Sangerare dupa sex. E gravida?

Pagina 1 din 1
1

silfix

Junior member
31 mesaje

Sangerare dupa sex. E gravida?

scris pe 20 mar 2011 22:41 de silfix

Salutare acum cateva saptamanii am facut sex cu prietena mea doar cateva minutele la inceput nu am folosit prezervativu dar apoi l-am pus in fine am facut sex cu ea toate bune cand s-a dus la toaleta a urinat si apoi a vazut ca ii curge sange ca niciodata ......... Acum pe 12 13 trebuia sa ii vina Ciclu si vad ca nu ii mai vine nici pana in ziua azi Oare e gravida ?la cate zile sa o pun sa faca testu de sarcina eu ma gandeam sa o las pana pe 22 23 si apoi sa faca testu Daca e gravida ce as putea sa fac oare !Exista vreo pastila vreo injectie pana in 1 luna sa ii opreasca sarcina sunt cam disperat nush ce are :-?
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: E gravida ?

scris pe 20 mar 2011 23:28 de blondy_girl

Salutare acum cateva saptamanii am facut sex cu prietena mea doar cateva minutele la inceput nu am folosit prezervativu dar apoi l-am pus in fine am facut sex cu ea toate bune cand s-a dus la toaleta a urinat si apoi a vazut ca ii curge sange ca niciodata ......... Acum pe 12 13 trebuia sa ii vina Ciclu si vad ca nu ii mai vine nici pana in ziua azi Oare e gravida ?la cate zile sa o pun sa faca testu de sarcina eu ma gandeam sa o las pana pe 22 23 si apoi sa faca testu Daca e gravida ce as putea sa fac oare !Exista vreo pastila vreo injectie pana in 1 luna sa ii opreasca sarcina sunt cam disperat nush ce are :-?

cat a durat sangerarea? poate era menstruatia sau poate ii o sangerare de la anticonceptionale(daca ia) ii greu de spus daca o ramas gravida, teoretic daca nu ai terminat inauntru sunt sanse mici sa fie gravida, in caz contrar tot ce se poate... Exista pastila RU486 care intrerupe sarcina pana la 2 luni, dar nu stiu sigur daca ii legalizata in Romania
sus

silfix

Junior member
31 mesaje

Re: Re: E gravida ?

scris pe 20 mar 2011 23:55 de silfix

cat a durat sangerarea? poate era menstruatia sau poate ii o sangerare de la anticonceptionale(daca ia) ii greu de spus daca o ramas gravida, teoretic daca nu ai terminat inauntru sunt sanse mici sa fie gravida, in caz contrar tot ce se poate... Exista pastila RU486 care intrerupe sarcina pana la 2 luni, dar nu stiu sigur daca ii legalizata in Romania

I-a curs putin nu foarte mult cateva minute si punea servetel ca si cand te*ai taia la deget curge curge pui un servetel si apoi se opreste ....... !Anticonceptionale nu ia ...... Nu m-am terminat in ea si nici nu am termina sa imi dau drumu macar !Nu stiu ce sa mai fac Am inteles ca e bine sa faca testu de sarcina la 10 zile de la ziua in care trebuie sa ii vina mentstruatia si sa faca testu de sarcina la prima ora cu prima urina ALtceva ce as putea sa fac ?
sus

deea_88

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Re: E gravida ?

scris pe 21 mar 2011 12:27 de deea_88

Faptul ca i-a curs sange nu are legatura cu sarcina. Era virgina cumva?
Sa faca un test sau mai bine un control la ginecolog, poate sa mearga cu copie dupa carnet si nu plateste (daca e eleva sau studenta).Bine, la stat, nu la cabinet privat.bafta !

andreea*
sus

silfix

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: E gravida ?

scris pe 21 mar 2011 13:04 de silfix

Faptul ca i-a curs sange nu are legatura cu sarcina. Era virgina cumva?
Sa faca un test sau mai bine un control la ginecolog, poate sa mearga cu copie dupa carnet si nu plateste (daca e eleva sau studenta).Bine, la stat, nu la cabinet privat.bafta !

Nu era virgina dar am luato virgina si cand am facuto prima data cu ea nu i-a curs sange cand am dezvirginato poate ca acum si-a rupt himenu si pt acest fapt i-a intarziat .... ! Azi mi-a dat mesaj ca a alergat la scoala si ca i-a curs si ca i-a venit ciclu :X ....... deja eram cu gandu la tot felul de prostii )
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: E gravida ?

scris pe 21 mar 2011 16:20 de blondy_girl

Nu era virgina dar am luato virgina si cand am facuto prima data cu ea nu i-a curs sange cand am dezvirginato poate ca acum si-a rupt himenu si pt acest fapt i-a intarziat .... ! Azi mi-a dat mesaj ca a alergat la scoala si ca i-a curs si ca i-a venit ciclu :X ....... deja eram cu gandu la tot felul de prostii )

data viitoare protectie...ca nu merita stress-ul
sus

blonda234

Junior member
29 mesaje

Sunt sanse sa raman insarcinata? :|

scris pe 3 apr 2011 12:45 de blonda234

Aceeasi problema am si eu .. Am facut sex cu prietenul meu ( numai protejat ) insa aseara,dupa ce am facut sex mi-a curs sange .. eu am crezut ca mi-a venit pt ca luna trecuta mi.a venit pe 8 .. desi nu am un ciclu regulat . Insa am dureri de burta si sanii sensibili..ca si cum ar trebui sa-mi vina .. Mentionez ca atunci cand m-a dezvirginat nu mi-a curs sange .. iar aseara a fost cam a 5 a oara cand am facut-o .. Prezervativul nu s.a rupt.. a fost totul ok..insa de ce imi curgea sange? M-am speriat :|

Bnd
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online