Barbati, cum preferati sa fiti sedusi?

Pagina 1 din 2
1   2   »

liudka001

Junior member
25 mesaje

Barbati, cum preferati sa fiti sedusi?

scris pe 15 feb 2011 18:39 de liudka001

Nu am prea mare experienta in a seduce un barbat... Va rog niste propuneri sau sfaturi! Cum sa seduci sau exciti un barbat , asa ca sa fie memorabil?
sus

girls2

Veteran member
196 mesaje

Re: Barbati, cum preferati sa fiti sedusi?

scris pe 15 feb 2011 18:53 de girls2

Nu am prea mare experienta in a seduce un barbat... Va rog niste propuneri sau sfaturi! Cum sa seduci sau exciti un barbat , asa ca sa fie memorabil?
Memorabil?Pe mine m-a sedus cu o cina romantica delicioasa gatita de ea,plus ca mi-a sedus si stomacul(stia sa gateasca tipa).
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Barbati, cum preferati sa fiti sedusi?

scris pe 15 feb 2011 18:59 de DoILookSexy

Memorabil?Pe mine m-a sedus cu o cina romantica delicioasa gatita de ea,plus ca mi-a sedus si stomacul(stia sa gateasca tipa).

Pun pariu ca esti un gras

I'll wake up in the morning with a mild case of amnesia and next you cand find me on a table full of vodka and tequila !
sus

girls2

Veteran member
196 mesaje

Re: Re: Re: Barbati, cum preferati sa fiti sedusi?

scris pe 15 feb 2011 19:12 de girls2

Pun pariu ca esti un gras
Nu prea cred.La 1,75m 68 de kg nu sunt asa multe.
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: Barbati, cum preferati sa fiti sed

scris pe 15 feb 2011 19:21 de DoILookSexy

Nu prea cred.La 1,75m 68 de kg nu sunt asa multe.

Si pe tine o fata te seduce cu o cina ?
Wtf..

I'll wake up in the morning with a mild case of amnesia and next you cand find me on a table full of vodka and tequila !
sus

nebun

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum preferati sa fiti

scris pe 15 feb 2011 19:25 de nebun

nu stii ? sunt multe modalitati :P ... cea mai simpla un decolteu si un pantalon/fustita sa aiba ce vedea , si cu umpic de actorie il dai gata
sus

girls2

Veteran member
196 mesaje

scris pe 15 feb 2011 19:34 de girls2

Wtf..
Am spus ca a fost una romantica plus desertin combinatie cu cateva sticle de vin.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 15 feb 2011 20:20 de DaNNY_DiViNO

Wtf..

Sa sti ca e o metoda si asta. O femeie care gateste bine insemna ca e genul care e atenta la detalii si pune suflet in ce face pentru tine.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

Aristocrata

Senior member
141 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum preferati sa

scris pe 15 feb 2011 20:24 de Aristocrata

Sa sti ca e o metoda si asta. O femeie care gateste bine insemna ca e genul care e atenta la detalii si pune suflet in ce face pentru tine.

Si la barbati e la fel?

As vrea si eu un barbat care stie sa gateasca si sa ma surprinda zilnic cu cate o prajiturica facuta de el...

-
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum preferati sa

scris pe 15 feb 2011 20:29 de dorinda

Pentru unii barbati a gati bine nu-i suficient. Mai trebuie si altceva pe langa asta si nu ma refer la desert, vin sau sex.
sus

girls2

Veteran member
196 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum preferati

scris pe 15 feb 2011 20:49 de girls2

Pentru unii barbati a gati bine nu-i suficient. Mai trebuie si altceva pe langa asta si nu ma refer la desert, vin sau sex.
Absolut de acord.Eu am dat un exemplu doar.
sus

J

Newbie
0 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum preferati

scris pe 15 feb 2011 21:16 de J

Exact.Folos ca gateste bine daca e urata, proasta,nu are caracter sau educatie.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum prefe

scris pe 15 feb 2011 22:20 de Rolando

doar nu vei sa fie perfecta?

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum prefe

scris pe 16 feb 2011 01:15 de DaNNY_DiViNO

Daca e urata, proasta, nu are caracter sau educatie ar fi logic ca nu ar sta nici dracu cu ea.

eu i-am raspuns tipului la

"Memorabil?Pe mine m-a sedus cu o cina romantica delicioasa gatita de ea,plus ca mi-a sedus si stomacul(stia sa gateasca tipa)."

sus

liudka001

Junior member
25 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum p

scris pe 16 feb 2011 13:41 de liudka001

Si totusi poate mai stie cineva vreo metoda inafara de gatit?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, c

scris pe 16 feb 2011 14:19 de dorinda

Sa fii ingrijita, sa stii sa porti o conversatie, sa fii draguta si deschisa la propuneri ( dar nu la toate, selecteaza-le ), sa nu te lasi cucerita nici prea repede dar nici prea greu...etc. Pana la urma cel mai important este sa fii tu insuti, ca intr-o zi vei gasi persoana potrivita pentru tine.
Daca ti-ar spune cineva ce sa faci pas cu pas, n-ai mai fi tu, iar atunci cand vei gasi pe cineva care sa-ti placa, el s-ar putea sa ramana dezamagit cand va vedea cum esti cu adevarat.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 16 feb 2011 15:44 de Rolando

cu gatitul e mai greu

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbat

scris pe 16 feb 2011 17:29 de dorinda

cu gatitul e mai greu

Mai ales daca dai peste un pretentios.
sus

BBU

Senior member
77 mesaje

scris pe 16 feb 2011 17:54 de BBU

In general barbatii tebuie sa seduca fetele, acestea trebuie sa arate bine si sa comunice. Nu cred ca exista nu stiu ce seductie la fete, poti flirta sa arunci niste vorbe gen ochi frumosi, par nu stiu cum ...in fine tu sti ce zici... iar la romantism asteapta ca dureaza putin timp.

Onoarea vine din visele noastre de a redeveni oameni;
Copyright - codul samurailor;
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 16 feb 2011 18:23 de DaNNY_DiViNO

cu gatitul e mai greu

e mai greu, d-aia cand o femeie iti pregateste o masa delicioasa sti ca a depus efort ca sa te impresioneze

sus

USTUROI

Veteran member
237 mesaje

scris pe 18 feb 2011 15:52 de USTUROI

Vrei sa ma seduci?

Just me and my dad dick :X
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba

scris pe 19 feb 2011 01:46 de ExoticDream

e mai greu, d-aia cand o femeie iti pregateste o masa delicioasa sti ca a depus efort ca sa te impresioneze

Dupa parerea mea, o fata care este experta in gatit pana la 25 de ani fie a avut o situatie dificila acasa (si a fost nevoita sa faca mancare pentru cei din jur sau pentru ea - in caz ca a stat la camin in facultate, de exemplu), fie este mai saracuta cu duhul si cu asta poate si ea sa impresioneze (orice ai spune, a invata arta gatitului cere timp si, cum viata e scurta, nu stiu cat de interesant poate fi sa petreci 3 ore testand o reteta noua cand ai putea sa faci un milion de lucruri mult mai interesante in acelasi timp).

De-aia eu zic ca ar trebui sa fiti multumiti chiar daca "ea" va gateste o masa acceptabila, conteaza faptul ca s-a straduit! Gatitul se invata in timp, mi se pare o conceptie invechita sa-ti obligi partenera sa fie toba de carte de bucate cand o iei de nevasta sau te muti impreuna cu ea!

Eu innebunesc la gandul ca incepand dintr-o buna zi va trebui sa ma gandesc mereu ce pun pe masa si sa-mi pierd o groaza de timp cu transat fel de fel de legume, carnuri, pazit cuptorul, spalat vase, dusumele, aragaz.... Yuk! Poate doar cu niste casti si-un MP3 sa mearga treaba, dar nu cred.... tot voi trai senzatia ca mi-am pierdut timpul aiurea! Ce atata mancare, dom'ne?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

shell

Senior member
90 mesaje

scris pe 19 feb 2011 06:02 de shell

liudka001 ... zine cate ceva despre cel pe care vrei sal seduci...fiecare om are viata lui si in functie de cum sia traito sunt lucruri care ne place si care nu ... daca stim ce il face fericit cat si trist pe partener te poti folosi de amandoua aspecte pentru al seduce

Ce ar merge la toti baietii e sa il faci sa te doreasca din ce in ce mai mult amagindul cu gesturi indecente ... facand asta el se simte iubit si bagat in seama de o fata... ce e mai frumos decat putina atentie din partea celui pe care il placi ? si cum majoritatea baietilor pana pe la 25 de ani vor sex... gesturile indecente ar fi cea mai usoara cale sa ajungi in atentia unui baiat... dar sa ai grija ce gesturi faci ca de nu poate va crede ca asa te comporti si cu restul baietilor... fal sa inteleaga ca pentru tine el e mai special

Sa seduci pe cineva inseamna sal faci sa te doreasca prin farmecul vorbelor, prin purtare ... trebuie doar sal cunosti pe partener
sus

liudka001

Junior member
25 mesaje

scris pe 20 feb 2011 20:12 de liudka001

liudka001 ... zine cate ceva despre cel pe care vrei sal seduci...

Pai el e asa pretentios si asteapta mereu ceva de la mine , ceva nou, nu mai stiu cu cel sa-l impresionez deja ma enerveza!
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 20 feb 2011 21:06 de DaNNY_DiViNO

Gatitul se invata in timp, mi se pare o conceptie invechita sa-ti obligi partenera sa fie toba de carte de bucate cand o iei de nevasta sau te muti impreuna cu ea!

Cine a zis ceva de obligat partenera sa faca de mancare? Daca ea ar fi vrut sa gateasca pentru el, foarte bine. Unii oameni fac lucruri pentru pesoana de langa ei cu drag si cu placere, nu cu scarba.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 feb 2011 01:09 de ExoticDream

Cine a zis ceva de obligat partenera sa faca de mancare? Daca ea ar fi vrut sa gateasca pentru el, foarte bine. Unii oameni fac lucruri pentru pesoana de langa ei cu drag si cu placere, nu cu scarba.

Iar m-ai inteles gresit: de unde ai tras tu concluzia ca "alti" oameni fac anumite lucruri pentru cei dragi "in scarba"?!? Eu am spus ca, si daca cina nu iese chiar delicioasa, ceea ce trebuie apreciat este intentia. In plus, abilitatile de mare bucatareasa la varste fragede nu sunt, de obicei, dovezi ca fata este exceptionala, dar acum depinde ce pefera fiecare: un barbat poate fi foarte interesat in a fi servit cu mancaruri formidabile, altul s-ar multumi cu ceva normal, gatit (in cazul fericit chiar in doi!) de cineva care invata din mers tehnica asta, dar fata sa aiba calitati de alta natura...
Asta este ca si cum o fata ar prefera un barbat care sa stie sa repare tot ce se strica in casa, in locul unuia cu care ar avea ce vorbi zi si noapte.... Din punctul meu de vedere, mai bine chemam instalatorul cand se defecteaza garnitura de la baie in loc sa am asul in bricolaj langa mine, dar sa nu am cu cine schimba prea multe vorbe!

De gustibus...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 21 feb 2011 01:57 de DaNNY_DiViNO

Asta este ca si cum o fata ar prefera un barbat care sa stie sa repare tot ce se strica in casa, in locul unuia cu care ar avea ce vorbi zi si noapte.... Din punctul meu de vedere, mai bine chemam instalatorul cand se defecteaza garnitura de la baie in loc sa am asul in bricolaj langa mine, dar sa nu am cu cine schimba prea multe vorbe!

Si iar n-are legatura sula cu prefectura..

Cum am mai zis, daca ii gateste, mai ales la varsta asta, bravo ei pentru intentie si efort si el ar trebui sa o aprecieze pentru gest. Inseamna ca vrea sa il impresioneze si sa il cucereasca cu ceva nou.

sus

shell

Senior member
90 mesaje

scris pe 21 feb 2011 14:56 de shell

Si iar n-are legatura sula cu prefectura..

Cum am mai zis, daca ii gateste, mai ales la varsta asta, bravo ei pentru intentie si efort si el ar trebui sa o aprecieze pentru gest. Inseamna ca vrea sa il impresioneze si sa il cucereasca cu ceva nou.

tu nu intelegi ca fata se strofoca sa ii faca pe plac dar el e greu de impresionat ?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 21 feb 2011 16:26 de DaNNY_DiViNO

tu nu intelegi ca fata se strofoca sa ii faca pe plac dar el e greu de impresionat ?

incerc sa inteleg despre cine plm vorbesti

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 feb 2011 19:14 de Rolando

Dupa parerea mea, o fata care este experta in gatit pana la 25 de ani fie a avut o situatie dificila acasa (si a fost nevoita sa faca mancare pentru cei din jur sau pentru ea - in caz ca a stat la camin in facultate, de exemplu), fie este mai saracuta cu duhul si cu asta poate si ea sa impresioneze (orice ai spune, a invata arta gatitului cere timp si, cum viata e scurta, nu stiu cat de interesant poate fi sa petreci 3 ore testand o reteta noua cand ai putea sa faci un milion de lucruri mult mai interesante in acelasi timp).
ma bine asa ...decat o fata la 19 ani sa vrea sa faca o cafea si sa isi parleasca bretonul (caz concret,nu vorbesc din poveti)

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online