Sacrificii din iubire

Pagina 2 din 2
«   1   2

Wizard20

Senior member
91 mesaje

Re: Re: Re: Sacrificii din iubire

scris pe 22 iun 2004 18:19 de Wizard20

Mda...tot ea trebuie sa te iubeasca, iar tu consideri ca intre a renunta la un prieten/scoala/familie si a renunta la ea ai alege intotdeauna a doua varianta, asta demonstreza cat de mult ai iubi-o tu, nu?

Ahaaaa...... deci daca nu renunti la un prieten sau la familia ta(de scoala nu am zis ca nu renunt ...era vorba de locul de munca pentru care a trebuit sa "renunt" din fiecare punct 1-10 mai putin ala cu renuntarea la religie) inseamna ca nu iti iubesti prietena nu? Termenul de a RENUNTA este upic cam deplasat si suna cam ca in maneaua aia "As renunta...."(nu ii stiu versurile ca nu prea is cu genul asta de muzica). Ce am vrut sa zic la faza cu "dar daca ma iubeste ma va intelege" este ca ..daca tu esti dispus sa RENUNTI(am scris mare pentru ca termenul asta mi se pare cam prea dur...si eu nu renunt ..eu le mai raresc) la 8 puncte destul de importatnte din viata ta si pentru 3 din ele pentru care nu vrei sa RENUNTI(dintre care unul am mai zis ca era sub semnul intrebarii) nu te intelege si pentru aia nu te mai iubeste sau crede ca nu o mai iubesti atunci yo unul nus ce sa mai zic!

Why am i die'ing to live if im just living to die ?
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 22 iun 2004 22:00 de sabba

Mda...tot ea trebuie sa te iubeasca, iar tu consideri ca intre a renunta la un prieten/scoala/familie si a renunta la ea ai alege intotdeauna a doua varianta, asta demonstreza cat de mult ai iubi-o tu, nu?

Da, poate ca sunt mari dovezi de iubire sa renunti la prieteni, la un anumit stil de viata, dar cred ca este mult mai bine sa ajungi la o linie de mijloc, nu sa renunti la tot ce te inconjoara, la tot ce pentru tine inseamna ceva!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sacrificii din iubire

scris pe 25 iun 2004 16:47 de ExoticDream

Da, poate ca sunt mari dovezi de iubire sa renunti la prieteni, la un anumit stil de viata, dar cred ca este mult mai bine sa ajungi la o linie de mijloc, nu sa renunti la tot ce te inconjoara, la tot ce pentru tine inseamna ceva!

Sigur ca ideal e sa ajungi la o cale de mijloc, sa schimbi cat mai putin din felul tau de viata, eu puneam problema ce ati face intr-un caz limita? Daca de exemplu el este mutat cu serviciul in alt oras, ai merge dupa el? Daca parintii tai ar avea un ghimpe contra lui, ai renunta la el? Etc etc etc! Si oricum nu toate cele 11 puncte o data!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

tequila

Senior member
57 mesaje

Re: Sacrificii din iubire

scris pe 12 sep 2008 21:50 de tequila

Daca relatia ta cu persoana pe care o iubesti si care te iubeste ar depinde de asta si nu ar putea continua altfel, ce sacrificii ai fi capabil sa faci dintre cele de mai jos:

1.sa faci modificari minore in caracterul tau
2.sa faci modificari majore in caracterul tau
3.sa renunti la flirt
4.sa te muti in alt oras din tara
5.sa te muti in alta tara
6.sa-ti schimbi serviciul/scoala
7.sa renunti la un prieten bun
8.sa te certi cu familia ta
9.sa renunti la familia ta
10.sa renunti la o mostenire
11.sa-ti schimbi religia

Astept raspunsuri si de la fete, si de la baieti. Parerea mea este asa: 1,2,.....,11! (Cu conditia ca el sa merite!!!)

dak intradevar iubesti pesroasa respectiva cu conditia k si ea te iubeste pe tin ai fi capabil/a sa faci orice pentruel/ea

tequila
sus

Listener

Veteran member
346 mesaje

scris pe 12 sep 2008 23:42 de Listener

Daca relatia ta cu persoana pe care o iubesti si care te iubeste ar depinde de asta si nu ar putea continua altfel, ce sacrificii ai fi capabil sa faci dintre cele de mai jos:

3.sa renunti la flirt
11.sa-ti schimbi religia

Astept raspunsuri si de la fete, si de la baieti. Parerea mea este asa: 1,2,.....,11! (Cu conditia ca el sa merite!!!)

O persoana mai ales straina nu merita daca exista acea persoana care te iubeste cu adevarat (ma refer ca tine la tine ca parintii tai0 atunci 1 ar merge chiar si 2,3,6,si in unele cazuri 10 deoarece banuu ,fitza,caracterul,si flirtul se pot renunta la ele fara nici o problema dar ExoticDream te contrazic total cu religia,familia,prietenul etc...sunt unele chestii cum ar fii religia tocmai zici cum se incalca porunca a 2-a sa nu-ti faci chip cioplit (fata) si parintii care o sa tina cum nu o sa tina nici o dragoste...este valoroasa dragostea dar nu chiar asa se cumpara si pe bani si sa stii ca asta dovedeste ca e ceva banal care nu are nici o legatura cu parintii si alte chestii ale sufletului omului.Stiu sunt credicios dar sa stii ca unele chestii se intampla si practic tu zici asa unele din aceste alegeri rezulta urmatorul fapt=ca-ti vinzi sufletul pentru o persoana asa ca ...citeste de sus in jos inca o data si cred ca te prinzi ce vreau sa zic

Intreabari si solutii...
sus

mira_printesa18

Senior member
93 mesaje

scris pe 13 sep 2008 14:09 de mira_printesa18

3.sa renunti la flirt
11.sa-ti schimbi religia

din toate as face doar 2,7,10.....nu cred ca as renunta la credinta mea....eventual el...

ca sa spui "TE IUBESC" iti ajuge o secunda...dar ca sa dovedesti iti trebuie o viata intreaga..
sus

barosank17

Senior member
96 mesaje

scris pe 19 sep 2008 21:32 de barosank17

3.sa renunti la flirt
11.sa-ti schimbi religia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

jejeje
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Sacrificii din iubire

scris pe 20 sep 2008 13:03 de ExoticDream

din toate as face doar 2,7,10.....nu cred ca as renunta la credinta mea....eventual el...

Inseamna ca nu l-ai pune pe el inaintea familiei si a serviciului/scolii.... asta ma face sa reconsider unele aspecte discutate la alt subiect.... Ca sa-mi fie clar, te-as intreba daca ai fi capabila sa parasesti familia, scoala/serviciul si o tara pentru a fi impreuna cu el (evident nu in doi timpi si trei miscari si numai daca este o relatie serioasa).

P.S. Nici la flirt nu ai renunta?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

mira_printesa18

Senior member
93 mesaje

scris pe 20 sep 2008 13:46 de mira_printesa18

Inseamna ca nu l-ai pune pe el inaintea familiei si a serviciului/scolii.... asta ma face sa reconsider unele aspecte discutate la alt subiect.... Ca sa-mi fie clar, te-as intreba daca ai fi capabila sa parasesti familia, scoala/serviciul si o tara pentru a fi impreuna cu el (evident nu in doi timpi si trei miscari si numai daca este o relatie serioasa).

P.S. Nici la flirt nu ai renunta?

ba da ,as renunta.doar ca atunci cand iubesc nu imi fac ochi dulci cu altii...pai as renunta daca as fi sigura ca merita...si daca l-as cunoaste suficient de bine.....asta inseamna ca trebuie sa fiu cu aceea persoana cel putin 1an si jumatate, 2 ani,pt a putea sa il cunosc mai bine...ca mai incolo sa nu regret.pt ca la inceput toti sunt ca laptele si mierea.....

ca sa spui "TE IUBESC" iti ajuge o secunda...dar ca sa dovedesti iti trebuie o viata intreaga..
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sacrificii din

scris pe 22 sep 2008 01:57 de nemesis

Sper sa il intalnesc candva.... si, daca as simti ca merita, as sacrifica orice pt el si nici macar nu as considera ca este un sacrificiu, ci, cum a zis cineva, o adaptare. Nu as regreta nici un sacrificiu, as considera ca se inscrie in lupta pt iubirea mea, iubire care m-ar rasplati inmiit pt orice as fi lasat in urma!

Desigur, de la a spune pana la a face... e cale lunga, ca sa spun asa.

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 22 sep 2008 23:43 de carrie

3.sa renunti la flirt
11.sa-ti schimbi religia

1,3 - se intelege in mai toate relatiile serioase
2 - nu prea merge... in plus eu nu imi dau seama daca schimbarile majore in caracterul unui om se fac PENTRU cineva sau se fac din interior, iar cineva-ul - persoana iubita in speta - joaca mai mult rolul unui catalizator...
4,5,6 - aici depinde de mai multi factori... in principiu de cine este cel care in relatie are resedinta/serviciul mai stabil/convenabil... e o tampenie sa renunti la o functie bine platita ca sa pleci in lume dupa iubit/a... ma rog, mai greu e atunci cand ambii sunt undeva la acelasi nivel... cu atat mai greu cu cat nivelul creste... ca daca amandoi lucreaza in fabrica, el sculer-matriter si ea bucatareasa, nu cred ca ar fi problema relocarea sau schimbarea serviciului... de altfel, 6 se justifica numai prin 4 sau 5, alt motiv nu vad. Oricum decizia e grea cand ambii au functii destul de bune, ravnite si mai greu de obtinut... parca nu iti vine sa renunti la ceva pentru care ai luptat mult.
7,8,9 - intervin cand prietenii si/sau familia fac parte din ginta egoistilor, bagaretilor, celor care considera ca au dreptate si trebuie sa si-o impuna cu orice pret sau pur si simplu a celor care vor sa faca bine cu forta. Nu imi dau cu parerea, nu mi-am pus problema asta vreodata, pentru ca in ceea ce ma priveste nu este si nu va fi cazul.
10 - nu are logica, se poate gasi alta solutie.
11 - consider ca e o greseala... mai ales nu stiu unde au capul femeile care trec la religia musulmana... in fine, cred ca religia e ceva personal si nu ar trebui sa fie o problema intr-un cuplu.

Oricum... eu cred ca intr-o relatie sanatoasa, "sacrificiile" (mai degraba compromisurile) trebuie facute cu masura si pe cat posibil echitabil, de ambele parti. Cred ca sentimentul ca ai sacrificat aia si aia pentru cineva care in final s-a dovedit ca un merita e de o amaraciune cumplita... And there is always this risk...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Blitzkrieg

Veteran member
483 mesaje

Re: Re: Sacrificii din iubire

scris pe 22 sep 2008 23:48 de Blitzkrieg

Carrie de ce pui = între sacrificiu şi compromis ?

Petalele unui trandafir sunt buzele iubitei iar aroma lor, dragostea ei.(eu, Blitzkrieg)

Cind o femeie vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. (Enriyeu Castaldo)

"Dormeau pe o frunză două stele ca două inimi de argint
Iar eu visam că eşti cu mine, că te sărut, că te alint
Dormeau pe o frunză două stele cînd seara în taină se lăsa
Şi fiecare dintre ele era o lacrimă de a mea "

Mirabela Dauer-Dormeau pe o frunză două stele.
http://www.trilulilu.ro/emiliabalteanu/028cbff93c8f74
sus

anturika

Senior member
122 mesaje

scris pe 25 sep 2008 14:34 de anturika

3.sa renunti la flirt
11.sa-ti schimbi religia

le-am facut pe toate inafara de pc.9 ... dar din pacate nu a meritat...a doua oara ma gandesc mai bine daca le mai fac sau nu....la familie nu am sa renunt niciodata...

Roata e rotunda intotdeauna se intoarce!!!
sus

onlyHuman

Senior member
50 mesaje

scris pe 4 oct 2008 21:34 de onlyHuman

Nu as renunta la familie si prieteni si in mod direct la locul in care locuiesc, deoarece ar trebui sa renunt si la apropriati mei ....
sus

Br27crs

Senior member
59 mesaje

scris pe 7 oct 2008 23:55 de Br27crs

3.sa renunti la flirt
11.sa-ti schimbi religia

hmm... aproape tot inafara de religie si familie... ai uitat o chestie) sau probabil ca in alte orase nu'i tigania din braila... "sa iti pui totsi shmekerii in cap pentru ea") optiunea asta nu exista:-?...
sus

eu

Guest

scris pe 18 nov 2008 13:29 de eu

3.sa renunti la flirt
11.sa-ti schimbi religia

1,2.2 ...11 cu conditia ca el sa merite
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

9 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online