De ce nu are chef sa faca dragoste cu mine?

Pagina 1 din 1
1

AresS

Newbie
6 mesaje

De ce nu are chef sa faca dragoste cu mine?

scris pe 20 feb 2011 02:24 de AresS

Salut.a si avea o problema si a si dori cateva opinii.
Relatia sexuala cu partenera nu prea mai merge.avem 2 ani impreuna.facem sex cam...de 3-4 ori pe LUNA.ea are 20 eu 19
Mie sincer nu prea mi se pare normal acest lucru.ce i drept in ultimul timp am lucrat mai mult.aveam doar 1 zi libera pe sapt dar si inainte cand lucram doar 4 zile tot asa era.pb este ca amandoi locuim cu parintii..si cand mai ramanem singuri ea mi o da cu "nu are chef,las ca vin luni la tine" ok asta a mers ceva timp ..nu azi lasa luni luni nu venea ca avea nush ce treaba.deci probabil multi a ti spune ca e clar .."Te inseala" chestia asta se intampla aprox 1 an jumate..si parerea mea este ca sexul oral isi poarta vina.
Pentru ca dupa ce ajunge la un orgasm singurul lucru pe care il face este sa stea deasupra mea si eu sa imi fac treaba cat mai rpd. Incer sa i propun pozitii..chestii noi inafara de ea pe mine...abia este dispusa la misionarul ) deci ori e prea lenesa ori sufera de o lipsa de sex. cred ca in multe fraze m am exprimat complet aiurea dar sincer am prea multe ganduri legate de subiectul acesta...Sfaturi?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: De ce nu are chef sa faca dragoste cu mine?

scris pe 20 feb 2011 07:50 de DaNNY_DiViNO

S deci ori e prea lenesa ori sufera de o lipsa de sex.

e lenesa si plictisitoare.. am vazut femei d-astea.. care fac sex de 2-3 ori pe luna ca sa-i inchida gura barbatului.. si bineinteles atunci sta ca vaca ca sa termine barbatul repede si sa scape de el.. pacat totusi ca se intampla la varsta voastra..

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

AresS

Newbie
6 mesaje

Re: Re: De ce nu are chef sa faca dragoste cu mine

scris pe 20 feb 2011 12:21 de AresS

pacat totusi ca se intampla la varsta voastra..

si e pacat ca e foarte frumoasa, e dragutza.stii care e partea mai enervanta,ca eu sunt de vina.eu am invatat o asa.cand a zs ca nu are chef de fiecare data am zs ok. si a facut un obicei din asta.are motiv ca stau prea departe :-j.am avut curiozitatea sa o intreb inainte sa o facem prima data cum era cu fostul prieten.si din cate mi a zs era mai activa.dar probabil ala a fost mai destept si a vazut cum e ..si a parasit o ...sincer nu a si vrea sa stau cu o femeie toata viata care e asa lenesa cand vine vb de sex
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: De ce nu are chef sa faca dragoste cu

scris pe 20 feb 2011 13:43 de DaNNY_DiViNO

Incearca sa o stimulezi mai des, iesiti in oras, beti ceva, distrati-va, vezi ce ii place sau ce i-ar place si faceti lucrul ala..

Gasiti mai mult timp pentru voi 2.

sus

AresS

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa faca dragoste

scris pe 20 feb 2011 13:54 de AresS

Incearca sa o stimulezi mai des, iesiti in oras, beti ceva, distrati-va, vezi ce ii place sau ce i-ar place si faceti lucrul ala..

Gasiti mai mult timp pentru voi 2.

e posibil sa nu vrea si pt ca sunt prea insistent? am incercat asta 1 data cand ea vroia eu "nu vroiam" si a cam mers.nu prea ii place sa i se spuna ce sa faca..
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa faca drag

scris pe 20 feb 2011 15:23 de DaNNY_DiViNO

poate face in ambitie ca ai refuzat-o si sa vezi si tu cum e.. o ambitie prosteasca... dar imposibil dpdv fizic sa nu vrea mai des..

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa faca

scris pe 21 feb 2011 23:01 de dorinda

poate face in ambitie ca ai refuzat-o si sa vezi si tu cum e.. o ambitie prosteasca... dar imposibil dpdv fizic sa nu vrea mai des..

Nu e din ambitie prosteasca.
Sunt fete care, dupa ce au avut orgasm, nu mai pot sa mai continue. Iar daca el termina mai greu, e normal sa fie cam "plictisite".
Oricum, trebuie sa stea de vorba cu fata. Nu este normal sa fii atat de monoton la varsta asta.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa f

scris pe 21 feb 2011 23:44 de DaNNY_DiViNO

Daca tu esti o persoana activa si iti place sa o faci in fiecare zi sau macar o data la 2-3 zile, sigur nu te simti confortabil cu cineva care ii place sa o faca o data pe saptamana.
Si hai sa fim seriosi ca nu e ceva iesit din comun, mai ales la varsta asta.

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef

scris pe 22 feb 2011 11:33 de dorinda

Daca tu esti o persoana activa si iti place sa o faci in fiecare zi sau macar o data la 2-3 zile, sigur nu te simti confortabil cu cineva care ii place sa o faca o data pe saptamana.
Si hai sa fim seriosi ca nu e ceva iesit din comun, mai ales la varsta asta.

Eu nici n-as sta cu cineva care vrea doar o data pe saptamana. M-as simti prost de fiecare data cand ma refuza.
sus

myr3lush_scumpyk

Junior member
11 mesaje

Re: De ce nu are chef sa faca dragoste cu mine?

scris pe 22 feb 2011 15:34 de myr3lush_scumpyk

sunt fata,dar ma pot pune si in locul unui baiat...hmmm,parerea mea e ca ar fi bine sa stati un pic de vb pe sub asta...cand crezi k e momentul potrivit zii k vrei sa stati un pic de vb...si incepe prin a o intreba,ce se intampla cu ea,dc e atat de rece cand vine vorba de sex?,nu se simte bine cu tine, e ceva ce ar trebuia sa schimbi in viata voastra sexuala?...incearca sa te faci cumva vinovat pe tine de ce se intampla intre voi,k daca o faci pe ea vinovata de ce se intampla,cu sigutanta nu va mai avea chef nici la jum de an ).
sus

AresS

Newbie
6 mesaje

Re: Re: De ce nu are chef sa faca dragoste cu mine

scris pe 24 feb 2011 21:38 de AresS

incearca sa te faci cumva vinovat pe tine

Sincer am incercat si asta...am stat si de vb cu ea..chiar recent am avut o discutie...din ce mi a zis ea reiese...ca sunt prea insistent...ca stau prea departe ca locuim cu parintii si cand vom sta impreuna situatia probabil se va schimba,sunt dati cand are chef si nu sunt langa ea.Problema stiti care este...eu stau la cam 20 de km de orash nu e o zona urata un fel de cartier rezidential...pb este ca nah autobuzele aglomerate mai tot timpul face aproape 40-50 de min pana la mine.nu imi este chiar greu cand vine la mine sa o convinga sa facem sex...este greu sa o conving sa vina la mine si cand lucram eu ieseam pe la 1-2 noaptea de la munca..saraca fata dormea de 2-3 ore cand veneam eu iar eu vroiam sex..dar dimineata ce scuza mai avea? sunt multe chestii care probabil eu le vad altfel si ea altfel
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 25 feb 2011 11:45 de DaNNY_DiViNO

boring

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 25 feb 2011 12:41 de dorinda

Sincer am incercat si asta...am stat si de vb cu ea..chiar recent am avut o discutie...din ce mi a zis ea reiese...ca sunt prea insistent...ca stau prea departe ca locuim cu parintii si cand vom sta impreuna situatia probabil se va schimba,sunt dati cand are chef si nu sunt langa ea.Problema stiti care este...eu stau la cam 20 de km de orash nu e o zona urata un fel de cartier rezidential...pb este ca nah autobuzele aglomerate mai tot timpul face aproape 40-50 de min pana la mine.nu imi este chiar greu cand vine la mine sa o convinga sa facem sex...este greu sa o conving sa vina la mine si cand lucram eu ieseam pe la 1-2 noaptea de la munca..saraca fata dormea de 2-3 ore cand veneam eu iar eu vroiam sex..dar dimineata ce scuza mai avea? sunt multe chestii care probabil eu le vad altfel si ea altfel

Mofturi in curu ei....
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 25 feb 2011 12:44 de DaNNY_DiViNO

stau la cam 20 de km de orash nu e o zona urata un fel de cartier rezidential...

si cand lucram eu ieseam pe la 1-2 noaptea de la munca..

circula la 1-2 noaptea autobuzele la 20km de oras ?

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa faca dragoste

scris pe 25 feb 2011 12:48 de dorinda

circula la 1-2 noaptea autobuzele la 20km de oras ?

Mai sunt curse nocturne. Stiu ca eram in autogara si am vazut ca un autobuz pleca pe la 12 noaptea.
sus

AresS

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa faca drag

scris pe 25 feb 2011 16:58 de AresS

Mai sunt curse nocturne. Stiu ca eram in autogara si am vazut ca un autobuz pleca pe la 12 noaptea.

Unde stau eu nu sunt ultimul autobuz este la ora 22:30(vb despre RATP) da asta zic si eu ,mofturi in curu ei?dar ce sa fac? o iubesc...
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa faca

scris pe 25 feb 2011 18:09 de dorinda

Unde stau eu nu sunt ultimul autobuz este la ora 22:30(vb despre RATP) da asta zic si eu ,mofturi in curu ei?dar ce sa fac? o iubesc...

Daca n-ai stiut s-o dresezi cum trebuie, acum sufera.
sus

AresS

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa f

scris pe 25 feb 2011 18:41 de AresS

Daca n-ai stiut s-o dresezi cum trebuie, acum sufera.

exact foarte mare dreptate...in primele 6 luni cand aveam ocazia si cand vroiam...pac nici nu se punea problema..apoi am lasat o sa faca ce vrea..si acum..vb ta...sufera fraiere ) si daca ma despart de ea cine stie ce ftcioasa devine )
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online