Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

Pagina 1 din 1
1

Sees

Junior member
15 mesaje

Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

scris pe 26 feb 2011 12:04 de Sees

Am 17 ani sunt din Bucuresti .
Anul trecut am avut cateva relatii destul de serioase dar nu sa ajuns pana la pat . Acum de o luna si ceva sunt cu o fara care e un pic mai obraznica adica are ganduri "necurate".Noi ne sarutam cand ne mai intalnim suntem din aceasi scoala si ne sarutam pe holuri.
Dar de mai multe ori ea mi-a sugerat/propus sa oarecum in gluma dar batea apropo ca sa mergem la mine sau la ea .Aici apare problema eu sunt virgin iar ea se vede pe ea ca le "are" am auzit de la mai multi ca le stie .
Si acuma chiar nu vrea sa ma fac de ras adica probabil ma termin in primul minut sau poate nu o satisfac.
Ea oricum nu stie ca-s virgin deoarece nu par si nu arat deloc ca as fi virgin(stiu asta sigur) si nici nu am chef sa-i spun ca-s virgin .
Deci ce ar trebui sa fac?
Cum sa ma comport ?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Ce sa fac ?

scris pe 26 feb 2011 13:02 de DaNNY_DiViNO

Spune-i ca esti virgin si o sa te inteleaga. Cel mai bine.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Ce sa fac ?

scris pe 26 feb 2011 14:08 de dorinda

Anul trecut am avut cateva relatii destul de serioase dar nu sa ajuns pana la pat . Acum de o luna si ceva sunt cu o fara care e un pic mai obraznica adica are ganduri "necurate".Noi ne sarutam cand ne mai intalnim suntem din aceasi scoala si ne sarutam pe holuri.
Dar de mai multe ori ea mi-a sugerat/propus sa oarecum in gluma dar batea apropo ca sa mergem la mine sau la ea .Aici apare problema eu sunt virgin iar ea se vede pe ea ca le "are" am auzit de la mai multi ca le stie .
Si acuma chiar nu vrea sa ma fac de ras adica probabil ma termin in primul minut sau poate nu o satisfac.
Ea oricum nu stie ca-s virgin deoarece nu par si nu arat deloc ca as fi virgin(stiu asta sigur) si nici nu am chef sa-i spun ca-s virgin .
Cum sa ma comport ?

Daca ajungeti la pat si tu nu-i spui, o sa fii atat de panicat ca o sa-ti moara intr-o secunda. Mai era unul pe-aici care nu vroia sa afle iubita ca e virgin si i se tot pleostea.
sus

Sees

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Ce sa fac ?

scris pe 26 feb 2011 23:28 de Sees

Daca ajungeti la pat si tu nu-i spui, o sa fii atat de panicat ca o sa-ti moara intr-o secunda. Mai era unul pe-aici care nu vroia sa afle iubita ca e virgin si i se tot pleostea.

Stiu ca sunt in stare sa ma comport normal .
Problema e ca daca ii spun cade tot si chiar sa ma fac de ras .
Deci sub nici un aspect nu vreau sa ii spun ca sunt virgin.
Spuneti-mi cum sa ma comport si ce am de facut .
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

scris pe 27 feb 2011 03:35 de simosimina

Cum sa ma comport ?

Eu zic sa te comporti normal...ca pana la urma ea isi va da seama ca esti virgin, asta daca nu si-a dat pana acum...o sa ma intrebi de ce...pai pentru ca atatea invitatii ..mai ales venite din partea ei si "refuzate sau evitate" de tine
Stai linistit...comporta-te natural

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Sees

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

scris pe 27 feb 2011 10:23 de Sees

Eu zic sa te comporti normal...ca pana la urma ea isi va da seama ca esti virgin, asta daca nu si-a dat pana acum...o sa ma intrebi de ce...pai pentru ca atatea invitatii ..mai ales venite din partea ei si "refuzate sau evitate" de tine
Stai linistit...comporta-te natural
Pa am dat si un motiv nu-s singur acasa .
Si sunt foarte sigur ca nu si-a dat seama ca is virgin .
sus

Sees

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

scris pe 27 feb 2011 10:24 de Sees

Cum as putea sa nu ma termin intr-un minut iar daca o fac ce as putea zice ?
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa proce

scris pe 27 feb 2011 12:26 de DoILookSexy

Incearca sa nu te duci "plin", masturbeaza-te inainte si incearca sa nu te gandesti ca o sa esuezi, fii calm, nu conteaza rezultatul... odata si-odata tot trebuie sa se intample, fii relaxat, bea un red`bull si esti ok

I'll wake up in the morning with a mild case of amnesia and next you cand find me on a table full of vodka and tequila !
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Ce sa fac ?

scris pe 27 feb 2011 18:58 de dorinda

Stiu ca sunt in stare sa ma comport normal .
Problema e ca daca ii spun cade tot si chiar sa ma fac de ras .

Ti se pare. Te dai tu cocos pe forum, dar cand o sa dai de veverita, o sa devii gaina si inca una fricoasa. Nu vezi ca deja esti speriat ca "te termini" intr-un minut? Dar cand o sa fii langa fata?
sus

Sees

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa p

scris pe 27 feb 2011 22:08 de Sees

Incearca sa nu te duci "plin", masturbeaza-te inainte si incearca sa nu te gandesti ca o sa esuezi, fii calm, nu conteaza rezultatul... odata si-odata tot trebuie sa se intample, fii relaxat, bea un red`bull si esti ok

Sigur e bun red bull ?
Eu ma gandeam sa iau un pahar cu vin si poate sa o servesc si pe ea .
sus

Sees

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce sa fac ?

scris pe 27 feb 2011 22:08 de Sees

Ti se pare. Te dai tu cocos pe forum, dar cand o sa dai de veverita, o sa devii gaina si inca una fricoasa. Nu vezi ca deja esti speriat ca "te termini" intr-un minut? Dar cand o sa fii langa fata?

Macar sa ajung acolo chiar daca am sa fac pe gaina .
Asta este daca o dau in bara.
sus

pure

Senior member
71 mesaje

Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

scris pe 2 mai 2011 00:24 de pure

Cum sa ma comport ?

deci eu pun problema ca prin absurd daca ea e virgina? ..si ce ai auzit tu sunt zvonuri ..in primu rand sa te gandesti si la asta ..si daca tu esti virgin ea o sa se prinda ..o sa te doara dupa ce o sa o scoti din ea ..si sunt 99 % sigura ca o sa se prinda ..deci mai bine spune`i ..eu cred ca o sa te placa mai mult daca esti virgin ; succes !

puree
sus

pure

Senior member
71 mesaje

scris pe 2 mai 2011 00:29 de pure

zii ca esti foarte stresat poate si obosit ..si al 2lea nr merge mai mult jucaria

puree
sus

Wreck

Junior member
12 mesaje

scris pe 2 mai 2011 15:35 de Wreck

Toata treaba este sa nu fi stresat. Toti am trecut prin acesta faza. Un lucru care te poate ajuta pt prima oara ca sa rezisti un pic mai mult, este cum au zis si mai sus, sa nu te duci cu "solda" plina . Este bun si red bull-ul, dar daca ai contidiile si posibilitatea, cel mai bine e sa creezi o atmosfera cat de cat romantica . Ideal ar fi sa-i spui fetei ca esti virgin, si sigur va intelege. Dar nu'i spune la rece, adica intro pauza ) ...sper ca intelegi la ce ma refer...Ti-am zis, relax and be cool ! Lasa totul sa decurga de la sine si nu te stresa, ca altfel risti sa "ti se stinga motorul inainte de a pleca de pe loc"...Succes !!

PS : sunt nou pe forum...nu stiu daca e bn ca am postat asa

Orgasmul este un paroxism, disperarea la fel. Unul durează o clipă, celălalt, o viaţă.
E. Cioran
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum

scris pe 2 mai 2011 16:42 de ursaru

Sigur e bun red bull ?
Eu ma gandeam sa iau un pahar cu vin si poate sa o servesc si pe ea .

Bea si tu o sticla de Sange de taur si o sa fii calaretul fantastic!

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...

scris pe 2 mai 2011 21:40 de DoILookSexy

Bea si tu o sticla de Sange de taur si o sa fii calaretul fantastic!

Calaretul fara cap

I'll wake up in the morning with a mild case of amnesia and next you cand find me on a table full of vodka and tequila !
sus

viss123

Veteran member
150 mesaje

Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

scris pe 3 mai 2011 11:44 de viss123

deci eu pun problema ca prin absurd daca ea e virgina? ..si ce ai auzit tu sunt zvonuri ..in primu rand sa te gandesti si la asta ..si daca tu esti virgin ea o sa se prinda ..o sa te doara dupa ce o sa o scoti din ea ..si sunt 99 % sigura ca o sa se prinda ..deci mai bine spune`i ..eu cred ca o sa te placa mai mult daca esti virgin ; succes !

sunt de aceeasi parere, cand ramaneti singuri , cu calm puteti discuta acest subiect. Ii spui ca esti virgin si ca ai auzit ca ea nu mai e , ii spui ca pentru tine nu reprezinta nicio problema(vezi sa nu o minti)si ca ai vrea sa iti incepi viata sexuala alaturi de ea. Daca sti cum sa io spui orce fata te-ar intelege si ar fi chiar fericita.
Te sfatuiesc sa nu bei nimic inainte, sa fi pur si simplu normal. Nu ai cum sa dai gres poate doar daca iti moare la intrare. Toate problemele pe care le poti avea sunt din cauza stresului sau esti ipotent ori posibil cretin.
Mult noroccccc

SEXperimenteaza
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

scris pe 3 mai 2011 14:27 de ThT

esti ipotent
Poate impotent. Oricum la varsta lui nu este posibil asa ceva..

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 3 mai 2011 15:56 de fiat_lux_mihi

Eu nu inteleg de unde mania asta cu "sunt virgin, ea nu, sau vice-versa".

Bucurati-va unul de altul, descoperiti impreuna daca este cazul.
Am mai auzit eu vorbe din astea cu "le are" si cand ajungi la locul faptei se misca aiurea rau sau sta pe spate ca si cum sexul e ceva ce I se face...

Ori esti sincer, ori dai drumu la presiune inainte si eventual dai pe gat niste pastile din alea chinezesti ca sa nu ai probleme de inhibare fiind si prima data.

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

scris pe 5 mai 2011 00:43 de blondy_girl

Eu nu inteleg de unde mania asta cu "sunt virgin, ea nu, sau vice-versa".

Bucurati-va unul de altul, descoperiti impreuna daca este cazul.
Am mai auzit eu vorbe din astea cu "le are" si cand ajungi la locul faptei se misca aiurea rau sau sta pe spate ca si cum sexul e ceva ce I se face...

Ori esti sincer, ori dai drumu la presiune inainte si eventual dai pe gat niste pastile din alea chinezesti ca sa nu ai probleme de inhibare fiind si prima data.

poate pana la urma o sa se bucure ca ti-ai pierdut virginitatea cu ea...si lucrul acesta o sa va uneasca si mai mult
sus

k

Senior member
144 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum

scris pe 5 mai 2011 13:45 de k

Dupa 3 luni v-ati gandit sa postati si voi=)) Omul e deja expert acuma
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

51 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online