Efect Postinor

Pagina 1 din 1
1

Noname

Guest

Efect Postinor

scris pe 25 nov 2005 14:04 de Noname

Daca prietena mea a luat Postinor, iar dupa 10 zile, nu a avut sangerari asa cum auzisem pe undeva ca trebuie sa aiba, exista posibilitatea ca pastilele de postinor sa nu isi fi facut efectul?
sus

bad_boy

Guest

Re: Efect Postinor

scris pe 25 nov 2005 14:46 de bad_boy

Daca prietena mea a luat Postinor, iar dupa 10 zile, nu a avut sangerari asa cum auzisem pe undeva ca trebuie sa aiba, exista posibilitatea ca pastilele de postinor sa nu isi fi facut efectul?

e foarte bine ca nu a avut sangerari,asta nu inseamna ca nu si-a facut efectul,daca ar fii avut sangerari ar fii fost mai rau...
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

scris pe 25 nov 2005 16:48 de sufletzik

Nu e obligatoriu ca dupa postinor sa survina acele sangerari... De obicei isi face efectul, depinde la cat timp a luat dupa contact! Siguranta scade direct proportional cu timpul care trece dupa actul sexual!

"Inteleptul nu se supara...el intelege!"
sus

Noname

Guest

Re: Re: Efect Postinor

scris pe 25 nov 2005 17:23 de Noname

Nu e obligatoriu ca dupa postinor sa survina acele sangerari... De obicei isi face efectul, depinde la cat timp a luat dupa contact! Siguranta scade direct proportional cu timpul care trece dupa actul sexual!

Pai l-a luat dupa 28 de ore de la actul sexual, si apoi a doua pastila la 12 ore.
sus

bebitzuk

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Efect Postinor

scris pe 25 nov 2005 18:55 de bebitzuk

Pai l-a luat dupa 28 de ore de la actul sexual, si apoi a doua pastila la 12 ore.

atunci stai linistit,k e totul ok...

the truth has 3 sides:mine,yours and.....the real one )
sus

Noname

Guest

Re: Re: Re: Re: Efect Postinor

scris pe 25 nov 2005 19:01 de Noname

atunci stai linistit,k e totul ok...

imi faceam griji k dupa 10 zile nu a avut acele sangerari de care citisem, k trb sa apara k semn k e totul ok.
Ar putea sa aiba intarziere a menstruatiei?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Efect Postinor

scris pe 25 nov 2005 21:21 de Nekunoskuta

Acele sangerari nu sunt obligatorii. Pot fi un efect secundar dar nu are legatura cu eficienta pastilelor.

Nimic...
sus

bebitzuk

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Efect Postinor

scris pe 25 nov 2005 22:08 de bebitzuk

imi faceam griji k dupa 10 zile nu a avut acele sangerari de care citisem, k trb sa apara k semn k e totul ok.
Ar putea sa aiba intarziere a menstruatiei?

eu cand am avut sangerari de la postinor,mi-a intarziat 2saptamani,cand am mai luat postinor nu am avut nici o reactie si mi-a venit normal,dar acum depinde de organism..eu de exemplu am avut o dereglare de la postinor.ti-am spus,depinde si de organism
sus

cristi88

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Efect Postinor

scris pe 27 nov 2005 15:46 de cristi88

din ce ma priceput eu pRostinor creeza sangerari doar daca era insarcinata . daca l-ai luatg doar preventiv e posibil sa nu fie nici o sangerare .

Sunt cel mai intelept pentru ca stiu ca nu stiu nimic .....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Efect Postinor

scris pe 27 nov 2005 23:08 de Nekunoskuta

din ce ma priceput eu pRostinor creeza sangerari doar daca era insarcinata . daca l-ai luatg doar preventiv e posibil sa nu fie nici o sangerare .

Nu te prea pricepi tu! Sangerarile de la Postinor nu au legatura cu efectul lui in cazul existentei/inexistentei unei sarcini.

Postinorul NU se ia "preventiv". NU se ia inainte de contactul sexual, e o metoda de urgenta adica se foloseste in urma unui act sexual in urma caruia exista sanse foarte mari ca ea sa fi ramas insarcinata.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 nov 2005 04:17 de valentine

O sa moara in chinuri groaznice
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 28 nov 2005 18:52 de LonelyGirl

O sa moara in chinuri groaznice

Nu am remarcat pana acum faptul ca esti si sadic.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Efect Postinor

scris pe 28 nov 2005 23:29 de valentine

Nu am remarcat pana acum faptul ca esti si sadic.

Sunt si masochist
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Efect Postinor

scris pe 29 nov 2005 18:13 de LonelyGirl

Sunt si masochist

Lolik!

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

adina_adina

Newbie
1 mesaje

scris pe 15 dec 2009 01:46 de adina_adina

am si o problema.. dupa un contact neprotejat am luat postinor 2 corect ambele pastile...la 4 zile dupa ce am luat contraceptivul, pe 03.decembrie..... am avut sangerari timp de 2 zile..ca un fel d ciclu doar ca normal ciclul dureaza 4-5 zile .... trebuia normal sa imi vina pe 12.decembrie..mi-a venit dar este ciudat...ciclul numai este abundent..si este foarte putin... HELP ME PLZ oare sunt insarcinata??????
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 15 dec 2009 11:14 de baby

am si o problema.. dupa un contact neprotejat am luat postinor 2 corect ambele pastile...la 4 zile dupa ce am luat contraceptivul, pe 03.decembrie..... am avut sangerari timp de 2 zile..ca un fel d ciclu doar ca normal ciclul dureaza 4-5 zile .... trebuia normal sa imi vina pe 12.decembrie..mi-a venit dar este ciudat...ciclul numai este abundent..si este foarte putin... HELP ME PLZ oare sunt insarcinata??????

daca ai luat pastilele corect nu esti insarcinata.
sangerarile alea sunt normale.
postinorul produce dereglari in organism.

daca nu exista sangerarea....atunci era mai rau.

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

alesandraaa

Newbie
1 mesaje

scris pe 1 dec 2010 14:50 de alesandraaa

am si eu o intrebare... daca am luat prima pastila de postinor si dupaia am avut un contact sexual neprotejat..si apoi am luat a doua pastila..este posibil sa nu-si faca efectul ?
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 1 dec 2010 22:38 de Leroy

am si eu o intrebare... daca am luat prima pastila de postinor si dupaia am avut un contact sexual neprotejat..si apoi am luat a doua pastila..este posibil sa nu-si faca efectul ?

Nu exista posibilitatea ca pastilele sa nu-si fi facut efectul

Festina Lente !
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 1 dec 2010 23:06 de compot

Uite: "Cît de eficient este Postinor-ul?

Pastilele Postinor sînt destul de eficiente în situatii extreme, cum este cazul unor contacte sexuale neprotejate. Din pacate, nu putem vorbi de o eficienta de 100%, ca în cazul pastilelor contraceptive de utilizare permanenta si regulata. Chiar daca pastilele Postinor au fost folosite corect (respectate toate instructiunile), 1 femeie din 100 (dupa alte date, 2-3 femei din 100) vor ramîne însarcinate. Folosirea repetata a acestei metode scade din eficienta ei si creste riscul obtinerii unei sarcini sau a unor efecte secundare. Iata de ce acest preparat poate fi utilizat doar în cazuri exceptionale. Postinor-ul nu va protejeaza de o sarcina nedorita în cazul daca ati mai avut relatii sexuale neprotejate în urmatoarele zile dupa folosirea pastilelor. Pentru a preveni o sarcina nedorita alegeti o metoda de contraceptie permanenta. Daca sînteti deja însarcinata pastilele nu au nici un efect. "

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

MariaDea

Newbie
2 mesaje

Despre Postinor - Lămuriri

scris pe 23 feb 2011 01:29 de MariaDea

Ok, am citit şi prospecte , şi păreri , şi idei şi etc etc despre Postinor încât cred că mi s-au învârtit ochii-n cap ! Cu toate acestea, oameni buni, vreau şi eu nişte lămuriri ..pentru că deja mă simt redusă intelectual şi nu mi-e jenă să întreb : vineri (18 feb )am avut contactul cu pricina - a ieşit nasol , prezervativ rupt , a doua zi ( Sâmbătă , 19 feb ) am luat de la farmacie Postinorul , la vreo 26 de ore aproximativ am luat prima pastilă iar la 12 ore distanţă am luat cea de-a2a pastilă (asta fiind Duminică , 19 feb ,dimineaţa ). Bun. Făcut şi asta ! Pe 17 feb trebuia să-mi vină "minunăţia" (menţionez că ciclul îmi este neregulat, vine după cum are chef ) , azi e 23 feb şi ..nimic. Nicio sângerare , nicio menstră ..nimic(de vreo 3 zile ,însă , prezint simptomele specifice menstruaţiei ). Deja sunt aprox 6 zile de când mi-a întârziat .
Ce vreau să mă lămuresc şi eu : până la urmă postinorul dacă îşi face efectul cum se manifestă , prin acele sângerări ? şi dacă nu-mi apare absolut nimic ce presupune asta ? Şi încă ceva : Postinorul afectează o sarcină deja efectuată ? Cu riscul de părea total idioată , aştept un răspuns ..poate mi se mai face ordine în căpşor pt că la cât stres am ..deja urluu la lună plină. Mulţam anticipat!

I can see dead pixels !
sus

girls2

Veteran member
196 mesaje

Re: Despre Postinor - Lămuriri

scris pe 23 feb 2011 08:03 de girls2

Ok, am citit şi prospecte , şi păreri , şi idei şi etc etc despre Postinor încât cred că mi s-au învârtit ochii-n cap ! Cu toate acestea, oameni buni, vreau şi eu nişte lămuriri ..pentru că deja mă simt redusă intelectual şi nu mi-e jenă să întreb : vineri (18 feb )am avut contactul cu pricina - a ieşit nasol , prezervativ rupt , a doua zi ( Sâmbătă , 19 feb ) am luat de la farmacie Postinorul , la vreo 26 de ore aproximativ am luat prima pastilă iar la 12 ore distanţă am luat cea de-a2a pastilă (asta fiind Duminică , 19 feb ,dimineaţa ). Bun. Făcut şi asta ! Pe 17 feb trebuia să-mi vină "minunăţia" (menţionez că ciclul îmi este neregulat, vine după cum are chef ) , azi e 23 feb şi ..nimic. Nicio sângerare , nicio menstră ..nimic(de vreo 3 zile ,însă , prezint simptomele specifice menstruaţiei ). Deja sunt aprox 6 zile de când mi-a întârziat .
Ce vreau să mă lămuresc şi eu : Postinorul afectează o sarcină deja efectuată ? Cu riscul de părea total idioată , aştept un răspuns ..poate mi se mai face ordine în căpşor pt că la cât stres am ..deja urluu la lună plină. Mulţam anticipat!
La ce trebuie Postinor daca exista deja o sarcina?Crezi ca mai ramai inca o data?
sus

MariaDea

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Despre Postinor - Lămuriri

scris pe 23 feb 2011 17:16 de MariaDea

La ce trebuie Postinor daca exista deja o sarcina?Crezi ca mai ramai inca o data?

Nu există nicio sarcină deja, întrebarea mea a fost pusă pentru a mă informa şi atât. Desigur că dacă aş fi fost deja însărcinată nu aş fi fost într-atât de tembelă încât să mă gândesc că mai pot rămâne încă o dată. Dar mulţumesc frumos pentru răspuns.

I can see dead pixels !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

16 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online