Sunt bolnava sau sunt insarcinata ?

Pagina 1 din 1
1

Andreea93

Junior member
13 mesaje

Sunt bolnava sau sunt insarcinata ?

scris pe 22 feb 2011 12:24 de Andreea93

Pe data de 7 februarie am facut sex cu partenerul neprotejat (nu si-a dat drumul in mine) insa de la un timp am greturi si varsaturi ,greturile le aveam cam de o saptamana si varsaturile de duminica seara am inceput sa vars in continuu nu este mancare e un lichid galbui amarui astazi nu am vomitat deloc dar am o stare de greatza si imi vine sa vars ,cu toate ca mi-e rau am pofta de mancare si poftesc tot ce vad la tv , poftesc orice .

Ce sa fie oare ? sunt speriata... e posibil sa fie un inceput de gripa,intoxicatie alimentara ?
sau sa fiu insarcinata ?
Menstruatia am avut-o pe data de 30 ianuarie... deci acum trebuie sa astept pana la sfarsitul lunii sa vad daca imi vine maxim pana la inceputul lui martie .
NU AM BANI SA-MI CUMPAR UN TEST DE SARCINA! mama abia imi da 2 lei de pachet , si nu am nici de unde sa ma imprumut . Va rog spuneti-mi ce sa fac?

sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

Re: Sunt bolnava sau sunt insarcinata ?

scris pe 22 feb 2011 14:04 de Randunik

Pe data de 7 februarie am facut sex cu partenerul neprotejat (nu si-a dat drumul in mine) insa de la un timp am greturi si varsaturi ,greturile le aveam cam de o saptamana si varsaturile de duminica seara am inceput sa vars in continuu nu este mancare e un lichid galbui amarui astazi nu am vomitat deloc dar am o stare de greatza si imi vine sa vars ,cu toate ca mi-e rau am pofta de mancare si poftesc tot ce vad la tv , poftesc orice .

Ce sa fie oare ? sunt speriata... e posibil sa fie un inceput de gripa,intoxicatie alimentara ?
sau sa fiu insarcinata ?
Menstruatia am avut-o pe data de 30 ianuarie... deci acum trebuie sa astept pana la sfarsitul lunii sa vad daca imi vine maxim pana la inceputul lui martie .
NU AM BANI SA-MI CUMPAR UN TEST DE SARCINA! mama abia imi da 2 lei de pachet , si nu am nici de unde sa ma imprumut . Va rog spuneti-mi ce sa fac?

poate ai probleme cu stomacul si de aceea te simti asa...simptomele unei sarcini nu apar asa repede.
sus

Andreea93

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Sunt bolnava sau sunt insarcinata ?

scris pe 22 feb 2011 14:40 de Andreea93

Si eu am zis la fel ca poate nu sunt insarcinata dar o prietena de-a mea ma bate la cap ca poate sunt insrcinata,si am uitat sa spun ca duminica a fost ziua tatalui meu si am mancat foarte mult 5 feluri de mancare + tort .
Poate sa fie de la asta ? dar si sora mea a mancat la fel de mult insa ea nu s-a simtit asa cum m-am simtit eu (foarte rau) .
Totusi de ce nu am vomitat mancare si am vomitat doar lichidul acela ? si de ce inca ma mai simt rau ?
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

Re: Re: Re: Sunt bolnava sau sunt insarcinata ?

scris pe 22 feb 2011 15:21 de Randunik

Si eu am zis la fel ca poate nu sunt insarcinata dar o prietena de-a mea ma bate la cap ca poate sunt insrcinata,si am uitat sa spun ca duminica a fost ziua tatalui meu si am mancat foarte mult 5 feluri de mancare + tort .
Poate sa fie de la asta ? dar si sora mea a mancat la fel de mult insa ea nu s-a simtit asa cum m-am simtit eu (foarte rau) .
Totusi de ce nu am vomitat mancare si am vomitat doar lichidul acela ? si de ce inca ma mai simt rau ?

poate sa fie ca ai mancat si prea mult si ti-a picat rau... cere de la o prietena sau iubitul tau 10 lei sa iti dea sa iti cumperi un test asa scapi de griji..
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Sunt bolnava sau sunt insarcinata ?

scris pe 22 feb 2011 22:24 de drooz

sau sa fiu insarcinata ?

simptomele tale sunt prea rapide ,dar ca sa te linistesti ar fi bine sa faci tot posibilul si sa iti ei un test de sarcina din aia 2 lei de pachet punei deoparte si in iti ei un test sau imprumuta ,si data viitoare fao cu prezervativ nu te juca cu focul:-s

jhon
sus

diabolix

Junior member
45 mesaje

Re: Re: Sunt bolnava sau sunt insarcinata ?

scris pe 16 mar 2011 22:16 de diabolix

chestia asta poate fi si de la fiere cand versi iti vine un gust amar in gura?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online