S-a rupt prezervativul! Postinor...

Pagina 1 din 1
1

Uncontrollable

Newbie
6 mesaje

S-a rupt prezervativul! Postinor...

scris pe 18 mar 2010 21:57 de Uncontrollable

Ajutor va rog !!!

Buna. am si eu o rugaminte la voi. am facuto cu iubitul si s-a rupt prezervativul...:-s (1 martie)
10 ore dupa contact am luat prima pastila Postinor 2...iar exact dupa 12 ora am luat si cealalta pastila...dupa exact o saptaman (8 martie) mi-a venit ciclul ...asa cum era anticipat. Desi nu sunt sigura ca era mesntruatia deoarece...am avut sangerari doar 2 zile dupa care scurgere foarte putina asa marou inca 4 zile...
Deci "menstruatia" a tinut 6 zile...acum ...de vreo doua zile ma doare abdomenul de parca trebuie sa'mi vina din nou...shi la sani am senzatia ca sunt asa umflati un pic...ce credeti? pot fii insarcinata? :-s
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Ajutoooor va rog:(( Postinor...

scris pe 18 mar 2010 22:14 de sweetgirl16

Ajutor va rog !!!

Buna. am si eu o rugaminte la voi. am facuto cu iubitul si s-a rupt prezervativul...:-s (1 martie)
10 ore dupa contact am luat prima pastila Postinor 2...iar exact dupa 12 ora am luat si cealalta pastila...dupa exact o saptaman (8 martie) mi-a venit ciclul ...asa cum era anticipat. Desi nu sunt sigura ca era mesntruatia deoarece...am avut sangerari doar 2 zile dupa care scurgere foarte putina asa marou inca 4 zile...
Deci "menstruatia" a tinut 6 zile...acum ...de vreo doua zile ma doare abdomenul de parca trebuie sa'mi vina din nou...shi la sani am senzatia ca sunt asa umflati un pic...ce credeti? pot fii insarcinata? :-s

Daca ai luat postinor la timp nu ai cum sa fii insarcinată.Stai liniștită

Cat despre menstruație nu trebuie sa iți faci griji pt ca e de la postinor,e normal sa te simti rău cateva zile dupa ce ai luat pastila. Ai grijă de acum inainte pt că postinor se ia doar de 2 ori pe an (o data la 6 luni)

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

Cranky

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Postinor...

scris pe 18 mar 2010 22:25 de Cranky

Daca ai luat postinor la timp nu ai cum sa fii insarcinată.Stai liniștită

Cat despre menstruație nu trebuie sa iți faci griji pt ca e de la postinor,e normal sa te simti rău cateva zile dupa ce ai luat pastila. Ai grijă de acum inainte pt că postinor se ia doar de 2 ori pe an (o data la 6 luni)

in general se recomanda 1-2 pastile pe luna, insa poti lua pana la 4 pastile.

Aceasta este puterea - sa tii in maini frica altcuiva si sa i-o arati.

Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Postinor...

scris pe 18 mar 2010 23:02 de simosimina

in general se recomanda 1-2 pastile pe luna, insa poti lua pana la 4 pastile.

1-2 pastile pe lună? Wow...păi aşa te autodistrugi draga mea...
2 pe an cum am repetat în nenumărate rânduri

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Cranky

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Postinor...

scris pe 18 mar 2010 23:23 de Cranky

http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2194

Aceasta este puterea - sa tii in maini frica altcuiva si sa i-o arati.

Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 18 mar 2010 23:23 de Psyche

se pare ca Cranky are dreptate

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Postinor..

scris pe 18 mar 2010 23:28 de Leroy

Dupa linkul asta ar avea dreptate, desi nu prea am incredere in prospectul asta, daca e sa o luam asa, dupa cat costa, producatorii au tot interesul sa recomande doar 1-2 pe luna...

A fost si la tv, la stiri, un articol, in care vorbeau mai multi doctori despre chestia asta, si toti ziceau ca e periculos sa se ia mai mult de 2 pe an, se produc dereglari hormonale grave, si se ajunge pana la frigiditate si infertilitate, daca m-am exprimat corect

Deci, on topic, nu ai cum sa fii insarcinata, ce simti tu si ce ti se intampla e doar efectul pastilelor, si off topic, sau ca si adaugire, sa tii minte ca nu se iau mai mult de 2 pe an, mai protejeaza-te si altfel daca prezervativele se rup

Festina Lente !
sus

Andreeeya

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Postin

scris pe 22 mar 2010 17:21 de Andreeeya

Buna ziua ! am si eu o problema : vineri 19 martie 2010 in urma unui contact sexual s-a rupt prezervativul, dupa 40 de minute am luat prima pastila de postinor, apoi la fix 12 ore am luat a doua pastila. Acum au trecut 3 zile de cand am luat a doua pastila si nu am niciun fel de simptome ca cele scrie pe prospect. Dupa calculele mele eram in perioada fertila si de aceea sunt ingrijorata .Tin sa mentionez ca menstruatia ar trebui sa-mi vina in jur de 28 martie. Credeti ca este posibil sa fie vorba de o sarcina? astept un raspuns. Va multumesc !

..
sus

Andreeeya

Newbie
7 mesaje

....

scris pe 22 mar 2010 21:36 de Andreeeya

...

..
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Po

scris pe 5 apr 2010 20:00 de ursaru

Buna ziua ! am si eu o problema : vineri 19 martie 2010 in urma unui contact sexual s-a rupt prezervativul, dupa 40 de minute am luat prima pastila de postinor, apoi la fix 12 ore am luat a doua pastila. Acum au trecut 3 zile de cand am luat a doua pastila si nu am niciun fel de simptome ca cele scrie pe prospect. Dupa calculele mele eram in perioada fertila si de aceea sunt ingrijorata .Tin sa mentionez ca menstruatia ar trebui sa-mi vina in jur de 28 martie. Credeti ca este posibil sa fie vorba de o sarcina? astept un raspuns. Va multumesc !

daca ai luat pastilele dupa cum scrie pe prospect,n-ar trebui sa ai nici o problema,vreo sarcina nedorita.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Shana

Junior member
23 mesaje

scris pe 6 apr 2010 02:22 de Shana

cum sa aiba dreptate? cumpara postinor si citeste propectul! ca internetul mai joaca feste!

When I'm good I'm very, very good but when I'm bad I'm better.
sus

ady81

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Postinor...

scris pe 5 mar 2011 18:58 de ady81

buna! am si eu nevoie de ajutorrrr!!!!! am facut sex neprotejat...... la o ora am luat postinor...... la 12 ore a 2-a pastila.... problema e ca pe 4(martie) tb sa-mi vina menstruatia insa nimic........... ((( am greturi zilnic( nu am mai luat postinor niciodata) e normal???????????????? pot fi insarcinata?multumesc anticipat
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 5 mar 2011 19:08 de Randunik

buna! am si eu nevoie de ajutorrrr!!!!! am facut sex neprotejat...... la o ora am luat postinor...... la 12 ore a 2-a pastila.... problema e ca pe 4(martie) tb sa-mi vina menstruatia insa nimic........... ((( am greturi zilnic( nu am mai luat postinor niciodata) e normal???????????????? pot fi insarcinata?multumesc anticipat

Daca le-ai luat corect nu ai cum sa ramai,greata e de la postinor.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 5 mar 2011 20:49 de dorinda

Mai asteapta un pic, e doar 5 martie. O zi intarziere nu e motiv de grija. Oricum, postinorul iti da organismul peste cap. Faci un test de sarcina peste 1-2 saptamani daca nu-ti vine pana atunci.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: S-a rupt prezervativul! Postinor...

scris pe 6 mar 2011 03:22 de Bozgoru

Ajutor va rog !!!

n-aic um.. unul din efectele secundare a postinorului e si dereglarea ciclului..(timp.. cantitate.. durata)
sus

ady81

Newbie
2 mesaje

scris pe 7 mar 2011 20:10 de ady81

citind pe difrite forumuri ...... am inteles ca ar fi trebuit sa existe la un moment dat o sangerare.............. sau depinde de organism? ms
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 7 mar 2011 20:27 de Randunik

citind pe difrite forumuri ...... am inteles ca ar fi trebuit sa existe la un moment dat o sangerare.............. sau depinde de organism? ms

Nu neaparat trebuie sa sangerezi,depinde de organism..dupa 2 saptamani de la contact ia un test de sarcina ca sa te linistesti
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

12 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online