti pregatita si esti bine informata despre ceea ce inseamna sex, poti s-o faci, daca nu, mai asteapta. Totusi, la 16 ani nu cred ca esti prea responsabila.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 2 feb 2011 21:21 de Psyche

daca ai ajuns aici intrebandu-te daca sa o faci sau nu,sfatul meu e sa nu. daca ai fi fost pregatita,ai fi stiut.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 3 feb 2011 00:45 de Incepator

Sexul e periculos. Eu zic sa ai grija. Sa nu faci vreun bebe.
Si apoi apar si alte consecinte negative asupra ta...

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: La 16 ani... sa

scris pe 3 feb 2011 01:53 de ExoticDream

Si eu zic... sa nu. Partea pozitiva este ca prietenul tau intelege, cel putin deocamdata, si nu forteaza lucrurile. "Prima data" si sexul in general trebuie sa fie ceva dorit in relativ egala masura de ambii parteneri, ori daca tu inca nu vrei asta, ai fi crispata, speriata, ai regreta pasul, asa ca mai lasa-ti un timp pana cand vei simti ca iti doresti sa "o faci"!

P.S. Intrucat ai postat la sectiunea "Jurnale", maine iti voi muta subiectul la "Viata sexuala"!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

pink10

Senior member
56 mesaje

Re: Re: La 16 ani... sa

scris pe 3 mar 2011 19:19 de pink10

Depinde daca esti tu pregatita

Si eu sunt in acceasi situatie

La fel si prietenul mi-a zis ca o vom face atunci cand voi fi pregatita ...

Eu inca nu sunt , acum depinde doar de tine ... Depinde de cat timp sunteti impreuna, daca va iubit... chestii

Maria Nixa
sus

pink10

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: La 16 ani... sa

scris pe 3 mar 2011 19:20 de pink10

Depinde daca esti tu pregatita

Si eu sunt in acceasi situatie

La fel si prietenul mi-a zis ca o vom face atunci cand voi fi pregatita ...

Eu inca nu sunt , acum depinde doar de tine ... Depinde de cat timp sunteti impreuna, daca va iubit... chestii

iubiti*

Maria Nixa
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online