Par pe penis

Pagina 1 din 1
1

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

Par pe penis

scris pe 6 feb 2011 23:04 de CoolPyr0

Am par pe penis lateral vreun cm .. si .. am si pe partea de jos a penisului cred ca am acolo puncte foryce pentru ca am multe puncte si vreo 2-3 is albe iese ceva lichid din ele dar din altele imi ies fire de par :| si chiar sus de tot :| sunt defect, asa-i ? :|
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Par pe penis

scris pe 6 feb 2011 23:06 de DaNNY_DiViNO

Am par pe penis lateral vreun cm .. si .. am si pe partea de jos a penisului cred ca am acolo puncte foryce pentru ca am multe puncte si vreo 2-3 is albe iese ceva lichid din ele dar din altele imi ies fire de par :| si chiar sus de tot :| sunt defect, asa-i ? :|

e de la cola

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

Re: Re: Par pe penis

scris pe 6 feb 2011 23:18 de CoolPyr0

:| ..
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 6 feb 2011 23:19 de Rolando

e de la cola
se spunea ca acest tip de bautura a fost creata ca un medicament ,dar mai mult rau face...

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Par pe penis

scris pe 6 feb 2011 23:29 de DaNNY_DiViNO

se spunea ca acest tip de bautura a fost creata ca un medicament ,dar mai mult rau face...

ca medicament si solutie anti-pete si anti-rugina bun la toate

sus

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

scris pe 6 feb 2011 23:29 de CoolPyr0

nu mai faceti misto va rog
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 6 feb 2011 23:30 de DaNNY_DiViNO

am multe puncte si vreo 2-3 is albe iese ceva lichid din ele dar din altele imi ies fire de par

in timp, din toate o sa iasa par

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

scris pe 6 feb 2011 23:47 de viorel89

danny din cate vad omul a cerut o parere ca nu stie ce se intampla daca nu esti in masura sa ai raspunzi asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de om
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 7 feb 2011 00:30 de Machiavelli

danny din cate vad omul a cerut o parere ca nu stie ce se intampla daca nu esti in masura sa ai raspunzi asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de om

Si tu te crezi justitiarul Chuck Norris?
Hai bey vere intra in topic si raspunde subiectului deschis...daca dadeai si un raspuns tipului cu problema aveai tot respectul meu

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 7 feb 2011 00:32 de Machiavelli

Nu ai omule nimic...te sperii de bombe,mai rau ca mama care are aproape 50 de ani (se subintelege)...Daca tot ai nelamuriri consulta un medic sa iti elimini toate grijile

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 7 feb 2011 00:33 de DaNNY_DiViNO

cand am zis ca o sa ii iasa par, nu am facut misto

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Par pe penis

scris pe 7 feb 2011 00:36 de viorel89

i-am raspuns pe privat si i-am dat cateva sfaturi atat cat stiu si eu daca nu ma crezi intreabal si te vei convinge.nu snt nici un justitiar cum zici u man dar ca si mine knd am apelat aseara la ei tot cu mistourile erau in loc de incurajare si sfaturi ce primesti in schimb ?descurajare?la ce te ajuta asta sa renunti si sa nu mai incerci nicodata ?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Par pe penis

scris pe 7 feb 2011 00:42 de DaNNY_DiViNO

i-am raspuns pe privat si i-am dat cateva sfaturi atat cat stiu si eu daca nu ma crezi intreabal si te vei convinge.nu snt nici un justitiar cum zici u man dar ca si mine knd am apelat aseara la ei tot cu mistourile erau in loc de incurajare si sfaturi ce primesti in schimb ?descurajare?la ce te ajuta asta sa renunti si sa nu mai incerci nicodata ?

dacat de greu e sa intri 2 minute pe google si sa cauti informatii despre problema care o ai decat sa scrii pe un forum ceva de genul "am multe puncte si vreo 2-3 is albe iese ceva lichid din ele dar din altele imi ies fire de par" si sa te astepti sa iti zica lumea saru'mana sau vreun raspuns serios la o idiotenie d-asta..

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Par pe penis

scris pe 7 feb 2011 00:52 de viorel89

pe google e simplu sa intri si sa cauti dar una e cand citesti ceva si alta e cand afli parerile mai multor oameni care poate au trecut prin asa ceva si iti pot explica mai bine decat ce gasesti pe net.in fine nu vreau ca din asta sa iasa o cearta sau ma rog alceva.suntem toti aici pentru a ajuta niste oameni cu niste raspunsuri la intrebarile lor.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Par pe penis

scris pe 7 feb 2011 00:56 de DaNNY_DiViNO

Daca omu cauta pe google, afla in 2 minute ca sunt doar niste puncte de grasime, multa lume are, nu prezinta disconfort, nu cauzeaza probleme, ies fire de par prin ele, nu reprezinta o boala, e normal. In plus, pe acest minunat forum au mai fost 50 de subiecte de genul, la care s-a raspuns.

Deci in momentul in care mai se trezeste unu cu aceiasi problema, care ii e lene sa caute pe google sau pe site, cum ai vrea sa raspund? Si mie mi-e lene sa mai raspund normal, a 50-a oara, din cand in cand.

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Par pe penis

scris pe 7 feb 2011 01:10 de viorel89

Deci in momentul in care mai se trezeste unu cu aceiasi problema, care ii e lene sa caute pe google sau pe site, cum ai vrea sa raspund? Si mie mi-e lene sa mai raspund normal, a 50-a oara, din cand in cand.

aici iti dau dreptate si nu te contrazic.dar iti dau un exemplu acum depinde cum o sa ma intelegi.aseara si eu eram cu o problema de genul asta putin mai diferita totusi si intradevar am cautat la sectiunea forum si am gasit in mare parte anumite lucruri dar nu aveam de unde stii ca o sa ma bagati in seama daca o sa postez acolo unde a postat un tip acum ceva vreme si am zis ca sa fac unul nou pt ca va aparea pe prima pagina atunci cand veti intra.nu stiu daca m-am exprimat corect dar sper sa intelegi ce am vrut sa zic.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Par pe penis

scris pe 7 feb 2011 08:53 de DaNNY_DiViNO

Am inteles ce vrei sa zici

Problema e ca la altii le e lene si sa se uite pe pagina 2 sau 3 sa vada ca exista un acelasi subiect cu aceiasi problema.

sus

zeroboyka

Newbie
1 mesaje

Pls ajutatima si pe mn cu cv....

scris pe 24 feb 2011 22:10 de zeroboyka

Am 16 ani si am pielea aia pe varful penisului nu mi se vede varful eventual dak trag cu mana de piele...e normal? ce trebuie sa fac?((
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Pls ajutatima si pe mn cu cv....

scris pe 25 feb 2011 18:59 de DaNNY_DiViNO

Am 16 ani si am pielea aia pe varful penisului nu mi se vede varful eventual dak trag cu mana de piele...e normal? ce trebuie sa fac?((

operatie

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online