Virgin la 25 de ani!

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

bigy111

Guest

Re: Re: Virgin la 25 de ani!

scris pe 23 sep 2005 21:05 de bigy111

Nu ma dau mare,nu ma laud,nu ma cred superior nimanui,nici macar spiritual...Fiecare e cu pacatele lui,dar vorbeam de mine ca le trag si pe ale altora...
Multi isi incep viata sexuala la varste prea mici,trupul lor nu e pregatit pentru marele asalt...Imi cer scuze daca nu scriu pe genul vostru,ce-mi trece prin cap asez pe hartie,de e bine sau rau...
Sa va spun cum stau cu nordicii...Femei blonde bestiale,barbati asemenea...De ce sunt ei asa?Am citi intr-o revista acum ceva ani,nu garantez veridicitatea lor:
Pentru ca la ei in scoala,chiar daca se face ,cred,educatie sexuala,sunt invatati sa stea deoparte de filme,reviste si materiale xxx,de inceput viata sexuala nici atat,decat dupa varste mai mari,cred ca dupa 18-20 de ani!!!
De ce? Pentru a lasa corpul uman sa se dezvolte,sa se maturizeze normal,ca ceva firesc si nu exagerat prin dereglari ale trupului cu grabirea inceperii vietii sxulae!
Daca am gresit,cer scuze,dar cam asa era ideea!
Lasati corpul sa se dezvolte normal nu exagerati nimic...
Poate eu eram pregatit da-mi incep viata sexuala cand am inceput sa ma masturbez pe la 21-22 de ani,ala sa fi fost semnul care-mi spunea sa incep!
De ce nu am facut-o?Asta ma intreb si eu!
Rad unii de mine,de altii ca mai suntem virgini,dar daca citit numarul pe septembrie din H....R,le scrie o fata virgina de 32 de ani!!!Iar in Adevarul de acum 1-2 ani,scria ca o femeie de la tara,foarte credincioasa,de 45-50 de ani a fost violata,si fusese virgina!Fereasca Dumnezeu de asemenea rautati!
Deci,recordul il detin tot femeile...Nu e frumos ce spun,dar asta e...Nu sunt ultimul virgin...
Iar legat de RAUL din jur,poate am sa deschid un alt subiect,dar nu acum...Si stiu cate injuraturi,rasete de 2 bani...am sa primesc!
Dar nu uitati,acel RAU face parte din familia mea de 35 de ani...Cei buni au murit...
Ma faceti sa plang si nu am chef acum de asa ceva!
Cand am sa fiu pregatit,am sa va scriu!
Chiar daca nu o sa fiti de acord cu mine,dar...imi asum iar riscul de a lua pumni...Glumeam!
Dar e prea repede ce-mi cereti,trebuie sa schitez ideile principale pe hartie,de scris pe forum va dura cateva saptamani sau luni...E prea mult,durerea e prea mare...
Ma mai gandesc!Sper sa trec de hopul asta!Pe curand!
sus

dark_love

Guest

scris pe 26 sep 2005 12:07 de dark_love

Multumesc celor ce mi-au scris!Adevarul e ca nu mi-a fost capul la tot felul de prostii,am incercat sa-mi vad de scoala,si slava domnului ca nu regret pasul facut,mi-am vazut mai mult de scoala si mai putin din a gusta din placerile vietii!Adevarul e ca nu am avut "ocazii" de a-mi face de cap,de ce?Sunt un om mai timid,linistit de felul meu si chiar daca unora nu le mai pasa de aceste lucruri,sunt si credincios!A cam inceput sa doara ca fetele din jurul tau sa nu te vada ca un barbat,ci numai ca un frate,cel mult!Ce sa fac daca nu m-a inzestrat natura cu acel sex-appeal,cu acel "lipici" care sa faca pe unele fete sa intoarca capul spre mine si sa-mi zambeasca,nu cer nimic mai mult!Chiar daca sunt un om cu un suflet mare,plin de bune intentii,am,cred,un chip rece,o privire care provoaca frica celor ce ma privesc,chiar daca pana la 14-15 ani aveam niste ochi albastri de nota 10!Dar,punand suflet in ce fac,ajutandu-mi aproapele si uitand de mine,am inceput sa albesc destul de bine,iar ochii si-au pierdut din acel farmec!
Sa nu credeti ca nu ma simt bine,ca nu ma simt bine,dar...sunt momente cand as vrea sa-i arat celei din fata mea ca pot sa-i ofer,poate,clipe de placere!Si de ce nu,unul ca mine,atunci cand o va face prima data,cu femeia care trebuie si nu cu una oarecare,se poate descurca macar la un nivel mediu!
Regret faptul ca mi-am neglijat viata personala,am alergat dupa altii incercand sa-i ajut si slava Domnului,mi-a reusit!Privesc in urma si nu mi-e rusine de ce-am realizat!
Cum spunea cineva,nu e alegerea mea 100%,dar asa a fost sa fie...Poate am sa intalnesc curand o fata,de ce nu ca si mine,si sa putem gusta impreuna din aceste placeri ale vietii!Unii vor rade de mine,nu e nici o problema...Oi fi un melancolic,poate un visator,de ce nu,dar nu e interzis inca sa visezi...Fiecare are un vis al sau,adanc ingropat in subconstient,sta si hiberneaza,iar la timpul potrivit,va iesi la LUMINA!Am tot dreptul sa visez...la cineva care o sa ma iubeasca asa cum sunt,cu bune si cu rele!
Ma bucur si va felicit ca nu ati lovit,inca,in mine asa cum fac altii care se cred mari,care se lauda ca au scoala vietii!Dar,daca privesti in urma lor,vezi ca au destule pacate si candva vor plati pentru ele,si culmea,nu sunt constienti de anumite lucruri!Ma opresc aici,incep sa deviez de la subiect!
Cu drag,Mark D

o intrebare mai indiscreta, scuze, din ce punct de vedere ai privit sexualitatea la tine si la ceilalti?
te intreb asta deoarece mi se pare ciudata atitudinea ta, adica esti virgin, super, felicitari, dar intrebi oamenii ce cred ei, k, din curiozitate, sau ce?
ce astepti tu sa ti se raspunda? cam toti te felicita sau nu ptr alegerea ta, subliniez este alegerea ta, deci putea sa ti se spuna orice ca n-ar trebui sa te influenteze, nu-i asa?
sus

dark_love

Guest

Re: Re: Mark D se retrage!

scris pe 26 sep 2005 12:11 de dark_love

Ce as putea spune decat ...

GAY GAY GAY

poftim?ca ce chestie?sau cum ai descoperit maretul adevar?
si daca ar fi asa care e problema?eu una l-as felicita si i-as ura bafta in viata si tot ce-si doreste.
sus

dark_love

Guest

scris pe 26 sep 2005 12:20 de dark_love

Hai s-o luam altfel...cati dintre voi nu ati vrea sa fiti din nou virgini?S-o luati de la capat...cu altcineva care poate v-a dezamagit si oricum nu a meritat ce i-ati oferit?Asa cum sunt eu,am unele parti de care sunt mandru si poate valorez mai mult decat altii din punct de vedere moral,macar...
Asa e,sunt oameni intre oameni...macar eu pot privi in urma si stiu ca am realizat cate ceva,mai ales prin cate a trecut familia mea...Dar asta este o alta poveste si poate unii din voi nu sunt pregatiti s-o auda!
Cei 2-3 oameni care ma cunost foarte bine,ca sa-i protejez de RAUL din jur,nu stiu prin cate am trecut cu familia mea,sau cate a indurat mama mea,care se mira ca inca mai traieste sau ca sora mea a platit cu viata faptul ca s-a nascut prima si eu al doilea...
Sunteti prea "mici" acum..iar eu nu sunt preagatit psihic sa va spun acele lucruri care-mi fac pielea de gaina...
Poate candva o sa le aflati...
Pe curand!

omule, nu esti 1ul care trece prin momente naspa in viata ori care a pierdut multe, sincer si eu am trecut prin ttt situatii si pierderi, DAR n-as vrea s-o iau de la capat cu vriginitatea, nici platita.de ce? fffff rar gasesti persoana potrivita si extraordinara,aia care este jumatatea ta.
in alta ordine de idei, nu ai cum sa-ti aperi prietenii, persoanele iubite de raul din lume, daca totusi gasesti o metoda anunta-ma te rog si pe mine.
take care
sus

Dan

Guest

Re: Re: Re: Virgin la 26 de ani!

scris pe 1 oct 2005 14:31 de Dan

Tare ciudata povestea ta...deoarece daca te-ai realizat pe plan profesional inseamna ca ai si un buzunar cu o marime consistenta si daca e asa, e imposibil sa nu gasesti vreuna care sa stea cu buzunarul tau si sa nu ii pese de virginitatea ta.
Cat despre socializare, nu te poate socializa nimeni si nici sa te bage cu japca intr-un anturaj.
Lucrul asta poti sa il faci doar tu, usor, usor, gasind lume cu care ai ceva in comun de la munca pana la un hobby.
Ar fii multe chestii de zis pe tema asta, dar baza este ca tu trebuie sa te socializezi si sa cauti...undeva se gaseste si o fata ori pe interes care sa stea cu tine pentru bani si sa intretii si relatii sexuale cu ea ori o fata cu "sufletul curat" ca sa zic asa care o sa fie incantata de chestia ca tu esti virgin...

nu e ciudata orice efect are o cauza, cu cat maturizez mai mult cu atat sunt mai constient de gravitatea situatiei;

Si daca am bani in buzunar si nu stie nimeni de mine cu ce ma ajuta ? Pana si cei mai saraci din lume isi gasesc fericirea, mai devreme sau mai tarziu;

Problema mea acum esta ca nu stiu daca trebuie sa las cunoscut potentialelor prietene faptul ca eu inca mai sunt virgin sau sa pastrez secretul acestei situatii disperate;
Nu inteleg nici eu cum am putut fi atat de inconstient atatia ani; Abia anul acesta am inceput sa constientizez situatia la adevarata ei tragedie, dar cred ca e cam tarziu; As vrea sa am 14 ani sa incep viata de la capat; Nu as ierta nimic;
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Virgin la 26 de ani!

scris pe 3 oct 2005 03:10 de ExoticDream

Am citit cu groaza cele discutate. Eu sunt intr-o situatie asemanatoare dar mai disperata, peste 3 luni fac 26 de ani si sunt inca virgin. Desi imi doresc sa fac sex de foarte mult timp, sa zicem 16 ani sau macar 18, dar nu numai asta, sa imi gasesc pur si simplu o prietena, nu am reusit. M-am realizat pe plan profesional, iar acum sunt cel mai disperat om din lume. Mi-e frica sa nu ma sinucid. Curios ca mai sunt si altii in situatii asemanatoare. Numai ca eu nu prea rezist in situatia asta. Odata cu terminarea facultatii, am devenit din ce in ce mai disperat. Simt ca am si copilaria nerealizata.
Ma intreb ce o sa se mai intample cu mine . Un medic m-a sfatuit sa imi rezolv singur problema, dar nu reusesc.
E adevarat, am un decalaj mare intre varsta din buletin si cea dupa cum arat (arat cu 9-10 ani mai tanar, unii zic ca sunt in cls IX) dar nu ma mai inveseleste acest lucru. Mai rau e ca lipsa vietii sentimentale, sexuale, ma afecteaza psihic, imi pun in pericol si cariera profesionala, si viata. In cei 26 de ani, nu mi-am sarbatorit niciodata ziua de nastere, aproape ca nu mi-a zis nimeni "la multi ani". Acum as vrea sa se intample ceva cu mine. Orice, bine sau rau. Macar de as avea probleme de sanatate. Dar nu am nimic. Sunt prea emotiv. Acum sunt prea disperat. As vrea sa ma distrez dar nu am cu cine. As vrea sa fiu fericit.
Ce parere aveti, mai am sanse sa ma integrez social ? Sau am sanse mai mari sa ma sinucid ? Oare mai sunt cazuri disperate ca mine ?

Ai fi uimit sa stii cate "cazuri" asemanatoare exista. Nu te lua dupa ceea ce povestesc baietii intre prieteni, n-ai idee cate "succese rasunatoare" despre care ar fi in stare sa vorbeasca ore in sir sunt in realitate dorinte neimplinite sau esecuri mascate. Emotivitatea de care suferi te-a impiedicat sa-ti faci prieteni, sa ai acea viata sociala care inseamna iesiri in oras, vacante/concedii petrecute impreuna, aniversari etc. Acest lucru si faptul ca nu esti adeptul sexului ca sport sau modalitate de petrecere in mod placut a timpului liber te-au facut sa fii un singuratic, sa nu comunici cu oamenii din jurul tau, nu ti-ai putut gasi o prietena la care sa tii si ai ramas virgin.

Sigur ca situatia ta nu este de invidiat, mai toti colegii tai sunt probabil insurati sau au pe cineva, plus ca organismul tau "isi cere drepturile", te simti frustrat atat afectiv, cat si fizic. Ce poti face? In nici un caz sa te gandesti la prostii gen sinucidere!!! Incearca sa te apropii de oamenii care iti plac, este imposibil sa nu gasesti ceva comun macar cu 2-3 persoane pe care le cunosti! Fii mai deschis, vorbeste cu ei, iesiti impreuna (la bere, film, meci, concert, ce-o fi), daca tot se apropie ziua ta, invita-i la tine sau in oras sa sarbatoriti, nu trebuie sa fie cine stie ce petrecere, ci o ocazie de a va cunoaste mai bine. Ai sa vezi ca pe urma te vor invita si ei, nu astepta sa faca ei primul pas, fa-l tu! Printre cei cu care vei veni in contact poate se va gasi si o fata care sa-ti placa... si, daca va fi, ai curaj si apropie-te de ea (asta nu inseamna ca a doua zi sa o inviti la tine ca sa faceti sex!)

Nu-ti mai face atatea probleme in privinta fetelor, nu toate sunt admiratoare ale barbatului macho, super experimentat inca din pruncie, mai exista si unele care poate au patit ca tine, nu si-au gasit jumatatea si au preferat sa nu o faca doar ca sa "intre in randul lumii".

Mai scrie-ne!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 3 oct 2005 17:48 de saabba

Sa-ti zic "BRAVO ca n-ai facut-o la intamplare", mi-ar sari in cap cei care nu mai cred in "a face dragoste" cu cineva special (cel putin prima data) si prefera sexul ca sport, sa-ti zic "AOLEU, ce nenorocire, cum de ai stat atat?" n-as fi eu, asa ca eu zic ca nu e nici o nenorocire, admir faptul ca esti un baiat caruia nu-i umbla prin cap doar SEX SEX SEX 25 de ore din 24 inca de la 13-14 ani, ca ai alte preocupari in viata si nu faci un eveniment national din faptul ca n-ai "scapat" inca de virginitate (cum se mai plangeau unii - disperati! - pe aici). Totusi, cum esti la o varsta destul de matura, ar trebui sa incerci sa gasesti o fata de care sa te indragostesti si cu care mai apoi sa faci si pasul asta (evident nu pt asta sa o cauti, ai inteles tu!), lucrurile vor veni de la sine, nu fi complexat, nu este un handicap si ai timp destul sa faci sex pana la 75-80 de ani!

Exotico....ai inceput bine.....dar ai sfarsit....cumplit de bine!
75-80 de ani! hai ma da-o naibii! La noi speranta de viata a scazut vertiginos , iar tu ii spui baiatului ca are timp pana la 75-80 de ani?
Dupa ce ca a pierdut minim 5, tu vrei sa-l faci sa mai piarda 5?
sus

Dan

Guest

Re: Re: Virgin la 26 de ani!

scris pe 3 oct 2005 18:01 de Dan

tot nu am aflat raspunsul: e bine sa imi cunoasca fetele situatia mea reala sau sa ascund adevarul ?

Oricum prietenilor nu le-am dezvaluit prea mult adevarul despre mine, de frica sa nu ii pierd, sa ma considere "prost". Si asa am putini.

Am iesit de cateva ori cu prietenii in oras, dar nu s-a intamplat nimic din ceea ce imi doream; Am citit diverse povesti de dragoste pe net, din auzite, la unii pur si simplu li se intampla. Mie nu mi se intampla niciodata nimic.
Am avut cateva ocazii de-a lungul vietii, dar nu leam fructificat. Chiar de la 14 ani. Nu a fost nimic de durata. Nu inteleg cum am putut sa fiu atat de inconstient.

sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 3 oct 2005 18:10 de saabba

tot nu am aflat raspunsul: e bine sa imi cunoasca fetele situatia mea reala sau sa ascund adevarul ?

Oricum prietenilor nu le-am dezvaluit prea mult adevarul despre mine, de frica sa nu ii pierd, sa ma considere "prost". Si asa am putini.

Am iesit de cateva ori cu prietenii in oras, dar nu s-a intamplat nimic din ceea ce imi doream; Am citit diverse povesti de dragoste pe net, din auzite, la unii pur si simplu li se intampla. Mie nu mi se intampla niciodata nimic.
Am avut cateva ocazii de-a lungul vietii, dar nu leam fructificat. Chiar de la 14 ani. Nu a fost nimic de durata. Nu inteleg cum am putut sa fiu atat de inconstient.

Sincer?
daca as avea un copil de 25 de ani si ar fi virgin l-as goni la fete!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Virgin la 25 de ani!

scris pe 3 oct 2005 18:28 de ExoticDream

Exotico....ai inceput bine.....dar ai sfarsit....cumplit de bine!
75-80 de ani! hai ma da-o naibii! La noi speranta de viata a scazut vertiginos , iar tu ii spui baiatului ca are timp pana la 75-80 de ani?
Dupa ce ca a pierdut minim 5, tu vrei sa-l faci sa mai piarda 5?

Nu ma intelege gresit tocmai tu, am zis doar sa nu sara pe prima tipa care ii iese in cale, s-ar putea ca respectiva sa nu fie din generatia "Cool girl" si atunci risca sa iasa sifonat!

P.S. Ce-i drept, sunt sanse mici sa dea peste una cumintica....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 oct 2005 18:33 de ExoticDream

Nu e bine sa defilezi cu "problema" ta din primul moment, dar, dupa ce ai intrat in vorba cu o fata si v-ati cunoscut cat de cat, poti sa ataci subiectul, cu grija sa nu te banuiasca de gandul ca de-aia te intalnesti cu ea!

Te-as putea sfatui sa intri pe site-uri gen "Penpals" sau cu iz matrimonial, dar de multe ori fauna de acolo este departe de ceea ce iti trebuie tie. Ai incercat vreodata sa cunosti persoane prin intremediul Internetului? Stiu ca nu suna bine deloc, dar cei timizi reusesc sa se dezvaluie mai usor astfel, cel putin in prima faza....

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Virgin la 26 de ani!

scris pe 3 oct 2005 18:33 de valentine

Sincer?

Mama! (voce de aia de bebe)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 3 oct 2005 18:34 de valentine

Da de aratat, cum arati fiule?
Te ingrijesti si tu..chestii de astea?
sus

Darklove

Junior member
32 mesaje

scris pe 4 oct 2005 10:38 de Darklove

ptr mine e chiar un scarry moovie, e omul virgin k,tot respectul dar nu cred ca e relevant cum arata,parerea mea,poate sa fie o adevaraciune,vorba unei prietene sau nu.
oricum,o fi bine sa gandesti asa ca el?asta e dilema mea

De spaima toamnei frunza rugineste si chipul si-l lipeste de pamant; De spaima nemuririi ingeru-si topeste cereasca fericire pe pamant; De spaima dragostei, ce azi in tine creste, Tu ai vrut sa fugi, sa te ascunzi plangand. Dar numai spaima toamnei rataceste Iar nemurirea-i doar un gand. Cand stralucirea dragostei orbeste In limpezimea lacrimei ma vei afla oricand...
sus

Darklove

Junior member
32 mesaje

scris pe 4 oct 2005 10:45 de Darklove

esti fraierut, nu ma injura ca-ti zic asa, dar prietenii adevarati sunt cei care indiferent ce le-ai spune nu te judeca si te accepta asa cum esti.
de ce sa le spui fetelor ca esti virgin,nu inteleg de ce te stresezi?o sa-ti dai seama cu fata potrivita daca se merita sa-i spui si daca da, inseamna ca ea este the one.
sau poti sa le spui la toate dar nu ai nimic de castigat,parerea mea.

De spaima toamnei frunza rugineste si chipul si-l lipeste de pamant; De spaima nemuririi ingeru-si topeste cereasca fericire pe pamant; De spaima dragostei, ce azi in tine creste, Tu ai vrut sa fugi, sa te ascunzi plangand. Dar numai spaima toamnei rataceste Iar nemurirea-i doar un gand. Cand stralucirea dragostei orbeste In limpezimea lacrimei ma vei afla oricand...
sus

Darklove

Junior member
32 mesaje

scris pe 4 oct 2005 10:47 de Darklove

Sincer?

eu il trimit de la 18 daca simt ca mai e virginel ca pe fata tocmai de la 15 o inchid in casa legata de calorifer
glumesc,bineinteles

sus

Dan

Guest

scris pe 4 oct 2005 17:40 de Dan

Te-as putea sfatui sa intri pe site-uri gen "Penpals" sau cu iz matrimonial, dar de multe ori fauna de acolo este departe de ceea ce iti trebuie tie. Ai incercat vreodata sa cunosti persoane prin intremediul Internetului? Stiu ca nu suna bine deloc, dar cei timizi reusesc sa se dezvaluie mai usor astfel, cel putin in prima faza....

sunt inscris la multe site-uri matrimoniale de cca 4-5 ani. Am avut conversatii cu cateva fete dar nu s-a concretizat nimic serios; Numai vorbe. M-am saturat de vorbe; Fetele care imi placeau nu erau din orasul meu si invers, care erau din oras cu mine nu imi placeau.
Dar o sa insist mai mult de vreme ce ma mut intr-un oras mai mare, sansele sunt mai mari.
sus

Dan

Guest

scris pe 4 oct 2005 17:47 de Dan

Arat ca un copil, sau cel putin asa imi place sa ma cred. Doar barba ma tradeaza ca fiind matur (dar ma rad des sa par mai tanar), dimensiunile de gabarit sunt copilaresti. Ca la 18 ani.
Mai port par lung, sa par mai "smecher"
De fapt imi plac fetele cu par lung dar nu e conditie esentiala.

sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online