Media actelor sexuale la români.Cum arată studii

Pagina 1 din 1
1

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Media actelor sexuale la români.Cum arată studii

scris pe 18 feb 2011 10:43 de Rolando

Un român face în medie de 12 ori sex pe lună, arată un studiu al Asociaţiei pentru Medicina Sexualităţii din România (realizat pe un eşantion de 1.200 de persoane), în vreme ce occidentalii fac amor de opt ori pe lună. Media raporturilor sexuale, în Marea Britanie, este de patru pe lună.

* Românii sunt, totuşi, nemulţumiţi de viaţa lor sexuală, în special femeile. Potrivit unei cercetări realizate de Pfizer, 58% dintre bărbaţi şi 64% dintre femei sunt nemulţumiţi de viaţa lor sexuală. 60% dintre români şi 46% dintre românce spun că sexul este foarte important pentru ei.

* Un studiu recent realizat în Regatul Unit arată că 8% din adulţi întreţin raporturi sexuale de două, cel mult trei ori pe săptămână şi doar 1,4% dintre cupluri fac sex zilnic, informează publicaţia online a cotidianului britanic The Sun. Studiul mai arată că 8% dintre femei şi-ar dori ca partenerul să aibă mai multă imaginaţie în pat.

Apariţia copiilor este responsabilă de reducerea drastică a numărului de acte sexuale pe săptămână, după cum au răspuns 3 din 5 cupluri.

Sexul, folosit drept mită în viaţa de cuplu

Cercetarea britanică arată că femeile şi-au schimbat atitudinea faţă de sex. Scuzele de genul "mă doare capul, sunt prea obosită, mâine mă trezesc devreme" sunt amintire, spune cercetarea care arată că numărul femeilor care iniţiază actul sexual a crescut. Ba mai mult, femeile se folosesc de sex pentru a primi de la partener diferite servicii. Sondajul, realizat pe un eşantion de 3.500 de femei, arată că o treime dintre femei îşi doresc mai multă activitate în dormitor.

Chiar dacă una din trei femei admite că se foloseşte de sex pentru a-şi "mitui" partenerul să le cumpere un cadou sau să facă diferite treburi casnice, majoritatea recunosc că întreţin raporturi intime din plăcere.

http://www.gandul.info/magazin/media-actelor-sexuale-la-romani-cum-arata-studiile-despre-viata-de-cuplu-7992857

Cum comentati acest studiu? In special ultima parte in care se vorbeste despre "Sexul, folosit drept mită în viaţa de cuplu "?

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Media actelor sexuale la români.Cum arată st

scris pe 18 feb 2011 10:57 de DaNNY_DiViNO

Cum comentati acest studiu? In special ultima parte in care se vorbeste despre "Sexul, folosit drept mită în viaţa de cuplu "?

pfuu.. abia m-am trezit cu capu umflat de sex.. cum ar trebui sa raspund ?

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 18 feb 2011 11:23 de dorinda

Ce mita? Poate vrei sa spui santaj.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 18 feb 2011 11:30 de DaNNY_DiViNO

Frate dar sexul ar trebui sa fie ceva distractiv si placut intr-un cuplu, de ce aproape toata lumea priveste acest lucru ca pe o obligatie neplacuta ?

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 18 feb 2011 11:32 de Rolando

studiul spune...nu eu

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Media actelor sexuale la români.Cum a

scris pe 18 feb 2011 12:50 de dorinda

Frate dar sexul ar trebui sa fie ceva distractiv si placut intr-un cuplu, de ce aproape toata lumea priveste acest lucru ca pe o obligatie neplacuta ?

Vrei sa spui ca nici una dintre fostele tale prietene nu te-a santajat in privinta asta? Nu ti-a spus niciodata ca daca nu faci nu stiu ce, nu mai pupi savarina?
sus

girls2

Veteran member
196 mesaje

Re: Re: Re: Re: Media actelor sexuale la români.C

scris pe 18 feb 2011 13:04 de girls2

Vrei sa spui ca nici una dintre fostele tale prietene nu te-a santajat in privinta asta? Nu ti-a spus niciodata ca daca nu faci nu stiu ce, nu mai pupi savarina?
De incercat pot sa incerce,treaba ii daca le merge,daca au cu cine.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 18 feb 2011 13:08 de DaNNY_DiViNO

glumesti ?

tu chiar crezi ca eu as "plati" pentru sex ?

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 18 feb 2011 13:15 de Rolando

eu a-si pune altfel intrebarea "Cate dintre voi(fetele) sunteti dispuse sa dati "savarina" pentru diverse cadouri sau avantaje?" ....dar stiu ca intrebarea este in zadar,nu ma astept sa raspunda careva sincer!

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Media actelor sexuale la româ

scris pe 18 feb 2011 13:16 de DaNNY_DiViNO

eu a-si pune altfel intrebarea "Cate dintre voi(fetele) sunteti dispuse sa dati "savarina" pentru diverse cadouri sau avantaje?" ....dar stiu ca intrebarea este in zadar,nu ma astept sa raspunda careva sincer!

foarte corect

parerea mea este ca sunt atatea dispuse sa dea "savarina" pentru cadouri sau avantaje la fel de mult cat sunt si cei care platesc pentru sex..

sus

DRE

Expert member
571 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Media actelor sexuale la r

scris pe 18 feb 2011 13:57 de DRE

foarte corect

parerea mea este ca sunt atatea dispuse sa dea "savarina" pentru cadouri sau avantaje la fel de mult cat sunt si cei care platesc pentru sex..

Cred ca sunt mai multe dispuse sa dea "savarina" pentru bani.Pacat ca nu toate arata atat de bine incat sa dea de daia cu bani.

sweety16

"All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories."

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Media actelor sexuale

scris pe 18 feb 2011 14:06 de DaNNY_DiViNO

intr-adevar.... se vinde ca savarina in cofetarii..

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 20 feb 2011 02:01 de simosimina

Un român face în medie de 12 ori sex pe lună, arată un studiu al Asociaţiei pentru Medicina Sexualităţii din România (realizat pe un eşantion de 1.200 de persoane), în vreme ce occidentalii fac amor de opt ori pe lună. Media raporturilor sexuale, în Marea Britanie, este de patru pe lună.

* Românii sunt, totuşi, nemulţumiţi de viaţa lor sexuală, în special femeile. Potrivit unei cercetări realizate de Pfizer, 58% dintre bărbaţi şi 64% dintre femei sunt nemulţumiţi de viaţa lor sexuală. 60% dintre români şi 46% dintre românce spun că sexul este foarte important pentru ei.

* Un studiu recent realizat în Regatul Unit arată că 8% din adulţi întreţin raporturi sexuale de două, cel mult trei ori pe săptămână şi doar 1,4% dintre cupluri fac sex zilnic, informează publicaţia online a cotidianului britanic The Sun. Studiul mai arată că 8% dintre femei şi-ar dori ca partenerul să aibă mai multă imaginaţie în pat.

Apariţia copiilor este responsabilă de reducerea drastică a numărului de acte sexuale pe săptămână, după cum au răspuns 3 din 5 cupluri.

Cercetarea britanică arată că femeile şi-au schimbat atitudinea faţă de sex. Scuzele de genul "mă doare capul, sunt prea obosită, mâine mă trezesc devreme" sunt amintire, spune cercetarea care arată că numărul femeilor care iniţiază actul sexual a crescut. Ba mai mult, femeile se folosesc de sex pentru a primi de la partener diferite servicii. Sondajul, realizat pe un eşantion de 3.500 de femei, arată că o treime dintre femei îşi doresc mai multă activitate în dormitor.

Chiar dacă una din trei femei admite că se foloseşte de sex pentru a-şi "mitui" partenerul să le cumpere un cadou sau să facă diferite treburi casnice, majoritatea recunosc că întreţin raporturi intime din plăcere.

http://www.gandul.info/magazin/media-actelor-sexuale-la-romani-cum-arata-studiile-despre-viata-de-cuplu-7992857

de 4 ori pe luna??? saracii oameni...

La romani..rezulta ca fac cam de 4 ori pe saptamana (excluzand 1 sapt in care este menstruatia)... acum depinde de fiecare cum si cat face..unii sunt ca iepurii, iar altii mai inceti ))

Oricum interesant sondaj

Si eu..nu am folosit niciodata sexul ca sa-l "santajez/mituiesc" pe al meu ))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

BBU

Senior member
77 mesaje

scris pe 21 feb 2011 00:11 de BBU

Nu te supara ca-ti zic dar ce ai aflat tu sunt aberatii foarte mari, media sexului la romani este una dintre cele mai mici din Europa nemaivorbind de educatia sexuala. Romanii se lauda mult dar in practica 0. Nu exista dovezi clare cine face sex mai mult deoarece abea s-a studiat mecanismul actului sexual la RMN. Psihologia este mai complicata si mai complexa momentan aceste lucruri se dau din declaratii de la unele persoane si niste prezumptii de medie.

Onoarea vine din visele noastre de a redeveni oameni;
Copyright - codul samurailor;
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 21 feb 2011 03:31 de Bozgoru

Nu te supara ca-ti zic dar ce ai aflat tu sunt aberatii foarte mari, media sexului la romani este una dintre cele mai mici din Europa nemaivorbind de educatia sexuala. Romanii se lauda mult dar in practica 0. Nu exista dovezi clare cine face sex mai mult deoarece abea s-a studiat mecanismul actului sexual la RMN. Psihologia este mai complicata si mai complexa momentan aceste lucruri se dau din declaratii de la unele persoane si niste prezumptii de medie.
intr-adevar romanii sunt cocalari si mint...
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 feb 2011 16:38 de Rolando

Nu te supara ca-ti zic dar ce ai aflat tu sunt aberatii foarte mari
Pai din cauza asta am si scris aici despre acest studiu.Sa vad altii cum comenteaza.De la bun inceput mi s-a parut aiurea ce se spune acolo....in general sondajele mi se par o prostie....mai ales cele despre sex

sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 21 feb 2011 21:12 de ubyalex

Prefer sa fac cadouri decat sa le primesc...si mai ales sa dau cv in schimb pt cadouri sau bani.....Banii sunt cel mai groaznic lucru pe care lumea l-a cunoscut.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 feb 2011 22:17 de Rolando

Prefer sa fac cadouri decat sa le primesc...si mai ales sa dau cv in schimb pt un cadouri sau bani.....Banii sunt cel mai groaznic lucru pe care lumea l-a cunoscut.
cam ai dreptate cu ultima fraza....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 feb 2011 01:35 de ExoticDream

Banii sunt cel mai groaznic lucru pe care lumea l-a cunoscut.

Parca ochiul dracului, nu? In orice caz, banul face si mai ales desface multe.... Cred ca in secolul nostru exista mai multe crime in numele banului decat din dragoste!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 22 feb 2011 15:15 de ubyalex

Parca ochiul dracului, nu?

Iuda L-a tradat pe Iisus Hristos, pentru 30 de arginti.....da,cred ca acestia sunt ochiul drecului..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 23 feb 2011 02:12 de Bozgoru

Parca ochiul dracului, nu? In orice caz, banul face si mai ales desface multe.... Cred ca in secolul nostru exista mai multe crime in numele banului decat din dragoste!

e si logic.. daca unu imi" fura" nevasta.. asta e.. doi Idioti.. ea o c**** el un om fara caracter... dar daca unu imi fura un milion de euro.. merita sa moara
sus

BBU

Senior member
77 mesaje

Re: Re: Re: Media actelor sexuale la români.Cum a

scris pe 28 feb 2011 05:32 de BBU

Pai din cauza asta am si scris aici despre acest studiu.Sa vad altii cum comenteaza.De la bun inceput mi s-a parut aiurea ce se spune acolo....in general sondajele mi se par o prostie....mai ales cele despre sex

Exista in Romania cazuri in care baieti de peste 23 de ani nu au pupat pe gura o fata, "let alone sex" si din aceasta cauza media este mica, daca vrei o tara cu o activitate sexuala intensa...Rusia,Ucraina,Danemarca, poate si Franta dar putin si asta daca se leaga cu Olanda...in rest pauza... In general estul salbatic european are o incidenta sexuala foarte mare si ca rezultat numarul de avorturi si de copii fara parinti (abandonati).

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 28 feb 2011 09:39 de Rolando

daca vrei o tara cu o activitate sexuala intensa...Rusia,Ucraina
nu cred ca aceste doua tari au o activitate sexuala intensa cum ai zis tu

Franta dar putin si asta daca se leaga cu Olanda...in rest pauza...
Vrei sa zici ca Olanda sta slab la capitolul sex? Adica ei au acolo orasul sexului,muzeul sexului si multe alte chestii legate de sex.....dar lipseste "actiunea" ?....nu stiu cum ai ajuns tu la concluziile astea

In general estul salbatic european are o incidenta sexuala foarte mare si ca rezultat numarul de avorturi si de copii fara parinti (abandonati).
de unde le scoti?

sus

BBU

Senior member
77 mesaje

scris pe 28 feb 2011 23:08 de BBU

nu cred ca aceste doua tari au o activitate sexuala intensa cum ai zis tu

Vrei sa zici ca Olanda sta slab la capitolul sex? Adica ei au acolo orasul sexului,muzeul sexului si multe alte chestii legate de sex.....dar lipseste "actiunea" ?....nu stiu cum ai ajuns tu la concluziile astea

de unde le scoti?

Olanda e orasul sexului (prostituate bune) dar vorbesc de populatie, eu am fost in Olanda si in cluburile lor si foarte greu, intr-o seara daca vezi doua cuplari e mult (vorbesc strict de poporul tarilor nu outsideri...de exemplu Brega).
Da traditia este de sex dar practica e alta.

Exista un studiu care a avut loc in 1987-1990 efectuat de comunisti care arata ce tara ar avea incidenta cea mai mare in sex...astfel ca s-a ajuns aici prin faptul ca poporul trebuia sa prospere deci productia trebuia sa fie in masa, acuma suntem in 2011 si de-a lungul vremii poporul fiind subjugat acestui stress a ajuns sa se perfectioneze si sa devina superior in grija si "slefuirea pentru sex si atractie" (nu poti spune ca west europencele sunt mai atragatoare decat rusoaicele, ucrainiencele, romancele etc.).
Cine arata bine o face calumea punct.

Treaba cu "avorturile" le-am citit o data ca nici o data intr-un studiu.

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 1 mar 2011 13:57 de Rolando

Olanda e orasul sexului (prostituate bune) dar vorbesc de populatie, eu am fost in Olanda si in cluburile lor si foarte greu, intr-o seara daca vezi doua cuplari
singura explicatie ar fii faptul ca la ei,femeile sunt foarte urate,probabil de aici lipsa babratilor atrasi de ele,implicit lipsa de "actiune"....

sus

BBU

Senior member
77 mesaje

scris pe 3 mar 2011 21:02 de BBU

singura explicatie ar fii faptul ca la ei,femeile sunt foarte urate,probabil de aici lipsa babratilor atrasi de ele,implicit lipsa de "actiune"....

Nu e treaba cu uratenia, sexualitatea e altceva "pasarica sa fie"...desigur nu de 2 tone sau ceva ultra naspa...si nu, nu sunt urate unele din ele dau clasa romancelor dar nu au bustul si fata specifica, in zonele acestea fetele sunt fotomodele inascute si foarte masive (inalte, a nu se intelege altceva).

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 3 mar 2011 22:02 de SORIN28

Singura explicatie ar fi, faptul ca, la ei, femeile sunt foarte urate. De aici si lipsa barbatilor atrasi de ele; impmlicit lipsa de actiune.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Media actelor sexu

scris pe 3 mar 2011 22:44 de Rolando

Esti destept rau sorinele....bravo...poate realizezi si tu ca singura greseala(gramaticala) a fost la "fii"....
Pentru cultura ta genrala trebuie sa mai precizez ca aici suntem pe un forum

Ce ai facut tu acum dovedeste faptul ca esti un frustrat! Te roade invidia ca eu inca postez si tu nu poti face nimic?

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online