Virgin la 25 de ani!
Pagina 2 din 3
inuendo
Veteran member 497 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Virgin la 25 de ani!
scris pe 27 mai 2004 14:17 de inuendo
...Si mie mi se pare ceva suspect...sa nu faci sex cu lunile sau cu anii se intampla...dar sa faci prima laba la 21 de ani e ciudat
Daca iti poti concetra vointa sa faci laba o data la luna sau la 2...muhaha( eu nu pot, este peste puterile mele) directioneaza asta spre telul de a avea o prietena, si ummm, nu mai spune ca ai fost singur pana acu, sau macar prezint-o altfel, fetele desi se lauda ca vor baieti virgini si pur, fug de ei, cauta experienta bla bla blla
Sunt aici sa ajut, nu sa judec
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Virgin la 25 de ani!
O sa radeti de mine...se vede ca in ziua de azi SINCERITATEA nu mai are nici o valoarea!
Spunea cineva de sexul cu o persoana,fara sentimente!
Eu unul,nu cred ca as putea sa fac sex fara sa simt ceva pentru acea persoana din fata mea...E ca si cum as cumpara o papusa de la un sex-shop,dau 2-3 milioane pe ea ( multi bani )si o fac cand vreau,cum vreau,ar fi aproape acelasi lucru...si nu as plati decat o data!
Apoi,ma repet...SA NU FII SINCER=parca e buna de pus a 11-a PORUNCA!
Am vazut,in jurul meu,sute,mii de oameni care mint fara retinere,fara jena,sunt persoane cu mai multe masti pe fata,in functie de cel din fata lor si mai ales de ce avantaje le pot aduce "acea masca" in momentul respectiv!
Nu pot sa fiu asa,sunt si usor de citit,e marea mea problema cand dau ochii cu cineva si am zis:-mai bine sunt sincer,chiar daca am pierdut multe la viata mea din cauza asta,si decat sa pic mai rau...Poate unii vor aprecia aceste lucruri candva!
Da, SINCERITATEA nu mai e la pret astazi...mai bine se descurca cei care se pricep sa minta, sa insele, sa fure, sa calce cu nonsalanta peste suflete si sa zambeasca desi lasa potop de durere in urma lor. Daca esti prea sincer, risti sa o incasezi urat de tot, esti catalogat drept fraier, orice ai prostia sa spui deschis este intors impotriva ta si la momentul oportun esti ranit cu propriile-ti arme! Am crezut ca mai exista inca destui oameni in fata carora merita sa te deschizi, dar fiecare zi mi-aduce o noua dezamagire. E ciudat sa simti ca tu ai dreptate si totusi esti condamnat pt un fel de a fi invechit...
Inteleg perfect de ce nu poti face sex cu o necunoscuta, o persoana fata de care nu simti nimic, si ma bucur ca mai exista unii baieti in lumea asta care nu gandesc cu....altceva decat capul de pe umeri. A face dragoste e un lucru prea intim pt a fi facut cu oricine, nu e ca si cum ti-ai lua micul dejun sau baia zilnica, e ceva ce implica intreaga ta fiinta si cum ai putea sa te separi de propriul suflet si sa transformi totul intr-un act mecanic? Eu nu stiu cum as putea saruta un baiat cu care sa zicem ca am facut sex...cand nu simt nimic pt el...ar fi un corp si atat...cum sa ma las eu in voia cuiva care nu inseamna nimic pt mine??? Chiar atat de robita de jocul hormonilor sa ajung incat sa o fac precum un sport?
Sunt rele fetele care te desconsidera pt ca esti inca virgin...cauta-ti una cumsecade si ai sa vezi ca totul va fi bine!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
inuendo
|
Virgin la 25 de ani!
scris pe 28 mai 2004 01:45 de inuendo
Sunt rele fetele care te desconsidera pt ca esti inca virgin...cauta-ti una cumsecade si ai sa vezi ca totul va fi bine!
ummm daca tot crezi asta, si sustii sus si tare iubire, puritate, adevar, uite Exotic ai omul perfect, de ce nu incerci? Ce te tine? Poate e sansa ta? Sa te vaz...
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Virgin la 25 de ani!
ummm daca tot crezi asta, si sustii sus si tare iubire, puritate, adevar, uite Exotic ai omul perfect, de ce nu incerci? Ce te tine? Poate e sansa ta? Sa te vaz...
Ma gandeam eu ca se va gasi cineva sa-mi dea ideea asta! Singurul impediment este ca de-abia am incheiat o relatie si nu sunt omul care zboara din floare in floare, iubirea nu moare la comanda, mai trebuie sa treaca timp, vreau sa fiu singura o vreme….nu as putea incepe altceva acum, intelegi? Stiu ca suna invechit, sa nu razi de mine, dar asa simt eu….
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
inuendo
|
scris pe 28 mai 2004 18:59 de inuendo
Nu rad de tine, stiam ca asa o sa raspunzi
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Virgin la 25 de ani!
Nu rad de tine, stiam ca asa o sa raspunzi
Dupa cat am batut campii pe aici si cate cucuie in cap mi-am facut din cauza asta, cred ca stii cam cum gandesc! Si ce daca simt asa? E dureros, dar mai rusinos mi se pare sa ai sentimente peste care poti trece in 1-2 zile, sa urasti azi ce ai iubit ieri...
|
sus |
|
MarkD
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 30 mai 2004 09:53 de MarkD
As vrea sa stiu parerea voastra despre un baiat care are 25 de ani si este virgin!Nu radeti,mai sunt si asemenea oameni care au avut si alte lucruri de facut in viata decat sa sara de colo-colo in cine stie ce paturi!Scuze daca jignesc pe cineva!Asa a fost sa fie,nimeni nu-i perfect!Astept raspunsurile voastre,sfaturi de ce nu...dar fara porcarii!Felicitari celor ce conduc site-ul!Cu respect,Mark D
Am stiut ca o sa-mi sara lumea si mai mult in cap cu cat sunt mai sincer,chiar daca nu ma credeti!E problema voastra,se pare ca am gresit ca m-am bagat pe un forum sau si mai rau ca m-am inregistrat pe el!
Nu e nici o problema,am primit si lovituri mai dure chiar de la prieteni buni.
Chestia cu auto-satisfacerea mai bine nu o spuneam,recunosc ca e greseala mea,dar vroiam sa va spun ca nu sunt un obsedat care face cine stie ce!Nu am nimic cu cei care fac ce vreau cu viata lor,atata timp cat nu ma fac pe mine sa sufar...
Am unii prieteni care parca sunt obsedati,nu rezista fara a face sex mai multe luni,iti rad in nas,se cred mari barbati,cand colo,poate nu e nimic de ei!O sa ma enervez si s-ar putea sa fiu rau,nu uitati,ca un om bun poate deveni nebun usor,ati vazut cazuri cand se luau interviuri vecinilor unor persoane care au facut ceva rau:"Vai era un om bun,saluta pe multa lume,ajuta pe toti,.....Nu pot sa cred ca a facut asa ceva,e imposibil!"
Eu nu rad de nimeni,iar daca vreti sa ne jignim,aici stau bine...Si nu vreau sa fac asa ceva!Sunt "rau" atunci cand cineva vrea sa ma distruga intr-o anumita problema,imi vrea raul familiei mele,si cum pe multi ii am la mana cu ce au gresit,pot sa-i distrug ca cateva fraze spuse in public,de fata cu cine trebuie!Urasc santajul,mai ales cel sentimental,dar daca cineva se joaca cu mine,s-ar putea sa nu-i fie bine!Si nu vreau pacate sa fac fara sa fie nevoie!Eu scriu ceea ce simt acum,poate maine voi gandi altceva si voi vedea ca am gresit si totusi,voi incerca sa repar ca am stricat,daca mai exista vreo sansa!
Ieri,am fost la un salon auto,pe langa filme,alt hobby este domeniul auto!
Daca altii au numai sex,sex,sex in cap va spun ca sunt si alte lucruri mai importante de facut!as a sunt eu,nu sunt cum vor altii,poate unii vor sa ma schimbe,dar asta daca sunt eu de acord!Si daca eu zic ca nu e bine,nu fac ce vor ei!Asa am devenit eu,un om rece,un iceberg in care inima inca mai degaja o caldura de care poate cineva are nevoie...
Ce lucruri sunt frumoase pentru mine???Se vor intreba unii!Pai,sa va zic:
-sa-ti vezi de cariera de la scoala,sa faci totul cum poti de bine!A se nu intelege sa sunt expert in domeniul in care lucrez!Daca a fost un lucru de care nu mi-am batut joc,este SCOALA!Altii cum stau???
-sa-i ajuti pe cei din jur,pentru ca asa simti tu,asa iti "spune" o voce interioara,AJUTA-L!Stiu ca multi nu au meritat ajutorul meu,dar stiu,privind in urma,ca nu m-am facut de ras si NU I-AM TRADAT!Si azi e ceva mai rar intalnit,aceea de a nu-ti trada prietenul de langa tine,din fata ta!
-apoi,sa te intereseze unele domenii care iti fac sa-ti tremure mainile,picioarele,tot trupul atunci cand esti flamand sa afli ce se mai intampla in=auto-moto,telefoane mobile,pc-uri,muzica buna,sport ,si normal filmele!Am gresit miercuri,in fuga care era!Filmul din 1993 cu MArk Dacascos in care preda Capoira este ONLY THE STRONG,si nu Only the best.Apoi daca nu ati inteles,el s-a cunoscut cu viitoarea lui sotie in Crying Freeman,era pictorita,fac nunta in Hawaii parca in 2000,si au un baiat!Scuze de greseli!
-altceva!Sastai in fata telavizotului,inca nu am pc,si sa urmaresti un film de calitate!Unul care sa-ti faca pielea de gaina atunci cand il urmaresti!Sa stai concentrat tot filmul,sa incerci sa intri in pielea unor personaje,nu conteaza varsta sau sexul,sa vezi ce ar simti ele in scena respectiva,sa te pui in pielea regizorului,scenaristului,operatorului,SA FACI TRUP COMUN CU INTREG FILMUL!Asa urmaresc eu filmele,asa ma hranesc eu,uneori cu multa durere,suferinta,mai rar cu lucruri frumoase,SA PLANGI ASA CUM N-AI FACUT-O DE MULT!Nu e nici o rusine sa plangi atunci cand vezi un film!Cand ati plans voi,la un film,cand ati simtit DUREREA,STRIGATUL DE AJUTOR,UNEORI PLACEREA,BUCURIA,ZAMBETUL ACELUIA IN PIELEA IN CARE TE-AI PUS!Aici e diferenta!Paoate eu traiesc in trecut,in viitor,in filme..si nu in realitate,DAR DACA MUSTI DIN ACEASTA REALITATATE VIRTUALA,TE POTI SIMTI MAI BINE,MAI CURAT,MAI CU SUFLET DECAT ALTII CARE CE AU FACUUT???Nu ma intereseaza,eu ma simt bine asa,nu trebuie sa fac sex la cateva luni ca sa ma simt bine,uneori mai trebuie sa scapi de acea tensiune sexula acumulata in trup,nu sa fugi repede la un barbat/o femeie sa s-o faci ca sa scapi de ea!O sansa ar fi visele erotice,dar nici astea nu le mai am de 3 luni!De ce?Nu stiu,am totusi o imaginatie in domeniu si imi plac femeile adevarate,poate am sa va dau exemple candva!Si nu orice fufa,parasuta si ma opresc aici,de care te folosesti ca pe-o carpa si invers,te speli,si iesi din nou in lume!ASTA NU INSEAMNA CA ESTI MAI CURAT CA INANTE!Priveste si vezi diferenta!
-sa stai sa sorbi incet fiecare picatura dintr-un pahar de vin excelent!Normal ca de COTNARI!Sa te gandesti la acele bobite de strugure sdrobite,la cum curgea mustul.........si la vinul din paharul tau,la acele momente ,clipe in care ESTI STAPANUL UNIVERSULUI!ESTI UN ZEU PE PAMANT SI-N CER!Asa ma simt eu!Voi cum???
-apropo de vin,daca mai ai in fata ta si femeia pe care o iubesti,s-o privesti in ochi,sa-i sorbi fiecare miscare,fiecare gest!Sa-ti treci privirea peste trupul ei,apoi te uiti in paharul tau si sa vezi imaginea ei proiectata la suprafata,apoi gustindu-l sa simti cum musti din ea si faceti un intreg!
-sau la o cina undeva in oras,sau acasa,sa-i pui intr-un pahar,prajitura sau inghetata,UN INEL,ea il descopera,tu te asezi in fata ei,o apuci de mana,ii pui inelul,o privesti in ochi,iti faci curaj,si-i spui:"DRAGA MEA,TE IUBESC MAI MULT DCAT VIATA MEA,DECAT AERUL PE CARE-L RESPIR!AI VREA SA FII MAMA COPIILOR MEI???"
Deja am trecut de faza cu -"Vrei sa te mariti cu mine?"-ca s-o ametesc,asa ii spun.....si daca am noroc,poate spune "DA"!RECUNOSC CA ULTIMILE 2 EXEMPLE NU LE-AM INCERCAT,INCA MAI SPER...
-ce mai poate fi frumos,orice vreti voi.Sunt o multime de lucruri pentru care merita sa traiesti,nu numai sexul!.......Poate va mai scriu alta data!
Se pare ca m-am inselat in privinta drei/dnei Exotic-Dream,banuiam ca este o doamna la 30-35 de ani,Scorpion sau Capricorn ca zodie,si multi din voi ar trebui sa fiti "gelosi"(observati ghilimelele)pe barbatul care se trezeste diminetaa langa asa o femeie!S-o priveasca clipa de clipa,sa vada cum se misca cand viseaza,el sa se intrebe cine este barbatul din visele ei,s-o sarute pe tot trupul(imi cer scuze dra/dna daca v-am jignit),sa-i simta parfumul de femeie(excelent film cu Al Pacino),sa-i spuna cat de mult o iubeste......sa aiba onoarea si placerea sa-i aduca micul dejun la pat...Dar sunt rau,mai ales cand EA sufera.....Iertare!
Vreau sa va multumesc tuturor ca mi-au scris,si daca am sa pot am sa va dau si alte raspunsuri,poate la unele intrebari de pe forum!Nu trebuie sa ma ascultati,va fi parerea mea si nu e nimeni obligat sa ma asculte!
NU POTI OBLIGA PE CINEVA SA TE IUBEASCA!FII TU INSUTI,SI VEI FI POATE MAI CASTIGAT DIN ALTE PUNCTE DE VEDERE!
Poate am fost rau cu unii,credeti-ma ca m-am abtinut de la alte comentarii...Incercati macar unul din exemplele de mai sus,si poate vei deveni mai buni,mai sinceri,si o sa vedeti ca sunt lucruri minore,pe care nu le bagati in seama, care va pot produce un "orgasm" -scuzati-mi exprimarea,mai placut decat ore de sex,sex,sex cine stie prin ce paturi!
VIATA ESTE UN MIRACOL-apropo de ultimul film de-a lui Emir Kusturica,cu acelasi titlu!!!Sunt bun,nu ???
Pate trec joi sau duminica viitoare!
Fiti mai buni,mai sinceri si faceti dragoste cu arta!
A FACE DRAGOSTE E O ARTA PE CARE PUTINI O STAPANESC!
cu raspect,Mark D
CRYING FREEMAN FOREVER
|
sus |
|
ExoticDream
|
.....-sau la o cina undeva in oras,sau acasa,sa-i pui intr-un pahar,prajitura sau inghetata,UN INEL,ea il descopera,tu te asezi in fata ei,o apuci de mana,ii pui inelul,o privesti in ochi,iti faci curaj,si-i spui:"DRAGA MEA,TE IUBESC MAI MULT DCAT VIATA MEA,DECAT AERUL PE CARE-L RESPIR!AI VREA SA FII MAMA COPIILOR MEI???"
Sunt o multime de lucruri pentru care merita sa traiesti,nu numai sexul!....
Se pare ca m-am inselat in privinta drei/dnei Exotic-Dream,banuiam ca este o doamna la 30-35 de ani,Scorpion sau Capricorn ca zodie,si multi din voi ar trebui sa fiti "gelosi"(observati ghilimelele)pe barbatul care se trezeste diminetaa langa asa o femeie!S-o priveasca clipa de clipa,sa vada cum se misca cand viseaza,el sa se intrebe cine este barbatul din visele ei,s-o sarute pe tot trupul(imi cer scuze dra/dna daca v-am jignit),sa-i simta parfumul de femeie(excelent film cu Al Pacino),sa-i spuna cat de mult o iubeste......sa aiba onoarea si placerea sa-i aduca micul dejun la pat...Dar sunt rau,mai ales cand EA sufera.....Iertare!
A FACE DRAGOSTE E O ARTA PE CARE PUTINI O STAPANESC!
cu raspect,Mark D
Nu mai pune la inima criticile primite pe acest forum, se intampla tuturor celor care nu gandesc 100% in ton cu timpurile pe care le traim, eu deja imi pun problema daca n-am gresit scriind aici, sunt putini cei pe care ii intereseaza sincer o parere, un sfat, un gand, multi te iau in ras sau te ignora.
Si eu visez un astfel de moment romantic in care sa fie implicati iubitul meu si un inel (nu neaparat de logodna, doar unul micut insotit de cuvintele fermecate: TE IUBESC!).
Nu, nu am decat aproape 19 ani, dar, desi traiesc inconjurata de oameni moderni care fac fapte moderne (de exemplu: stiu fete care au avut pana la aceasta varsta cel putin 20-30 de "relatii"-nu neaparat cu implicare sexuala-, baieti care se lauda ca au iubit 6-7 fete in cativa ani, altii care au parasit nu stiu cate fete samd), nu pot fi una din acele fete "moderne" care nu mai dau 2 bani pe sentimente si traiesc viata la maximum pe principiul "Timpul trece, anii nu se mai intorc." Poate am unele principii usor perimate (gen a face dragoste si nu sex), dar ma simt bine in pielea mea si nu mi-am pierdut speranta ca-mi voi gasi sufletul-pereche (asta in ceea ce priveste baiatul visurilor mele, pt ca prietene si prieteni care gandesc ca mine am destui).
A face dragoste...nu stiu daca e o arta in sensul ca trebuie sa fii extrem de bun "artist" ca sa reusesti, ci mai degraba in sensul ca 2 oameni care fac dragoste sunt frumosi prin prisma sentimentelor care ii leaga, indiferent cata experienta ar avea.
|
sus |
|
inuendo
|
scris pe 31 mai 2004 22:04 de inuendo
Copiii... aveti niste perceptii si credinte asa aiurea...nu e vorba de critica..o sa revin pe larg nu am timp acum..dar i ll be back
|
sus |
|
AngelGirl
Junior member 19 mesaje
|
Frate,nu-i nimik naspa parerea mea ... dar ar cam fi timpul sa te lasi de sportul asta
parerea ta mai infect e ca si tu precis esti ca ala....))sau ca tu ai inceput-o la 5 ani ca sa te dai mare smecheras)
Nina
|
sus |
|
MarkD
Junior member 40 mesaje
|
Re: Mark D se retrage!
scris pe 6 iun 2004 10:08 de MarkD
As vrea sa stiu parerea voastra despre un baiat care are 25 de ani si este virgin!Nu radeti,mai sunt si asemenea oameni care au avut si alte lucruri de facut in viata decat sa sara de colo-colo in cine stie ce paturi!Scuze daca jignesc pe cineva!Asa a fost sa fie,nimeni nu-i perfect!Astept raspunsurile voastre,sfaturi de ce nu...dar fara porcarii!Felicitari celor ce conduc site-ul!Cu respect,Mark D
Va multumesc celor care mi-au scris,care m-au inteles,mi-au dat sfaturi,m-au criticat,pacat ca nu ma crede prea multa lume...
In lumea voastra,asa cum e ea,fiind atata minciuna,mizerie,ura,invidie,prostie si ce mai vreti voi...nu-i credeti pe cei care sunt sinceri,nu mai stiti cand cineva e sincer cu voi...
Nu mai stiti,cred,sa faceti diferenta dintre sinceritate si minciuna,la voi s-au contopit...si nu mai faceti diterenta!
O sa incerc sa-mi vad de viata mea.de lumea mea...cred ca toata lumea are dreptul la fericire,daca unii au avut "n" experiente,problema lor,toti avem dreptul la fericire,asa cum o intelege fiecare,pentru el,pentru cei din jur!
Nu stiu cine m-a pus sa-mi deschid sufletul in fata voastra,poate am gresit!De aceea am sa ma retrag.....macar o perioada!
Daca unii nu sunt ca voi,daca nu au facut ce faceti voi,asta nu inseamna ca nu suntem oameni,ca nu avem dreptul sa gustam din placerile vietii cum stim noi mai bine!Si poate,candva,o sa fim mai fericiti ca voi,de ce nu!Toti au dreptul la fericire si-si aleg drumul prin viata asa cum cred ei mai bine!
Draga EXOTIC-DREAM,esti o persoana interesanta,sa stii ca te admir,chiar daca nu te cunosc,am indraznit sa-ti trimit un e-amil...Sper sa nu te deranjeze...
Multa sanatate tuturor,spor in toate si fericire pe mai multe planuri!
Ma retrag,am nevoie d liniste si oricum,am cheltuit ceva bani cu net-ul si am nevoie de ei mai mult ca orice!
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva,am lovit sau am facut rau fara sa vreau!
Cu respect,Mark D
CRYING FREEMAN FOREVER
|
sus |
|
inuendo
|
Mark D se retrage!
scris pe 6 iun 2004 22:40 de inuendo
Ceea ce tu nu intelegi mark este ca "noi" aia de traim intr-o lume in care se practica sex, se mai calca pe alaturi, care iesim in discoteca...traim, pur si simplu traim, si nu suntem asa cum crezi tu iar tu ar trebui sa nu iti mai dai cu parerea despre lucruri care nu le-ai incercat sau facut sau habar nu ai, sa nu sa nu iti dai cu parerea, da cu parerea nimeni nu se supara da nu veni sa arunci cu noroi asa aiurea in tranvai doar fiindca ...nu stiu de ce? de ce? tu stii? crezi ca noi nu iubim? sau ca nu traim..din contra amice..noi suntem in lume...tu nu esti..renunta la ideei de astea si ai grija ca principiile sunt bune pana la un punct...nu intotdeauna te servesc.. si apropo...cati bani ai cheltuit pe net? 1 mil? 10 mil? ca suna aiurea rau ce zici acolo
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Mark D se retrage!
In lumea voastra,asa cum e ea,fiind atata minciuna,mizerie,ura,invidie,prostie si ce mai vreti voi...nu-i credeti pe cei care sunt sinceri,nu mai stiti cand cineva e sincer cu voi...
Nu mai stiti,cred,sa faceti diferenta dintre sinceritate si minciuna,la voi s-au contopit...si nu mai faceti diterenta!
O sa incerc sa-mi vad de viata mea.de lumea mea...cred ca toata lumea are dreptul la fericire,daca unii au avut "n" experiente,problema lor,toti avem dreptul la fericire,asa cum o intelege fiecare,pentru el,pentru cei din jur!
....
Daca unii nu sunt ca voi,daca nu au facut ce faceti voi,asta nu inseamna ca nu suntem oameni,ca nu avem dreptul sa gustam din placerile vietii cum stim noi mai bine!Si poate,candva,o sa fim mai fericiti ca voi,de ce nu!Toti au dreptul la fericire si-si aleg drumul prin viata asa cum cred ei mai bine!
Asta e lumea in care traim...cu mai multe rele decat bune, cu mai multa minciuna si inselaciune decat sinceritate, cu mai mult sex decat facut dragoste, cu mai mult egoism de a-ti satisface propriile placeri decat fidelitate etc etc etc... In lumea asta in care ierarhia valorilor este mai mult sau mai putin inversata, tu vei fi considerat ciudat pt ca inca mai ai principii frumoase despre iubire, adevar, sineceritate, respect, fidelitate si vei fi marginalizat de cei de cei care traiesc AZI si trec in viteza pe langa tine pt ca nu au timp de pierdut.... Si eu sunt o ciudata, dar deocamdata nu disper, mai sper ca exista altii ca mine si chiar daca imi este din ce in ce mai greu sa-i gasesc sunt convinsa ca nu voi ramane singura doar pt ca nu alerg dupa sex sportiv, nu mi-as insela prietenul cu primul mascul interesant, nu mi-as barfi prietenul, nu l-as insulta, l-as iubi intai pe el si apoi pe mine bla bla bla. Nu te stresa nici tu, insa incearca totusi sa gasesti pe cineva cu care sa impartasesti ceea ce simti, meriti o fata cumsecade care gandeste ca tine.
Draga EXOTIC-DREAM,esti o persoana interesanta,sa stii ca te admir,chiar daca nu te cunosc,am indraznit sa-ti trimit un e-amil...Sper sa nu te deranjeze...
Nu am primit nici un e-mail! Mai trimite-mi o data!!!
|
sus |
|
raloi
Guest
|
scris pe 26 iun 2004 11:40 de raloi
Sa-ti zic "BRAVO ca n-ai facut-o la intamplare", mi-ar sari in cap cei care nu mai cred in "a face dragoste" cu cineva special (cel putin prima data) si prefera sexul ca sport, sa-ti zic "AOLEU, ce nenorocire, cum de ai stat atat?" n-as fi eu, asa ca eu zic ca nu e nici o nenorocire, admir faptul ca esti un baiat caruia nu-i umbla prin cap doar SEX SEX SEX 25 de ore din 24 inca de la 13-14 ani, ca ai alte preocupari in viata si nu faci un eveniment national din faptul ca n-ai "scapat" inca de virginitate (cum se mai plangeau unii - disperati! - pe aici). Totusi, cum esti la o varsta destul de matura, ar trebui sa incerci sa gasesti o fata de care sa te indragostesti si cu care mai apoi sa faci si pasul asta (evident nu pt asta sa o cauti, ai inteles tu!), lucrurile vor veni de la sine, nu fi complexat, nu este un handicap si ai timp destul sa faci sex pana la 75-80 de ani!
|
sus |
|
P.I.M.P
Guest
|
scris pe 15 iul 2004 03:44 de P.I.M.P
fa o laba ca asta cred ca ai fatcut pana la 25 de ani
Daca nu reusesti sa te culci cu o fata pune-o cu un baiat poate reusesti ca tot e democratie.
|
sus |
|
P.I.M.P
Guest
|
Re: Mark D se retrage!
scris pe 15 iul 2004 03:46 de P.I.M.P
Ce as putea spune decat ...
GAY GAY GAY
|
sus |
|
ALEX
Guest
|
scris pe 15 iul 2004 12:52 de ALEX
exotic dream nu cred ca esti prea in masura sa dai sfaturi aici! gandirea ta seamana cu cea a unei virgine,si u esti nu? ai gandirea mult prea exclusivista crede-ma,ti-o vei schimba sigur dupa prima exp,sunt convins.
? si cu el virgin si ea virgina....nu cred ca o sa fie nemaipomenit! unu' din voi ar tb sa aiba ceva exp,o sa fiti penibili crede-ma,mai ales prima oara.
mai vb dupa ce se intampla sa-mi spui dc a fost"MARET"!
|
sus |
|
ExoticDream
|
exotic dream nu cred ca esti prea in masura sa dai sfaturi aici! gandirea ta seamana cu cea a unei virgine,si u esti nu? ai gandirea mult prea exclusivista crede-ma,ti-o vei schimba sigur dupa prima exp,sunt convins.
? si cu el virgin si ea virgina....nu cred ca o sa fie nemaipomenit! unu' din voi ar tb sa aiba ceva exp,o sa fiti penibili crede-ma,mai ales prima oara.
mai vb dupa ce se intampla sa-mi spui dc a fost"MARET"!
Nu sunt singura de aici care nu a gustat inca din fructul mai mult sau mai putin oprit. Nu sunt deloc convinsa ca-mi voi schimba opinia dupa primul experiment, pt mine ramane ceva unic, frumos si intim pe care il voi fi trait cu cel pe care il iubesc, dar am observat ca apropate toti cei care "au scapat" de "pacostea" virginitatii nu mai dau 2 bani pe acele clipe, le trateaza ca pe un episod insignifiant in viata lor, sper sa nu patesc asa. Poate unii au amintiri de care nu sunt prea mandri, cine stie cum au facut-o? Poate pe scara blocului, poate cu o "profesionista"? Si daca imi doresc sa mi se intample cu un virgin ce? Nu sunt de acord ca am aluneca in penibil din cauza lipsei de experienta si a excitarii scapate de sub control, daca ne iubim nu conteaza ca nu ne iese de nota 10 de prima data, avem tot timpul din lume sa incercam iar si iar...nu e nevoie sa vina Dr SEX sa ne aseze ca pe papusi!!!
|
sus |
|
alexul17
Junior member 12 mesaje
|
sigur nu esti tu ala?
tralala
|
sus |
|
una
Guest
|
scris pe 18 sep 2004 00:46 de una
Copiii... aveti niste perceptii si credinte asa aiurea...nu e vorba de critica..o sa revin pe larg nu am timp acum..dar i ll be back
ai dreptate.si mie mi se par asa.la exotic totul se rezuma la alb sau negru cale de mijloc nu exista.ori e drag ori nu e nimic.sunt ferm convinsa ca dupa ce va face pasul,da cu "alesul inimii ei" perceptia ei despre viata se va schimba...treziti-va totusi la realitate e timpul sa va maturizati...
|
sus |
|
dualis
Veteran member 478 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 25 de ani!
scris pe 18 sep 2004 00:57 de dualis
ai dreptate.si mie mi se par asa.la exotic totul se rezuma la alb sau negru cale de mijloc nu exista.ori e drag ori nu e nimic.sunt ferm convinsa ca dupa ce va face pasul,da cu "alesul inimii ei" perceptia ei despre viata se va schimba...treziti-va totusi la realitate e timpul sa va maturizati...
- Nu inteleg cum poti iubi un card de pasari care tocmai au incercat sa te ucida.
- Dar, Fletcher, nu asta iubesti la ei ! Nu iubesti ura si rautatea. Trebuie sa te straduiesti sa vezi adevaratul pescarus, partea buna din fiecare. Trebuie sa-i ajuti si pe ei s-o vada in ei insisi. Asta inteleg eu prin dragoste. E grozav cand intelegi asta.
www.geocities.com/bula333/Bib/pl1.html
(Pt. cine vrea sa citeasca povestioara.)
Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
|
sus |
|
georgiana
Guest
|
scris pe 18 sep 2004 16:57 de georgiana
Baiatul ala lasa sa-i scape cele mai tari momente ale vieti .Sti mie imi plac baieti indrazneti si cu pofta de viata.Dacai frumos si mai ales un adevarat expert nu mai conteaza daca e sau nu virgin. Pa ......pa . Va pupic pe botic!
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 25 de ani!
Nu stiu de ce sunt cam multi cei care s-au obisnuit sa-i ia in bataie de joc pe cei care isi mai doresc inca iubiri frumoase si sa faca dragoste, nu sex! Poate asa le este felul, poate asa au fost educati (sa pretuiasca alte valori), poate au avut ghinionul sa-si inceapa urat viata sexuala si atunci simt un fel de gelozie posibil in subconstient cand vad ca unii au sansa sa-si implineasca visele. Pot ei sa ma critice cat vor, sa-mi spuna ca sunt rupta de realitate (nu sunt singura oricum, stiu destule fete si chiar baieti care gandesc la fel ca mine) , eu nu am sa-mi schimb felul de a privi iubirea. Nu vad totul in alb si negru, sunt constienta ca exista nuante in toate, dar cand si mai ales cu cine voi face pasul acela sunt lucruri la latitudinea mea, iar eu imi doresc si sper sa se intample asa cum am scris. Nu inteleg cum mi-ar putea modifica acel moment gandirea....! Stiu dinainte ca as fi teribil de dezamagita sa se intample aiurea si voi avea rabdare sa astept atat cat este nevoie pana voi fi cu cine ma va face fericita nu numai trupeste, ci mai ales sufleteste!!!
|
sus |
|
MarkD
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 19 sep 2004 07:45 de MarkD
Hai s-o luam altfel...cati dintre voi nu ati vrea sa fiti din nou virgini?S-o luati de la capat...cu altcineva care poate v-a dezamagit si oricum nu a meritat ce i-ati oferit?Asa cum sunt eu,am unele parti de care sunt mandru si poate valorez mai mult decat altii din punct de vedere moral,macar...
Asa e,sunt oameni intre oameni...macar eu pot privi in urma si stiu ca am realizat cate ceva,mai ales prin cate a trecut familia mea...Dar asta este o alta poveste si poate unii din voi nu sunt pregatiti s-o auda!
Cei 2-3 oameni care ma cunost foarte bine,ca sa-i protejez de RAUL din jur,nu stiu prin cate am trecut cu familia mea,sau cate a indurat mama mea,care se mira ca inca mai traieste sau ca sora mea a platit cu viata faptul ca s-a nascut prima si eu al doilea...
Sunteti prea "mici" acum..iar eu nu sunt preagatit psihic sa va spun acele lucruri care-mi fac pielea de gaina...
Poate candva o sa le aflati...
Pe curand!
CRYING FREEMAN FOREVER
|
sus |
|
dualis
Veteran member 478 mesaje
|
scris pe 19 sep 2004 12:42 de dualis
Hai s-o luam altfel...
Superioritatea cu care vorbesti nu-si are locul.
cati dintre voi nu ati vrea sa fiti din nou virgini?S-o luati de la capat...cu altcineva care poate v-a dezamagit si oricum nu a meritat ce i-ati oferit?
Daca nu a meritat sau m-a dezamagit nu inseamna ca trebuie sa regret dragostea oferita. E ca si cum regreti oferirea unui cadou (si eventual il mai si vrei inapoi). O josnicie !
Nu, nu vreau sa fiu din nou virgin, si cu exceptia catorva persoane aeriene, care au anumite interese, nu cred ca mai este cineva care sa-si doreasca asta.
Asa cum sunt eu,am unele parti de care sunt mandru si poate valorez mai mult decat altii din punct de vedere moral,macar...
Asa e,sunt oameni intre oameni...macar eu pot privi in urma si stiu ca am realizat cate ceva,mai ales prin cate a trecut familia mea...Dar asta este o alta poveste si poate unii din voi nu sunt pregatiti s-o auda!
Cei 2-3 oameni care ma cunost foarte bine,ca sa-i protejez de RAUL din jur,nu stiu prin cate am trecut cu familia mea,sau cate a indurat mama mea,care se mira ca inca mai traieste sau ca sora mea a platit cu viata faptul ca s-a nascut prima si eu al doilea...
Sunteti prea "mici" acum..iar eu nu sunt preagatit psihic sa va spun acele lucruri care-mi fac pielea de gaina...
Pe curand!
Bineinteles ca esti valoros, insa "lauda de sine nu miroase a bine".
Toti am trecut prin momente grele. Intr-adevar, nu esti TU pregatit sa spui acele lucruri, nu noi, sau ei, prietenii tai. Nu e nici o protejare de RAU. Daca le-ai spune ar insemna ca-i consideri cu adevarat prieteni.
Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
|
sus |
|
ExoticDream
|
Hai s-o luam altfel...cati dintre voi nu ati vrea sa fiti din nou virgini?S-o luati de la capat...cu altcineva care poate v-a dezamagit si oricum nu a meritat ce i-ati oferit?Asa cum sunt eu,am unele parti de care sunt mandru si poate valorez mai mult decat altii din punct de vedere moral,macar...
Pe curand!
Ai avut o viata mult mai dura decat multi dintre cei care se grabesc sa te judece. Cine nu a trecut prin anumite experiente traumatizante (cum ar fi, de exemplu, pierderea timpurie a unei persoane dragi) nu are cum sa te inteleaga, traim intr-o lume a vitezei in care aproape fiecare se gandeste intai la el insusi, tu esti dintre putinii care pun inainte de propriul interes pe cel al fiintelor dragi, de aceea ai ramas un pic in urma cand vine vorba de dragoste si sex. Multi se grabesc sa faca sex cat mai repede, nu conteaza cu cine, nu conteaza cum, pierderea virginitatii s-a demonetizat...cati oare se mai gandesc cum a fost "prima data" ? Pt majoritatea, acel moment reprezinta doar o treapta in scara evolutiei personale si atat, seaca, fara incarcatura emotionala, fara nimic. Cei care inca o mai fac si cu sufletul, nu doar cu trupul, sunt considerati depasiti...li se pun etichete si sunt luati in ras! Eu zic sa-ti vezi de drumul tau si sa nu te lasi influentat de rautatea care ne inconjoara ca o plaga...incearca sa-ti gasesti o prietena...mai exista fete care ar aprecia puritatea ta...
|
sus |
|
MarkD
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 26 sep 2004 09:04 de MarkD
Nu ma dau mare,nu ma laud,nu ma cred superior nimanui,nici macar spiritual...Fiecare e cu pacatele lui,dar vorbeam de mine ca le trag si pe ale altora...
Multi isi incep viata sexuala la varste prea mici,trupul lor nu e pregatit pentru marele asalt...Imi cer scuze daca nu scriu pe genul vostru,ce-mi trece prin cap asez pe hartie,de e bine sau rau...
Sa va spun cum stau cu nordicii...Femei blonde bestiale,barbati asemenea...De ce sunt ei asa?Am citi intr-o revista acum ceva ani,nu garantez veridicitatea lor:
Pentru ca la ei in scoala,chiar daca se face ,cred,educatie sexuala,sunt invatati sa stea deoparte de filme,reviste si materiale xxx,de inceput viata sexuala nici atat,decat dupa varste mai mari,cred ca dupa 18-20 de ani!!!
De ce? Pentru a lasa corpul uman sa se dezvolte,sa se maturizeze normal,ca ceva firesc si nu exagerat prin dereglari ale trupului cu grabirea inceperii vietii sxulae!
Daca am gresit,cer scuze,dar cam asa era ideea!
Lasati corpul sa se dezvolte normal nu exagerati nimic...
Poate eu eram pregatit da-mi incep viata sexuala cand am inceput sa ma masturbez pe la 21-22 de ani,ala sa fi fost semnul care-mi spunea sa incep!
De ce nu am facut-o?Asta ma intreb si eu!
Rad unii de mine,de altii ca mai suntem virgini,dar daca citit numarul pe septembrie din H....R,le scrie o fata virgina de 32 de ani!!!Iar in Adevarul de acum 1-2 ani,scria ca o femeie de la tara,foarte credincioasa,de 45-50 de ani a fost violata,si fusese virgina!Fereasca Dumnezeu de asemenea rautati!
Deci,recordul il detin tot femeile...Nu e frumos ce spun,dar asta e...Nu sunt ultimul virgin...
Iar legat de RAUL din jur,poate am sa deschid un alt subiect,dar nu acum...Si stiu cate injuraturi,rasete de 2 bani...am sa primesc!
Dar nu uitati,acel RAU face parte din familia mea de 35 de ani...Cei buni au murit...
Ma faceti sa plang si nu am chef acum de asa ceva!
Cand am sa fiu pregatit,am sa va scriu!
Chiar daca nu o sa fiti de acord cu mine,dar...imi asum iar riscul de a lua pumni...Glumeam!
Dar e prea repede ce-mi cereti,trebuie sa schitez ideile principale pe hartie,de scris pe forum va dura cateva saptamani sau luni...E prea mult,durerea e prea mare...
Ma mai gandesc!Sper sa trec de hopul asta!Pe curand!
CRYING FREEMAN FOREVER
|
sus |
|
Dan
Guest
|
Virgin la 26 de ani!
scris pe 23 sep 2005 18:17 de Dan
Am citit cu groaza cele discutate. Eu sunt intr-o situatie asemanatoare dar mai disperata, peste 3 luni fac 26 de ani si sunt inca virgin. Desi imi doresc sa fac sex de foarte mult timp, sa zicem 16 ani sau macar 18, dar nu numai asta, sa imi gasesc pur si simplu o prietena, nu am reusit. M-am realizat pe plan profesional, iar acum sunt cel mai disperat om din lume. Mi-e frica sa nu ma sinucid. Curios ca mai sunt si altii in situatii asemanatoare. Numai ca eu nu prea rezist in situatia asta. Odata cu terminarea facultatii, am devenit din ce in ce mai disperat. Simt ca am si copilaria nerealizata.
Ma intreb ce o sa se mai intample cu mine . Un medic m-a sfatuit sa imi rezolv singur problema, dar nu reusesc.
E adevarat, am un decalaj mare intre varsta din buletin si cea dupa cum arat (arat cu 9-10 ani mai tanar, unii zic ca sunt in cls IX) dar nu ma mai inveseleste acest lucru. Mai rau e ca lipsa vietii sentimentale, sexuale, ma afecteaza psihic, imi pun in pericol si cariera profesionala, si viata. In cei 26 de ani, nu mi-am sarbatorit niciodata ziua de nastere, aproape ca nu mi-a zis nimeni "la multi ani". Acum as vrea sa se intample ceva cu mine. Orice, bine sau rau. Macar de as avea probleme de sanatate. Dar nu am nimic. Sunt prea emotiv. Acum sunt prea disperat. As vrea sa ma distrez dar nu am cu cine. As vrea sa fiu fericit.
Ce parere aveti, mai am sanse sa ma integrez social ? Sau am sanse mai mari sa ma sinucid ? Oare mai sunt cazuri disperate ca mine ?
|
sus |
|
Dan
Guest
|
Re: Virgin la 26 de ani!
scris pe 23 sep 2005 18:36 de Dan
tot eu sunt...
si pot sa va zic care sunt posibilele cauze: am copilarit la tara, cu putini prieteni; scoala generala am facut-o intr-o localitate, liceul in alte 2 localitati, diferite, facultatea in alta localitate (oras), serviciul in alt oras. "Prietenii acumulati", s-au pierdut pe drum. Acum ma mut in orasul in care am facut facultatea (Iasi). Doar pentru ca e mai mare si sper sa imi rezolv problemele sociale.
Si nu am pierdut in copilarie pe nimeni drag, oricum sunt insensibil la moartea unui membru al familiei, chiar indiferent, mi-e mai mare mila de mine decat de cei din jur. Am ajuns sa urasc de moarte tota lumea normala (inteleg prin lume normala cei care au facut cel putin o singura data sex, care si-au sarbatorit cel putin o singura data ziua de nastere, care au injurat cel putin o singura data, cei carora le-a zis cineva cel putin o singura data "La multi ani" de ziua lor). Am ajuns sa imi urasc chiar si mama si fratele. Sunt foarte insensibil la nenorocirile altora; Atat de insensibil incat nici la moartea lui tata nu am fost. Atat, doar am plans 3 min. Si cu toatea astea, toti ma lauda ca sunt un baiat cuminte, destept, frumos etc. de cand eram inca copil. Acum nu mai suport aceste laude. Nu mai vreau sa se zica aceste lucruri despre mine. Vreau sa fiu om normal.
Nu imi inchipui ce o sa fac cand o sa imi gasesc prima data o prietena, si o sa fac sex prima data, cu energia acumulata de cca 10 ani in mine. Sper sa raman om normal dupa acel moment.
Oare ce o sa mi se mai intample?
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Re: Re: Virgin la 26 de ani!
Tare ciudata povestea ta...deoarece daca te-ai realizat pe plan profesional inseamna ca ai si un buzunar cu o marime consistenta si daca e asa, e imposibil sa nu gasesti vreuna care sa stea cu buzunarul tau si sa nu ii pese de virginitatea ta.
Cat despre socializare, nu te poate socializa nimeni si nici sa te bage cu japca intr-un anturaj.
Lucrul asta poti sa il faci doar tu, usor, usor, gasind lume cu care ai ceva in comun de la munca pana la un hobby.
Ar fii multe chestii de zis pe tema asta, dar baza este ca tu trebuie sa te socializezi si sa cauti...undeva se gaseste si o fata ori pe interes care sa stea cu tine pentru bani si sa intretii si relatii sexuale cu ea ori o fata cu "sufletul curat" ca sa zic asa care o sa fie incantata de chestia ca tu esti virgin...
|
sus |
|
Pagina 2 din 3
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|